Partners Financial Services

Vojenské lesy a statky ČR, s.p., IČO: 00000205 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
18. 4. 2024
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Ivo Dohnal
18. 4. 2024
Změna funkce: genpor. Ing. Miroslav Hlaváč z člen dozorčí rady na předseda dozorčí rady
3. 3. 2024
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Roman Vohradský
8. 2. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Ivo Dohnal, jako zástupce ředitele
8. 2. 2024
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Zdeněk Mocek
8. 2. 2024
Zapsán člen dozorčí rady genpor. Ing. Miroslav Hlaváč, jako člen dozorčí rady
8. 2. 2024
Vymazán člen dozorčí rady Ing. Zdeněk Čejdík
2. 11. 2023
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Arnoštka Jelínková, jako člen dozorčí rady
6. 10. 2023
Vymazán člen dozorčí rady plk. Ing. Libor Polášek
11. 8. 2023
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Tomáš Klevar, jako člen dozorčí rady
11. 8. 2023
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Ing. Zdeněk Čejdík
11. 8. 2023
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Zdeněk Čejdík, jako předseda dozorčí rady
11. 8. 2023
Zapsán člen dozorčí rady Mgr. Richard Starý, jako člen dozorčí rady
11. 8. 2023
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Mgr. Petr Pachta, jako člen dozorčí rady
11. 8. 2023
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Jan Jeniš, jako člen dozorčí rady
11. 8. 2023
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Libor Barák, jako člen dozorčí rady
11. 8. 2023
Změna informací: zástupkyně předsedy dozorčí rady Ing. Eva Mocková
11. 8. 2023
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Eva Mocková, jako zástupkyně předsedy dozorčí rady
11. 8. 2023
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Bc. Milan Kerber, MBA, jako člen dozorčí rady
11. 8. 2023
Zapsán člen dozorčí rady plk. Ing. Libor Polášek, jako člen dozorčí rady
11. 8. 2023
Počet členů dozorčí rady: 9
31. 3. 2023
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Zdeněk Mocek
5. 5. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Roman Vohradský, jako ředitel
5. 5. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Ivo Dohnal, jako ředitel
13. 1. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Ivo Dohnal, jako ředitel
13. 1. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Petr Král
29. 8. 2020
Zapsán předmět podnikání: - v objektech důležitých pro obranu státu (§ 29 odst. 1 a 2 zákona č. 222/1999 Sb., o zajišťování obrany České republiky): - nakládání s majetkem státu vlastním jménem a na vlastní odpovědnost v oblasti lesní, zemědělské a dřevozpracující výrobě a ostatních s nimi souvisejících výrob a služeb, - provádění činností směřující k udržování ekologické a biologické rovnováhy, zejména prováděním asanačních (včetně pyrotechnických) a rekultivačních opatření. - zajišťování údržby drobných vodních toků pro Ministerstvo obrany na území vojenských újezdů. - výkon správy drobných vodních toků nebo jejich ucelených úseků mimo území vojenských újezdů. - provádění staveb, jejich změn a odstraňování. - projektová činnost ve výstavbě. - provádění oprav a údržby nemovitého majetku včetně komunikací. - zabezpečení vstupu, ostrahy a ochrany vojenských objektů Armády České republiky. - zajišťování stravovacích služeb pro Ministerstvo obrany, jím zřízené organizace a složky a Armádu České republiky. - činnost podniku akvakultury. - činnost zemědělského podnikatele. - ostraha majetku a osob. - poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. - provádění pyrotechnického průzkumu. - výkon práva myslivosti. - opravy silničních vozidel. - výkon zeměměřičských činností. - silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče. - provozování střelnic a výuka a výcvik ve střelbě zbraní. - podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. - hostinská činnost. - prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin. - řeznictví a uzenářství. - výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona.
29. 8. 2020
Vymazán předmět podnikání: - v objektech důležitých pro obranu státu (§ 29 odst. 1 a 2 zákona č. 222/1999 Sb., o zajišťování obrany České republiky): - nakládání s majetkem státu vlastním jménem a na vlastní odpovědnost v oblasti lesní, zemědělské a dřevozpracující výrobě a ostatních s nimi souvisejících výrob a služeb, - provádění činností směřující k udržování ekologické a biologické rovnováhy, zejména prováděním asanačních (včetně pyrotechnických) a rekultivačních opatření. - zajišťování údržby drobných vodních toků pro Ministerstvo obrany na území vojenských újezdů. - výkon správy drobných vodních toků nebo jejich ucelených úseků mimo území vojenských újezdů. - provádění staveb, jejich změn a odstraňování. - projektová činnost ve výstavbě. - provádění oprav a údržby nemovitého majetku včetně komunikací. - zabezpečení vstupu, ostrahy a ochrany vojenských objektů Armády České republiky. - zajišťování stravovacích služeb pro Ministerstvo obrany, jím zřízené organizace a složky a Armádu České republiky. - činnost podniku akvakultury. - činnost zemědělského podnikatele. - ostraha majetku a osob. - poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. - provádění pyrotechnického průzkumu. - výkon práva myslivosti. - opravy silničních vozidel. - výkon zeměměřičských činností. - silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče. - provozování střelnic a výuka a výcvik ve střelbě zbraní. - podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. - hostinská činnost. - prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin. - výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona.
6. 5. 2020
Zapsán předmět podnikání: - v objektech důležitých pro obranu státu (§ 29 odst. 1 a 2 zákona č. 222/1999 Sb., o zajišťování obrany České republiky): - nakládání s majetkem státu vlastním jménem a na vlastní odpovědnost v oblasti lesní, zemědělské a dřevozpracující výrobě a ostatních s nimi souvisejících výrob a služeb, - provádění činností směřující k udržování ekologické a biologické rovnováhy, zejména prováděním asanačních (včetně pyrotechnických) a rekultivačních opatření. - zajišťování údržby drobných vodních toků pro Ministerstvo obrany na území vojenských újezdů. - výkon správy drobných vodních toků nebo jejich ucelených úseků mimo území vojenských újezdů. - provádění staveb, jejich změn a odstraňování. - projektová činnost ve výstavbě. - provádění oprav a údržby nemovitého majetku včetně komunikací. - zabezpečení vstupu, ostrahy a ochrany vojenských objektů Armády České republiky. - zajišťování stravovacích služeb pro Ministerstvo obrany, jím zřízené organizace a složky a Armádu České republiky. - činnost podniku akvakultury. - činnost zemědělského podnikatele. - ostraha majetku a osob. - poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. - provádění pyrotechnického průzkumu. - výkon práva myslivosti. - opravy silničních vozidel. - výkon zeměměřičských činností. - silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče. - provozování střelnic a výuka a výcvik ve střelbě zbraní. - podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. - hostinská činnost. - prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin. - výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona.
6. 5. 2020
Vymazán předmět podnikání: - v objektech důležitých pro obranu státu (§ 29 odst. 1 a 2 zákona č. 222/1999 Sb., o zajišťování obrany České republiky): - nakládání s majetkem státu vlastním jménem a na vlastní odpovědnost v oblasti lesní, zemědělské a dřevozpracující výrobě a ostatních s nimi souvisejících výrob a služeb, - provádění činností směřující k udržování ekologické a biologické rovnováhy, zejména prováděním asanačních (včetně pyrotechnických) a rekultivačních opatření. - zajišťování údržby drobných vodních toků pro Ministerstvo obrany na území vojenských újezdů. - výkon správy drobných vodních toků nebo jejich ucelených úseků mimo území vojenských újezdů. - provádění staveb, jejich změn a odstraňování. - projektová činnost ve výstavbě. - provádění oprav a údržby nemovitého majetku včetně komunikací. - zabezpečení vstupu, ostrahy a ochrany vojenských objektů Armády České republiky. - činnost podniku akvakultury. - činnost zemědělského podnikatele. - ostraha majetku a osob. - poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. - provádění pyrotechnického průzkumu. - výkon práva myslivosti. - opravy silničních vozidel. - výkon zeměměřičských činností. - silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče. - provozování střelnic a výuka a výcvik ve střelbě zbraní. - podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. - hostinská činnost. - prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin. - výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona.
9. 11. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Petr Král, jako ředitel
9. 11. 2018
Zapsán způsob jednání: Za podnik jedná ředitel nebo zástupce ředitele, a to každý samostatně.
9. 11. 2018
Vymazán způsob jednání: Za podnik jedná zástupce ředitele.
18. 10. 2018
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Josef Vojáček
18. 10. 2018
Zapsán způsob jednání: Za podnik jedná zástupce ředitele.
18. 10. 2018
Vymazán způsob jednání: Za podnik jedná ředitel nebo zástupce ředitele, a to každý samostatně.
18. 10. 2018
Změněno minimální kmenové jmění z 1 253 000 Kč na 1 253 000 000 Kč
21. 5. 2018
Zapsán předmět podnikání: - v objektech důležitých pro obranu státu (§ 29 odst. 1 a 2 zákona č. 222/1999 Sb., o zajišťování obrany České republiky): - nakládání s majetkem státu vlastním jménem a na vlastní odpovědnost v oblasti lesní, zemědělské a dřevozpracující výrobě a ostatních s nimi souvisejících výrob a služeb, - provádění činností směřující k udržování ekologické a biologické rovnováhy, zejména prováděním asanačních (včetně pyrotechnických) a rekultivačních opatření. - zajišťování údržby drobných vodních toků pro Ministerstvo obrany na území vojenských újezdů. - výkon správy drobných vodních toků nebo jejich ucelených úseků mimo území vojenských újezdů. - provádění staveb, jejich změn a odstraňování. - projektová činnost ve výstavbě. - provádění oprav a údržby nemovitého majetku včetně komunikací. - zabezpečení vstupu, ostrahy a ochrany vojenských objektů Armády České republiky. - činnost podniku akvakultury. - činnost zemědělského podnikatele. - ostraha majetku a osob. - poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. - provádění pyrotechnického průzkumu. - výkon práva myslivosti. - opravy silničních vozidel. - výkon zeměměřičských činností. - silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče. - provozování střelnic a výuka a výcvik ve střelbě zbraní. - podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. - hostinská činnost. - prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin. - výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona.
21. 5. 2018
Vymazán předmět podnikání: Hlavní předmět podnikání - nakládání s majetkem státu v působnosti Ministerstva obrany vlastním jménem a na vlastní odpovědnost v oblasti lesní, zemědělské a dřevozpracující výrobě a ostatních s nimi souvisejících výrob a služeb. - činnost směřující k udržování ekologické a biologické rovnováhy, zejména prováděním asanačních (včetně pyrotechnických) a rekultivačních opatření v objektech důležitých pro obranu státu (§ 29 odst. 1,2 zákona č. 222/1999 Sb., o zajišťování obrany České republiky). - zajišťování údržby drobných vodních toků pro Ministerstvo obrany na území vojenských újezdů. - výkon správy drobných vodních toků nebo jejich ucelených úseků mimo území vojenských újezdů. - zabezpečení dodávek stavebních prací a služeb, zejména prováděním oprav, údržby a provozování staveb a zařízení, včetně poskytování projekčních služeb. - provádění oprav a údržby nemovitého majetku včetně komunikací. - zabezpečení vstupu, ostrahy a ochrany vojenských objektů Armády České republiky. - činnost podniku akvakultury. Ostatní podnikatelská činnost.
21. 5. 2018
Vymazán předmět podnikání: 9. projektová činnost ve výstavbě
21. 5. 2018
Vymazán předmět podnikání: 8. provádění staveb, jejich změn a odstraňování
21. 5. 2018
Vymazán předmět podnikání: 7. provádění pyrotechnického průzkumu
21. 5. 2018
Vymazán předmět podnikání: 6. podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady
21. 5. 2018
Vymazán předmět podnikání: 5. provozování střelnic a výuka a výcvik ve střelbě se zbraní
21. 5. 2018
Vymazán předmět podnikání: 4. hostinská činnost
21. 5. 2018
Vymazán předmět podnikání: 3. silniční motorová doprava - nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti do 3,5 tuny včetně, - nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti nad 3,5 tuny, - nákladní mezinárodní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti do 3,5 tuny včetně, - nákladní mezinárodní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti nad 3,5 tuny, - vnitrostátní příležitostná osobní, - mezinárodní příležitostná osobní
21. 5. 2018
Vymazán předmět podnikání: 2. výkon zeměměřických činností
21. 5. 2018
Vymazán předmět podnikání: 12. ostraha majetku a osob
21. 5. 2018
Vymazán předmět podnikání: 11. poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob
21. 5. 2018
Vymazán předmět podnikání: 10. výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
1/6

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jakub Kania

Jakub Kania

hokejista

757
-
+
Jiří Šlégr

Jiří Šlégr

hokejista, olympijský vítěz

3686
-
+
Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-1881
-
+
Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-83
-
+
Libor Bouček

Libor Bouček

moderátor

-1856
-
+
Ornella Koktová

Ornella Koktová

bývalá modelka, manželka podnikatele Josefa Kokty

1187
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.