Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Českomoravský odborový svaz civilních zaměstnanců armády, Praha, IČO: 00225525 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Českomoravský odborový svaz civilních zaměstnanců armády. Údaje byly staženy 12. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 00225525. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 00225525 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum zápisu
1. 1. 2014
Datum vzniku
16. 12. 1992
Název
Českomoravský odborový svaz civilních zaměstnanců armády
zapsáno 1. 1. 2014
Firmy na stejné adrese
Sídlo Kraj: Hlavní město Praha
Okres: Hlavní město Praha
Obec: Praha
Část obce: Žižkov
Ulice: náměstí Winstona Churchilla
Adresní místo: náměstí Winstona Churchilla 1800/2
IČO
00225525
zapsáno 1. 1. 2014
Právní forma
Odborová organizace a organizace zaměstnavatelů
zapsáno 1. 1. 2014 vymazáno 1. 1. 2018
Odborová organizace
zapsáno 1. 1. 2018
Spisová značka
L 4452/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 1. 1. 2014
Účel
Odborový svaz sdružuje na základě dobrovolnosti zejména zaměstnance v pracovním a služebním poměru k zaměstnavatelským subjektům v působnosti Ministerstva obrany České republiky. Odborový svaz sdružuje také jiné fyzické osoby, například studenty, osoby na mateřské a rodičovské dovolené, důchodce a nezaměstnané osoby, které o členství požádají a splňují podmínky stanovené těmito stanovami. Odborový svaz je otevřený i pro zaměstnance z jiných odvětví.
zapsáno 31. 12. 2021 vymazáno 10. 6. 2022
Českomoravský odborový svaz civilních zaměstnanců armády (dále jen ČMOSA) sdružuje na základě dobrovolnosti zejména zaměstnance v pracovním a služebním poměru k zaměstnavatelským subjektům v působnosti Ministerstva obrany. ČMOSA sdružuje také jiné fyzické osoby, například studenty, osoby na mateřské a rodičovské dovolené, důchodce a nezaměstnané osoby, které o členství požádají a splňují podmínky stanovené Stanovami ČMOSA. ČMOSA je otevřený i pro zaměstnance z jiných odvětví. Cílem činnosti ČMOSA je zejména prosazování a ochrana hospodářských, sociálních, kulturních, osobních a jiných práv, oprávněných zájmů a potřeb členů, včetně působení v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví zaměstnanců při práci.
zapsáno 10. 6. 2022
ČMOSA za účelem naplňování cíle činnosti zejména kolektivně vyjednává, poskytuje členům právní pomoc a poradenství, včetně zastupování členů před soudy, ve vztahu k příslušným státním a jiným orgánům, zaměstnavatelům, včetně zahraničních, fyzickým či právnickým osobám, případně dalším odborovým organizacím, řeší návrhy, podněty, připomínky a stížnosti členů, účastní se legislativních procesů, zajišťuje informovanost členů a případně vydává vlastní periodika (podrobně je cíl činnosti ČMOSA upraven v čl. 11 až 15 Stanov ČMOSA).
zapsáno 10. 6. 2022
Název nejvyššího orgánu
Sjezd ČMOSA, v období mezi sjezdy je nejvyšším orgánem a představitelem svazu Ústřední výbor ČMOSA
zapsáno 31. 12. 2021
Rizikovost společnosti

Kontakty - Českomoravský odborový svaz civilních zaměstnanců armády

Telefonní kontakt
234 461 111 - ústředna
E-mailová adresa
Web stránky
Kontaktní adresa
náměstí Winstona Churchilla 1800/2, 13000 Praha - Žižkov

Poslední změny a události - Českomoravský odborový svaz civilních zaměstnanců armády

1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Michal Petrovka, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
10. 6. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Michal Petrovka, jako předseda
10. 6. 2022
Zapsán způsob jednání: Předsednictvo ČMOSA je statutárním a výkonným orgánem odborového svazu. Předsednictvo řídí činnost odborového svazu a rozhoduje o všech záležitostech odborového svazu, pokud tyto nejsou těmito stanovami vyhrazeny orgánům organizačních jednotek, jinému orgánu odborového svazu nebo pokud si tyto nevyhradil ústřední výbor podle čl. 75. Předsednictvo ČMOSA má 11 členů. Předsednictvo ČMOSA tvoří předseda odborového svazu, místopředseda (místopředsedové) odborového svazu a další členové předsednictva volení z řad členů Ústředního výboru ČMOSA. Za Předsednictvo ČMOSA právně jedná navenek jako zástupce odborového svazu předseda odborového svazu, v jeho nepřítomnosti místopředseda odborového svazu nebo jiný člen předsednictva pověřený Předsednictvem ČMOSA. Podepisování se děje tak, že k vytištěnému, napsanému nebo razítkem otisknutému názvu odborového svazu připojí svůj podpis předseda odborového svazu, v jeho nepřítomnosti místopředseda odborového svazu nebo jiný člen předsednictva pověřený Předsednictvem ČMOSA.
10. 6. 2022
Vymazán způsob jednání: Předsednictvo je statutárním a výkonným orgánem odborového svazu. Předsednictvo je za svojí činnost odpovědno Ústřednímu výboru ČMOSA. Předsednictvo řídí činnost odborového svazu a rozhoduje o všech záležitostech odborového svazu, pokud tyto nejsou těmito stanovami vyhrazeny orgánům organizačních jednotek, jinému orgánu odborového svazu nebo pokud si tyto nevyhradil Ústřední výbor ČMOSA podle čl. 75 Stanov ČMOSA.
31. 12. 2021
Počet členů statutárního orgánu: 11

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Českomoravský odborový svaz civilních zaměstnanců armády
Více o vizualizacích

Českomoravský odborový svaz civilních zaměstnanců armády, IČO: 00225525: vizualizace vztahů osob a společností

Českomoravský odborový svaz civilních zaměstnanců armády, IČO: 00225525

Zobrazit vztahy a firmy

Pobočné spolky - Českomoravský odborový svaz civilních zaměstnanců armády

Předsednictvo ČMOSA - Českomoravský odborový svaz civilních zaměstnanců armády

Předseda
Michal Petrovka
Bezdrevská, 370 11 České Budějovice - České Budějovice 2
Den vzniku funkce: 22. 10. 2021
Den vzniku členstvi: 22. 10. 2021
zapsáno 10. 6. 2022
Počet členů
11
zapsáno 31. 12. 2021
Způsob jednání
Předsednictvo je statutárním a výkonným orgánem odborového svazu. Předsednictvo je za svojí činnost odpovědno Ústřednímu výboru ČMOSA. Předsednictvo řídí činnost odborového svazu a rozhoduje o všech záležitostech odborového svazu, pokud tyto nejsou těmito stanovami vyhrazeny orgánům organizačních jednotek, jinému orgánu odborového svazu nebo pokud si tyto nevyhradil Ústřední výbor ČMOSA podle čl. 75 Stanov ČMOSA.
zapsáno 31. 12. 2021 vymazáno 10. 6. 2022
Předsednictvo ČMOSA je statutárním a výkonným orgánem odborového svazu. Předsednictvo řídí činnost odborového svazu a rozhoduje o všech záležitostech odborového svazu, pokud tyto nejsou těmito stanovami vyhrazeny orgánům organizačních jednotek, jinému orgánu odborového svazu nebo pokud si tyto nevyhradil ústřední výbor podle čl. 75. Předsednictvo ČMOSA má 11 členů. Předsednictvo ČMOSA tvoří předseda odborového svazu, místopředseda (místopředsedové) odborového svazu a další členové předsednictva volení z řad členů Ústředního výboru ČMOSA. Za Předsednictvo ČMOSA právně jedná navenek jako zástupce odborového svazu předseda odborového svazu, v jeho nepřítomnosti místopředseda odborového svazu nebo jiný člen předsednictva pověřený Předsednictvem ČMOSA. Podepisování se děje tak, že k vytištěnému, napsanému nebo razítkem otisknutému názvu odborového svazu připojí svůj podpis předseda odborového svazu, v jeho nepřítomnosti místopředseda odborového svazu nebo jiný člen předsednictva pověřený Předsednictvem ČMOSA.
zapsáno 10. 6. 2022

Revizní komise ČMOSA - Českomoravský odborový svaz civilních zaměstnanců armády

Počet členů
7
zapsáno 31. 12. 2021
Revizní komise ČMOSA je za svojí činnost odpovědna Sjezdu ČMOSA.
zapsáno 31. 12. 2021 vymazáno 10. 6. 2022
Revizní komise ČMOSA je kontrolním orgánem odborového svazu. Revizní komise ČMOSA je za svojí činnost odpovědna Sjezdu ČMOSA. Revizní komise ČMOSA má 7 členů. Revizní komise ČMOSA volí z řad svých členů předsedu revizní komise, případně i místopředsedu revizní komise.
zapsáno 10. 6. 2022

Skuteční majitelé - Českomoravský odborový svaz civilních zaměstnanců armády

Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Michal Petrovka
Bezdrevská, 370 11 České Budějovice - České Budějovice 2
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 1. 10. 2022
zapsáno 1. 10. 2022

Hodnocení firmy - Českomoravský odborový svaz civilních zaměstnanců armády

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Českomoravský odborový svaz civilních zaměstnanců armády

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Ester Ledecká

Ester Ledecká

sportovkyně, olympijská vítězka

219
-
+
Dominik Hašek

Dominik Hašek

hokejista, olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

-161
-
+
Jan Ledecký

Jan Ledecký

zpěvák

56
-
+
Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-79
-
+
Martin Michal

Martin Michal

podnikatel a manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové

106
-
+
Jiří Mádl

Jiří Mádl

herec, režisér

125
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem