Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Centrum sociálních služeb Bystré, Bystré, IČO: 75007932 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Centrum sociálních služeb Bystré. Údaje byly staženy 11. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 75007932. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 75007932 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum vzniku a zápisu
11. 8. 2003
Název
Ústav sociální péče Bystré u Poličky, příspěvková organizace
zapsáno 11. 8. 2003 vymazáno 22. 12. 2004
Ústav sociální péče Bystré
zapsáno 22. 12. 2004 vymazáno 23. 2. 2007
Domov na zámku Bystré
zapsáno 23. 2. 2007 vymazáno 8. 1. 2022
Centrum sociálních služeb Bystré
zapsáno 8. 1. 2022
Firmy na stejné adrese
Zámecká 1, 569 92 Bystré u Poličky
zapsáno 11. 8. 2003 vymazáno 22. 12. 2004
Zámecká 1, 569 92 Bystré
zapsáno 22. 12. 2004 vymazáno 27. 10. 2016
Zámecká 1, 569 92 Bystré - Bystré
zapsáno 27. 10. 2016 vymazáno 8. 1. 2022
Sídlo Kraj: Pardubický kraj
Okres: Svitavy
Obec: Bystré
Část obce: Bystré
Ulice: Školní
Adresní místo: Školní 319
IČO
75007932
zapsáno 11. 8. 2003
Právní forma
Příspěvková organizace
zapsáno 11. 8. 2003
Spisová značka
Pr 605/KSHK Krajský soud v Hradci Králové
zapsáno 11. 8. 2003
Rizikovost společnosti

Kontakty - Centrum sociálních služeb Bystré

Mobilní telefon
603 293 032
E-mailová adresa
Web stránky
Facebook profil
Kontaktní adresa
Zámecká 1, 56992 Bystré

Poslední změny a události - Centrum sociálních služeb Bystré

8. 1. 2022
Změna sídla z Zámecká 1, 569 92 Bystré - Bystré na Školní 319, 569 92 Bystré - Bystré
8. 1. 2022
Změna názvu z Domov na zámku Bystré na Centrum sociálních služeb Bystré
23. 9. 2020
Zapsán předmět činnosti: Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám s mentálním postižením od 18 let věku, které mohou mít též přidružené smyslové postižení lehčího stupně nebo tělesné postižení. Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let věku s lehkým a středně těžkým mentálním postižením, které mohou mít též přidružené tělesné nebo smyslové postižení lehčího stupně. V sociální službě chráněné bydlení je podporováno partnerské soužití. Domov na zámku Bystré poskytuje ambulantní sociální službu sociálně terapeutické dílny osobám od 18 do 65 let s lehkým až středně těžkým mentálním nebo kombinovaným postižením, kteří nejsou vzhledem ke svým schopnostem, dovednostem a pracovním návykům schopni uplatnění v běžném zaměstnání. Domov na zámku Bystré poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám s mentálním postižením od 18 let věku. Sociální služby domovy pro osoby se zdravotním postižením, chráněné bydlení, sociálně terapeutické dílny a podpora samostatného bydlení zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách Domov na zámku Bystré dále zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči (§ 36). Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na zámku Bystré dále zajišťuje: -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně výroby elektrické energie pro vlastní spotřebu, hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, -úschovu cenných věcí a finančních prostředků klientů s možností převzetí jejich finančních prostředků v Domově na zámku Bystré, -zprostředkování hipoterapie a canisterapie, -umožnění výkonu praxe školám středním, vyšším odborným a vysokým, -plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
23. 9. 2020
Vymazán předmět činnosti: Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám s mentálním postižením od 18 let věku, které mohou mít též přidružené smyslové postižení lehčího stupně nebo tělesné postižení. Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let věku s lehkým a středně těžkým mentálním postižením, které mohou mít též přidružené tělesné nebo smyslové postižení lehčího stupně. V sociální službě chráněné bydlení je podporováno partnerské soužití. Domov na zámku Bystré poskytuje ambulantní sociální službu sociálně terapeutické dílny osobám od 18 do 68 let s lehkým až středně těžkým mentálním nebo kombinovaným postižením, kteří nejsou vzhledem ke svým schopnostem, dovednostem a pracovním návykům schopni uplatnění v běžném zaměstnání. Domov na zámku Bystré poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám s mentálním postižením od 18 let věku. Sociální služby domovy pro osoby se zdravotním postižením, chráněné bydlení, sociálně terapeutické dílny a podpora samostatného bydlení zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách Domov na zámku Bystré dále zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči (§ 36). Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na zámku Bystré dále zajišťuje: -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně výroby elektrické energie pro vlastní spotřebu, hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, -úschovu cenných věcí a finančních prostředků klientů s možností převzetí jejich finančních prostředků v Domově na zámku Bystré, -zprostředkování hipoterapie a canisterapie, -umožnění výkonu praxe školám středním, vyšším odborným a vysokým, -plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
15. 6. 2018
Zapsán předmět činnosti: Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám s mentálním postižením od 18 let věku, které mohou mít též přidružené smyslové postižení lehčího stupně nebo tělesné postižení. Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let věku s lehkým a středně těžkým mentálním postižením, které mohou mít též přidružené tělesné nebo smyslové postižení lehčího stupně. V sociální službě chráněné bydlení je podporováno partnerské soužití. Domov na zámku Bystré poskytuje ambulantní sociální službu sociálně terapeutické dílny osobám od 18 do 68 let s lehkým až středně těžkým mentálním nebo kombinovaným postižením, kteří nejsou vzhledem ke svým schopnostem, dovednostem a pracovním návykům schopni uplatnění v běžném zaměstnání. Domov na zámku Bystré poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám s mentálním postižením od 18 let věku. Sociální služby domovy pro osoby se zdravotním postižením, chráněné bydlení, sociálně terapeutické dílny a podpora samostatného bydlení zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách Domov na zámku Bystré dále zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči (§ 36). Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na zámku Bystré dále zajišťuje: -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně výroby elektrické energie pro vlastní spotřebu, hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, -úschovu cenných věcí a finančních prostředků klientů s možností převzetí jejich finančních prostředků v Domově na zámku Bystré, -zprostředkování hipoterapie a canisterapie, -umožnění výkonu praxe školám středním, vyšším odborným a vysokým, -plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Centrum sociálních služeb Bystré
Více o vizualizacích

Centrum sociálních služeb Bystré, IČO: 75007932: vizualizace vztahů osob a společností

Centrum sociálních služeb Bystré, IČO: 75007932

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
Poskytování osobního vybavení, drobných předmětů osobní potřeby a některých služeb obyvatelům
zapsáno 11. 8. 2003 vymazáno 8. 2. 2006
Příspěvková organizace Ústav sociální péče Bystré u Poličky, příspěvková organizace je zřízena za účelem poskytování ústavní sociální péče pro občany mentálně postižené, popřípadě pro občany postižené současně tělesnou a smyslovou vadou s následujícím předmětem činností
zapsáno 11. 8. 2003 vymazáno 8. 2. 2006
Rozsah hlavního účelu a předmětu činnosti organizace je vymezen § 73 a § 86 zákona č. 100/1988 Sb., o sociálním zabezpečení, ve znění pozdějších předpisů a § 61, § 65 a § 74-88 vyhlášky Ministerstva práce a sociálních věcí České republiky č. 182/1991 Sb., kterou se provádí zákon o sociálním zabezpečení a zákon ČNR o působnosti orgánů ČR v sociálním zabezpečení, ve znění pozdějších předpisů.
zapsáno 11. 8. 2003 vymazáno 8. 2. 2006
Úschovou cenných věcí obyvatel, kteří o jejich převzetí požádají při nástupu nebo během pobytu
zapsáno 11. 8. 2003 vymazáno 8. 2. 2006
Zajištění kulturně-zájmové činnosti obyvatel v zájmu rozvoje jejich schopností, estetického cítění a zapojení do společenského života
zapsáno 11. 8. 2003 vymazáno 8. 2. 2006
Zajištění léčebně preventivní péče pro obyvatele
zapsáno 11. 8. 2003 vymazáno 8. 2. 2006
Zajištění ubytování, stravování a základní péče pro umístěné občany (dále jen obyvatele)
zapsáno 11. 8. 2003 vymazáno 8. 2. 2006
Zajištění výchovy a výchovně pracovní činnosti obyvatel dle jejich schopností s přihlédnutím k fyzické vyspělosti a mentální úrovni
zapsáno 11. 8. 2003 vymazáno 8. 2. 2006
Vymezení hlavního účelu a tomu odpovídajícího předmětu činnosti: Příspěvková organizace Ústav sociální péče Bystré je ústavem sociální péče, který zajišťuje v hlavním předmětu činnosti podrobně vymezenou komplexní a nedělitelnou celoroční a denní ústavní sociální péči především pro dospělé klienty ve věku od dvaceti šesti let postižené mentálním postižením těžšího stupně a pro klietny postižené vedle mentálního postižení těžšího stupně též tělesnou nebo smyslovou vadou, kteří potřebují ústavní péči, nikoli však léčebnou péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení. V případě volné kapacity lze poskytovat i denní pobyt a pobyt na přechodnou dobu. Níže uvedený rozpis hlavního předmětu činnosti nepředstavuje jednotlivé druhy hlvaních činností, nýbrž upřesnění rozsahu poskytování celoroční ústavní sociální péče. Hlavní předmět činnosti: Poskytování komplexní a nedělitelné celoroční a denní sociální péče, především pro dospělé klienty ve věku od dvaceti šesti let postižené mentálním postižením těžšího stupně a pro klienty postižené vedle mentálního postižení těžšího stupně též tělesnou nebo smyslovou vadou, kteří potřebují ústavní péči, nikoli však léčebnou péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení, jakož i pro klienty postižené mentálním postižením lehčího stupně, avšak jen tehdy, potřebují-li nezbytně ústavní péči, kde je jako nedílná a neoddělitelná součást zahrnuto rovněž: - ubytování, stravování a komplexní sociální péče pro umístěné klienty, - zajištění výchovně vzdělávacího procesu a pracovně rehabilitační činnosti klientům dle jejich schopností s přihlédnutím k fyzické vyspělosti a mentální úrovni, - úschova cenných věcí a finančních prostředků klientů, kteří o jejich převzetí požádají při nástupu nebo během pobytu, - poskytování osobního vybavení, drobných předmětů osobní potřeby a některých služeb klientům, - zajištění kulturně-zájmové činnosti klientů v zájmu rozvoje jejich schopností, estetického cítění a zapojení do společenského života, - zajištění zdravotní péče pro klienty s akutním nebo chronickým onemocněním, - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstanance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti Ústavu sociální péče svitavy, - umožňování praktické výuky školám se sociálním případně zdravotnickým zaměřením, - plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociální péče.
zapsáno 8. 2. 2006 vymazáno 23. 2. 2007
Zajišťuje pobytové služby sociální péče pro osoby, které mají sníženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení a jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Služba je poskytována osobám s mentálním postižením a přidruženými vadami. Služba domov po osoby se zdravotním postižením zahrnuje tyto základní činnosti: - poskytnutí ubytování - poskytnutí stravy - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu - výchovné vzdělávací a aktivizační činnosti - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím - sociálně terapeutické činnosti - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí - hipoterapii, canisterapii - nácvik dovedností pro zvládání péče o vlastní osobu, soběstačnosti a dalších činností vedoucích k sociálnímu začlenění - podporu vytváření a zdokonalování základních pracovních návyků a dovedností - přípravu k uplatnění na trhu práce - úschovu cenných věcí a finančních prostředků uživatelů, kteří o jejich převzetí požádají při nástupu nebo během pobytu - poskytnutí ošetřovatelské a rehabilitační péče prostřednictvím svých odborně způsobilých zaměstnanců - poskytování základního poradenství - nezaopatřeným dětem se poskytuje osobní vybavení, drobné předměty běžné osobní potřeby a některé služby s přihlédnutím k jejich potřebám. Osobním vybavením se rozumí prádlo, šatstvo a obuv. některými službami se rozumí stříhaní vlasů, holení a pedikúra - vykonávání ústavní výchovy dle zvláštních předpisů - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti Domova na zámku Bystré - umožnění praktické výuky školám se sociálním, pedagogickým případně zdravotnickým zaměřením - plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb
zapsáno 23. 2. 2007 vymazáno 27. 7. 2010
Hlavní účel: Domov na zámku Bystré je zařízením sociálních služeb a) dle § 34 odst. 1, písm. d) zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, které zajišťuje v hlavním předmětu činnosti podobně vymezené pobytové služby sociální péče pro osoby, které mají sníženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení a jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby b) dle § 34 odst. 1, písm. g) zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, které zajišťuje v hlavním předmětu činnosti podobně vymezené pobytové služby sociální péče pro osoby, které mají sníženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení nebo chronického onemocnění, včetně duševního onemocnění, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. Sociální služby podrobně vymezené v hlavním předmětu činnosti se poskytují výhradně oprávněné osobě pobývající na území Pardubického kraje, pouze v případě dlouhodobě volné kapacity se poskytují rovněž oprávněné osobě pobývající mimo území Pardubického kraje. Níže uvedený rozpis hlavního předmětu činnosti nepředstavuje jednotlivé druhy hlavních činností, nýbrž upřesnění rozsahu poskytování pobytových služeb sociální péče. Hlavní předmět činnosti. Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu v domově pro osoby se zdravotním postižením osobám s mentální retardací (duševním postižením) od 3 let věku, které mohou mít též přidružené smyslové postižení lehčího stupně nebo tělesné postižení. Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu v chráněném bydlení osobám od 18-ti let věku s lehkým a středně těžkým mentálním postižením, které mohou mít též přidružené tělesné nebo smyslové postižení lehčího stupně. Domov na zámku Bystré pobytovou sociální službu neposkytne, jestliže přidruženou vadou osoby je též závažná duševní porucha nebo porucha chování ve smyslu mezinárodní klasifikace nemocí. Domov na zámku Bystré je zařízením sociálních služeb, které poskytuje pobytovou službu sociální péče podle zákona o sociálních službách pro osoby se zdravotním postižením. Sociální služba domov pro osoby se zdravotním postižením, zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: - poskytnutí ubytování - poskytnutí stravy - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu - výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím - sociálně terapeutické činnosti - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí Sociální služba chráněné bydlení, zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: - poskytnutí ubytování - poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy - pomoc při zajištění chodu domácnosti - výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím - sociálně terapeutické činnosti - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí Domov na zámku Bystré dále poskytuje: - hipoterapii, canisterapii - podporu základních pracovních návyků a dovedností směřující k uplatnění na trhu práce - zprostředkování úschovy cenných věcí a finančních prostředků klientů s možností převzetí jejich finančních prostředků v Domově na zámku Bystré - ošetřovatelskou a rehabilitační péči prostřednictvím svých odborně způsobilých zaměstanců - základní poradenství - nezaopatřeným dětem se poskytuje osobní vybavení, drobné předměty běžné denní potřeby a některé služby s přihlédnutím k jejich potřebám. Osobním vybavením se rozumí prádlo, šatstvo a obuv. některými službami se rozumí stříhání vlasů, holení a pedikúra - vykonávání ústavní výchovy dle zvláštních předpisů - právní podpora klientů - podporu samostatného bydlení a partnerského soužití v chráněném bydlení. Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány ve shodě se standardy kvality sociálních služeb podle zvláštního právního předpisu. Domov na zámku Bystré dále zajišťuje: - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti Domova na zámku Bystré - umožnění výkonu praxe školám středním, vyšším odborným a vysokým - plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb
zapsáno 27. 7. 2010 vymazáno 12. 9. 2012
Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám s mentálním postižením od 3 let věku, které mohou mít též přidružené smyslové postižení lehčího stupně nebo tělesné postižení. Dále je služba poskytována osobám s mentálním postižením od 3 let věku, které mohou mít též přidružené smyslové postižení lehčího stupně nebo tělesné postižení s nařízenou ústavní nebo ochrannou výchovou. Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let věku s lehkým a středně těžkým mentálním postižením, které mohou mít též přidružené tělesné nebo smyslové postižení lehčího stupně. Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu týdenní stacionář osobám od 18 let věku s poruchou autistického spektra a s mentálním postižením, popřípadě s přidruženým tělesným nebo smyslovým postižením lehčího stupně. Domov na zámku Bystré poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám s mentálním postižením od 18 let věku. Sociální služby domovy pro osoby se zdravotním postižením, zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: - poskytnutí ubytování - poskytnutí stravy - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu - výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím - sociálně terapeutické činnosti - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí Na základě zákona o sociálních službách dále - poskytuje nezaopatřeným dětem osobní vybavení, drobné předměty běžné denní potřeby a některé služby s přihlédnutím k jejich potřebám - zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči Sociální služba chráněné bydlení, zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: - poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy - poskytnutí ubytování - pomoc při zajištění chodu domácnosti - výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím - sociálně terapeutické činnosti - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí V sociální službě chráněné bydlení je podporováno partnerské soužití. Sociální služba týdenní stacionář zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: - poskytnutí ubytování - poskytnutí stravy - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu - výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím - sociálně terapeutické činnosti - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Sociální služba podpora samostatného bydlení zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: - pomoc při zajištění chodu domácnosti - výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím - sociálně terapeutické činnosti - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Domov na zámku Bystré na základě zájmu klientů zajišťuje tyto fakultativní služby: - úschovu cenných věcí a finančních prostředků klientů s možností převzetí jejich finančních prostředků v Domově na zámku Bystré - zprostředkovává hipoterapii a canisterapii. Pobytové služby nejsou určeny: - osobám, jejichž zdravotní stav vyžaduje poskytování akutní zdravotní péče v lůžkovém zdravotnickém zařízení, - osobám, které z důvodu infekční nemoci nejsou schopny pobytu v domově nebo v chráněném bydlení, - osobám, které pro akutní nebo nestabilizovanou dušení nemoc nebo závislost mohou ohrozit, popřípadě ohrožují, sebe a okolí, - osobám, jejichž chování by narušovalo kolektivní soužití, a to zejména z důvodu duševní nemoci, závažné mentální poruchy, závislosti na návykových látkách nebo absence sociálních návyků, - osobám v akutním stavu závislosti na návykových látkách, - osobám, které mají hlavní diagnózu demenci různého typu. Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na zámku Bystré dále zajišťuje: - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, - umožnění výkonu praxe školám středním, vyšším odborným a vysokým - plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
zapsáno 12. 9. 2012 vymazáno 21. 6. 2013
Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám s mentálním postižením od 3 let věku, které mohou mít též přidružené smyslové postižení lehčího stupně nebo tělesné postižení. Dále je služba poskytována osobám s mentálním postižením od 3 let věku, které mohou mít též přidružené smyslové postižení lehčího stupně nebo tělesné postižení s nařízenou ústavní nebo ochrannou výchovou. Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let věku s lehkým a středně těžkým mentálním postižením, které mohou mít též přidružené tělesné nebo smyslové postižení lehčího stupně. Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu týdenní stacionář osobám od 14 let věku s poruchou autistického spektra a s mentálním postižením, popřípadě s přidruženým tělesným nebo smyslovým postižením lehčího stupně. Domov na zámku Bystré poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám s mentálním postižením od 18 let věku. Sociální služba domovy pro osoby se zdravotním postižením, zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: - poskytnutí ubytování - poskytnutí stravy - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu - výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím - sociálně terapeutické činnosti - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí Na základě zákona o sociálních službách dále - poskytuje nezaopatřeným dětem osobní vybavení, drobné předměty běžné denní potřeby a některé služby s přihlédnutím k jejich potřebám - zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči Sociální služba chráněné bydlení, zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: - poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy - poskytnutí ubytování - pomoc při zajištění chodu domácnosti - výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím - sociálně terapeutické činnosti - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí V sociální službě chráněné bydlení je podporováno partnerské soužití. Sociální služba týdenní stacionář zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: - poskytnutí ubytování - poskytnutí stravy - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu - výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím - sociálně terapeutické činnosti - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Sociální služba podpora samostatného bydlení zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: - pomoc při zajištění chodu domácnosti - výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím - sociálně terapeutické činnosti - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Domov na zámku Bystré na základě zájmu klientů zajišťuje tyto fakultativní služby: - kopírování listin a dokumentů. Pobytové služby nejsou určeny: - osobám, jejichž zdravotní stav vyžaduje poskytování akutní zdravotní péče v lůžkovém zdravotnickém zařízení, - osobám, které z důvodu infekční nemoci nejsou schopny pobytu v zařízení sociálních služeb, - osobám, které pro akutní nebo nestabilizovanou dušení poruchu nebo závislost mohou ohrozit, popřípadě ohrožují, sebe a okolí, - osobám, jejichž chování by narušovalo kolektivní soužití, a to zejména z důvodu duševní poruchy nebo závislosti na návykových látkách, - osobám v akutním stavu závislosti na návykových látkách, - osobám, které mají hlavní diagnózu demenci různého typu. Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na zámku Bystré dále zajišťuje: - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu se zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, - úschovu cenných věcí a finančních prostředků klientů s možností převzetí jejich finančních prostředků v Domově na zámku Bystré, - zprostředkování hipoterapie a canisterapie, - umožnění výkonu praxe školám středním, vyšším odborným a vysokým, - plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
zapsáno 21. 6. 2013 vymazáno 29. 8. 2014
Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám s mentálním postižením od 3 let věku, které mohou mít též přidružené smyslové postižení lehčího stupně nebo tělesné postižení. Dále je služba poskytována osobám s mentálním postižením od 3 let věku, které mohou mít též přidružené smyslové postižení lehčího stupně nebo tělesné postižení s nařízenou ústavní nebo ochrannou výchovou. Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let věku s lehkým a středně těžkým mentálním postižením, které mohou mít též přidružené tělesné nebo smyslové postižení lehčího stupně. V sociální službě chráněné bydlení je podporováno partnerské soužití. Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu týdenní stacionář osobám od 14 let věku s poruchou autistického spektra a s mentálním postižením, popřípadě s přidruženým tělesným nebo smyslovým postižením lehčího stupně. Domov na zámku Bystré poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám s mentálním postižením od 18 let věku. Sociální služby domovy pro osoby se zdravotním postižením, chráněné bydlení, týdenní stacionář a podpora samostatného bydlení zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách Domov na zámku Bystré dále - poskytuje nezaopatřeným dětem osobní vybavení, drobné předměty běžné denní potřeby a některé služby k přihlédnutím k jejich potřebám (§ 48 odst.3), - zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči (§ 36). Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na zámku Bystré dále zajištuje: - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, - úschovu cenných věcí a finančních prostředků klientů s možností převzetí jejich finančních prostředků v Domově na zámku Bystré, - zprostředkování hipoterapie a canisterapie, - umožnění výkonu praxe školám středním, vyšším odborným a vysokým, - plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
zapsáno 29. 8. 2014 vymazáno 3. 3. 2015
Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám s mentálním postižením od 3 let věku, které mohou mít též přidružené smyslové postižení lehčího stupně nebo tělesné postižení. Dále je služba poskytována osobám s mentálním postižením od 3 let věku, které mohou mít též přidružené smyslové postižení lehčího stupně nebo tělesné postižení s nařízenou ústavní nebo ochrannou výchovou. Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let věku s lehkým a středně těžkým mentálním postižením, které mohou mít též přidružené tělesné nebo smyslové postižení lehčího stupně. V sociální službě chráněné bydlení je podporováno partnerské soužití. Domov na zámku Bystré poskytuje ambulantní sociální službu sociálně terapeutické dílny osobám od 18 do 60 let s lehkým až středně těžkým mentálním nebo kombinovaným postižením, kteří nejsou vzhledem ke svým schopnostem, dovednostem a pracovním návykům schopni uplatnění v běžném zaměstnání. Domov na zámku Bystré poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám s mentálním postižením od 18 let věku. Sociální služby domovy pro osoby se zdravotním postižením, chráněné bydlení, sociálně terapeutické dílny a podpora samostatného bydlení zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách Domov na zámku Bystré dále -poskytuje nezaopatřeným dětem osobní vybavení, drobné předměty běžné denní potřeby a některé služby s přihlédnutím k jejich potřebám (§ 48 odst.3), -zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči (§ 36). Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na zámku Bystré dále zajišťuje: -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, -úschovu cenných věcí a finančních prostředků klientů s možností převzetí jejich finančních prostředků v Domově na zámku Bystré, -zprostředkování hipoterapie a canisterapie, -umožnění výkonu praxe školám středním, vyšším odborným a vysokým, -plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
zapsáno 3. 3. 2015 vymazáno 28. 11. 2016
Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám s mentálním postižením od 3 let věku, které mohou mít též přidružené smyslové postižení lehčího stupně nebo tělesné postižení. Dále je služba poskytována osobám s mentálním postižením od 3 let věku, které mohou mít též přidružené smyslové postižení lehčího stupně nebo tělesné postižení s nařízenou ústavní nebo ochrannou výchovou. Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let věku s lehkým a středně těžkým mentálním postižením, které mohou mít též přidružené tělesné nebo smyslové postižení lehčího stupně. V sociální službě chráněné bydlení je podporováno partnerské soužití. Domov na zámku Bystré poskytuje ambulantní sociální službu sociálně terapeutické dílny osobám od 18 do 68 let s lehkým až středně těžkým mentálním nebo kombinovaným postižením, kteří nejsou vzhledem ke svým schopnostem, dovednostem a pracovním návykům schopni uplatnění v běžném zaměstnání. Domov na zámku Bystré poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám s mentálním postižením od 18 let věku. Sociální služby domovy pro osoby se zdravotním postižením, chráněné bydlení, sociálně terapeutické dílny a podpora samostatného bydlení zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách Domov na zámku Bystré dále -poskytuje nezaopatřeným dětem osobní vybavení, drobné předměty běžné denní potřeby a některé služby s přihlédnutím k jejich potřebám (§ 48 odst.3), -zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči (§ 36). Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na zámku Bystré dále zajišťuje: -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, -úschovu cenných věcí a finančních prostředků klientů s možností převzetí jejich finančních prostředků v Domově na zámku Bystré, -zprostředkování hipoterapie a canisterapie, -umožnění výkonu praxe školám středním, vyšším odborným a vysokým, -plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
zapsáno 28. 11. 2016 vymazáno 1. 2. 2018
Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám s mentálním postižením od 18 let věku, které mohou mít též přidružené smyslové postižení lehčího stupně nebo tělesné postižení. Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let věku s lehkým a středně těžkým mentálním postižením, které mohou mít též přidružené tělesné nebo smyslové postižení lehčího stupně. V sociální službě chráněné bydlení je podporováno partnerské soužití. Domov na zámku Bystré poskytuje ambulantní sociální službu sociálně terapeutické dílny osobám od 18 do 68 let s lehkým až středně těžkým mentálním nebo kombinovaným postižením, kteří nejsou vzhledem ke svým schopnostem, dovednostem a pracovním návykům schopni uplatnění v běžném zaměstnání. Domov na zámku Bystré poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám s mentálním postižením od 18 let věku. Sociální služby domovy pro osoby se zdravotním postižením, chráněné bydlení, sociálně terapeutické dílny a podpora samostatného bydlení zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách Domov na zámku Bystré dále zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči (§ 36). Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na zámku Bystré dále zajišťuje: -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, -úschovu cenných věcí a finančních prostředků klientů s možností převzetí jejich finančních prostředků v Domově na zámku Bystré, -zprostředkování hipoterapie a canisterapie, -umožnění výkonu praxe školám středním, vyšším odborným a vysokým, -plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
zapsáno 1. 2. 2018 vymazáno 15. 6. 2018
Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám s mentálním postižením od 18 let věku, které mohou mít též přidružené smyslové postižení lehčího stupně nebo tělesné postižení. Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let věku s lehkým a středně těžkým mentálním postižením, které mohou mít též přidružené tělesné nebo smyslové postižení lehčího stupně. V sociální službě chráněné bydlení je podporováno partnerské soužití. Domov na zámku Bystré poskytuje ambulantní sociální službu sociálně terapeutické dílny osobám od 18 do 68 let s lehkým až středně těžkým mentálním nebo kombinovaným postižením, kteří nejsou vzhledem ke svým schopnostem, dovednostem a pracovním návykům schopni uplatnění v běžném zaměstnání. Domov na zámku Bystré poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám s mentálním postižením od 18 let věku. Sociální služby domovy pro osoby se zdravotním postižením, chráněné bydlení, sociálně terapeutické dílny a podpora samostatného bydlení zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách Domov na zámku Bystré dále zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči (§ 36). Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na zámku Bystré dále zajišťuje: -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně výroby elektrické energie pro vlastní spotřebu, hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, -úschovu cenných věcí a finančních prostředků klientů s možností převzetí jejich finančních prostředků v Domově na zámku Bystré, -zprostředkování hipoterapie a canisterapie, -umožnění výkonu praxe školám středním, vyšším odborným a vysokým, -plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
zapsáno 15. 6. 2018 vymazáno 23. 9. 2020
Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám s mentálním postižením od 18 let věku, které mohou mít též přidružené smyslové postižení lehčího stupně nebo tělesné postižení. Domov na zámku Bystré poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let věku s lehkým a středně těžkým mentálním postižením, které mohou mít též přidružené tělesné nebo smyslové postižení lehčího stupně. V sociální službě chráněné bydlení je podporováno partnerské soužití. Domov na zámku Bystré poskytuje ambulantní sociální službu sociálně terapeutické dílny osobám od 18 do 65 let s lehkým až středně těžkým mentálním nebo kombinovaným postižením, kteří nejsou vzhledem ke svým schopnostem, dovednostem a pracovním návykům schopni uplatnění v běžném zaměstnání. Domov na zámku Bystré poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám s mentálním postižením od 18 let věku. Sociální služby domovy pro osoby se zdravotním postižením, chráněné bydlení, sociálně terapeutické dílny a podpora samostatného bydlení zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách Domov na zámku Bystré dále zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči (§ 36). Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na zámku Bystré dále zajišťuje: -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně výroby elektrické energie pro vlastní spotřebu, hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, -úschovu cenných věcí a finančních prostředků klientů s možností převzetí jejich finančních prostředků v Domově na zámku Bystré, -zprostředkování hipoterapie a canisterapie, -umožnění výkonu praxe školám středním, vyšším odborným a vysokým, -plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
zapsáno 23. 9. 2020
Doplňková činnost
v souladu s ustanovením § 27 odst. 2 písm. g) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, může organizace vykonávat tyto činnosti: - výroba, obchod a služby, neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona: a) poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost b) výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků, c) zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků, d) výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů, e) výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu, f) výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů, g) mimoškolní výchova a vzdělávání, činnosti pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti, h) provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí.
zapsáno 16. 2. 2012 vymazáno 12. 9. 2012
v souladu s ustanovením § 27 odst. 2 písm. g) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, může organizace vykonávat tyto činnosti: - výroba, obchod a služby, neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona: a) poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost b) výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků, c) zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků, d) výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů, e) výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu, f) výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů, g) mimoškolní výchova a vzdělávání, činnosti pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti, h) provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí. Tyto činnosti provádí Domov na zámku Bystré na základě zvláštního oprávnění.
zapsáno 12. 9. 2012 vymazáno 21. 6. 2013
V souladu s ustanovením § 27 odst. 2 písm. g) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, může organizace vykonávat tyto činnosti: - výroba, obchod a služby, neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona: a) poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost b) výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků, c) zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků, d) výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů, e) výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu, f) výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů, g) mimoškolní výchova a vzdělávání, činnosti pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti, h) provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí. Tyto činnosti provádí Domov na zámku Bystré na základě zvláštního oprávnění.
zapsáno 21. 6. 2013 vymazáno 29. 8. 2014
V souladu s ustanovením § 27 odst. 2 písm.g) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, může organizace vykonávat tyto činnosti: - hostinská činnost, - prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin, - výroba, obchod a služby, neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona: - poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost, - výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků, - zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků, - výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů, - výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů, - výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu, - mimoškolní výchova a vzdělávání, činnosti pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti, - provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí. Tyto činnosti provádí Domov na zámku Bystré na základě zvláštního oprávnění.
zapsáno 29. 8. 2014

Statutární orgán - ředitelka - Centrum sociálních služeb Bystré

Ředitelka
Mgr. Iva Svobodová
Družstevní, 569 92 Bystré
Den vzniku funkce: 1. 1. 2003
Den zániku funkce: 31. 5. 2007
zapsáno 11. 8. 2003 vymazáno 28. 8. 2007
Ředitel
Mgr. Ivo Musil
Na Březích, 569 92 Bystré
Den vzniku funkce: 1. 6. 2007
zapsáno 28. 8. 2007 vymazáno 13. 11. 2015
Ředitel
Mgr. Ivo Musil
Na březích, 569 92 Bystré - Bystré
Den vzniku funkce: 1. 6. 2007
zapsáno 13. 11. 2015
Způsob jednání
Způsob jednání statutárního orgánu: Ředitel je oprávněn jednat ve všech věcech jménem organizace.
zapsáno 11. 8. 2003

Zřizovatel - Centrum sociálních služeb Bystré

Zakladatel
Pardubický kraj, IČO: 70892822
Komenského náměstí 125, 532 11 Pardubice - Pardubice-Staré Město
zapsáno 8. 2. 2006

Hodnocení firmy - Centrum sociálních služeb Bystré

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Centrum sociálních služeb Bystré

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-1180
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1122
-
+
David Černý

David Černý

výtvarník

-388
-
+
Dominik Hašek

Dominik Hašek

hokejista, olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

-935
-
+
Petr Kellner

Petr Kellner

byl podnikatel, majoritní vlastník holdingové společnosti PPF Group N.V

-1116
-
+
Zdeněk Bakala

Zdeněk Bakala

podnikatel a uhlobaron

-1233
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem