Partners Financial Services

Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace, IČO: 00090638 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
13. 3. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Alexander Filip, jako ředitel
13. 3. 2024
Vymazán člen statutárního orgánu MUDr. Lukáš Velev
16. 2. 2023
Zapsán předmět činnosti: Organizace poskytuje zdravotní péči, v níž je zahrnuta ambulantní, jednodenní, lůžková základní a specializovaná diagnostická a léčebná péče, nezbytná preventivní péče, lékárenská péče, prodej krve a krevních derivátů a činnost kostní tkáňové banky a provozování protialkoholní záchytné služby a zdravotnické dopravní služby
16. 2. 2023
Vymazán předmět činnosti: Organizace poskytuje zdravotní péči, v níž je zahrnuta ambulantní, jednodenní, lůžková základní a specializovaná diagnostická a léčebná péče, nezbytná preventivní péče, lékárenská péče, prodej krve a krevních derivátů a činnost kostní tkáňové banky a provozování protialkoholní záchytné služby
21. 9. 2018
Zapsán předmět činnosti: Organizace poskytuje zdravotní péči, v níž je zahrnuta ambulantní, jednodenní, lůžková základní a specializovaná diagnostická a léčebná péče, nezbytná preventivní péče, lékárenská péče, prodej krve a krevních derivátů a činnost kostní tkáňové banky a provozování protialkoholní záchytné služby
21. 9. 2018
Vymazán předmět činnosti: Organizace poskytuje zdravotní péči, v níž je zahrnuta ambulantní, jednodenní, lůžková základní a specializovaná diagnostická a léčebná péče, nezbytná preventivní péče, lékárenská péče, prodej krve a krevních derivátů a činnost kostní tkáňové banky.
21. 9. 2016
Změna sídla z Vrchlického 59, 586 01 Jihlava na Vrchlického 4630/59, 586 01 Jihlava - Jihlava
28. 11. 2015
Změna adresy: člen statutárního orgánu MUDr. Lukáš Velev
1. 1. 2014
Zapsán předmět činnosti: Organizace provádí vědeckou, vzdělávací a informační činnost ve zdravotnictví, jíž se zejména rozumí provádění klinického hodnocení účinků léků a nové zdravotnické techniky, vědecko-výzkumná činnost, pregraduální výchova zdravotnických pracovníků, postgraduální a kontinuální vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví a zajištění činnosti odborné knihovny.
1. 1. 2014
Zapsán předmět činnosti: Organizace provádí sterilizaci zdravotnických prostředků pro potřeby svého provozu.
1. 1. 2014
Zapsán předmět činnosti: Organizace poskytuje zdravotní péči, v níž je zahrnuta ambulantní, jednodenní, lůžková základní a specializovaná diagnostická a léčebná péče, nezbytná preventivní péče, lékárenská péče, prodej krve a krevních derivátů a činnost kostní tkáňové banky.
1. 1. 2014
Zapsán předmět činnosti: Organizace poskytuje sociální služby poskytované ve zdravotnických zařízeních lůžkové péče.
1. 1. 2014
Vymazán předmět činnosti: Organizace poskytuje zdravotní péči, v níž je zahrnuta ambulantní a lůžková základní a specializovaná diagnostická a léčebná péče, nezbytná preventivní péče, lékárenská činnost a činnost kostní tkáňové banky. Organizace provádí vědeckou, vzdělávací a informační činnost ve zdravotnictví, jíž se zejména rozumí provádění klinického hodnocení účínků léků a nové zdravotnické techniky, vědecko-výzkumná činnost, pregraduální výchova zdravotnických pracovníků, postgraduální a kontiunální vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví a zajištění činnosti odborné knihovny.
9. 9. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu MUDr. Lukáš Velev, jako ředitel
9. 9. 2010
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Josef Čekal
7. 4. 2010
Zapsán předmět činnosti: Organizace poskytuje zdravotní péči, v níž je zahrnuta ambulantní a lůžková základní a specializovaná diagnostická a léčebná péče, nezbytná preventivní péče, lékárenská činnost a činnost kostní tkáňové banky. Organizace provádí vědeckou, vzdělávací a informační činnost ve zdravotnictví, jíž se zejména rozumí provádění klinického hodnocení účínků léků a nové zdravotnické techniky, vědecko-výzkumná činnost, pregraduální výchova zdravotnických pracovníků, postgraduální a kontiunální vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví a zajištění činnosti odborné knihovny.
7. 4. 2010
Vymazán předmět činnosti: Organizace poskytuje zdravotní péči, v níž je zahrnuta ambulantní a lůžková základní a specializovaná diagnostická a léčebná péče, nezbytná preventivní péče, lékárenská činnost a činnost kostní tkáňové banky. Provádí vědeckou, vzdělávací a informační činnost ve zdravotnictví, jíž se zejména rozumí provádění klinického hodnocení účinků léků a nové zdravotnické techniky, vědecko-výzkumná činnost, pregraduální výchova zdravotnických pracovníků, postgraduální a kontinuální vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví a zajištění činnosti odborné knihovny.
24. 6. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Josef Čekal, jako ředitel
24. 6. 2009
Vymazán člen statutárního orgánu MUDr. Jan Procházka
30. 12. 2008
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Martin Šuma
30. 12. 2008
Zapsán člen statutárního orgánu MUDr. Jan Procházka, jako ředitel
31. 5. 2008
Zapsán předmět činnosti: Organizace poskytuje zdravotní péči, v níž je zahrnuta ambulantní a lůžková základní a specializovaná diagnostická a léčebná péče, nezbytná preventivní péče, lékárenská činnost a činnost kostní tkáňové banky. Provádí vědeckou, vzdělávací a informační činnost ve zdravotnictví, jíž se zejména rozumí provádění klinického hodnocení účinků léků a nové zdravotnické techniky, vědecko-výzkumná činnost, pregraduální výchova zdravotnických pracovníků, postgraduální a kontinuální vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví a zajištění činnosti odborné knihovny.
31. 5. 2008
Vymazán předmět činnosti: Organizace poskytuje zdravotní péči, v níž je zahrnuta ambulantní a lůžková základní a specializovaná diagnostická a léčebná péče, nezbytná preventivní péče a lékárenská činnost. Provádí vědeckou, vzdělávací a informační činnost ve zdravotnictví, jíž se zejména rozumí provádění klinického hodnocení účinků léků a nové zdravotnické techniky, vědecko-výzkumná činnost, pregraduální výchova zdravotnických pracovníků, postgraduální a kontinuální vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví a zajištění činnosti odborné knihovny.
19. 10. 2006
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Martin Šuma, jako ředitel
19. 10. 2006
Vymazán člen statutárního orgánu MUDr. Jan Procházka, jako ředitel
30. 8. 2006
Zapsán člen statutárního orgánu MUDr. Jan Procházka, jako ředitel
30. 8. 2006
Vymazán člen statutárního orgánu MUDr. Jiří Madar
30. 8. 2006
Změna sídla z Vrchlického 59, Jihlava na Vrchlického 59, 586 01 Jihlava
26. 8. 2005
Zapsán předmět činnosti: Organizace poskytuje zdravotní péči, v níž je zahrnuta ambulantní a lůžková základní a specializovaná diagnostická a léčebná péče, nezbytná preventivní péče a lékárenská činnost. Provádí vědeckou, vzdělávací a informační činnost ve zdravotnictví, jíž se zejména rozumí provádění klinického hodnocení účinků léků a nové zdravotnické techniky, vědecko-výzkumná činnost, pregraduální výchova zdravotnických pracovníků, postgraduální a kontinuální vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví a zajištění činnosti odborné knihovny.
26. 8. 2005
Vymazán předmět činnosti: Organizace poskytuje zdravotní péči, v níž je zahrnuta ambulantní a lůžková základní a specializovaná diagnostická a léčebná péče, nezbytná preventivní péče a lékárenská činnost
20. 5. 2005
Zapsán zakladatel Kraj Vysočina
20. 5. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu MUDr. Jiří Madar, jako ředitel příspěvkové organizace
20. 5. 2005
Zapsán způsob jednání: Ředitel činí jménem organizace právní úkony tím způsopbem, že k vytištěnému nebo napsanému jménu organizace připojí vlastnoruční podpis.
20. 5. 2005
Zapsán předmět činnosti: Organizace poskytuje zdravotní péči, v níž je zahrnuta ambulantní a lůžková základní a specializovaná diagnostická a léčebná péče, nezbytná preventivní péče a lékárenská činnost
20. 5. 2005
Vznik společnosti Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Filip Turek

Filip Turek

bývalý automobilový závodník, sběratel vozů

625
-
+
František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-2205
-
+
Jaromír Jágr

Jaromír Jágr

hokejista, mistr světa a olympijský vítěz

2061
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-22
-
+
Kamil Bartošek

Kamil Bartošek

bavič, internetový producent, influencer, moderátor a investor

-1045
-
+
Jaroslav Tvrdík

Jaroslav Tvrdík

místopředseda představenstav CEFC, bývalý ministr obrany

1454
-
+

A tohle už jste četli?