Partners Financial Services

KVĚTEN, stavební bytové družstvo, IČO: 00048895 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
22. 11. 1994
Vymazán člen statutárního orgánu Vladimír Pavlacký
22. 11. 1994
Vymazán člen statutárního orgánu Jaroslav Mareček
22. 11. 1994
Vymazán člen statutárního orgánu Milan Krajíček
22. 11. 1994
Vymazán člen statutárního orgánu Ladislav Daněk
22. 11. 1994
Vymazán člen statutárního orgánu Karel Černoch
20. 5. 1993
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Milan Macura, jako člen
20. 5. 1993
Zapsán člen statutárního orgánu Jindřiška Otépková, jako předsedkyně představenstva
20. 5. 1993
Zapsán člen statutárního orgánu Zdeněk Kolařík, jako člen
20. 5. 1993
Vymazán člen statutárního orgánu Zdenek Kolařík
20. 5. 1993
Zapsán základní kapitál 100 000 Kč
20. 5. 1993
Zapsán způsob jednání: Způsob zastupování: Představenstvo je oprávněno jednat jménem družstva navenek ve všech věcech. Jménem představenstva jedná předseda v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění místopředseda nebo jiný člen představenstva v pořadí stanoveném představenstvem. Právní úkony představenstva, pro které je předepsaná písemná forma, podepisuje za družstvo předseda (popř.místopředseda) a další člen představenstva.
20. 5. 1993
Vymazán způsob jednání: Podepisování: Právní úkony, pro které je předepsána písemná forma podepisuje za družstvo předseda (popřípadě místo- předseda) a další člen představenstva.
20. 5. 1993
Zapsán předmět podnikání: předmětem činnosti družstva je především organizování přípravy a zajišťování výstavby, provozu bytových a nebyto- vých objektů a zabezpečování plnění poskytovaných služeb s užíváním bytů a nebytových prostor.
20. 5. 1993
Zapsán předmět podnikání: Družstvo zejména: -zabezpečuje výstavbu bytů v družstevních domech, jakož i výstavbu nebytových prostor, které pronajímá svým členům. -zabezpečuje výstavbu bytů a nebytových prostor do vlastnic- tví jiných osob -přiděluje družstevní byty a nebytové prostary svým členům a uzavírá smlouvy o nájmu. -provádí, popř. zabezpečuje údržbu, opravy, rekonstrukce a modernizace bytových a nebytových objektů a to pro své členy tak i příp. pro jiné osoby (vlastníky bytů v družstevních
20. 5. 1993
Zapsán předmět podnikání: domech) -poskytuje popř. zabezpečuje plnění spojené s bydlením a to pro své členy, tak i pro jiné osoby.
20. 5. 1993
Vymazán předmět podnikání: vlastnictví, i) buduje materiálně-technickou základnu pro údržbu a opravy družstevních bytů, objektů s místnostmi nesloužícími k byd- lení a pro poskytování služeb spojených s bydlením a užívá- ním místností nesloužících k bydlení.
20. 5. 1993
Vymazán předmět podnikání: d) zlepšuje podle možností družstevní majetek, e) zajišťuje řádné plnění služeb, jejichž poskytování je s užíváním družstevního bytu (místnosti nesloužící k bydlení) spojeno, f) soustavně pečuje o prohlubování společenské funkce družstva a družstevní demokracie, g) provádí hospodářskou a obchodní činnost v rámci svých mož- ností tak, aby tato činnost nebyla na úkor členů SBD, h) staví, popřípadě zabezpečuje pro své členy výstavbu rodin- ných domků, které po dokončení převádí do jejich osobního
20. 5. 1993
Vymazán předmět podnikání: 2. Ke splnění svých úkolů družstvo: a) staví, popřípadě zabezpečuje pro své členy výstavbu druž- stevních bytů a místností nesloužících k bydlení (např. ga- ráží), b) přiděluje svým členům družstevní byty a místností neslouží- cí k bydlení, c) zajišťuje uživatelům družstevních bytů (místností neslouží- cích k bydlení) nerušený výkon práv spojených s jejich uží- váním zejména tím, že se stará o řádnou a včasnou údržbu družstevního majetku,
20. 5. 1993
Vymazán předmět podnikání: 1. Předmětem činnosti družstva je především organizování přípravy a provádění výstavby, provoz bytových a nebytových objektů a zabezpečování služeb spojených s bydlením.
4. 1. 1960
Zapsán člen statutárního orgánu Josef Kužela, jako člen
4. 1. 1960
Zapsán člen statutárního orgánu Vladimír Pavlacký, jako člen
4. 1. 1960
Zapsán člen statutárního orgánu Jaroslav Mareček, jako člen
4. 1. 1960
Zapsán člen statutárního orgánu Milan Krajíček, jako člen
4. 1. 1960
Zapsán člen statutárního orgánu Ladislav Daněk, jako člen
4. 1. 1960
Zapsán člen statutárního orgánu Karel Černoch, jako místopředseda
4. 1. 1960
Zapsán člen statutárního orgánu Zdenek Kolařík, jako předseda
4. 1. 1960
Zapsán způsob jednání: Podepisování: Právní úkony, pro které je předepsána písemná forma podepisuje za družstvo předseda (popřípadě místo- předseda) a další člen představenstva.
4. 1. 1960
Zapsán předmět podnikání: vlastnictví, i) buduje materiálně-technickou základnu pro údržbu a opravy družstevních bytů, objektů s místnostmi nesloužícími k byd- lení a pro poskytování služeb spojených s bydlením a užívá- ním místností nesloužících k bydlení.
4. 1. 1960
Zapsán předmět podnikání: d) zlepšuje podle možností družstevní majetek, e) zajišťuje řádné plnění služeb, jejichž poskytování je s užíváním družstevního bytu (místnosti nesloužící k bydlení) spojeno, f) soustavně pečuje o prohlubování společenské funkce družstva a družstevní demokracie, g) provádí hospodářskou a obchodní činnost v rámci svých mož- ností tak, aby tato činnost nebyla na úkor členů SBD, h) staví, popřípadě zabezpečuje pro své členy výstavbu rodin- ných domků, které po dokončení převádí do jejich osobního
4. 1. 1960
Zapsán předmět podnikání: 2. Ke splnění svých úkolů družstvo: a) staví, popřípadě zabezpečuje pro své členy výstavbu druž- stevních bytů a místností nesloužících k bydlení (např. ga- ráží), b) přiděluje svým členům družstevní byty a místností neslouží- cí k bydlení, c) zajišťuje uživatelům družstevních bytů (místností neslouží- cích k bydlení) nerušený výkon práv spojených s jejich uží- váním zejména tím, že se stará o řádnou a včasnou údržbu družstevního majetku,
4. 1. 1960
Zapsán předmět podnikání: 1. Předmětem činnosti družstva je především organizování přípravy a provádění výstavby, provoz bytových a nebytových objektů a zabezpečování služeb spojených s bydlením.
4. 1. 1960
Vznik společnosti KVĚTEN, stavební bytové družstvo
3/3

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Karel Janeček

Karel Janeček

miliardář, bojovník s korupcí

-3027
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-1174
-
+
Lukáš Konečný

Lukáš Konečný

bývalý český boxer, mistr světa ve velterové váze

-1488
-
+
František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-2732
-
+
Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

4553
-
+
Libuše Šmuclerová

Libuše Šmuclerová

bývalá programová ředitelka TV Nova, dnes vede nakladatelství Ringier

-2649
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.