Partners Financial Services

VŘES, státní podnik Jeseník "v likvidaci", IČO: 00098116 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
15. 8. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Petr Švec
15. 8. 2020
Vymazán likvidátor Ing. Veronika Peštuková
15. 8. 2020
Vymazán předmět podnikání: Základní předmět činnosti: Společenským posláním státního podniku - VŘES, státní podnik Jeseník je kvalitní, hospodárné a pohotové poskytování placených služeb obyvatelstvu a soc. organizacím v městě Jeseníku a spádové oblasti a drobná výrobní činnost, jmenovitě: 11 - zahradnictví a prodej květin, okrasných dřevin, zeleniny a přísady 20 - výroba hromosvodářských svorek a atypického pletiva 25, 26 - opravy a údržba osobních vozidel, mytí vozidel, pneuservis 28 - kamenosochařství, výroba kamenných váz 29 - truhlářství, výroba a opravy nábytku 30 - zakázková výroba klíčů a drobná kovová výroba 34 - zakázkové šití dámských oděvů, větrovek, opravy prádla, šití prošívaných přikrývek 36 - knihařství 39 - opravy kočárků, jízdních kol, seřizování lyž. vázání 41 - malířství, natěračství, zámečnické a klempířské práce, montáž hromosvodů, sklenářské práce a rámování obrazů, pokládání podl. krytin, stavební výroba a údržba 45 - projekční činnost 51 - osobní a nákladní doprava a autotaxi 61 - provozování obchodní činnosti např. maloobchodní prodej vlastních a cizích výrobků, zprostředkování prodeje použitého zboží a ojetých motorových vozidel, prodej aut 84 - kominické služby, praní a čištění prádla a oděvů, mandlování, napínání záclon, čištění koberců, holičství, kadeřinictví, kosmetika, pedikůra, čištění oken a světlíků, rozmnožování tiskovin, pohřební služby, půjčování předmětů dlouhodobé spotřeby a pod. 89 - stanice technické kontroly vozidel 90 - krajské sdružení pro rozvoj autoopravárenství.
15. 8. 2020
Vymazán předmět podnikání: Povinný předmět činnosti: Zabezpečovat a dále zkvalitňovat poskytování placených služeb obyvatelstvu a soc. organizacím v rozsahu stanoveném platnými právními předpisy. Spolupracovat s MěstNV a podílet se na komplexním hospodářském a sociálním rozvoji územního obvodu MěstNV v rozsahu vymezeném zákonem o st. podniku a zákonem o NV. Plnit úkoly a opatření v souvislosti s obranou státu a civilní obranou obyvatel města v souladu s platnými zákony, směrnicemi a pokyny příslušných ústředních orgánů a zakladatele státního podniku.
2. 10. 2019
Zapsán likvidátor Ing. Veronika Peštuková, jako likvidátor
24. 6. 2019
Vymazán likvidátor Ing. František Mrázek
11. 6. 2008
Zapsán likvidátor Ing. František Mrázek, jako likvidátor
11. 6. 2008
Vymazán likvidátor Ing. Jiří Šťastný
23. 11. 1994
Zapsán likvidátor Ing. Jiří Šťastný, jako likvidátor
23. 11. 1994
Vymazán likvidátor Ing. Petr Švec
18. 9. 1991
Změna názvu z VŘES, státní podnik Jeseník na VŘES, státní podnik Jeseník \"v likvidaci\"
18. 9. 1991
Zapsán likvidátor Ing. Petr Švec, jako likvidátor
31. 3. 1989
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Petr Švec, jako ředitel
31. 3. 1989
Zapsán předmět podnikání: Základní předmět činnosti: Společenským posláním státního podniku - VŘES, státní podnik Jeseník je kvalitní, hospodárné a pohotové poskytování placených služeb obyvatelstvu a soc. organizacím v městě Jeseníku a spádové oblasti a drobná výrobní činnost, jmenovitě: 11 - zahradnictví a prodej květin, okrasných dřevin, zeleniny a přísady 20 - výroba hromosvodářských svorek a atypického pletiva 25, 26 - opravy a údržba osobních vozidel, mytí vozidel, pneuservis 28 - kamenosochařství, výroba kamenných váz 29 - truhlářství, výroba a opravy nábytku 30 - zakázková výroba klíčů a drobná kovová výroba 34 - zakázkové šití dámských oděvů, větrovek, opravy prádla, šití prošívaných přikrývek 36 - knihařství 39 - opravy kočárků, jízdních kol, seřizování lyž. vázání 41 - malířství, natěračství, zámečnické a klempířské práce, montáž hromosvodů, sklenářské práce a rámování obrazů, pokládání podl. krytin, stavební výroba a údržba 45 - projekční činnost 51 - osobní a nákladní doprava a autotaxi 61 - provozování obchodní činnosti např. maloobchodní prodej vlastních a cizích výrobků, zprostředkování prodeje použitého zboží a ojetých motorových vozidel, prodej aut 84 - kominické služby, praní a čištění prádla a oděvů, mandlování, napínání záclon, čištění koberců, holičství, kadeřinictví, kosmetika, pedikůra, čištění oken a světlíků, rozmnožování tiskovin, pohřební služby, půjčování předmětů dlouhodobé spotřeby a pod. 89 - stanice technické kontroly vozidel 90 - krajské sdružení pro rozvoj autoopravárenství.
31. 3. 1989
Zapsán předmět podnikání: Povinný předmět činnosti: Zabezpečovat a dále zkvalitňovat poskytování placených služeb obyvatelstvu a soc. organizacím v rozsahu stanoveném platnými právními předpisy. Spolupracovat s MěstNV a podílet se na komplexním hospodářském a sociálním rozvoji územního obvodu MěstNV v rozsahu vymezeném zákonem o st. podniku a zákonem o NV. Plnit úkoly a opatření v souvislosti s obranou státu a civilní obranou obyvatel města v souladu s platnými zákony, směrnicemi a pokyny příslušných ústředních orgánů a zakladatele státního podniku.
31. 3. 1989
Vznik společnosti VŘES, státní podnik Jeseník

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-2187
-
+
Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-3685
-
+
Tomio Okamura

Tomio Okamura

moravsko-japonský podnikatel

1913
-
+
Dominik Hašek

Dominik Hašek

hokejista, olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

-1650
-
+
Simona Krainová

Simona Krainová

modelka

-2206
-
+
Pavel Tykač

Pavel Tykač

podnikatel, jeden z nejbohatších Čechů

-2168
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.