Partners Financial Services

Zoologická zahrada Liberec,příspěvková organizace, IČO: 00079651 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
6. 2. 2024
Vymazán zakladatel STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC
6. 2. 2024
Vymazán člen statutárního orgánu MVDr. David Nejedlo
6. 2. 2024
Vymazán způsob jednání: Ředitel je oprávněn jednat ve všech věcech za tuto příspěvkovou organizaci a podepisuje se tak, že k názvu příspěvkové organizace připojí svůj podpis s uvedením funkce.
6. 2. 2024
Vymazán předmět činnosti: podpora výchovy veřejnosti k ochraně přírody, zejména poskytováním informací o vystavených druzích, jejich přírodních stanovištích a úloze v ekosystémech. spolupráce s národními a mezinárodními organizacemi působícími v oblasti ekologické výchovy nebo organizování součinnosti při ekologické výchově obyvatelstva. v případě potřeby spolupráce i s dalšími zařízeními, které pro svůj provoz potřebuje. organizování v oboru své činnosti odborných setkání, sympozií, přednášek, výměnných burz, výstav a podobných akcí, zajišťování výroby informačních, výchovných a vzdělávacích materiálů
6. 2. 2024
Vymazán předmět činnosti: chov živočichů v podmínkách, které směřují k zajištění biologických a ochranářských požadavků jednotlivých druhů a požadavků na zajištění zdraví a pohody živočichů, za tím účelem zejména: -obohacování jednotlivým druhům vyhrazených výběhů pro ně specifickými doplňky a udržování vysoké úrovně chovu,,ustájení a reprodukce živočichů s kvalitním programem veterinární péče a výživy a jejich předvádění návštěvníkům. vytváření vyváženého a esteticky účinného prostředí svého areálu jako celku i v jednotlivých expozicích. zabezpečování výstavby, rekonstrukce, modernizace a běžné údržby chovatelských, expozičních a dalších technických, hygienických a jiných zařízení určených provozem zoologické zahrady, péče o areál včetně lesoparku a služeb návštěvníkům -předcházení šíření parazitů a původců nákaz za vnějšího prostředí pomocí technických a proti nákazových opatření. vedení průběžných záznamů o kolekci živočichů způsobem přiměřeným sledovanému druhu. provádění likvidace odpadů z provozu příspěvkové organizace -účast na výzkumu prospěšného pro ochranu druhů nebo případně školení v ochranářských dovednostech nebo výměn informací ve vztahu k ochraně druhů, chovu ohrožených nebo vzácných druhů živočichů v lidské péči s cílem uchování biologické rozmanitosti mimo jejich přirozená stanoviště nebo v jejich přirozeném prostředí, nebo účast na odborně zajištěném znovu vysazování druhů volně žijících živočichů do původních areálů výskytu (reintrodukce), spolupráce s národními a mezinárodními institucemi působícími v oblasti péče o životní prostředí a ochrany přírody. v případě potřeby spolupráce i s dalšími zařízeními, které pro svůj povoz potřebuje -prodej, nákup, směna, darování a přijímání do deponace zvířat k uskutečnění svých chovatelských a expozičních programů a plánů s jinými subjekty v tuzemsku i zahraničí. přijímání darů zvířat. oprávnění darovat zvířata v souladu se zákonem č. 162/2003 Sb.,o podmínkách provozování zoologických zahrad, v platném znění. tyto úkony provádí buď přímo nebo za účasti zprostředkovatelských organizací. získávání a vydávání rostlin, chovatelských zařízení a prostředků, léků, pomůcek, strojů a dalších předmětů a materiálů k zajištění svého provozu. prodej a výměna rostlin včetně pomůcek k jejich pěstování, prodej, výměna a koupě krmiva a provádění vlastní výroby krmiv a vlastní zemědělské výroby
27. 4. 2018
Změna adresy: člen statutárního orgánu MVDr. David Nejedlo
24. 11. 2016
Počet členů statutárního orgánu: 1
24. 11. 2016
Zapsán způsob jednání: Ředitel je oprávněn jednat ve všech věcech za tuto příspěvkovou organizaci a podepisuje se tak, že k názvu příspěvkové organizace připojí svůj podpis s uvedením funkce.
24. 11. 2016
Vymazán způsob jednání: Ředitel je oprávněn jednat ve všech věcech jménem této příspěvkové organizace a podepisuje se tak, že k názvu příspěvkové organizace připojí svůj podpis s uvedením funkce.
24. 11. 2016
Změna sídla z Masarykova 1347/31, 460 01 Liberec 1 na Lidové sady 425/1, 460 01 Liberec - Liberec I-Staré Město
7. 8. 2015
Změna adresy: člen statutárního orgánu MVDr. David Nejedlo
24. 4. 2014
Zapsán zakladatel STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC
24. 4. 2014
Vymazán zakladatel Statutární město Liberec
27. 4. 2005
Zapsán zakladatel Statutární město Liberec
27. 4. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu MVDr. David Nejedlo, jako ředitel
27. 4. 2005
Zapsán způsob jednání: Ředitel je oprávněn jednat ve všech věcech jménem této příspěvkové organizace a podepisuje se tak, že k názvu příspěvkové organizace připojí svůj podpis s uvedením funkce.
27. 4. 2005
Zapsán předmět činnosti: podpora výchovy veřejnosti k ochraně přírody, zejména poskytováním informací o vystavených druzích, jejich přírodních stanovištích a úloze v ekosystémech. spolupráce s národními a mezinárodními organizacemi působícími v oblasti ekologické výchovy nebo organizování součinnosti při ekologické výchově obyvatelstva. v případě potřeby spolupráce i s dalšími zařízeními, které pro svůj provoz potřebuje. organizování v oboru své činnosti odborných setkání, sympozií, přednášek, výměnných burz, výstav a podobných akcí, zajišťování výroby informačních, výchovných a vzdělávacích materiálů
27. 4. 2005
Zapsán předmět činnosti: chov živočichů v podmínkách, které směřují k zajištění biologických a ochranářských požadavků jednotlivých druhů a požadavků na zajištění zdraví a pohody živočichů, za tím účelem zejména: -obohacování jednotlivým druhům vyhrazených výběhů pro ně specifickými doplňky a udržování vysoké úrovně chovu,,ustájení a reprodukce živočichů s kvalitním programem veterinární péče a výživy a jejich předvádění návštěvníkům. vytváření vyváženého a esteticky účinného prostředí svého areálu jako celku i v jednotlivých expozicích. zabezpečování výstavby, rekonstrukce, modernizace a běžné údržby chovatelských, expozičních a dalších technických, hygienických a jiných zařízení určených provozem zoologické zahrady, péče o areál včetně lesoparku a služeb návštěvníkům -předcházení šíření parazitů a původců nákaz za vnějšího prostředí pomocí technických a proti nákazových opatření. vedení průběžných záznamů o kolekci živočichů způsobem přiměřeným sledovanému druhu. provádění likvidace odpadů z provozu příspěvkové organizace -účast na výzkumu prospěšného pro ochranu druhů nebo případně školení v ochranářských dovednostech nebo výměn informací ve vztahu k ochraně druhů, chovu ohrožených nebo vzácných druhů živočichů v lidské péči s cílem uchování biologické rozmanitosti mimo jejich přirozená stanoviště nebo v jejich přirozeném prostředí, nebo účast na odborně zajištěném znovu vysazování druhů volně žijících živočichů do původních areálů výskytu (reintrodukce), spolupráce s národními a mezinárodními institucemi působícími v oblasti péče o životní prostředí a ochrany přírody. v případě potřeby spolupráce i s dalšími zařízeními, které pro svůj povoz potřebuje -prodej, nákup, směna, darování a přijímání do deponace zvířat k uskutečnění svých chovatelských a expozičních programů a plánů s jinými subjekty v tuzemsku i zahraničí. přijímání darů zvířat. oprávnění darovat zvířata v souladu se zákonem č. 162/2003 Sb.,o podmínkách provozování zoologických zahrad, v platném znění. tyto úkony provádí buď přímo nebo za účasti zprostředkovatelských organizací. získávání a vydávání rostlin, chovatelských zařízení a prostředků, léků, pomůcek, strojů a dalších předmětů a materiálů k zajištění svého provozu. prodej a výměna rostlin včetně pomůcek k jejich pěstování, prodej, výměna a koupě krmiva a provádění vlastní výroby krmiv a vlastní zemědělské výroby
1. 1. 2005
Vznik společnosti Zoologická zahrada Liberec,příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jiří Mádl

Jiří Mádl

herec, režisér

-2293
-
+
Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-2498
-
+
Jaroslav Beck

Jaroslav Beck

hudební skladatel, tvůrce Beat Saber

-663
-
+
Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

2638
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-989
-
+
Martin Kasa

Martin Kasa

podnikatel, Pilulka.cz

-712
-
+

A tohle už jste četli?