Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

SMP Construction a.s., Praha, IČO: 11965584 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti SMP Construction a.s.. Údaje byly staženy 12. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 11965584. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 11965584 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum vzniku a zápisu
27. 10. 2021
Obchodní firma
SIDIS Capital, a.s.
zapsáno 27. 10. 2021 vymazáno 9. 5. 2022
SMP Construction a.s.
zapsáno 9. 5. 2022
Firmy na stejné adrese
Doudova 258/3, 147 00 Praha - Podolí
zapsáno 27. 10. 2021 vymazáno 11. 5. 2022
Sídlo Kraj: Hlavní město Praha
Okres: Hlavní město Praha
Obec: Praha
Část obce: Michle
Ulice: Vyskočilova
Adresní místo: Vyskočilova 1566
IČO
11965584
zapsáno 27. 10. 2021
Právní forma
Akciová společnost
zapsáno 27. 10. 2021
Spisová značka
B 26741/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 27. 10. 2021
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - SMP Construction a.s.

17. 3. 2023
Zapsán skutečný majitel Xavier Huillard, jako nepřímý skutečný majitel; náhradní skutečný majitel podle § 5 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
17. 3. 2023
Vymazán skutečný majitel Xavier Marie Philippe Huillard
29. 11. 2022
Zapsán předmět podnikání: b) Výkon zeměměřických činností. c) Projektová činnost ve výstavbě. d) Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. e) Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. f) Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. g) Truhlářství, podlahářství. h) Pokrývačství, tesařství. i) Geologické práce. j) Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení. k) Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny. l) Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. m) Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. n) Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, a to činnosti odpovídající následujícím oborům činnosti náležejícím do živnosti volné dle přílohy č. 4 zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů. i. Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků. ii. Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků. iii. Výroba strojů a zařízení. iv. Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody. v. Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných). vi. Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti. vii. Zprostředkování obchodu a služeb. viii. Velkoobchod a maloobchod. ix. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. x. Ubytovací služby. xi. Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. xii. Pronájem a půjčování věcí movitých. xiii. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. xiv. Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd. xv. Testování, měření, analýzy a kontroly. xvi. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy. o) Hornické činnosti a činnosti prováděné hornickým způsobem.
29. 11. 2022
Vymazán předmět podnikání: b) Výkon zeměměřických činností. c) Projektová činnost ve výstavbě. d) Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. e) Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. f) Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. g) Truhlářství, podlahářství. h) Pokrývačství, tesařství. j) Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení. k) Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny. l) Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. m) Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. n) Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, a to činnosti odpovídající následujícím oborům činnosti náležejícím do živnosti volné dle přílohy č. 4 zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů. i. Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků. ii. Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků. iii. Výroba strojů a zařízení. iv. Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody. v. Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných). vi. Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti. vii. Zprostředkování obchodu a služeb. viii. Velkoobchod a maloobchod. ix. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. x. Ubytovací služby. xi. Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. xii. Pronájem a půjčování věcí movitých. xiii. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. xiv. Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd. xv. Testování, měření, analýzy a kontroly. xvi. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy. o) Hornické činnosti a činnosti prováděné hornickým způsobem.
30. 9. 2022
Změna informací: nepřímý skutečný majitel; náhradní skutečný majitel podle § 5 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb. Xavier Marie Philippe Huillard

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - SMP Construction a.s.
Více o vizualizacích

SMP Construction a.s., IČO: 11965584: vizualizace vztahů osob a společností

SMP Construction a.s., IČO: 11965584

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět podnikání
Pronájem nemovitých věcí.
zapsáno 27. 10. 2021 vymazáno 9. 5. 2022
Správa vlastního jmění.
zapsáno 27. 10. 2021 vymazáno 9. 5. 2022
Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor
zapsáno 9. 5. 2022 vymazáno 18. 8. 2022
B) Výkon zeměměřických činností. c) Projektová činnost ve výstavbě. d) Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. e) Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. f) Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. g) Truhlářství, podlahářství. h) Pokrývačství, tesařství. j) Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení. k) Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny. l) Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. m) Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. n) Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, a to činnosti odpovídající následujícím oborům činnosti náležejícím do živnosti volné dle přílohy č. 4 zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů. i. Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků. ii. Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků. iii. Výroba strojů a zařízení. iv. Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody. v. Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných). vi. Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti. vii. Zprostředkování obchodu a služeb. viii. Velkoobchod a maloobchod. ix. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. x. Ubytovací služby. xi. Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. xii. Pronájem a půjčování věcí movitých. xiii. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. xiv. Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd. xv. Testování, měření, analýzy a kontroly. xvi. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy. o) Hornické činnosti a činnosti prováděné hornickým způsobem.
zapsáno 18. 8. 2022 vymazáno 29. 11. 2022
B) Výkon zeměměřických činností. c) Projektová činnost ve výstavbě. d) Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. e) Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. f) Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. g) Truhlářství, podlahářství. h) Pokrývačství, tesařství. i) Geologické práce. j) Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení. k) Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny. l) Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. m) Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. n) Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, a to činnosti odpovídající následujícím oborům činnosti náležejícím do živnosti volné dle přílohy č. 4 zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů. i. Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků. ii. Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků. iii. Výroba strojů a zařízení. iv. Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody. v. Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných). vi. Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti. vii. Zprostředkování obchodu a služeb. viii. Velkoobchod a maloobchod. ix. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. x. Ubytovací služby. xi. Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. xii. Pronájem a půjčování věcí movitých. xiii. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. xiv. Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd. xv. Testování, měření, analýzy a kontroly. xvi. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy. o) Hornické činnosti a činnosti prováděné hornickým způsobem.
zapsáno 29. 11. 2022
Předmět činnosti
Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor
zapsáno 18. 8. 2022
Základní kapitál
2 000 000 Kč
Splaceno: 2 000 000 Kč
zapsáno 27. 10. 2021
Akcie
20 ks kmenové akcie na jméno v listinné podobě ve jmenovité hodnotě 100 000 Kč
zapsáno 27. 10. 2021 vymazáno 9. 5. 2022
20 ks akcie na jméno v zaknihované podobě ve jmenovité hodnotě 100 000 Kč
zapsáno 9. 5. 2022
Ostatní skutečnosti
Na nástupnickou společnost SMP Construction a.s., se sídlem Vyskočilova 1566, Michle, 140 00 Praha 4, IČO: 11965584, zapsanou v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 26741, přešla v důsledku rozdělení odštěpením sloučením část jmění rozdělované společnosti SMP CZ, a.s., se sídlem Vyskočilova 1566, Michle, 140 00 Praha 4, IČO: 27195147, zapsané v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 9654, uvedená v projektu rozdělení ze dne 16.5.2022. Další části odštěpovaného jmění rozdělované společnosti SMP CZ, a.s. přešly na ostatní nástupnické společnosti SMP Vodohospodářské stavby a.s., se sídlem Vyskočilova 1566, Michle, 140 00 Praha 4, IČO: 11637471, zapsanou v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 26499 a VINCI Construction CS a.s., se sídlem U Michelského lesa 1581/2, Michle, 140 00 Praha 4, IČO: 14080672, zapsanou v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 27244.
zapsáno 1. 7. 2022

Správní rada - SMP Construction a.s.

Člen správní rady
Václav Mlynář
Kryblická, 541 01 Trutnov - Kryblice
Den vzniku funkce: 27. 10. 2021
Den zániku funkce: 4. 5. 2022
zapsáno 27. 10. 2021 vymazáno 9. 5. 2022
Člen správní rady
Ing. Jiří Bažata
Studniční, 156 00 Praha - Zbraslav
Den vzniku členstvi: 4. 5. 2022
zapsáno 9. 5. 2022 vymazáno 7. 7. 2022
Člen správní rady
Martin Borovka
Tychonova, 160 00 Praha - Hradčany
Den vzniku členstvi: 1. 7. 2022
Den zániku členstvi: 1. 7. 2022
zapsáno 1. 7. 2022 vymazáno 7. 7. 2022
Člen správní rady
Lucie Zímová
Špirkova, 142 00 Praha - Kamýk
Den vzniku členstvi: 1. 7. 2022
zapsáno 1. 7. 2022
Místopředseda správní rady
Ing. Jiří Bažata
Studniční, 156 00 Praha - Zbraslav
Den vzniku funkce: 1. 7. 2022
Den vzniku členstvi: 4. 5. 2022
zapsáno 7. 7. 2022
Předseda správní rady
Ing. Jáchym Tlapa
Na Neklance, 150 00 Praha - Smíchov
Den vzniku funkce: 1. 7. 2022
Den vzniku členstvi: 1. 7. 2022
zapsáno 7. 7. 2022
Počet členů
1
zapsáno 27. 10. 2021 vymazáno 1. 7. 2022
3
zapsáno 1. 7. 2022
Způsob jednání
Za společnost jedná kterýkoli člen správní rady samostatně.
zapsáno 27. 10. 2021 vymazáno 9. 5. 2022
Za společnost právně jedná člen správní rady samostatně.
zapsáno 9. 5. 2022 vymazáno 1. 7. 2022
Za společnost jednají dva členové správní rady společně.
zapsáno 1. 7. 2022 vymazáno 7. 7. 2022
1.Za společnost právně jedná v případech stanovených v Článku 21 odst. 2 stanov místopředseda správní rady samostatně. ve všech ostatních případech jednají vždy dva členové správní rady společně. 2.Místopředseda správní rady je oprávněn jednat za společnost samostatně v následujících případech: a)při uzavírání smluv a souvisejících právních jednáních (včetně všech jednání ve vztahu ke změně, plnění či zrušení smluvních vztahů) týkajících se vztahů se zákazníky společnosti při poskytování služeb či jiného plnění a/nebo zhotovení díla vyjma případů, kdy: i.se jedná o uzavření smlouvy o společnosti bez právní osobnosti, o konsorciu nebo jiné obdobné smlouvy, jejímž předmětem je účast v zadávacím řízení na zakázku a/nebo plnění zakázky společně se třetí osobou, včetně jakéhokoliv dodatku k takové smlouvě, a/nebo, ii.celková hodnota plnění poskytovaného společností na základě takovéhoto smluvního vztahu či smluvních vztahů (jednorázově nebo na základě opakujícího se plnění, posuzováno vždy ve vztahu k jedné samostatné zakázce, projektu či dílu, které má zhotovit či zhotovuje společnost pro svého zákazníka a jednomu obchodnímu partnerovi) přesáhne nebo může přesáhnout hodnotu 50.000.000,- Kč bez DPH. b)při uzavírání smluv a souvisejících právních jednáních (včetně všech jednání ve vztahu ke změně, plnění či zrušení smluvních vztahů) s dodavateli společnosti, jejichž předmětem je koupě materiálu za účelem plnění zakázky a/nebo poskytnutí služeb, jiného plnění či zhotovení díla (případně jiné plnění v rámci poskytnutí subdodávky společnosti) v souvislosti s plněním zakázky vyjma případů, kdy celková hodnota plnění poskytovaného společností na základě takovéhoto smluvního vztahu či smluvních vztahů (jednorázově nebo na základě opakujícího se plnění, posuzováno vždy ve vztahu k jedné samostatné zakázce, projektu či dílu, které má zhotovit či zhotovuje společnost pro svého zákazníka a jednomu obchodnímu partnerovi) přesáhne nebo může přesáhnout hodnotu 10.000.000,- Kč bez DPH. c)při uzavírání smluv a souvisejících právních jednáních (včetně všech jednání ve vztahu ke změně, plnění či zrušení smluvních vztahů) s dodavateli společnosti, jejichž předmětem je investice, tedy nabytí vlastnického práva nebo užívacího práva k věci movité (včetně souboru věcí movitých, věci hromadné či věci nehmotné) nezbytné či vhodné k výkonu podnikatelské činnosti společnosti vyjma případů, kdy celková hodnota plnění poskytovaného společností na základě takovéhoto smluvního vztahu (jednorázově nebo na základě opakujícího se plnění) přesáhne nebo může přesáhnout hodnotu 500.000,- Kč bez DPH. d)při všech pracovněprávních jednáních se zaměstnanci a/nebo uchazeči o zaměstnání ve společnosti. e)při uzavírání smluv a souvisejících právních jednáních týkajících se nájmu, podnájmu, pachtu nebo výpůjčky, pokud společnost vystupuje jako nájemce, podnájemce, pachtýř nebo vypůjčitel, vyjma případů, kdy doba sjednaného závazku přesahuje 10 let.
zapsáno 7. 7. 2022

Jediný akcionář - SMP Construction a.s.

Jediný akcionář
GOLDEN RIVER, s.r.o., IČO: 27436721
Rohanské nábřeží 671/15, 186 00 Praha - Karlín
zapsáno 2. 11. 2021 vymazáno 9. 5. 2022
Jediný akcionář
VINCI Construction CS a.s., IČO: 14080672
U Michelského lesa 1581/2, 140 00 Praha - Michle
zapsáno 9. 5. 2022

Skuteční majitelé - SMP Construction a.s.

Nepřímý skutečný majitel
Josef Jaroš
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 2. 11. 2021
zapsáno 2. 11. 2021 vymazáno 30. 12. 2021
Nepřímý skutečný majitel; Koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
Josef Jaroš, MBA
Automatický průpis: ano
Podíl na hlasování: 90,00 %
Podíl na prospěchu: 74,76 %
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 2. 11. 2021
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Vlastnictví podílu na hlasovacích právech.
Vlastnictví podílu na prospěchu.
zapsáno 30. 12. 2021 vymazáno 30. 12. 2021
Nepřímý skutečný majitel
Josef Jaroš
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice v prostředkující osobě: Postavení skutečného majitele je založeno na tom, že je příjemcem rozdělovaných prostředků. Velikost podílu: 93.1%.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 2. 11. 2021
zapsáno 30. 12. 2021 vymazáno 30. 12. 2021
Nepřímý skutečný majitel; Koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
Josef Jaroš, MBA
Automatický průpis: ano
Podíl na hlasování: 100,00 %
Podíl na prospěchu: 83,07 %
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 2. 11. 2021
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Vlastnictví podílu na hlasovacích právech.
Vlastnictví podílu na prospěchu.
zapsáno 30. 12. 2021 vymazáno 31. 12. 2021
Nepřímý skutečný majitel; Koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
Josef Jaroš, MBA
Automatický průpis: ano
Podíl na hlasování: 100,00 %
Podíl na prospěchu: 83,07 %
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 2. 11. 2021
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Vlastnictví podílu na hlasovacích právech.
Vlastnictví podílu na prospěchu.
zapsáno 30. 12. 2021 vymazáno 31. 12. 2021
Nepřímý skutečný majitel; Koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
Josef Jaroš, MBA
Automatický průpis: ano
Podíl na hlasování: 100,00 %
Podíl na prospěchu: 98,31 %
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 2. 11. 2021
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Vlastnictví podílu na hlasovacích právech.
Vlastnictví podílu na prospěchu.
zapsáno 31. 12. 2021 vymazáno 31. 12. 2021
Nepřímý skutečný majitel; Koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
Josef Jaroš, MBA
Automatický průpis: ano
Podíl na hlasování: 100,00 %
Podíl na prospěchu: 98,31 %
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 2. 11. 2021
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Vlastnictví podílu na hlasovacích právech.
Vlastnictví podílu na prospěchu.
zapsáno 31. 12. 2021 vymazáno 31. 12. 2021
Nepřímý skutečný majitel; Koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
Josef Jaroš, MBA
Automatický průpis: ano
Podíl na hlasování: 100,00 %
Podíl na prospěchu: 93,76 %
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 2. 11. 2021
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Vlastnictví podílu na hlasovacích právech.
Vlastnictví podílu na prospěchu.
zapsáno 31. 12. 2021 vymazáno 31. 12. 2021
Nepřímý skutečný majitel; Koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
Josef Jaroš, MBA
Automatický průpis: ano
Podíl na hlasování: 100,00 %
Podíl na prospěchu: 93,76 %
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 2. 11. 2021
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Vlastnictví podílu na hlasovacích právech.
Vlastnictví podílu na prospěchu.
zapsáno 31. 12. 2021 vymazáno 31. 12. 2021
Nepřímý skutečný majitel; Koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
Josef Jaroš, MBA
Automatický průpis: ano
Podíl na hlasování: 100,00 %
Podíl na prospěchu: 93,07 %
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 2. 11. 2021
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Vlastnictví podílu na hlasovacích právech.
Vlastnictví podílu na prospěchu.
zapsáno 31. 12. 2021 vymazáno 8. 1. 2022
Nepřímý skutečný majitel; Koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
Josef Jaroš, MBA
Automatický průpis: ano
Podíl na hlasování: 100,00 %
Podíl na prospěchu: 93,07 %
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 2. 11. 2021
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Vlastnictví podílu na hlasovacích právech.
Vlastnictví podílu na prospěchu.
zapsáno 31. 12. 2021 vymazáno 8. 1. 2022
Nepřímý skutečný majitel; Koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
Josef Jaroš, MBA
Automatický průpis: ano
Podíl na hlasování: 100,00 %
Podíl na prospěchu: 93,07 %
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 9. 5. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 2. 11. 2021
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Vlastnictví podílu na hlasovacích právech.
Vlastnictví podílu na prospěchu.
zapsáno 8. 1. 2022 vymazáno 9. 5. 2022
Nepřímý skutečný majitel; Koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
Josef Jaroš, MBA
Automatický průpis: ano
Podíl na hlasování: 100,00 %
Podíl na prospěchu: 93,07 %
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 9. 5. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 2. 11. 2021
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Vlastnictví podílu na hlasovacích právech.
Vlastnictví podílu na prospěchu.
zapsáno 8. 1. 2022 vymazáno 9. 5. 2022
Nepřímý skutečný majitel; Náhradní skutečný majitel podle § 5 zákona č. 37/2021 Sb.
Xavier Marie Philippe Huillard
Automatický průpis: ano
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 20. 5. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 9. 5. 2022
zapsáno 9. 5. 2022 vymazáno 20. 5. 2022
Nepřímý skutečný majitel; Náhradní skutečný majitel podle § 5 zákona č. 37/2021 Sb.
Xavier Marie Philippe Huillard
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 9. 5. 2022
zapsáno 1. 6. 2022 vymazáno 6. 6. 2022
Nepřímý skutečný majitel; Náhradní skutečný majitel podle § 5 zákona č. 37/2021 Sb.
Xavier Marie Philippe Huillard
Automatický průpis: ne
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 27. 4. 2022
zapsáno 6. 6. 2022 vymazáno 30. 9. 2022
Nepřímý skutečný majitel; Náhradní skutečný majitel podle § 5 zákona č. 37/2021 Sb.
Xavier Marie Philippe Huillard
Automatický průpis: ne
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 17. 3. 2023
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 27. 4. 2022
zapsáno 30. 9. 2022 vymazáno 17. 3. 2023
Nepřímý skutečný majitel; Náhradní skutečný majitel podle § 5 zákona č. 37/2021 Sb.
Xavier Huillard
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 9. 5. 2022
zapsáno 17. 3. 2023

Hodnocení firmy - SMP Construction a.s.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - SMP Construction a.s.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

1756
-
+
Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-1230
-
+
Martin Dejdar

Martin Dejdar

herec

-1663
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-1411
-
+
Marek Dalík

Marek Dalík

lobbista a podnikatel

-1396
-
+
Martin Michal

Martin Michal

podnikatel a manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové

-360
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.