Partners Financial Services

Filharmonie Brno, příspěvková organizace, IČO: 00094897 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
11. 4. 2019
Zapsán předmět činnosti: - Připravuje, pořádá a zajišťuje edukační činnost spojenou s hudebním uměním a určenou pro potřeby jednotlivých věkových, sociálních a profesních skupin obyvatelstva.
28. 11. 2016
Změna sídla z Komenského nám. 534/8, 602 00 Brno na Komenského náměstí 534/8, 602 00 Brno - Brno-město
12. 7. 2016
Zapsán zakladatel Statutární město Brno
12. 7. 2016
Zapsán předmět činnosti: Po schválení příslušným orgánem zřizovatele, provádí investorskou činnost související s udržením, zlepšením a modernizací prostor objektů předaných příspěvkové organizaci k hospodaření, a to za účelem zlepšit, rekonstruovat, modernizovat a dostavět potřebné objekty jak v interiéru, tak v exteriéru.
27. 4. 2013
Zapsán člen statutárního orgánu Marie Kučerová, jako ředitelka
27. 4. 2013
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Zbyněk Matějů
27. 4. 2013
Vymazán člen statutárního orgánu Roman Fürle
27. 4. 2013
Zapsán člen statutárního orgánu Roman Fürle, jako pověřený zastupováním dočasně neobsazené funkce ředitele/ky
3. 8. 2011
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Zbyněk Matějů, jako ředitel
3. 8. 2011
Vymazán člen statutárního orgánu Bc. Roman Fürle, jako pověřený zastupováním ředitele/ky
15. 4. 2011
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. V majetkoprávních záležitostech je oprávněn jednat a uzavírat smlouvy pouze v rozsahu vymezeném v článku VI. Žřizovací listiny. Při řízení organizace se ředitel rovněž řídí úkoly vyplývajícími z usnesení Rady města Brna a věcně příslušnými dokumenty schválenými těmito orgány. Jménem příspěvkové organizace podepisuje ředitel, a to tak, že se čitelně uvede jeho jméno, příjmení a funce, ke kterým ředitel připojí vlastnoruční podpis a razítko organizace. Ředitel ustanoví z řad zaměstnanců příspěvkové organizace stálého zástupce, který ho v době jeho nepřítomnosti zastupuje ve vymezeném rozsahu práv a povinnosti ředitele. Zástupce se za příspěvkovou organizaci podepisuje tak, že k čitelně uvedenému jménu, příjmení a funkci ředitel organizace, připojí svůj podpis s uvedením zkratky \"v z.\" (v zastoupení).
15. 4. 2011
Vymazán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. V majetkoprávních záležitostech je oprávněn jednat a uzavírat smlouvy pouze v rozsahu vymezeném v článku VI. Žřizovací listiny. Při řízení organizace se ředitel rovněž řídí úkoly vyplývajícími z usnesení Rady města Brna a věcně příslušnými dokumenty schválenými těmito orgány. Jménem příspěvkové organizace podepisuje ředitel, a to tak, že se čitelně uvede jeho jméno, příjmení a funce, ke kterým ředitel připojí vlastnoruční podpis a razítko organizace.
15. 4. 2011
Vymazán předmět podnikání: Organizace má tato živnostenská oprávnění:
15. 4. 2011
Vymazán předmět podnikání: Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej
15. 4. 2011
Zapsán předmět činnosti: Předmět činnosti: Vytváří, pořádá a zabezpečuje koncerty, tzn. živě provozuje zejména díla hudební a hudebně dramatická. - Zajišťuje hostování předních tuzemských a zahraničních umělců a uměleckých těles. - Pořádá hudební festivaly a další akce mající vztah ke koncertnímu umění, včetně jejich technického zajištění a zajištění služeb návštěvníků, sjednává, popř. zprostředkovává, smlouvy o rozhlasovém a televizním vysílání koncertů, festivalu. - Vydává, rozšiřuje a prodává periodický tisk i neperiodické publikace a jiné tiskoviny, dále vydává, šíří, rozšiřuje a prodává zvukové a zvukově obrazové záznamy na všech druzích nosičů, vše sloužící k naplnění hlavního účelu a předmětu činnosti příspěvkové organizace. - Zabezpečuje propagaci předmětu své činnosti, včetně výroby, vydávání, prodeje, pronájmu a půjčování propagačních materiálů a programů v tuzemsku i zahraničí, prodje a půjčování fotografií, kopiíí fotografií, kopií fotografií kapoií notových partů, včetně kopií archiválií. - Zajišťuje prodej a předprodej vstupenek pro akce zajišťované nebo spolupořádané příspěvkovou organizací. - Provádí opravy hudebních nástrojů pro vlastní potřebu.
15. 4. 2011
Zapsán předmět činnosti: Hlavní účel: Hlavním účelem příspěvkové organizace je provozovat veřejnou činnost spočívající v nastudování a veřejném předvádění děl z oblasti hudebního a hudebně dramatického umění výkonnými umělci, a to formou pořádání či spolupořádání koncertů a jiných kulturních produkcí, nebo pohostinskými vystoupeními pro jiné pořadatele v tuzemsku i v zahraniční, podílet se na rozvoji koncertního umění zejména pořádáním a propagací hudebních festivalů a dalších kulturních akcí.
15. 4. 2011
Vymazán předmět činnosti: Provozování veřejné koncertní činnosti v tuzemsku i v zahraničí, jejíž součást je: - zajišťování hostování předních tuzemských a zahraničních umělců a uměleckých těles. - pořádání hudebních festivalů a dalších akcí majících vztah ke koncertnímu umění. - propagace akcí a činnosti zajišťované příspěvkovou organizací, příležitostný prodej propagačních materiálů a prodej programů. - pořizování zvukových a zvukově - obrazových záznamů sloužících k rozvoji a propagaci činnosti příspěvkové organizace a jejich příležitostný prodej.
5. 4. 2011
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Roman Fürle, jako pověřený zastupováním ředitele/ky
5. 4. 2011
Vymazán člen statutárního orgánu MgA. David Mareček
22. 8. 2007
Zapsán člen statutárního orgánu MgA. David Mareček, jako ředitel
22. 8. 2007
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Bohuš Zoubek
22. 8. 2007
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. V majetkoprávních záležitostech je oprávněn jednat a uzavírat smlouvy pouze v rozsahu vymezeném v článku VI. Žřizovací listiny. Při řízení organizace se ředitel rovněž řídí úkoly vyplývajícími z usnesení Rady města Brna a věcně příslušnými dokumenty schválenými těmito orgány. Jménem příspěvkové organizace podepisuje ředitel, a to tak, že se čitelně uvede jeho jméno, příjmení a funce, ke kterým ředitel připojí vlastnoruční podpis a razítko organizace.
22. 8. 2007
Vymazán způsob jednání: Statutárním orgánem je SFB je ředitel. Zastupuje ji navenek a jedná jejím jménem.
22. 8. 2007
Změna sídla z Komenského nám. 8, 602 00 Brno na Komenského nám. 534/8, 602 00 Brno
22. 8. 2007
Zapsán předmět činnosti: Provozování veřejné koncertní činnosti v tuzemsku i v zahraničí, jejíž součást je: - zajišťování hostování předních tuzemských a zahraničních umělců a uměleckých těles. - pořádání hudebních festivalů a dalších akcí majících vztah ke koncertnímu umění. - propagace akcí a činnosti zajišťované příspěvkovou organizací, příležitostný prodej propagačních materiálů a prodej programů. - pořizování zvukových a zvukově - obrazových záznamů sloužících k rozvoji a propagaci činnosti příspěvkové organizace a jejich příležitostný prodej.
22. 8. 2007
Vymazán předmět činnosti: zajišťování hostování předních tuzemských i zahraničních umělců a uměleckých těles
22. 8. 2007
Vymazán předmět činnosti: vydávání různých propagačních materiálů a publikací, majících vztah k SFB a hudebnímu životu vůbec.
22. 8. 2007
Vymazán předmět činnosti: provozování veřejné koncertní činnosti
22. 8. 2007
Vymazán předmět činnosti: pořizování zvukových a obrazových záznamů v součinnosti s příslušnými organizacemi( televize, rozhlas,gramofonové společnosti)
22. 8. 2007
Vymazán předmět činnosti: organizování tuzemských i zahraničních koncertních zájezdů a pořádání dalších akcí majících vztah ke koncertnímu umění
22. 8. 2007
Změna názvu z Státní filharmonie Brno na Filharmonie Brno, příspěvková organizace
17. 5. 2007
Vymazán předmět podnikání: Silniční motorová doprava nákladní vnitrostátní a mezinárodní
1. 11. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Bohuš Zoubek, jako člen statutárního orgánu
1. 11. 2001
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem je SFB je ředitel. Zastupuje ji navenek a jedná jejím jménem.
1. 11. 2001
Zapsán předmět podnikání: Silniční motorová doprava nákladní vnitrostátní a mezinárodní
1. 11. 2001
Zapsán předmět podnikání: Organizace má tato živnostenská oprávnění:
1. 11. 2001
Zapsán předmět podnikání: Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej
1. 11. 2001
Zapsán předmět činnosti: zajišťování hostování předních tuzemských i zahraničních umělců a uměleckých těles
1. 11. 2001
Zapsán předmět činnosti: vydávání různých propagačních materiálů a publikací, majících vztah k SFB a hudebnímu životu vůbec.
1. 11. 2001
Zapsán předmět činnosti: provozování veřejné koncertní činnosti
1. 11. 2001
Zapsán předmět činnosti: pořizování zvukových a obrazových záznamů v součinnosti s příslušnými organizacemi( televize, rozhlas,gramofonové společnosti)
1. 11. 2001
Zapsán předmět činnosti: organizování tuzemských i zahraničních koncertních zájezdů a pořádání dalších akcí majících vztah ke koncertnímu umění
1. 11. 2001
Vznik společnosti Státní filharmonie Brno

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-40
-
+
Jaroslav Kotlár

Jaroslav Kotlár

influencer, rapper, sekuriťák

-144
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-2834
-
+
Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

3528
-
+
Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-1145
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1749
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.