Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

E V E K O , výrobní družstvo, IČO: 00482919 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti E V E K O , výrobní družstvo. Údaje byly staženy 24. 4. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 00482919. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 00482919 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum vzniku a zápisu
28. 5. 1990
Obchodní firma
E V E K O , výrobní družstvo
zapsáno 28. 5. 1990
Firmy na stejné adrese
IČO
00482919
zapsáno 28. 5. 1990
Identifikátor datové schránky
exh3c58
Právní forma
Družstvo
zapsáno 28. 5. 1990
Spisová značka
Dr 64/KSUL Krajský soud v Ústí nad Labem
zapsáno 28. 5. 1990
Zahájení řízení o zrušení společnosti
Usnesením Krajského soudu v Ústí nad Labem - pobočka v Liberci, č.j. 38 Cm 118/2023-6 ze dne 9. 10. 2023, bylo zahájeno řízení o zrušení obchodní korporace ve smyslu § 105a odst. 3 zákona č. 304/2013 Sb., o veřejných rejstřících právnických a fyzických osob a o evidenci svěřenských fondů. Usnesení nabylo právní moci dne 16. 11. 2023.
zapsáno 4. 12. 2023
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - E V E K O , výrobní družstvo

28. 5. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jaromír Schubert, jako člen oprávnění podepisovat
28. 5. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Ivan Polanský, jako místopředseda
28. 5. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Jaroslav Hlubůček, jako předseda
28. 5. 1990
Zapsán způsob jednání: V případech, kdy je rozhodování vyhrazeno členské schůzi a právní předpisy stanoví pro úkon písemnou formu, podepisují za družstvo vždy dva členové, z nichž jeden musí být předseda nebo místopředseda. V nepřítomnosti předsedy vykonává jeho funkci místopředseda nebo jiný pověřený člen, není-li přítomen ani místopředseda.
28. 5. 1990
Zapsán předmět podnikání: - výroba v oboru bižuterie, kovovýroba - obchodní činnost převážně v oblasti spotřebního zboží - stavební činnost, doprava - zprostředkovatelská činnost v oblasti zajišťování polotovarů a komponentů pro soukromé podnikání v oboru bižuterie a sklářské výroby (zprostředkovatelská činnost v oblasti dovozu a vývozu bude zapsána po předložení příslušného oprávnění)

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - E V E K O , výrobní družstvo
Více o vizualizacích

E V E K O , výrobní družstvo, IČO: 00482919: vizualizace vztahů osob a společností

E V E K O , výrobní družstvo, IČO: 00482919

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět podnikání
- výroba v oboru bižuterie, kovovýroba - obchodní činnost převážně v oblasti spotřebního zboží - stavební činnost, doprava - zprostředkovatelská činnost v oblasti zajišťování polotovarů a komponentů pro soukromé podnikání v oboru bižuterie a sklářské výroby (zprostředkovatelská činnost v oblasti dovozu a vývozu bude zapsána po předložení příslušného oprávnění)
zapsáno 28. 5. 1990
Ostatní skutečnosti
Údaje o družstvu: Družstvo vzniklo usnesením ustavující členské schůze, která se konala dne 15.5.90 po předběžném projednání radou Místního národního výboru v Lučanech nad Nisou a Českým svazem výrobních družstev, územním pracovištěm v Liberci. Na této schůzi byly projednány a schváleny stanovy, kterými se družstvo řídí a které jsou založeny ve spise podnikového rejstříku. Družstvo je družstevní organizací podle zákona o bytovém, spotřebním a výrobní družstevnictví. Je organizací s právní subjektivitou. Člen družstva je povinen při vzniku členského poměru zaplatit zápisné ve výši 10,- Kčs a složit členský podíl ve výši 15 000,- Kčs.
zapsáno 28. 5. 1990
Člen je povinnen přispět k úhradě ztráty družstva vykázané v ročním účetním výkazu podle rozhodnutí členské schůze a k úhradě schodku, zjištěného při zrušení družstva likvidací. Uhrazovací povinnost je omezena částkou rovnající se výši členského podílu a to i při skončení členství úmrtím člena. Pokud členský podíl nestačí k úhradě, je člen povinen částku na něho připadající složit nejpozději do konce roku, v němž bylo o uhrazovací povinnosti právoplatně rozhodnuto. Členská schůze družstva je nejvyšším orgánem družstva.
zapsáno 28. 5. 1990

Statutární orgán - E V E K O , výrobní družstvo

Předseda
Jaroslav Hlubůček
Rýnovická, Jablonec nad Nisou, Česká republika - neztotožněno
zapsáno 28. 5. 1990
Místopředseda
Ing. Ivan Polanský
Lučany nad Nisou, Lučany nad Nisou
zapsáno 28. 5. 1990
Člen oprávnění podepisovat
Ing. Jaromír Schubert
Vranové, Malá Skála, Česká republika - neztotožněno
zapsáno 28. 5. 1990
Způsob jednání
V případech, kdy je rozhodování vyhrazeno členské schůzi a právní předpisy stanoví pro úkon písemnou formu, podepisují za družstvo vždy dva členové, z nichž jeden musí být předseda nebo místopředseda. V nepřítomnosti předsedy vykonává jeho funkci místopředseda nebo jiný pověřený člen, není-li přítomen ani místopředseda.
zapsáno 28. 5. 1990

Hodnocení firmy - E V E K O , výrobní družstvo

0
-
+

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-254
-
+
Erika Eliášová

Erika Eliášová

podnikatelka v oblasti módy, ErikaFashion.cz

-18
-
+
Jakub Kania

Jakub Kania

hokejista

-7
-
+
Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-1442
-
+
Aleš Řebíček

Aleš Řebíček

podnikatel a bývalý ministr dopravy

-1356
-
+
Ladislava Eichenmannová

Ladislava Eichenmannová

byla organizátorkou charitativních akcí a projektů, předsedkyně krasobruslařského klubu

-11
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.