Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Výrobní družstvo HYBRI, IČO: 00481947 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Výrobní družstvo HYBRI. Údaje byly staženy 19. 4. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 00481947. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 00481947 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum vzniku a zápisu
25. 4. 1990
Obchodní firma
Výrobní družstvo HYBRI
zapsáno 25. 4. 1990
Firmy na stejné adrese
IČO
00481947
zapsáno 25. 4. 1990
DIČ
Identifikátor datové schránky
n5y9mjm
Právní forma
Družstvo
zapsáno 25. 4. 1990
Spisová značka
Dr 55/KSUL Krajský soud v Ústí nad Labem
zapsáno 25. 4. 1990
Zahájení řízení o zrušení společnosti
Usnesením Krajského soudu v Ústí nad Labem č.j. 20 Nc 3803/2023 - 4 ze dne 28. července 2023 bylo zahájeno řízení o zrušení obchodní korporace ve smyslu § 105a odst. 3 zákona č. 304/2013 Sb., o veřejných rejstřících právnických a fyzických osob a o evidenci svěřenských fondů. Usnesení nabylo právní moci dne 26.8.2023.
zapsáno 24. 10. 2023
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Výrobní družstvo HYBRI

17. 4. 1991
Zapsán předmět podnikání: Z a p i s u j e se rozšíření předmětu činnosti družstva o : - poskytování služeb zemědělství a soukromě hospodařícím rolníkům - zemědělská rostlinná a živočišná výroba - vývoj, aplikace biotechnologií Činnost, ke kterým je třeba zvláštní oprávnění může družstvo vykonávat až po získání přislušného oprávnění. Zápis byl proveden na základě zápisu z mimořádné členské schůze družstva konané dne l.3.l99l.
25. 4. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Zdeněk Hušek, jako místopředseda
25. 4. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Jan Suchý, jako předseda
25. 4. 1990
Zapsán způsob jednání: V případech, kdy je rozhodování vyhrazeno členské schůzi a právní předpisy stanoví pro právní úkon písemnou formu, podepisují za družstvo vždy dva členové, z nich jeden musí být předseda (místopředseda) a druhý některý z členů družstva, pověřený členskou schůzí. V nepřítomnosti předsedy družstva vykonává jeho funkci místopředseda nebo jiný člen družstva pověřený k tomu usnesením členské schůze, není-li přítomen ani místopředseda.
25. 4. 1990
Zapsán předmět podnikání: - výroba v oborech zámečnické, klempířské, truhlářské, drobné stavební práce, výroba a úpravy programů pro počítače - poskytování služeb v oborech: propagace, sítotisk, produkce, kulturních, společenských a vzdělávacích akcí, poradenská služba pro obory v předmětu činnosti a s nimi souvisejícími, pronájem elektronických zařízení, zprostředkování pracovních příležitostí pro středoškoláky, tvorba projektu ASŘ - maloobchodní prodej vlastních výrobků, doplňkový prodej výrobků souvisejících s poskytovanými službami a dále maloobchodní činnost v oborech restaurační zařízení klubového typu, prodej drobných uměleckých předmětů

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Výrobní družstvo HYBRI
Více o vizualizacích

Výrobní družstvo  HYBRI, IČO: 00481947: vizualizace vztahů osob a společností

Výrobní družstvo HYBRI, IČO: 00481947

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět podnikání
- výroba v oborech zámečnické, klempířské, truhlářské, drobné stavební práce, výroba a úpravy programů pro počítače - poskytování služeb v oborech: propagace, sítotisk, produkce, kulturních, společenských a vzdělávacích akcí, poradenská služba pro obory v předmětu činnosti a s nimi souvisejícími, pronájem elektronických zařízení, zprostředkování pracovních příležitostí pro středoškoláky, tvorba projektu ASŘ - maloobchodní prodej vlastních výrobků, doplňkový prodej výrobků souvisejících s poskytovanými službami a dále maloobchodní činnost v oborech restaurační zařízení klubového typu, prodej drobných uměleckých předmětů
zapsáno 25. 4. 1990
Z a p i s u j e se rozšíření předmětu činnosti družstva o : - poskytování služeb zemědělství a soukromě hospodařícím rolníkům - zemědělská rostlinná a živočišná výroba - vývoj, aplikace biotechnologií Činnost, ke kterým je třeba zvláštní oprávnění může družstvo vykonávat až po získání přislušného oprávnění. Zápis byl proveden na základě zápisu z mimořádné členské schůze družstva konané dne l.3.l99l.
zapsáno 17. 4. 1991
Ostatní skutečnosti
Údaje o družtvu: Ustavující členskou schůzí, která se konala dne 9.3.90 bylo projednáno a schváleno založení tohoto družstva, po předběžném projednání radou Městského národního výboru v Chomutově a Českým svazem výrobních družstev, územním pracovištěm v Liberci. Na této schůzi byly projednány a schváleny stanovy, kterými se družstvo řídí a které jsou založeny ve spise podnikového rejstříku.
zapsáno 25. 4. 1990
Družstvo je družstevní organizací podle § 6 a násl. zákona o bytovém, spotřebním a výrobním družstevnictví. Je organizací s právní subjektivitou.
zapsáno 25. 4. 1990
Člen družstva je povinen při vzniku členského poměru zaplatit zápisné ve výši 50,- Kčs a složit členský podíl ve výši 1 000,- Kčs. Člen je povinen přispět k úhradě ztráty družstva, vykázané v ročním účetním výkazu podle rozhodnutí členské schůze a k úhradě schodku zjištěného při zrušení družstva likvidací. Uhrazovací povinnost je omezena částkou rovnající se dvojnásobku členského podílu. Pokud členský podíl nestačí k úhradě je člen povinen částku na něho připadající složit nejpozději do konce roku, v němž o uhrazovací povinnosti bylo právoplatně rozhodnuto. Členská schůze družstva je nejvyšším orgánem družstva.
zapsáno 25. 4. 1990

Statutární orgán - Výrobní družstvo HYBRI

Předseda
Jan Suchý
Vršovců, Chomutov
zapsáno 25. 4. 1990
Místopředseda
Ing. Zdeněk Hušek
Sladkovského, Louny
zapsáno 25. 4. 1990
Způsob jednání
V případech, kdy je rozhodování vyhrazeno členské schůzi a právní předpisy stanoví pro právní úkon písemnou formu, podepisují za družstvo vždy dva členové, z nich jeden musí být předseda (místopředseda) a druhý některý z členů družstva, pověřený členskou schůzí. V nepřítomnosti předsedy družstva vykonává jeho funkci místopředseda nebo jiný člen družstva pověřený k tomu usnesením členské schůze, není-li přítomen ani místopředseda.
zapsáno 25. 4. 1990

Hodnocení firmy - Výrobní družstvo HYBRI

0
-
+

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-1
-
+
Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-888
-
+
Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová

klasická lyžařka a manažerka

1119
-
+
Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

83
-
+
Jaroslav Stárka

Jaroslav Stárka

podnikatel, vlastník 1. FK Příbram

-1136
-
+
Leonard Lekaj

Leonard Lekaj

podnikatel, přítel Moniky Bagárové

-273
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.