Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Domov Na cestě, Skuteč, IČO: 15053822 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Domov Na cestě. Údaje byly staženy 11. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 15053822. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 15053822 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum vzniku a zápisu
30. 10. 2003
Název
Domov důchodců Rychmburk
zapsáno 30. 10. 2003 vymazáno 14. 2. 2007
Domov na hradě Rychmburk
zapsáno 14. 2. 2007 vymazáno 1. 1. 2020
Domov Na cestě
zapsáno 1. 1. 2020
Firmy na stejné adrese
Předhradí 17, 539 74 Předhradí
zapsáno 30. 10. 2003 vymazáno 5. 9. 2014
Předhradí 17, 539 74 Předhradí - Předhradí
zapsáno 5. 9. 2014 vymazáno 1. 1. 2020
Sídlo Kraj: Pardubický kraj
Okres: Chrudim
Obec: Skuteč
Část obce: Skuteč
Ulice: Tyršova
Adresní místo: Tyršova 389
IČO
15053822
zapsáno 30. 10. 2003
Právní forma
Příspěvková organizace
zapsáno 30. 10. 2003
Spisová značka
Pr 731/KSHK Krajský soud v Hradci Králové
zapsáno 30. 10. 2003
Rizikovost společnosti

Kontakty - Domov Na cestě

Zdroj: Živé firmy
Telefonní kontakt
469 350 438 - ústředna
E-mailová adresa
zdravotni@rychmburk.cz - vedoucí úseku přímé péče
socialni@rychmburk.cz - vedoucí sociálního úseku
Web stránky
Facebook profil
Kontaktní adresa
Předhradí č. 17
Provozní doba
PO 07:00-15:00 hod.
ÚT 07:00-15:00 hod.
ST 07:00-15:00 hod.
ČT 07:00-15:00 hod.
PÁ 07:00-15:00 hod.

Poslední změny a události - Domov Na cestě

1. 1. 2020
Změna sídla z Předhradí 17, 539 74 Předhradí - Předhradí na Tyršova 389, 539 73 Skuteč - Skuteč
1. 1. 2020
Zapsán předmět činnosti: Domov Na cestě poskytuje pobytovou sociální službu domovy se zvláštním režimem - Služba je určena dospělým lidem od 18 let věku s chronickým duševním onemocněním z okruhu psychotických a afektivních poruch se stabilizovaným psychickým stavem, kteří v důsledku své nemoci mají sníženou soběstačnost. Jejich nepříznivou sociální situaci není možné vyřešit prostřednictvím rodinných příslušníků či ambulantních a terénních sociálních služeb. Domov Na cestě poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení - Služba je určena dospělým lidem od 18 let věku s chronickým duševním onemocněním z okruhu psychotických a afektivních poruch se stabilizovaným psychickým stavem, kteří v důsledku své nemoci mají sníženou soběstačnost. Jejich nepříznivou sociální situaci není možné vyřešit prostřednictvím rodinných příslušníků či ambulantních a terénních sociálních služeb. Sociální služby domovy se zvláštním režimem a chráněné bydlení zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto sociální služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov Na cestě zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči. Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Poslání poskytovaných sociálních služeb. Pomocí pobytové služby probouzet a posilovat v lidech s duševním onemocněním naději, že mohou v životě zastávat smysluplné role, přebírat zodpovědnost za sebe sama a za svá rozhodnutí. Domov Na cestě dále zajišťuje výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb provoz komunitního centra sloužícího k sociálnímu začlenění klientů pobytových služeb a propojení s místní komunitou.
1. 1. 2020
Vymazán předmět činnosti: Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu domovy se zvláštním režimem - služba je poskytována osobám od 18 let věku s chronickým duševním onemocněním (zejména z okruhu schizofrenních a afektivních poruch) se stabilizovaným psychickým stavem, kteří v důsledku své nemoci mají sníženou soběstačnost a potřebují vysokou míru podpory k zajištění svých potřeb. Jejich nepříznivou sociální situaci není možné vyřešit prostřednictvím rodinných příslušníků či ambulantních a terénních sociálních služeb. Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení - služba je poskytována osobám od 18 let věku s chronickým duševním onemocněním (zejména z okruhu schizofrenních a afektivních poruch) se stabilizovaným psychickým stavem, kteří v důsledku své nemoci mají sníženou soběstačnost a potřebují vysokou míru podpory k zajištění svých potřeb. Jejich nepříznivou sociální situaci není možné vyřešit prostřednictvím rodinných příslušníků či ambulantních a terénních sociálních služeb. Sociální služby domovy se zvláštním režimem a chráněné bydlení zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto sociální služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov na hradě Rychmburk zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči. Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, -umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, -plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
1. 1. 2020
Změna názvu z Domov na hradě Rychmburk na Domov Na cestě
2. 8. 2016
Zapsán předmět činnosti: Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu domovy se zvláštním režimem - služba je poskytována osobám od 18 let věku s chronickým duševním onemocněním (zejména z okruhu schizofrenních a afektivních poruch) se stabilizovaným psychickým stavem, kteří v důsledku své nemoci mají sníženou soběstačnost a potřebují vysokou míru podpory k zajištění svých potřeb. Jejich nepříznivou sociální situaci není možné vyřešit prostřednictvím rodinných příslušníků či ambulantních a terénních sociálních služeb. Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení - služba je poskytována osobám od 18 let věku s chronickým duševním onemocněním (zejména z okruhu schizofrenních a afektivních poruch) se stabilizovaným psychickým stavem, kteří v důsledku své nemoci mají sníženou soběstačnost a potřebují vysokou míru podpory k zajištění svých potřeb. Jejich nepříznivou sociální situaci není možné vyřešit prostřednictvím rodinných příslušníků či ambulantních a terénních sociálních služeb. Sociální služby domovy se zvláštním režimem a chráněné bydlení zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto sociální služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov na hradě Rychmburk zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči. Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, -umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, -plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Domov Na cestě
Více o vizualizacích

Domov Na cestě, IČO: 15053822: vizualizace vztahů osob a společností

Domov Na cestě, IČO: 15053822

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
Plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociální péče
zapsáno 30. 10. 2003 vymazáno 14. 2. 2007
Poskytování komplexní a nedělitelné celoroční ústavní sociální péče, především starým občanům, kteří dosáhli věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu a kteří pro trvalé změny zdravotního stavu potřebují komplexní péči, jež jim nemůže být zajištěna jinak, a dále pro staré občany, kteří toto umístění nezbytně potřebují z jiných vážných důvodů, v níž je jako její nedílná a neoddělitelná součást zahrnuto rovněž:
zapsáno 30. 10. 2003 vymazáno 14. 2. 2007
Poskytování osobního vybavení, drobných předmětů osobní potřeby a některých služeb klientům, kteří nemají dostatečné finanční prostředky na jejich nákup,
zapsáno 30. 10. 2003 vymazáno 14. 2. 2007
Umožňování praktické výuky školám se sociálním případně zdravotnickým zaměřením,
zapsáno 30. 10. 2003 vymazáno 14. 2. 2007
Úschova cenných věcí a finančních prostředků klientů, kteří o jejich převzetí požádají při nástupu nebo během pobytu,
zapsáno 30. 10. 2003 vymazáno 14. 2. 2007
Výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu se zřizovací listinou včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebného pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti Domova důchodců Rychmburk,
zapsáno 30. 10. 2003 vymazáno 14. 2. 2007
Výkon níže uvedených oprávnění zřizovatele vůči začleněnému zařízení pro výkon pěstounské péče, Osady Ležáků 919, Skuteč obsažených v ustanovení § 45 zákona č. 359/1999 Sb., o sociálně právní ochraně dětí, ve znění pozdějších předpisů, která byla na příspěvkovou organizaci Pardubického kraje Domov důchodců Rychmburk delegována zřizovatelem: - hradit podíl nákladů na domácnost podle článku IV dohody uzavřené dne 30. 1. 2003 mezi zřizovatelem a zařízením pěstounské péče, - přenechat pěstounovi (spolu s manželem) v zařízení užívání jedné místnosti pro vlastní potřebu, - hradit náklady spojené s opravami a údržbou objektu zařízení a jeho vybavení, pokud v jednotlivém případě přesahují 100 Kč, a průběžně vybavovat či obměňovat zařízení a další předměty (kupř. lůžkoviny) s ohledem na potřeby svěřených dětí a to ve spolupráci s pěstounem, o předání dalších předmětů, které budou sloužit potřebám dětí, či vybavení zařízení bude vyhotoven zápis, - při péči o čtyři a více dětí nebo jestliže alespoň jedno ze svěřených dětí vyžaduje mimořádnou péči zabezpečit pěstounovi trvalou nebo dočasnou výpomoc při vedení domácnosti další osobou, která se řídí pokyny pěstouna, výběr vhodné osoby dohodne příspěvková organizace Domov důchodců Rychmburk s pěstounem, může jím být manžel pěstounky, - poskytování pěstounovi a svěřeným dětem v plné výši náhradu jízdních výdajů např. spojených s cestami za účelem úředních jednání, popřípadě preventivně léčebných úkonů nutných v zájmu dítěte, - poskytovat pěstounovi na jeho žádost příspěvek na pobyt v zařízení za osobu, která byla do zletilosti v péči tohoto pěstouna a koná základní (náhradní) službu v ozbrojených silách nebo civilní službu, výši tohoto příspěvku upravuje § 45 odst. 2 písm. g) zákona č. 359/1999 Sb., ve znění pozdějších předpisů.
zapsáno 30. 10. 2003 vymazáno 14. 2. 2007
Zajištění kulturně-zájmové činnosti klientů v zájmu rozvoje jejich schopností, estetického cítění a zapojení do společenského života,
zapsáno 30. 10. 2003 vymazáno 14. 2. 2007
Zajištění podmínek pro využití volného času a zabezpečení pracovní činnosti, vedoucí k aktivaci duševních a fyzických schopností klientů s přihlédnutím k individuálnímu zdravotnímu stavu každého klienta,
zapsáno 30. 10. 2003 vymazáno 14. 2. 2007
Zajištění ubytování, stravování a komplexní sociální péče pro umístěné klienty,
zapsáno 30. 10. 2003 vymazáno 14. 2. 2007
Zajištění zdravotní péče pro klienty s akutním nebo chronickým onemocněním,
zapsáno 30. 10. 2003 vymazáno 14. 2. 2007
Hlavní účel a předmět činnosti organizace Hlavní účel Domov na hradě Rychmburk je zařízením sociálních služeb podle § 34 odst. 1 písm. e) zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, tj. domov pro seniory a podle § 34 odst. 1 písm. f) téhož zákona domov se zvláštním režimem, které zajišťuje v hlavním předmětu činnosti podrobně vymezené pobytové služby sociální péče. Sociální služby podrobně vymezené v hlavním předmětu činnosti se poskytují výhradně oprávněné osobě pobývající na území Pardubického kraje, pouze v případě dlouhodobě volné kapacity se poskytují rovněž oprávněné osobě pobývající mimo území Pardubického kraje. Níže uvedený rozpis hlavního předmětu činnosti nepředstavuje jednotlivé druhy hlavních činností, nýbrž upřesnění rozsahu poskytování pobytových služeb sociální péče. Hlavní předmět činnosti Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytové služby sociální péče: - osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodů věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby - osobám starších 18ti let věku s chronickým duševním onemocněním, které mají sníženou soběstačnost z důvodu takového onemocnění a jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby (dále jen \"uživatelé sociálních služeb\"). - osobám, které jsou postiženy též tělesnou nebo smyslovou vadou lehčího stupně Služby Domova na hradě Rychmburk nejsou určeny: - osobám, jejichž zdravotní stav vyžaduje poskytování akutní zdravotní péče v lůžkovém zdravotnickém zařízení - osobám, které z důvodů infekční nemoci nejsou schopny pobytu v zařízení sociálních služeb - osobám, které mohou ohrozit, popřípadě ohrožují sebe a okolí pro závislost na návykových látkách - osobám, které jsou nositeli parazitárních onemocnění - osobám, se stařeckou, Alzeimerovou demencí a ostatními typy demencí - osobám s mentální poruchou - osobám s poruchou osobnosti Služba domov pro seniory a služba domov se zvláštním režimem zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. těmito činnostmi jsou: - poskytnutí ubytování, - poskytnutí stravy, - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, - pomoc pri zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, - sociálně terapeutické činnosti, - aktivizační činnosti, - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a pri obstarávání osobních záležitostí, Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány ve shodě se standardy kvality sociálních služeb. Domov na hradě Rychmburk dále poskytuje: - zajištění zdravotní péče pro uživatele s chronickým duševním onemocněním, - zajištění podmínek pro využití volného času a zabezpečení pracovní činnosti, vedoucí k aktivizaci duševních a fyzických schopností uživatelů s přihlédnutím k individuálnímu zdravotnímu stavu každého uživatele, - úschovu cenných věcí a finančních prostředků uživatelů, - poskytování základního osobního vybavení, drobných předmětů osobní potřeby a některých základních služeb uživatelů, kteří nemají dostatečné finanční prostředky na jejich nákup, - zajištění kulturně-zájmové činnosti uživatelů v zájmu rozvoje jejich schopností, estetického cítění a zapojení do společenského života. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti Domova na hradě Rychmburk, - umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, - plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb, - výkon níže uvedených oprávnění zřizovatele vůči začleněnému zařízení pro výkon pěstounské péče, Osady Ležáků 919, Skuteč obsažených v ustanovení § 45 zákona č. 359/1999 Sb., o sociálně-právní ochraně dětí, ve znění pozdějších předpisů, která byla na příspěvkovou organizaci Pardubického kraje, Domov na hradě Rychmburk, delgována zřizovatelem.
zapsáno 14. 2. 2007 vymazáno 10. 3. 2008
Hlavní účel a předmět činnosti organizace Domov na hradě Rychmburk je zařízením sociálních služeb podle § 34 odst. 1 písm. f) zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, tj. domov se zvláštním režimem, které zajišťuje v hlavním předmětu činnosti podrobně vymezené pobytové služby sociální péče. Sociální služby podrobně vymezené v hlavním předmětu činnosti se poskytují výhradně oprávněné osobě pobývající na území Pardubického kraje, pouze v případě dlouhodobě volné kapacity se poskytují rovněž oprávněné osobě pobývající mimo území Pardubického kraje. Níže uvedený rozpis hlavního předmětu činnosti nepředstavuje jednotlivé druhy hlavních činností, nýbrž upřesnění rozsahu poskytování pobytových služeb sociální péče. Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytové služby sociální péče: osobám starších 18ti let věku s chronickým duševním onemocněním, které mají sníženou soběstačnost z důvodu takového onemocnění a jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby (dále jen \"uživatelé sociálních služeb\"), které doporučí smluvní psychiatr Domova na hradě Rychmburk. Ústavní psychiatr vydá popř. nevydá doporučení k přijetí na základě Mezinárodní klasifikace nemocí (MKN - 10), které má zařízení zpracovány ve vnitřním předpisu, včetně indikací. Služby Domova na hradě Rychmburk nejsou určeny: - osobám, jejichž zdravotní stav vyžaduje poskytování akutní zdravotní péče v lůžkovém zdravotnickém zařízení, - osobám, které z důvodu infekční a parazitární nemoci nejsou schopny pobytu v zařízení sociálních služeb, - osobám, které mohou ohrozit, popřípadě ohrožují, sebe a okolí pro akutní a chronickou závislost na návykových látkách, - osobám, které jsou postiženy též tělesnou nebo smyslovou vadou středního a těžšího stupně. Služba domov se zvláštním režimem zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. těmito činnostmi jsou: - poskytnutí ubytování, - poskytnutí stravy, - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, - sociálně terapeutické činnosti, - aktivizační činnosti, - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Výše uvedené siciální služby jsou poskytovány ve shodě se standardy kvality sociálních služeb Domov na hradě Rychmburk dále poskytuje: - zajištění zdravotní péče pro uživatele s chronickým duševním onemocněním, - zajištění podmínek pro využití volného času a zabezpečení pracovní činnosti, vedoucí k aktivizaci duševních a fyzických schopností uživatelů s přihlédnutím k individuálnímu zdravotnímu stavu každého uživatele, - úschovu cenných věcí a finančních prostředků uživatelů. - poskytování základního osobního vybavení, drobných předmětů osobní potřeby a některých základních služeb uživatelům, kteří nemají dostatečné finanční prostředky na jejich nákup, - zajištění kulturně-zájmové činnosti uživatelů v zájmu rozvoje jejich schopností, estetického cítění a zapojení do společenského života. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu na hlavního předmětu činnosti Domova na hradě Rychmburk, - umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, - plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb, - výkon níže uvedených oprávnění zřizovatele vůči začleněnému zařízení pro výkon pěstounské péče, Osady Ležáků 919, Skuteč obsažených v ustanovení § 45 zákona č. 359/1999 Sb., o sociálně-právní ochraně dětí, ve znění pozdějších předpisů, která byla na příspěvkovou organizaci Pardubického kraje, Domov na hradě Rychmburk, delegována zřizovatelem.
zapsáno 10. 3. 2008 vymazáno 22. 4. 2009
Doplňková činnost: - hostinská činnost - reklamní a propagační činnost - nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej
zapsáno 30. 10. 2003 vymazáno 7. 9. 2012
Hlavní účel a předmět činnosti organizace Domov na hradě Rychmburk je zařízením sociálních služeb podle § 34 odst. 1 písm. f) zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, tj. domov se zvláštním režimem, které zajišťuje v hlavním předmětu činnosti podrobně vymezené pobytové služby sociální péče. Sociální služby podrobně vymezené v hlavním předmětu činnosti se poskytují výhradně oprávněné osobě pobývající na území Pardubického kraje, pouze v případě dlouhodobě volné kapacity se poskytují rovněž oprávněné osobě pobývající mimo území Pardubického kraje. Níže uvedený rozpis hlavního předmětu činnosti nepředstavuje jednotlivé druhy hlavních činností, nýbrž upřesnění rozsahu poskytování pobytových služeb sociální péče. Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytové služby sociální péče: osobám starších 18ti let věku s chronickým duševním onemocněním, které mají sníženou soběstačnost z důvodu takového onemocnění a jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby (dále jen \"uživatelé sociálních služeb\"), které doporučí smluvní psychiatr Domova na hradě Rychmburk. Ústavní psychiatr vydá popř. nevydá doporučení k přijetí na základě Mezinárodní klasifikace nemocí (MKN - 10), které má zařízení zpracovány ve vnitřním předpisu, včetně indikací. Služby Domova na hradě Rychmburk nejsou určeny: - osobám, jejichž zdravotní stav vyžaduje poskytování akutní zdravotní péče v lůžkovém zdravotnickém zařízení, - osobám, které z důvodu infekční a parazitární nemoci nejsou schopny pobytu v zařízení sociálních služeb, - osobám, které mohou ohrozit, popřípadě ohrožují, sebe a okolí pro akutní a chronickou závislost na návykových látkách, - osobám, které jsou postiženy též tělesnou nebo smyslovou vadou středního a těžšího stupně. Služba domov se zvláštním režimem zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. těmito činnostmi jsou: - poskytnutí ubytování, - poskytnutí stravy, - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, - sociálně terapeutické činnosti, - aktivizační činnosti, - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Výše uvedené siciální služby jsou poskytovány ve shodě se standardy kvality sociálních služeb Domov na hradě Rychmburk dále poskytuje: - zajištění zdravotní péče pro uživatele s chronickým duševním onemocněním, - zajištění podmínek pro využití volného času a zabezpečení pracovní činnosti, vedoucí k aktivizaci duševních a fyzických schopností uživatelů s přihlédnutím k individuálnímu zdravotnímu stavu každého uživatele, - úschovu cenných věcí a finančních prostředků uživatelů. - poskytování základního osobního vybavení, drobných předmětů osobní potřeby a některých základních služeb uživatelům, kteří nemají dostatečné finanční prostředky na jejich nákup, - zajištění kulturně-zájmové činnosti uživatelů v zájmu rozvoje jejich schopností, estetického cítění a zapojení do společenského života. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu na hlavního předmětu činnosti Domova na hradě Rychmburk, - umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, - plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb
zapsáno 22. 4. 2009 vymazáno 7. 9. 2012
Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu domovy se zvláštním režimem - služba je poskytována klientům od 18 let věku, kteří mají sníženou soběstačnost z důvodu chronického duševního onemocnění. Sociální služba domovy se zvláštním režimem zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: -poskytnutí ubytování -poskytnutí stravy -pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu -pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu -aktivizační činnosti sociálně terapeutické činnosti -zprostředkování kontaktu se společenským prostředím -pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Na základě zákona o sociálních službách dále -zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči. Domov na hradě Rychmburk dále na základě zájmu klientů zajišťuje tyto fakultativní činnosti: -služby, jako např. kadeřníka, holiče nebo pedikúru. Pobytové služby nejsou určeny: -osobám, jejichž zdravotní stav vyžaduje poskytování akutní zdravotní péče v lůžkovém zdravotnickém zařízení, -osobám, které z důvodu infekční nemoci nejsou schopny pobytu v domově, -osobám, které pro akutní nebo nestabilizovanou duševní nemoc nebo závislost mohou ohrozit, popřípadě ohrožují sebe a okolí, -osobám, jejichž chování by narušovalo kolektivní soužití, a to zejména z důvodu duševní nemoci, závažné mentální poruchy, závislosti na návykových látkách nebo absenci sociálních návyků, -osobám s poruchami autistického spektra, -osobám v akutním stavu závislosti na návykových látkách, -osobám, které mají hlavní diagnózu demenci různého typu. Výše uvedená sociální služba je poskytována v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, -umožňování praktické výuky školám se sociálním případně zdravotnickým zaměřením, -plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
zapsáno 7. 9. 2012 vymazáno 5. 9. 2014
Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu domovy se zvláštním režimem - služba je poskytována klientům od 18 let věku, kteří mají sníženou soběstačnost z důvodu chronického duševního onemocnění. Sociální služba domovy se zvláštním režimem zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov na hradě Rychmburk zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči. Výše uvedená sociální služba je poskytována v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, - umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, - plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
zapsáno 5. 9. 2014 vymazáno 12. 3. 2015
Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu domovy se zvláštním režimem - služba je poskytována klientům od 18 let věku, kteří mají sníženou soběstačnost z důvodu chronického duševního onemocnění. Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení -služba je poskytována klientům od 18 let věku, kteří mají sníženou soběstačnost z důvodu chronického duševního onemocnění. Sociální služby domovy se zvláštním režimem a chráněné bydlení zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov na hradě Rychmburk zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči. Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, -umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, -plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
zapsáno 12. 3. 2015 vymazáno 2. 8. 2016
Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu domovy se zvláštním režimem - služba je poskytována osobám od 18 let věku s chronickým duševním onemocněním (zejména z okruhu schizofrenních a afektivních poruch) se stabilizovaným psychickým stavem, kteří v důsledku své nemoci mají sníženou soběstačnost a potřebují vysokou míru podpory k zajištění svých potřeb. Jejich nepříznivou sociální situaci není možné vyřešit prostřednictvím rodinných příslušníků či ambulantních a terénních sociálních služeb. Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení - služba je poskytována osobám od 18 let věku s chronickým duševním onemocněním (zejména z okruhu schizofrenních a afektivních poruch) se stabilizovaným psychickým stavem, kteří v důsledku své nemoci mají sníženou soběstačnost a potřebují vysokou míru podpory k zajištění svých potřeb. Jejich nepříznivou sociální situaci není možné vyřešit prostřednictvím rodinných příslušníků či ambulantních a terénních sociálních služeb. Sociální služby domovy se zvláštním režimem a chráněné bydlení zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto sociální služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov na hradě Rychmburk zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči. Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, -umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, -plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
zapsáno 2. 8. 2016 vymazáno 1. 1. 2020
Domov Na cestě poskytuje pobytovou sociální službu domovy se zvláštním režimem - Služba je určena dospělým lidem od 18 let věku s chronickým duševním onemocněním z okruhu psychotických a afektivních poruch se stabilizovaným psychickým stavem, kteří v důsledku své nemoci mají sníženou soběstačnost. Jejich nepříznivou sociální situaci není možné vyřešit prostřednictvím rodinných příslušníků či ambulantních a terénních sociálních služeb. Domov Na cestě poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení - Služba je určena dospělým lidem od 18 let věku s chronickým duševním onemocněním z okruhu psychotických a afektivních poruch se stabilizovaným psychickým stavem, kteří v důsledku své nemoci mají sníženou soběstačnost. Jejich nepříznivou sociální situaci není možné vyřešit prostřednictvím rodinných příslušníků či ambulantních a terénních sociálních služeb. Sociální služby domovy se zvláštním režimem a chráněné bydlení zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto sociální služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov Na cestě zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči. Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Poslání poskytovaných sociálních služeb. Pomocí pobytové služby probouzet a posilovat v lidech s duševním onemocněním naději, že mohou v životě zastávat smysluplné role, přebírat zodpovědnost za sebe sama a za svá rozhodnutí. Domov Na cestě dále zajišťuje výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb provoz komunitního centra sloužícího k sociálnímu začlenění klientů pobytových služeb a propojení s místní komunitou.
zapsáno 1. 1. 2020
Doplňková činnost
V souladu s ustanovením § 27 odst. 2 písm. g) zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, může organizace vykonávat tyto činnosti: -hostinská činnost -reklamní a propagační činnost -nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. Tyto činnosti provádí Domov na hradě Rychmburk na základě zvláštního oprávnění.
zapsáno 7. 9. 2012 vymazáno 5. 9. 2014
V souladu s ustanovením § 27 odst. 2 písm. g) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, může organizace vykonávat tyto činnosti: - hostinská činnost, - prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin, - výroba, obchod a služby, neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona: - výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků, - zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků, - výroba vlákniny, papíru, lepenky a zboží z těchto materiálů, - výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků, - výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků a upomínkových předmětů - velkoobchod a maloobchod, - reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení. Tyto činnosti provádí Domov na hradě Rychmburk na základě zvláštního oprávnění.
zapsáno 5. 9. 2014 vymazáno 2. 8. 2016
V souladu s ustanovením § 27 odst. 2 písm. g) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, může organizace vykonávat tyto činnosti: - hostinská činnost, - prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin, - výroba, obchod a služby, neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona: - výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků, - zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků, - výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů, - výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků, - výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků a upomínkových předmětů - velkoobchod a maloobchod, - reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení. Tyto činnosti provádí Domov na hradě Rychmburk na základě zvláštního oprávnění.
zapsáno 2. 8. 2016 vymazáno 26. 3. 2022

Statutární orgán - Domov Na cestě

Ředitel
Jaroslav Štorek
Fügnerova, 539 01 Hlinsko
Den vzniku funkce: 1. 1. 2003
Den zániku funkce: 30. 6. 2005
zapsáno 30. 10. 2003 vymazáno 9. 2. 2006
ŘEDITEL
Bc. Tomáš Černík
Hoděšovice, 533 22 Býšť
Den vzniku funkce: 1. 1. 2006
Den zániku funkce: 30. 6. 2010
zapsáno 9. 2. 2006 vymazáno 2. 9. 2010
Ředitelka
Bc. Marie Zelenková
Československé armády, 539 73 Skuteč
Den vzniku funkce: 1. 7. 2010
zapsáno 2. 9. 2010 vymazáno 5. 9. 2014
Ředitelka
Bc. Marie Zelenková
Československé armády, 539 73 Skuteč - Skuteč
Den vzniku funkce: 1. 7. 2010
zapsáno 5. 9. 2014 vymazáno 4. 4. 2015
Ředitelka
Mgr. Marie Zelenková
Československé armády, 539 73 Skuteč - Skuteč
Den vzniku funkce: 1. 7. 2010
Den zániku funkce: 31. 12. 2015
zapsáno 4. 4. 2015 vymazáno 4. 2. 2016
Ředitel
Mgr. Jakub Vávra
Čekov, 538 25 Miřetice - Čekov
Den vzniku funkce: 1. 1. 2016
zapsáno 4. 2. 2016
Způsob jednání
Způsob jednání: Ředitel je oprávněn jednat jménem příspěvkové organizace samostatně ve všech věcech.
zapsáno 30. 10. 2003 vymazáno 5. 9. 2014
Ředitel je oprávněn jednat jménem příspěvkové organizace samostatně ve všech věcech.
zapsáno 5. 9. 2014

Zřizovatel - Domov Na cestě

Zakladatel
Pardubický kraj, IČO: 70892822
Komenského 125, 532 11 Pardubice - Pardubice-Staré Město
zapsáno 9. 2. 2006 vymazáno 2. 11. 2013
Zakladatel
Pardubický kraj, IČO: 70892822
Komenského náměstí 125, 530 02 Pardubice - Pardubice-Staré Město
zapsáno 2. 11. 2013

Hodnocení firmy - Domov Na cestě

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Domov Na cestě

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

kuchař

1630
-
+
Roman Berbr

Roman Berbr

fotbalový funkcionář

-1000
-
+
Helena Vondráčková

Helena Vondráčková

zpěvačka

1186
-
+
Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-810
-
+
Ivo Rittig

Ivo Rittig

podnikatel a lobbista

-1170
-
+
Jan Ledecký

Jan Ledecký

zpěvák

1190
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.