Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

VÝROBNĚ HOSPODÁŘSKÉ DRUŽSTVO UNIVERSTAV, IČO: 00554324 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti VÝROBNĚ HOSPODÁŘSKÉ DRUŽSTVO UNIVERSTAV. Údaje byly staženy 25. 4. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 00554324. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 00554324 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum vzniku a zápisu
14. 9. 1990
Obchodní firma
VÝROBNĚ HOSPODÁŘSKÉ DRUŽSTVO UNIVERSTAV
zapsáno 14. 9. 1990
Adresa firmy
KŘIŽANY okres Liberec, KŘIŽANY okres Liberec, Česká republika - neztotožněno
zapsáno 14. 9. 1990
IČO
00554324
zapsáno 14. 9. 1990
Identifikátor datové schránky
2ea9mhi
Právní forma
Družstvo
zapsáno 14. 9. 1990
Spisová značka
Dr 101/KSUL Krajský soud v Ústí nad Labem
zapsáno 14. 9. 1990
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - VÝROBNĚ HOSPODÁŘSKÉ DRUŽSTVO UNIVERSTAV

14. 9. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Václav Honzejk, jako místopředseda
14. 9. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jaroslav Plaček, jako předseda
14. 9. 1990
Zapsán způsob jednání: Nejvyšším orgánem družstva je členská schůze. Představenstvo je výkonným a statutárním orgánem družstva. Družstvo zastupuje předseda družstva, popřípadě místopředseda družstva. V přípa- dě nepřítomnosti nebo zaneprázdnění předsedy družstva, zastupuje jej v celém rozsahu oprávněný místopředseda.
14. 9. 1990
Zapsán předmět podnikání: l) bude zapsáno po předložení příslušných oprávnění
14. 9. 1990
Zapsán předmět podnikání: Hlavním posláním družstva je vytvářet výrobní , zpracovatelskou a odbytovou základnu stavebních hmot a hospodářských potřeb. Svou hospodářskou činností pomáhá družstvo ke zvýšení a zefektivnění stavebnictví včetně rozvoji služeb nejen na tomto úseku. K dosažení tohoto úkolu je družstvo zejména oprávněno provádět : a) výrobu, skladování a dodávky zdících materiálů pro organizace a občany b) dřevozpracovatelskou činnost, výrobu dřevních hmot a dřevěných kontrukcí podle platných norem a předpisů a s tím spojené poskytování služeb organizacím a občanům (dřevovýroba) c) obchodní činnost včetně maloobchodního prodeje

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - VÝROBNĚ HOSPODÁŘSKÉ DRUŽSTVO UNIVERSTAV
Více o vizualizacích

VÝROBNĚ HOSPODÁŘSKÉ DRUŽSTVO UNIVERSTAV, IČO: 00554324: vizualizace vztahů osob a společností

VÝROBNĚ HOSPODÁŘSKÉ DRUŽSTVO UNIVERSTAV, IČO: 00554324

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět podnikání
D) stavební, montážní a technologické práce e) opravárenskou činnost f) neveřejnou silniční přepravu nákladů a osob g) výroba elektrického proudu a tepla h) bude zapsáno po předložení příslušného oprávnění ch)bude zapsáno po předloženích příslušných oprávnění i) vydávání a prodej družstevních novin a časopisů j) poskytování prací a služeb pro samosprávy měst a obcí, organizace a občany k) provoz veřejného vážení na vážních zařízeních
zapsáno 14. 9. 1990
Hlavním posláním družstva je vytvářet výrobní , zpracovatelskou a odbytovou základnu stavebních hmot a hospodářských potřeb. Svou hospodářskou činností pomáhá družstvo ke zvýšení a zefektivnění stavebnictví včetně rozvoji služeb nejen na tomto úseku. K dosažení tohoto úkolu je družstvo zejména oprávněno provádět : a) výrobu, skladování a dodávky zdících materiálů pro organizace a občany b) dřevozpracovatelskou činnost, výrobu dřevních hmot a dřevěných kontrukcí podle platných norem a předpisů a s tím spojené poskytování služeb organizacím a občanům (dřevovýroba) c) obchodní činnost včetně maloobchodního prodeje
zapsáno 14. 9. 1990
L) bude zapsáno po předložení příslušných oprávnění
zapsáno 14. 9. 1990
Ostatní skutečnosti
Údaje o družstvu : Družstvo vzniklo ustavující členskou schůzí, která se konala dne 8.9.l99O. Každý člen je povinen zaplatit zápisné ve výši 5O,- Kčs. Podíl u fyzických osob činí 100,-- Kčs. Každý člen musí zakoupit minimálně jeden podíl.
zapsáno 14. 9. 1990

Statutární orgán - VÝROBNĚ HOSPODÁŘSKÉ DRUŽSTVO UNIVERSTAV

Předseda
Ing. Jaroslav Plaček
Ruprechtická 1219/60, Liberec I., Česká republika - neztotožněno
zapsáno 14. 9. 1990
Místopředseda
Václav Honzejk
Křížany 382, Křížany 382, Česká republika - neztotožněno
zapsáno 14. 9. 1990
Způsob jednání
Nejvyšším orgánem družstva je členská schůze. Představenstvo je výkonným a statutárním orgánem družstva. Družstvo zastupuje předseda družstva, popřípadě místopředseda družstva. V přípa- dě nepřítomnosti nebo zaneprázdnění předsedy družstva, zastupuje jej v celém rozsahu oprávněný místopředseda.
zapsáno 14. 9. 1990

Hodnocení firmy - VÝROBNĚ HOSPODÁŘSKÉ DRUŽSTVO UNIVERSTAV

0
-
+

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Ivan Mládek

Ivan Mládek

hudebník

2246
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-261
-
+
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych

bývalý tenista

2422
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-12
-
+
Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-1175
-
+
Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová

modelka, vítězka Miss World

470
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem