Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Agropodnik, společný zemědělský podnik Havlíčkův Brod v likvidaci, IČO: 00123285 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Agropodnik, společný zemědělský podnik Havlíčkův Brod v likvidaci. Údaje byly staženy 11. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 00123285. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 00123285 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum vzniku a zápisu
30. 6. 1988
Obchodní firma
Agropodnik, společný zemědělský podnik Havlíčkův Brod
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 20. 9. 2006
Agropodnik, společný zemědělský podnik Havlíčkův Brod v likvidaci
zapsáno 20. 9. 2006
Firmy na stejné adrese
IČO
00123285
zapsáno 30. 6. 1988
Právní forma
Družstvo
zapsáno 30. 6. 1988
Spisová značka
DrXVIII 578/KSHK Krajský soud v Hradci Králové
zapsáno 30. 6. 1988
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Agropodnik, společný zemědělský podnik Havlíčkův Brod v likvidaci

13. 11. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Bohumil Domkář, jako předseda
13. 11. 2015
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Bohumil Domkář
13. 11. 2015
Zapsán způsob jednání: Jménem podniku jedná ve všech věcech předseda, vjeho nepřítomnosti je zastupován místopředsedou. Veškeré písemnosti podepisuje za podnik předseda vjeho nepřítomnosti místopředseda.
13. 11. 2015
Vymazán způsob jednání: Zastupování a podepisování: Jménem podniku jedná ve všech věcech předseda, v jeho nepřítomnosti je zastupován místopředsedou. Veškeré písemnosti podepisuje za podnik předseda v jeho nepřítomnosti místopředseda.
13. 11. 2015
Změna informací: likvidátor Ing. Petr Rutsch

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Agropodnik, společný zemědělský podnik Havlíčkův Brod v likvidaci
Více o vizualizacích

Agropodnik, společný zemědělský podnik Havlíčkův Brod v likvidaci, IČO: 00123285: vizualizace vztahů osob a společností

Agropodnik, společný zemědělský podnik Havlíčkův Brod v likvidaci, IČO: 00123285

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
1.1. V oblasti živočišné výroby a) výroba jatečních prasat a selat, jejich nákup a prodej, b) zabezpečení výkonu funkcí střediska řízení výživy skotu
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
1.2 V oblasti specializovaných služeb v rostlinné výrobě a) provádí členským organizacím práce a služby v rostlinné výrobě, spočívající zejména v aplikaci průmyslových hnojiv, vápnění půd, chemické ochraně rostlin, ošetřování a aplikaci statkových hnojiv, výrobě a aplikaci kompostů, těžbě a využívání ostatních hnojivých hmot (bahno, rašelina atd.), b) provádí všechny práce a činnosti související s nárokováním, nákupem vykládkou, dopravou, skladováním, mícháním průmyslových hnojiv, vápenatých hmot, chemických přípravků, popřípadě jiných potřeb a materiálů pro členské organizace, c) poskytuje členským organizacím odborné porady a speciální služby na základě příslušných předpisů, spočívající zejména v sledování výskytu škodlivých činitelů koordinace využití techniky, opravárenství, plánování a výstavba polních hnojišť a velkokapacitních jímek, desinfekci, desinsekci, deratizaci, zpracování ekonomických informací, plánů hnojení a chemické ochrany, d) nárokuje, organizuje a pozemně zajišťuje leteckou zemědělskou činnost.
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
1.3. V oblasti stavebnictví a) provádí a zabezpečuje zemědělskou účelovou investiční výstavbu včetně bytové výstavby a údržby pro vlastní potřebu, v případě volné kapacity i pro členské organizace, b) zajišťuje výrobu jednoduché prefabrikace včetně výroby betonové směsi pro potřeby zemědělství, c) provádí pro zemědělskou účelovou investiční výstavbu technickou pomoc investorovi v rozsahu uzavřené dohody, d) provádí investorskou inženýrskou činnost pro zemědělskou účelovou investiční výstavbu v rozsahu uzavřené dohody, e) provádí pro zemědělskou účelovou investiční výstavbu obhospodařování bilancí stavebního materiálu na základě rozpracovaného plánu investiční výstavby zem. organizací, f) provádí projektovou činnost v investiční výstavbě, meliorační výstavbě v meliorační údržbě a v investiční a neinvestiční údržbě pro členské organizace, g) provádí chemicko-technické izolace zdiva pro členské případně i pro jiné socialistické, zejména zemědělské organizace, v případě volné kapacity i pro obyvatelstvo v souladu s příslušnými předpisy, h) provádí práce střelmistrovské pro členské organizace.
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
1.4. V oblasti meliorační výstavby a údržby a) zabezpečuje a provádí zemědělskou meliorační výstavbu a údržbu, b) provádí výstavbu závlahových zařízení c) provádí rekultivační práce včetně HTÚP d) provádí výstavbu a běžné opravy polních cest a komunikací e) provádí výstavbu rybníků a vodních nádrží f) provádí protierozní opatření Veškerou činnost v oblasti meliorační výstavby a údržby provádí pro členské i jiné socialistické organizace.
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
1.5. V oblasti ostatních služeb pro zemědělství a) zabezpečuje provoz zemědělské oblastní laboratoře v rozsahu pověření KZS b) provádí dopravu a práce speciální technikou pro členské i ostatní socialistické organizace na základě příslušného povolení ONV, pro vlastní pracovníky dle kolektivní smlouvy, c) provádí běžné opravy a revize mechanizačních prostředků a účelových zařízení, d) v provozní péči o elektrická zařízení a hromosvody provádí pro členské organizace druhý stupeň této péče (pokyny v č.7/1988 Věst. MZVž ČSR) ode dne kdy to stanoví sbor zástupců, e) ode dne , kdy stanoví sbor zástupce, provádí revize vysokotlakových nádob, vysokozdvižných vozíků, zdvihacího zařízení, kotlů, f) zřizuje radiové sítě organizacím zemědělsko-potravinářského komplexu okresu a zabezpečuje jejich provoz, g) pořizuje a zavádí výpočetní techniku (činnost aplikační skupiny), vědecko-technické informace, provádí poradenskou činnost v oblasti cen a normování, h) hospodaří s devizovými prostředky členských organizací, i) v zájmu celoročního využití pracovních sil a prostředků provádí kovoobráběcí, dřevoobráběcí, kompletační a svářečské práce pro jiné socialistické organizace.
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
2 Rozsah činností Agropodniku je stanoven každoročně plánem, který schvaluje sbor zástupců. Činnosti, ke ketrým je třeba zvláštního povolení je možné zahájit až po získání tohoto povolení.
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
Doprava, její provozování pro cizí potřeby na období do 31. prosince 1988 dle hospodářské smlouvy č. 7/88 HB/1988 s KDS Havlíčkův Brod.
zapsáno 18. 8. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
A/ v oblasti živočišné výroby - výroba jatečných prasat a selat, jejich nákup a prodej, - vykonává u selat funkci nákupní organizace, - zabezpečení výkonu funkcí střediska řízené výživy zvířat
zapsáno 22. 11. 1989
B/ v oblasti specializovaných služeb v rostlinné výrobě - provádí práce a služby v rostlinné výrobě, spočívající zejména v aplikaci průmyslových hnojiv, vápnění půd, chemické ochraně rostlin, ošetřování a aplikaci statkových hnojiv, výrobě a aplikaci kompostů, těžbě a využívání ostatních hnojivých hmot, (bahno, rašelina, atd.), - provádí všechny práce a činnosti související s nárokováním, nákupem, vykládkou, dopravou, skladováním, mícháním, průmyslových hnojiv, vápenatých hmot, chemických přípravků, popřípadě jiných potřeb a materiálů - poskytuje odborné porady a speciální služby na základě příslušných předpisů, spočívající zejména ve sledování škodlivých činitelů, koordinaci využívání techniky, opravárenství, plánování a výstavbě polních hnojišť a velkokapacitních jímek,zpracování ekonomických informací, plánů hnojení a chemické ochrany, - nárokuje, organizuje a pozemně zajišťuje leteckou zemědělskou činnost
zapsáno 22. 11. 1989
C/ v oblasti stavebnictví - provádí a zabezpečuje stavební činnost pro vlastní potřebu, v případě volné kapacity i pro členské a jiné organizace a občany, - zajišťuje výrobu jednoduché prefabrikace včetně výroby betonu, provádí pro investiční výstavbu technickou pomoc investorovi a inženýrskou činnost v rozsahu uzavřené dohody, - provádí pro členské organizace obhospodařovací bilanci stavebního materiálu na základě jejich zmocnění, - provádí projektovou činnost, - provádí stavební izolace zdiva - provádí práce střelmistrovské a vykonává funkci okresního střelmistra.
zapsáno 22. 11. 1989
Činnosti, ke kterým je potřeba zvláštního povolení, je možné zahájit až po získání tohoto povolení a v jeho rozsahu.
zapsáno 22. 11. 1989
D/ v oblasti meliorační výstvby a údržby - zabezpečuje a provádí výstavbu, opravy a údržbu melioračního zařízení, melioračních staveb, polních cest a komunikací, rybníků a vodních nádrží, - provádí práce na intenzifikaci zemědělského půdního fondu, - provádí zemní práce včetně inženýrských sítí
zapsáno 22. 11. 1989
E/ v oblasti služeb pro zemědělství - zabezpečuje provoz zemědělské okresní laboratoře, - provádí dopravu a práce speciální technikou, - provádí běžné opravy a revize mechanizačních prostředků a účelových zařízení, - v provozní péči o elektrická zařízení a hromosvody provádí druhý stupeň této péče (pokyny v č. 7/1988 Věst. MZVž ČSR) - provádí revize vysokotlakých nádob, vysokozdvižných vozíků, výtahů, zdvihacích zařízení, kotlů, - zřizuje radiové sítě organizacím zemědělsko-potravinářského komlexu, zabezpečuje jejich provoz a vykonává funkci okresního radiooperátora, - zavádí a provozuje výpočetní techniku (činnost aplikační skupiny), vědeckotechnické informace, provádí činnost v oblasti tvorby cen a normování, - provozuje zahraničně hospodářskou činnost v rozsahu na který se nevyžaduje povolení FMZO ve smyslu § 4 zák. č. 42/80 Sb. ve znění zákona č. 102/88 o hospodářských stycích se zahraničím , - hospodaří s vlastními devizovými prostředky, - hospodaří s devizovými prostředky členských organizací na základě jejich zmocnění, - v zájmu celoročního využití pracovních sil provádí další práce a služby pro jiné organizace a občany, - zpracovává a prodává své výrobky a provozuje vlastní restaurační zařízení.
zapsáno 22. 11. 1989
Rozsah činnosti Agropodniku je stanoven každoročně plánem, který schvaluje představenstvo.
zapsáno 22. 11. 1989
Ostatní skutečnosti
Ručení: Členské organizace se podílejí na úhradě případných ztrát, vzniklých v běžném roce a vykazovaných v ročních účetních uzávěrkách a to podle výše svých členských podílů. Na úhradě případného schodku zjištěného při zrušení podniku se podílejí částkou nepřesahující dvojnásobek členského podílu.
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
Představenstvo je 11ti členné.
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
Údaje o zřízení: Společný zemědělský podnik byl ustaven dle vyhl. č. 159/1975 Sb. ve znění vyhl. 100/1983 Sb. a vyhl. 25/1 1986 Sb., smlouvou o zřízení podniku přijatou usnesením ustavující schůze sboru zástupců ze dne 25. března 1988 a schválenou ministerstvem zemědělství a výživy ČSR ze dne 15.6.1988, pod č.j. 776/88-300.
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 13. 11. 2015
Právní poměry podniku se řídí podle smlouvy přijaté usnesením představenstva ze dne 16.3.1989 upravené podle zákona č. 90/1988 Sb.
zapsáno 22. 11. 1989 vymazáno 13. 11. 2015
Ručení: Členské organizace se podílejí na úhradě případných ztrát, vzniklých v běžném roce a vykazovaných v ročních účetních uzávěrkách podle poměru velikosti svých členských podílů, stejným způsobem se podílejí i na úhradě případného schodku zjištěného při zrušení podniku.
zapsáno 22. 11. 1989 vymazáno 13. 11. 2015
Podle usnesení představenstva ze dne 9.11.1989 zapisuje se změna článku XIV bod 4/ smlouvy.
zapsáno 12. 3. 1990 vymazáno 13. 11. 2015
Krajský soud v Hradci Králové usnesením ze dne 20. 7. 2006 č.j. 47 Cm 198/2006-2, které nabylo právní moci 12. 9. 2006, rozhodl o zrušení společného zemědělského podniku s likvidací a určil likvidátora.
zapsáno 20. 9. 2006

Statutární orgán - Agropodnik, společný zemědělský podnik Havlíčkův Brod v likvidaci

Předseda představenstva
Ing. Josef Kadlec
Křížová, Křížová
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
Člen představenstva
Jan Pazour
Žižkova, Havlíčkův Brod
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
Člen představenstva
Ing. Jan Hladík
Občiny, Havlíčkův Brod
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
Člen představenstva
Václav Duben
Lípa u Havlíčkova Brodu, Lípa u Havlíčkova Brodu
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
Člen představenstva
Jaroslav Tvrdý
Malčín, Malčín
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
Člen představenstva
Miroslav Forejt
Leština u Světlé nad Sázavou, Leština u Světlé nad Sázavou
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
Člen představenstva
Vladimír Kučera
Rybníček, Rybníček
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
Člen představenstva
Jaroslav Bílek
Slavětín, Slavětín
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
Člen představenstva
Václav Bárta
Miřátky, Miřátky
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
Člen představenstva
Miloslav Volšanský
Příseka, Příseka
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
Člen představenstva
Ing. Antonín Staněk
Šmolovy, Šmolovy
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
Předseda
Ing. Bohumil Domkář
Humpolecká, Havlíčkův Brod
zapsáno 22. 11. 1989 vymazáno 13. 11. 2015
Místopředseda
Ing. František Mejstřík
Kobzinova, Havlíčkův Brod
zapsáno 22. 11. 1989
Předseda
Ing. Bohumil Domkář
Humpolecká, Havlíčkův Brod
zapsáno 13. 11. 2015
Způsob jednání
Zastupování a podepisování: Jménem podniku jedná ve všech věcech ředitel, v jeho nepřítomnosti zastupuje ředitele zástupce. Veškeré písemnosti podepisuje ředitel, písemnosti v nichž přísluší rozhodovat sboru zástupců nebo představenstvu, spolupodepisuje s ředitelem předseda sboru zástupců.
zapsáno 30. 6. 1988 vymazáno 22. 11. 1989
Zastupování a podepisování: Jménem podniku jedná ve všech věcech předseda, v jeho nepřítomnosti je zastupován místopředsedou. Veškeré písemnosti podepisuje za podnik předseda v jeho nepřítomnosti místopředseda.
zapsáno 22. 11. 1989 vymazáno 13. 11. 2015
Jménem podniku jedná ve všech věcech předseda, vjeho nepřítomnosti je zastupován místopředsedou. Veškeré písemnosti podepisuje za podnik předseda vjeho nepřítomnosti místopředseda.
zapsáno 13. 11. 2015

Likvidátor - Agropodnik, společný zemědělský podnik Havlíčkův Brod v likvidaci

Likvidátor
Ing. Petr Rutsch
se sídlem REALITY R+R, s.r.o., Sázavská 434, 580 01 Havlíčkův Brod, Česká republika
zapsáno 20. 9. 2006 vymazáno 12. 1. 2014
Likvidátor
Ing. Petr Rutsch
Luční, 588 12 Dobronín - Dobronín
zapsáno 12. 1. 2014 vymazáno 13. 11. 2015
Likvidátor
Ing. Petr Rutsch
Luční, 588 12 Dobronín - Dobronín
zapsáno 13. 11. 2015

Hodnocení firmy - Agropodnik, společný zemědělský podnik Havlíčkův Brod v likvidaci

0
-
+

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-1073
-
+
Ornella Koktová

Ornella Koktová

bývalá modelka, manželka podnikatele Josefa Kokty

204
-
+
David Černý

David Černý

výtvarník

-373
-
+
Erika Eliášová

Erika Eliášová

podnikatelka v oblasti módy, ErikaFashion.cz

-11
-
+
Aleš Řebíček

Aleš Řebíček

podnikatel a bývalý ministr dopravy

-1081
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-1136
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem