Partners Financial Services

Technické služby města Vítkova, příspěvková organizace, IČO: 00037494 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
19. 11. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Petr Franěk, jako ředitel
19. 11. 2016
Vymazán člen statutárního orgánu Tomáš Odstrčil
2. 11. 2016
Zapsán předmět činnosti: Hlavní činnost, tj. činnost odpovídající hlavnímu účelu: - čištění města, opravy a údržba místních komunikací, správa a opravy veřejného osvětlení, provádění staveb, jejich změn a odstraňování dle potřeby zřizovatele, péče o zeleň ve vlastnictví města, sadové úpravy, zemědělská a zahradnická činnost - odvoz pevného domovního odpadu, nakládání s odpady, separace, provoz skládky v Nových Těchanovicích - správa svěřeného majetku dle dispozic vlastníka - provozování autobusové čekárny, pohřební a hřbitovní služby - provozování lyžařského vleku - provozování koupaliště - osobní a nákladní doprava - provoz městských lesů (pěstební činnost, těžba a prodej dřeva)
2. 11. 2016
Vymazán předmět činnosti: 1. Hlavní činnost, tj. činnost odpovídající hlavnímu účelu: - čištění města, opravy a údržba místních komunikací, správa a opravy veřejného osvětlení, provádění staveb, jejich změn a odstraňování dle potřeby zřizovatele, péče o zeleň ve vlastnictví města, sadové úpravy, zemědělská a zahradnická činnost - odvoz pevného domovního odpadu, nakládání s odpady, separace, provoz skládky v Nových Těchanovicích - správa svěřeného majetku dle dispozic vlastníka - provozování autobusové čekárny, pohřební a hřbitovní služby - provozování lyžařského vleku - provozování koupaliště - osobní a nákladní doprava - provoz městských lesů (pěstební činnost, těžba a prodej dřeva)
3. 9. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Tomáš Odstrčil, jako ředitel
3. 9. 2015
Vymazán člen statutárního orgánu Zdeněk Hegar
3. 9. 2015
Počet členů statutárního orgánu: 1
11. 4. 2015
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. František Vrchovecký
11. 4. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Zdeněk Hegar, jako člen statutárního orgánu
24. 3. 2015
Změna sídla z Dělnická 705, 749 01 Vítkov na Dělnická 705, 749 01 Vítkov - Vítkov
19. 3. 2011
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. František Vrchovecký, jako ředitel
19. 3. 2011
Vymazán člen statutárního orgánu Zdeněk Hegar, jako ředitel
28. 8. 2007
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnou zřizovací listinou.
28. 8. 2007
Vymazán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu se zřizovací listinou ze dne 13. prosince 2000.
23. 8. 2005
Zapsán zakladatel Město Vítkov
23. 8. 2005
Vymazán zakladatel Město Vítkov
23. 8. 2005
Zapsán předmět činnosti: 1. Hlavní činnost, tj. činnost odpovídající hlavnímu účelu: - čištění města, opravy a údržba místních komunikací, správa a opravy veřejného osvětlení, provádění staveb, jejich změn a odstraňování dle potřeby zřizovatele, péče o zeleň ve vlastnictví města, sadové úpravy, zemědělská a zahradnická činnost - odvoz pevného domovního odpadu, nakládání s odpady, separace, provoz skládky v Nových Těchanovicích - správa svěřeného majetku dle dispozic vlastníka - provozování autobusové čekárny, pohřební a hřbitovní služby - provozování lyžařského vleku - provozování koupaliště - osobní a nákladní doprava - provoz městských lesů (pěstební činnost, těžba a prodej dřeva)
23. 8. 2005
Vymazán předmět činnosti: 1. Hlavní činnost, tj. činnost odpovídající hlavnímu účelu: - čištění města, údržba místních komunikací, správa a opravy veřejného osvětlení, péče o zeleň ve vlastnictví města, sadové úpravy, zemědělská a zahradnická činnost - správa svěřeného majetku dle dispozic vlastníka - provozování autobusové čekárny, koupaliště, pohřební a hřbitovní služby - provozování lyžařského vleku - provozování turistické ubytovny
13. 8. 2002
Zapsán předmět činnosti: Účelem zřízení příspěvkové organizace je hospodářské využívání majetku města a provozování veřejně prospěšných prací.
13. 8. 2002
Zapsán předmět činnosti: 1. Hlavní činnost, tj. činnost odpovídající hlavnímu účelu: - čištění města, údržba místních komunikací, správa a opravy veřejného osvětlení, péče o zeleň ve vlastnictví města, sadové úpravy, zemědělská a zahradnická činnost - správa svěřeného majetku dle dispozic vlastníka - provozování autobusové čekárny, koupaliště, pohřební a hřbitovní služby - provozování lyžařského vleku - provozování turistické ubytovny
13. 8. 2002
Vymazán předmět činnosti: Vymezení činnosti příspěvkové organizace je obsaženo ve zřizovací listině, čl. VI ze dne 13. prosince 2000.
13. 8. 2002
Vymazán předmět činnosti: 1. Hlavní činnost, tj. činnost odpovídající hlavnímu účelu: - čištění města, údržba místních komunikací, veřejně prospěšné práce, stavební činnost, osobní a nákladní doprava, správa a opravy veřejného osvětlení, péče o zeleň ve vlastnictví města, sadové úpravy, zemědělská a zahradnická činnost, zemní práce - odvoz pevného domovního odpadu, nakládání s odpady, separace, provoz skládky - správa městských lesů - správa svěřeného majetku dle dispozic vlastníka - provozování autobusové čekárny, veřejného WC, koupaliště, pohřební a hřbitovní služby - hostinská činnost - zprostředkovatelské služby - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - čištění budov, úklidové služby - výroba, opravy a instalace elektrických strojů a přístrojů
10. 1. 2001
Zapsán zakladatel Město Vítkov
10. 1. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Zdeněk Hegar, jako ředitel
10. 1. 2001
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu se zřizovací listinou ze dne 13. prosince 2000.
10. 1. 2001
Zapsán předmět činnosti: Vymezení činnosti příspěvkové organizace je obsaženo ve zřizovací listině, čl. VI ze dne 13. prosince 2000.
10. 1. 2001
Zapsán předmět činnosti: 1. Hlavní činnost, tj. činnost odpovídající hlavnímu účelu: - čištění města, údržba místních komunikací, veřejně prospěšné práce, stavební činnost, osobní a nákladní doprava, správa a opravy veřejného osvětlení, péče o zeleň ve vlastnictví města, sadové úpravy, zemědělská a zahradnická činnost, zemní práce - odvoz pevného domovního odpadu, nakládání s odpady, separace, provoz skládky - správa městských lesů - správa svěřeného majetku dle dispozic vlastníka - provozování autobusové čekárny, veřejného WC, koupaliště, pohřební a hřbitovní služby - hostinská činnost - zprostředkovatelské služby - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - čištění budov, úklidové služby - výroba, opravy a instalace elektrických strojů a přístrojů
10. 1. 2001
Vznik společnosti Technické služby města Vítkova, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Vojtěch Kotek

Vojtěch Kotek

herec, režisér

-2517
-
+
Michal Horáček

Michal Horáček

hudebník, podnikatel, kandidát na prezidenta

-2199
-
+
Tomáš Rosický

Tomáš Rosický

fotbalista

2984
-
+
Karel Poborský

Karel Poborský

fotbalista

2631
-
+
Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-21
-
+
Ornella Koktová

Ornella Koktová

bývalá modelka, manželka podnikatele Josefa Kokty

1185
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.