Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Domov na Polní, příspěvková organizace, Vyškov, IČO: 00226556 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Domov na Polní, příspěvková organizace. Údaje byly staženy 5. 1. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 00226556. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 00226556 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum vzniku a zápisu
12. 8. 2003
Název
Ústav sociální péče a domov důchodců Vyškov, příspěvková organizace
zapsáno 12. 8. 2003 vymazáno 24. 1. 2007
Sociální služby Vyškov, příspěvková organizace
zapsáno 24. 1. 2007 vymazáno 1. 1. 2024
Domov na Polní, příspěvková organizace
zapsáno 1. 1. 2024
Firmy na stejné adrese
Polní 1-3, 682 01 Vyškov
zapsáno 12. 8. 2003 vymazáno 8. 9. 2015
Sídlo Kraj: Jihomoravský kraj
Okres: Vyškov
Obec: Vyškov
Část obce: Brňany
Ulice: Polní
Adresní místo: Polní 252/1
IČO
00226556
zapsáno 12. 8. 2003
DIČ
Identifikátor datové schránky
tsnk754
Právní forma
Příspěvková organizace
zapsáno 12. 8. 2003
Spisová značka
Pr 1262/KSBR Krajský soud v Brně
zapsáno 12. 8. 2003
Rizikovost společnosti

Kontakty - Domov na Polní, příspěvková organizace

Telefonní kontakt
517 333 100
E-mailová adresa
Web stránky
Kontaktní adresa
Polní 252/1, 68201 Vyškov - Brňany
Nabídky práce

Poslední změny a události - Domov na Polní, příspěvková organizace

1. 1. 2024
Zapsán předmět činnosti: B. Domov se zvláštním režimem a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám ve věku od 50 let, které trpí chronickým duševním onemocněním nebo stařeckou, Alzheimerovou či jinou formou demence a mají sníženou schopnost samostatnosti a soběstačnosti. Zároveň tyto osoby nejsou vzhledem ke své zdravotní a sociální situaci schopny své životní potřeby zajišťovat ve vlastním prostředí ani za pomoci jiných dostupných služeb (dále jen \"klienti\"), b) poskytování ubytování a stravování klientům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu klienta, při osobní hygieně případně zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro klienty, g) poskytování rehabilitační péče klientům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivizační a sociálně-terapeutické činnosti klientům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí klientů, k) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, zejména pořádáním kulturních, sportovních a společenských akcí pro klienty a prodejem výrobků z aktivizačních a sociálně-terapeutických činností, vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého klienta s režimem přizpůsobeným jeho specifickým potřebám.
1. 1. 2024
Zapsán předmět činnosti: A. Domov pro seniory a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám, které dosáhly minimálně věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu nebo starším 60 let, které byly uznány invalidními a v důsledku svého věku a zdravotního stavu vyžadují pravidelnou pomoc jiné osoby, ne však péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení (dále jen \"klienti\"), b) poskytování ubytování a stravování klientům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu klienta, při osobní hygieně případně zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro klienta, g) poskytování rehabilitační péče klientům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivizační a sociálně-terapeutické činnosti klientům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí klientů, k) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, zejména pořádáním kulturních, sportovních a společenských akcí pro klienty a prodejem výrobků z aktivizačních a sociálně-terapeutických činností, vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého klienta.
1. 1. 2024
Vymazán předmět činnosti: B. Domov se zvláštním režimem a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám ve věku od 50 let, které trpí chronickým duševním onemocněním, mají sníženou schopnost samostatnosti a soběstačnosti a vzhledem ke své zdravotní a sociální situaci nejsou schopny své životní potřeby zajišťovat ve vlastním prostředí ani za pomoci jiných dostupných služeb (dále jen \"uživatelé\"), b) poskytování ubytování a stravování uživatelům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně případně zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro uživatele, g) poskytování rehabilitační péče uživatelům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivizační a sociálně-terapeutické činnosti uživatelům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelů, k) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, zejména pořádáním kulturních, sportovních a společenských akcí pro uživatele a prodejem výrobků z aktivizačních a sociálně-terapeutických činností, vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého uživatele s režimem přizpůsobeným jeho specifickým potřebám.
1. 1. 2024
Vymazán předmět činnosti: A. Domov pro seniory a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám, které dosáhly minimálně věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu nebo starším 60 let, které byly uznány invalidními a v důsledku svého věku a zdravotního stavu vyžadují pravidelnou pomoc jiné osoby, ne však péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení (dále jen \"uživatelé\"), b) poskytování ubytování a stravování uživatelům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně případně zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro uživatele, g) poskytování rehabilitační péče uživatelům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivizační a sociálně-terapeutické činnosti uživatelům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelů, k) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, zejména pořádáním kulturních, sportovních a společenských akcí pro uživatele a prodejem výrobků z aktivizačních a sociálně-terapeutických činností, vše při zachování přirozené vztahové sátě, respektování práv a lidské důstojnosti každého uživatele.
1. 1. 2024
Změna názvu z Sociální služby Vyškov, příspěvková organizace na Domov na Polní, příspěvková organizace

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Domov na Polní, příspěvková organizace
Více o vizualizacích

Domov na Polní, příspěvková organizace, IČO: 00226556: vizualizace vztahů osob a společností

Domov na Polní, příspěvková organizace, IČO: 00226556

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět podnikání
Hostinská činnost -specializovaný maloobchod
zapsáno 12. 8. 2003 vymazáno 1. 7. 2010
Předmět činnosti
Poskytování komplexní péče starým a invalidním občanům, která spočívá především v zabezpečení ubytování, stravování, všestranné péče sociální, poskytování ošetřovatelské, zdravotní péče včetně rehabilitace, rozvíjení kulturní a zájmové činnosti s možností využití ergoterapie, s cílem podpory soběstačnosti občana a zajištění podmínek pro důstojný život -poskytování ústavní sociální péče dospělým chronickým psychotikům a alkoholikům, kteří v důsledku zdravotního nebo biopsychosociálního postižení tuto péči potřebují, nevyžadují však léčebnou péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení Předmět činnosti je vykonáván na základě: Zákona č. 100/1988 Sb. o sociálním zabezpečení, ve znění pozdějších předpisů Zákona č. 114/1988 Sb. o působnosti orgánů České republiky v sociálním zabezpečení Vyhlášky Ministerstva práce a sociálních věcí č. 182/1991 Sb., kterou se provádí zákon o sociálním zabezpečení a zákon České národní rady o působnosti orgánů České republiky v sociálním zabezpečení, ve znění pozdějších předpisů
zapsáno 12. 8. 2003 vymazáno 4. 1. 2007
B. Domov se zvláštním režimem a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám, které dosáhly minimálně věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu nebo starším 60 let, které byly uznány invalidními a které trpí stařeckou, Alzheimerovou nebo jinou formou demence a dále osobám starším 50 let, které byly uznány invalidními, trpícími chronických duševním onemocněním a v důsledku svého zdravotního stavu vyžadují pravidelnou péči, ne však péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení (dále jen uživatelé) b) poskytování ubytování a stravování uživatelům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně případně zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro uživatele, g) poskytování rehabilitační péče uživatelům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivizační a sociálně-terapeutické činnosti uživatelům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelů, vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého uživatele.
zapsáno 4. 1. 2007 vymazáno 4. 1. 2007
Předmět činnosti je vykonáván na základě: Zákona č. 100/1988 Sb. o sociálním zabezpečení, ve znění pozdějších předpisů Zákona č. 114/1988 Sb. o působnosti orgánů České republiky v sociálním zabezpečení Vyhlášky Ministerstva práce a sociálních věcí č. 182/1991 Sb., kterou se provádí zákon o sociálním zabezpečení a zákon České národní rady o působnosti orgánů České republiky v sociálním zabezpečení, ve znění pozdějších předpisů
zapsáno 4. 1. 2007 vymazáno 6. 2. 2007
A. Domov pro seniory a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám, které dosáhly minimálně věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu nebo starším 60 let, které byly uznány invalidními a v důsledku svého věku a zdravotního stavu vyžadují pravidelnou pomoc jiné osoby, ne však péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení (dále jen uživatelé), b) poskytování ubytování a stravování uživatelům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně případně zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro uživatele, g) poskytování rehabilitační péče uživatelům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivizační a sociálně-terapeutické činnosti uživatelům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelů, vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého uživatele.
zapsáno 4. 1. 2007 vymazáno 1. 7. 2010
B. Domov se zvláštním režimem a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám, které dosáhly minimálně věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu nebo starším 60 let, které byly uznány invalidními a které trpí stařeckou, Alzheimerovou nebo jinou formou demence a dále osobám starším 50 let, které byly uznány invalidními, trpícími chronickým duševním onemocněním a v důsledku svého zdravotního stavu vyžadují pravidelnou péči, ne však péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení (dále jen uživatelé) b) poskytování ubytování a stravování uživatelům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně případně zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro uživatele, g) poskytování rehabilitační péče uživatelům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivizační a sociálně-terapeutické činnosti uživatelům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelů, vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého uživatele.
zapsáno 4. 1. 2007 vymazáno 1. 7. 2010
C. Denní stacionář a) poskytování ambulantních služeb sociální péče osobám ve věku 16-40 let s mentálním postižením nebo v kombinaci s tělesným postižením, které se v důsledku svého zdravotního postižení octli v nepříznivé sociální situaci a vyžadují pravidelnou pomoc jiné osoby při zachování jejich přirozeného prosředí b) poskytování stravování uživatelům, c)poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně případně zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) organizování a poskytování výchovné, vzdělávací, aktivizační sociálně-terapeutické činnosti, f) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, g) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelů, vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého uživatele.
zapsáno 4. 1. 2007 vymazáno 1. 7. 2010
B. Domov se zvláštním režimem a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám starším 65 let, které trpí chronickým duševním onemocněním a v důsledku svého zdravotního stavu vyžadují pravidelnou péči, ne však péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení (dále jen \"uživatelé\"), b) poskytování ubytování a stravování uživatelům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně případně zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro uživatele, g) poskytování rehabilitační péče uživatelům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivizační a sociálně-terapeutické činnosti uživatelům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelů, k) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, zejména pořádáním kulturních, sportovních a společenských akcí pro uživatele a prodejem výrobků z aktivizačních a sociálně-terapeutických činností,vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého uživatele s režimem přizpůsobeným jeho specifickým potřebám.
zapsáno 1. 7. 2010 vymazáno 11. 12. 2012
C. Denní stacionář a) poskytování ambulantních služeb sociální péče osobám ve věku 16-40 let s mentálním postižením nebo v kombinaci s tělesným postižením, které se v důsledku svého zdravotního postižení octly v nepříznivé sociální situaci a vyžadují pravidelnou pomoc jiné osoby při zachování jejich přirozeného prostředí, služby nejsou poskytovány osobám, která mají projevy agresivního chování vůči osobě, ostatním osobám a věcem a jejichž zdravotní stav není stabilizovaný (dále jen \"uživatelé\"), b) poskytování stravování uživatelům, c)poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně příp. zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) organizování a poskytování výchovné, vzdělávací, aktivizační a sociálně-terapeutické činnosti, f) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, g) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelů, h) prostředkování kontaktu se společenským prostředím, zejména pořádáním kulturních, sportovních a společenských akcí pro uživatele a prodejem výrobků z aktivizačních a sociálně-terapeutických činností,vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého uživatele s režimem přizpůsobeným jeho specifickým potřebám.
zapsáno 1. 7. 2010 vymazáno 11. 12. 2012
B. Domov se zvláštním režimem a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám ve věku od 65 let, kteří trpí chronickým duševním onemocněním (Alzheimerovou nebo jinou formou demence nebo mentálním znevýhodněním), které mají sníženou schopnost samostatnosti a soběstačnosti a které vzhledem ke své zdravotní a sociální situaci nejsou schopny své životní potřeby zajišťovat ve vlastním prostředí ani za pomoci jiných dostupných služeb (dále jen \"uživatelé\"), b) poskytování ubytování a stravování uživatelům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně případně zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro uživatele, g) poskytování rehabilitační péče uživatelům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivizační a sociálně-terapeutické činnosti uživatelům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelů, k) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, zejména pořádáním kulturních, sportovních a společenských akcí pro uživatele a prodejem výrobků z aktivizačních a sociálně-terapeutických činností,vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého uživatele s režimem přizpůsobeným jeho specifickým potřebám.
zapsáno 11. 12. 2012 vymazáno 7. 10. 2023
C. Denní stacionář a) poskytování ambulantních služeb sociální péče osobám ve věku 18-50 let s mentálním postižením nebo v kombinaci s tělesným postižením, které se v důsledku svého zdravotního postižení octly v nepříznivé sociální situaci a vyžadují pravidelnou pomoc jiné osoby při zachování jejich přirozeného prostředí, služby nejsou poskytovány osobám, která mají projevy agresivního chování vůči osobě, ostatním osobám a věcem a jejichž zdravotní stav není stabilizovaný (dále jen \"uživatelé\"), b) poskytování stravování uživatelům, c)poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně příp. zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) organizování a poskytování výchovné, vzdělávací, aktivizační a sociálně-terapeutické činnosti, f) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, g) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelů, h) prostředkování kontaktu se společenským prostředím, zejména pořádáním kulturních, sportovních a společenských akcí pro uživatele a prodejem výrobků z aktivizačních a sociálně-terapeutických činností,vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého uživatele s režimem přizpůsobeným jeho specifickým potřebám.
zapsáno 11. 12. 2012 vymazáno 7. 10. 2023
A. Domov pro seniory a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám, které dosáhly minimálně věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu nebo starším 60 let, které byly uznány invalidními a v důsledku svého věku a zdravotního stavu vyžadují pravidelnou pomoc jiné osoby, ne však péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení (dále jen \"uživatelé\"), b) poskytování ubytování a stravování uživatelům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně případně zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro uživatele, g) poskytování rehabilitační péče uživatelům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivizační a sociálně-terapeutické činnosti uživatelům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelů, k) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, zejména pořádáním kulturních, sportovních a společenských akcí pro uživatele a prodejem výrobků z aktivizačních a sociálně-terapeutických činností, vše při zachování přirozené vztahové sátě, respektování práv a lidské důstojnosti každého uživatele.
zapsáno 1. 7. 2010 vymazáno 1. 1. 2024
B. Domov se zvláštním režimem a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám ve věku od 50 let, které trpí chronickým duševním onemocněním, mají sníženou schopnost samostatnosti a soběstačnosti a vzhledem ke své zdravotní a sociální situaci nejsou schopny své životní potřeby zajišťovat ve vlastním prostředí ani za pomoci jiných dostupných služeb (dále jen \"uživatelé\"), b) poskytování ubytování a stravování uživatelům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně případně zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro uživatele, g) poskytování rehabilitační péče uživatelům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivizační a sociálně-terapeutické činnosti uživatelům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelů, k) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, zejména pořádáním kulturních, sportovních a společenských akcí pro uživatele a prodejem výrobků z aktivizačních a sociálně-terapeutických činností, vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého uživatele s režimem přizpůsobeným jeho specifickým potřebám.
zapsáno 7. 10. 2023 vymazáno 1. 1. 2024
A. Domov pro seniory a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám, které dosáhly minimálně věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu nebo starším 60 let, které byly uznány invalidními a v důsledku svého věku a zdravotního stavu vyžadují pravidelnou pomoc jiné osoby, ne však péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení (dále jen \"klienti\"), b) poskytování ubytování a stravování klientům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu klienta, při osobní hygieně případně zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro klienta, g) poskytování rehabilitační péče klientům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivizační a sociálně-terapeutické činnosti klientům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí klientů, k) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, zejména pořádáním kulturních, sportovních a společenských akcí pro klienty a prodejem výrobků z aktivizačních a sociálně-terapeutických činností, vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého klienta.
zapsáno 1. 1. 2024
B. Domov se zvláštním režimem a) poskytování pobytových služeb sociální péče formou celoročního pobytu osobám ve věku od 50 let, které trpí chronickým duševním onemocněním nebo stařeckou, Alzheimerovou či jinou formou demence a mají sníženou schopnost samostatnosti a soběstačnosti. Zároveň tyto osoby nejsou vzhledem ke své zdravotní a sociální situaci schopny své životní potřeby zajišťovat ve vlastním prostředí ani za pomoci jiných dostupných služeb (dále jen \"klienti\"), b) poskytování ubytování a stravování klientům, c) poskytování základního sociálního poradenství, d) poskytování pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu klienta, při osobní hygieně případně zajištění podmínek pro osobní hygienu, e) poskytování ošetřovatelské péče, pokud je potřebná, f) zajištění lékařské péče pro klienty, g) poskytování rehabilitační péče klientům, h) organizování a poskytování kulturní péče, zájmové, aktivizační a sociálně-terapeutické činnosti klientům, i) poskytování pomoci při zajišťování dalších sociálních služeb jinými organizacemi, j) poskytování pomoci při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí klientů, k) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, zejména pořádáním kulturních, sportovních a společenských akcí pro klienty a prodejem výrobků z aktivizačních a sociálně-terapeutických činností, vše při zachování přirozené vztahové sítě, respektování práv a lidské důstojnosti každého klienta s režimem přizpůsobeným jeho specifickým potřebám.
zapsáno 1. 1. 2024
Doplňková činnost
hostinská činnost
zapsáno 1. 7. 2010
Ostatní skutečnosti
Příspěvková organizace se ve smyslu ust. § 2 odst. 2 zákona č. 290/2002 Sb. stala dnem 1.1.2003 příspěvkovou organizací kraje
zapsáno 12. 8. 2003

Statutární orgán - Domov na Polní, příspěvková organizace

Ředitel
Jana Pátková
Kroměřížská, 682 01 Vyškov
Den vzniku funkce: 12. 8. 2003
Den zániku funkce: 31. 3. 2013
zapsáno 12. 8. 2003 vymazáno 11. 12. 2012
Osoba pověřená vedením
Jana Pátková
Kroměřížská, 682 01 Vyškov
Den vzniku funkce: 12. 8. 2003
Den zániku funkce: 31. 3. 2013
osoba pověřená zastupováním dočasně neobsazeným místem ředitele/ky
zapsáno 11. 12. 2012 vymazáno 23. 5. 2013
Ředitelka
Mgr. Dana Indráková
Sídliště Osvobození, 682 01 Vyškov - Dědice
Den vzniku funkce: 1. 4. 2013
Den zániku funkce: 30. 9. 2022
zapsáno 23. 5. 2013 vymazáno 27. 10. 2022
Ředitelka
Dana Indráková
Sídliště Osvobození, 682 01 Vyškov - Dědice
Den vzniku funkce: 1. 4. 2013
zapsáno 23. 5. 2013 vymazáno 23. 5. 2013
Osoba pověřená vedením
Bc. Eva Zemanová
A. B. Svojsíka, 682 01 Vyškov - Dědice
Den vzniku funkce: 1. 10. 2022
Den zániku funkce: 31. 12. 2022
zapsáno 27. 10. 2022 vymazáno 6. 1. 2023
Ředitelka
doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D., MBA
Heršpice, 684 01 Heršpice - Heršpice
Den vzniku funkce: 1. 1. 2023
zapsáno 6. 1. 2023
Způsob jednání
Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí svůj vlastnoruční podpis
zapsáno 12. 8. 2003 vymazáno 11. 12. 2012
Osoba pověřená zastupováním dočasně neobsazeného místa ředitele/ky jedná jménem příspěvkové organizace tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí svůj vlastnoruční podpis
zapsáno 11. 12. 2012 vymazáno 23. 5. 2013
Ředitelka jedná jménem příspěvkové organizace tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí svůj vlastnoruční podpis
zapsáno 23. 5. 2013 vymazáno 27. 10. 2022
Osoba pověřená zastupováním dočasně neobsazeného místa ředitele/ky jedná jménem příspěvkové organizace tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí svůj vlastnoruční podpis
zapsáno 27. 10. 2022 vymazáno 6. 1. 2023
Ředitelka jedná jménem příspěvkové organizace tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí svůj vlastnoruční podpis.
zapsáno 6. 1. 2023

Hodnocení firmy - Domov na Polní, příspěvková organizace

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Domov na Polní, příspěvková organizace

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Andrej Babiš

Andrej Babiš

podnikatel, majitel holdingu Agrofert a jeden z nejbohatších Čechů

5821
-
+
Václav Tomanec

Václav Tomanec

podnikatel

-4
-
+
Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-1270
-
+
Pavel Novotný

Pavel Novotný

starosta

-1938
-
+
Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

832
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-6
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem