Partners Financial Services

Vlastivědné muzeum v Šumperku, příspěvková organizace, IČO: 00098311 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
29. 9. 2017
Změna adresy: člen statutárního orgánu PhDr. Marie Gronychová
8. 8. 2017
Změna sídla z Hlavní třída 342/22, 787 31 Šumperk na Hlavní třída 342/22, 787 01 Šumperk - Šumperk
21. 2. 2017
Zapsán předmět činnosti: 22. Organizace poskytuje standardizované veřejné služby dle zákona č. 122/2000 Sb. O ochraně sbírek muzejní povahy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů.
21. 2. 2017
Zapsán předmět činnosti: 21. Zpravidla za úplatu pořizuje obrazové a zvukové záznamy, kopie dokumentů v souladu s posláním muzea, poskytuje fotografie, negativy a ektachromy sbírkových předmětů či vystavovaných exponátů a dokumentace činnosti muzea či vystavovaných exponátů. Zpravidla za úplatu poskytuje jiným subjektům vlastní autorské výstavy. Zpravidla za úplatu poskytuje konzervátorské práce jiným subjektům. Prodává katalogy a jiné tiskoviny, upomínkové předměty a další zboží propagující předmět činnosti, kopie, repliky a další rozmnoženiny sbírkových předmětů, výrobky z ušlechtilých materiálů, nosiče audio a video nahrávek sbírkových předmětů či vystavovaných exponátů a dokumentace činnosti muzea. Pronajímá nevyužívané prostory v objektech, které má organizace ve správě a užívání, a to k účelům, které jsou v souladu s jejím posláním. Propaguje svoji činnost včetně internetu (webové stránky).
21. 2. 2017
Zapsán předmět činnosti: 20. Provozuje Městské evropské informační středisko (MEIS) za účelem podpory regionální informovanosti o Evropské unii.
21. 2. 2017
Vymazán předmět činnosti: 22. Organizace jako poskytovatel standardu veřejných služeb zajišťuje své standardy činnosti.
21. 2. 2017
Vymazán předmět činnosti: 21. Zpravidla za úplatu pořizuje obrazové a zvukové záznamy, kopie dokumentů v souladu s posláním muzea, poskytuje fotografie, negativy a ektachromy sbírkových předmětů či vystavovaných exponátů a dokumentace činnosti muzea či vystavovaných exponátů. Zpravidla za úplatu zapůjčuje jiným subjektům vlastní autorské výstavy. Prodává katalogy a jiné tiskoviny, upomínkové předměty a další zboží propagující předmět činnosti, kopie, repliky a další rozmnoženiny sbírkových předmětů, výrobky z ušlechtilých materiálů, nosiče audio a video nahrávek sbírkových předmětů či vystavovaných exponátů a dokumentace činnosti muzea. Pronajímá nevyužívané prostory v objektech, které má organizace v správě a užívání, a to k účelům, které jsou v souladu s jejím posláním. Propaguje svoji činnost včetně internetu (webové stránky).
21. 2. 2017
Vymazán předmět činnosti: 20. Pořizuje, zpracovává a aktualizuje informační databázi regionu. Poskytuje informace veřejnosti prostřednictvím Informačního centra a prostřednictvím počítačových a jiných sítí. Umožňuje veřejnosti přístup k vnějším informačním zdrojům pomocí telekomunikačních zařízení.
10. 2. 2015
Počet členů statutárního orgánu: 1
10. 2. 2015
Zapsán předmět činnosti: 8. Sbírkové předměty, jejich napodobeniny, odbornou dokumentaci k nim a poznatky získané jejich odborným zpracováním prezentuje zejména prostřednictvím stálých expozic a krátkodobých výstav, vlastní publikační a přednáškovou činností v ČR i v zahraničí a dalšími kulturně-výchovnými aktivitami určenými pro nejširší veřejnost. Výše uvedené činnosti provádí zpravidla za úplatu.
10. 2. 2015
Zapsán předmět činnosti: 22. Organizace jako poskytovatel standardu veřejných služeb zajišťuje své standardy činnosti.
10. 2. 2015
Zapsán předmět činnosti: 21. Zpravidla za úplatu pořizuje obrazové a zvukové záznamy, kopie dokumentů v souladu s posláním muzea, poskytuje fotografie, negativy a ektachromy sbírkových předmětů či vystavovaných exponátů a dokumentace činnosti muzea či vystavovaných exponátů. Zpravidla za úplatu zapůjčuje jiným subjektům vlastní autorské výstavy. Prodává katalogy a jiné tiskoviny, upomínkové předměty a další zboží propagující předmět činnosti, kopie, repliky a další rozmnoženiny sbírkových předmětů, výrobky z ušlechtilých materiálů, nosiče audio a video nahrávek sbírkových předmětů či vystavovaných exponátů a dokumentace činnosti muzea. Pronajímá nevyužívané prostory v objektech, které má organizace v správě a užívání, a to k účelům, které jsou v souladu s jejím posláním. Propaguje svoji činnost včetně internetu (webové stránky).
10. 2. 2015
Zapsán předmět činnosti: 20. Pořizuje, zpracovává a aktualizuje informační databázi regionu. Poskytuje informace veřejnosti prostřednictvím Informačního centra a prostřednictvím počítačových a jiných sítí. Umožňuje veřejnosti přístup k vnějším informačním zdrojům pomocí telekomunikačních zařízení.
10. 2. 2015
Zapsán předmět činnosti: 19. Zpravidla za úplatu zpracovává odborné posudky, rešerše a expertízy.
10. 2. 2015
Zapsán předmět činnosti: 13. Zpravidla za úplatu pořádá kulturní a vzdělávací programy vyplývající z předmětu činnosti (hudební, literární, filmové a multimediální), provádí přednáškovou a vzdělávací činnost.
10. 2. 2015
Vymazán předmět činnosti: 8. Sbírkové předměty, jejich napodobeniny, odbornou dokumentaci k nim a poznatky získané jejich odborným zpracováním prezentuje zejména prostřednictvím stálých expozic a krátkodobých výstav, vlastní publikační a přednáškovou činností v ČR i v zahraničí a dalšími kulturně výchovnými aktivitami určenými pro nejširší veřejnost.
10. 2. 2015
Vymazán předmět činnosti: 22. Umožňuje za úplatu či bezpatně návštěvu expozic, výstav a dalších kulturních akcí.
10. 2. 2015
Vymazán předmět činnosti: 21. Za úplatu pořizuje obrazové a zvukové záznamy, kopie dokumentů, poskytuje fotografie, negativy a ektachromy sbírkových předmětů či vystavovaných exponátů. Prodává katalogy a jiné tiskoviny, upomínkové předměty a další zboží propagující předmět činnosti, kopie, repliky a další rozmnoženiny sbírkových předmětů, výrobky z ušlechtilých materiálů, nosiče audio a video nahrávek sbírkových předmětů či vystavovaných exponátů. Pronajímá nevyužívané prostory v objektech, k nimž vykonává právo hospodaření k účelům, které jsou v souladu s jejím posláním. Propaguje svoji činnost včetně internetu (webové stránky).
10. 2. 2015
Vymazán předmět činnosti: 20. Pořizuje, zpracovává a aktualizuje informační databázi regionu. Poskytuje zpracované informace veřejnosti prostřednictvím Regionálního informačního centra a prostřednictvím počítačových i jiných sítí. Umožňuje veřejnosti přístup k vnějším informačním zdrojům pomocí telekomunikačních zařízení.
10. 2. 2015
Vymazán předmět činnosti: 19. Zpracovává odborné posudky, rešerše a expertizy.
10. 2. 2015
Vymazán předmět činnosti: 13. Pořádá kulturní a vzdělávací programy vyplývající z předmětu činnosti (hudební, divadelní, literární, filmové a multimediální). Provádí přednáškovou a vzdělávací činnost.
23. 12. 2009
Vymazán předmět činnosti: 24. Další činnosti podle živnostenských oprávnění: fotografické služby, truhlářství, kovářství, zámečnictví, činnost informačních a zpravodajských kanceláří, zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb, výroba, rozmnožování a nahrávání zvukových a zvukově-obrazových záznamů, koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, pořizování videozáznamů v rozsahu živnosti volné, zednictví.
26. 5. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu PhDr. Marie Gronychová, jako ředitel
26. 5. 2004
Vymazán člen statutárního orgánu PhDr. Miloš Melzer
1. 7. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu PhDr. Miloš Melzer, jako ředitel
1. 7. 2003
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání statutárního orgánu: Ředitel je oprávněn jednat ve všech věcech jménem organizace. V písemném styku připojí k otisku razítka své jméno s dodatkem označujícím jeho funkci ředitele a svůj podpis. Ředitel jmenuje a odvolává svého zástupce, který jej zastupuje v době nepřítomnosti, případně zástupce pro vymezený okruh činností.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 9. Zapůjčuje sbírkové předměty do expozic a na výstavy pořádané jinými subjekty v České republice i v zahraničí nebo za účelem jejich vědeckého zkoumání nebo preparování, konzervování a restaurování, za předpokladu, že je zajištěna jejich bezpečnost a ochrana ve smyslu zákona o ochraně sbírek. Umožňuje studium svých sbírek badatelům za podmínek stanovených zákonem o ochraně sbírek a badatelským řádem, který sama vydá. Pronajímá sbírkové předměty podle Metodiky MK, čl. IX, odst. 3.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 8. Sbírkové předměty, jejich napodobeniny, odbornou dokumentaci k nim a poznatky získané jejich odborným zpracováním prezentuje zejména prostřednictvím stálých expozic a krátkodobých výstav, vlastní publikační a přednáškovou činností v ČR i v zahraničí a dalšími kulturně výchovnými aktivitami určenými pro nejširší veřejnost.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 7. Provádí vědecký výzkum v oboru své působnosti.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 6. Sbírkové předměty odborně zpracovává a vytěžuje z nich poznatky o vývoji přírody a společnosti.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 5. Ke sbírkovým předmětům pořizuje odbornou dokumentaci písemnou a podle potřeby i obrazovou, případně zvukovou.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 4. Sbírky spravuje podle zákona o ochraně sbírek a vyhlášky MK č. 275/2000 Sb., kterou se zákon o ochraně sbírek provádí.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 3. Spravuje odbornou knihovnu evidovanou pod čís. 0999/2002 na Ministerstvu kultury ČR a fotoarchiv.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 24. Další činnosti podle živnostenských oprávnění: fotografické služby, truhlářství, kovářství, zámečnictví, činnost informačních a zpravodajských kanceláří, zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb, výroba, rozmnožování a nahrávání zvukových a zvukově-obrazových záznamů, koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, pořizování videozáznamů v rozsahu živnosti volné, zednictví.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 23. Na objektech ve správě muzea provádí údržbu a podle profesního zastoupení i projektované práce.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 22. Umožňuje za úplatu či bezpatně návštěvu expozic, výstav a dalších kulturních akcí.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 21. Za úplatu pořizuje obrazové a zvukové záznamy, kopie dokumentů, poskytuje fotografie, negativy a ektachromy sbírkových předmětů či vystavovaných exponátů. Prodává katalogy a jiné tiskoviny, upomínkové předměty a další zboží propagující předmět činnosti, kopie, repliky a další rozmnoženiny sbírkových předmětů, výrobky z ušlechtilých materiálů, nosiče audio a video nahrávek sbírkových předmětů či vystavovaných exponátů. Pronajímá nevyužívané prostory v objektech, k nimž vykonává právo hospodaření k účelům, které jsou v souladu s jejím posláním. Propaguje svoji činnost včetně internetu (webové stránky).
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 20. Pořizuje, zpracovává a aktualizuje informační databázi regionu. Poskytuje zpracované informace veřejnosti prostřednictvím Regionálního informačního centra a prostřednictvím počítačových i jiných sítí. Umožňuje veřejnosti přístup k vnějším informačním zdrojům pomocí telekomunikačních zařízení.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 2. Shromažďuje sbírky hmotných dokladů vývoje přírody, prehistorie a historie české i zahraniční provenience, zejména však z území severozápadní Moravy a Jeseníků, především v oborech mineralogie, paleontologie, botanika, zoologie, archeologie, etnografie, numizmatika, historie a dějiny umění a sbírku tvoří na základě vědeckého poznání a vlastní koncepce sbírkotvorné činnosti.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 19. Zpracovává odborné posudky, rešerše a expertizy.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 18. Pořizuje, využívá a zužitkovává databáze ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., o právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů (autorský zákon).
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 17. Poskytuje odborně metodickou pomoc orgánům veřejné správy.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 16. Na základě pověření Ministerstva kultury České republiky a dohody s Akademií věd České republiky provádí na území Olomouckého kraje, případně na dalším území podle zákona č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči, ve znění pozdějších předpisů, archeologické výzkumy a archeologický dohled na lokalitách postižených terénními zásahy a podílí se na koordinaci provádění archeologických výzkumů a péče o movité archeologické nálezy.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 15. V oboru své činnosti spolupracuje s tuzemskými a zahraničními partnery.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 14. Vstupuje do profesních sdružení za účelem koordinace odborné činnosti.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 13. Pořádá kulturní a vzdělávací programy vyplývající z předmětu činnosti (hudební, divadelní, literární, filmové a multimediální). Provádí přednáškovou a vzdělávací činnost.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 12. Pořádá samostatně nebo ve spolupráci s jinými právnickými nebo fyzickými osobami odborné konference, sympozia a semináře, vztahující se k předmětu činnosti a výstavy vypůjčených výtvarných děl.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 11. Vykonává činnosti vyplývající z předmětu činnosti a ve vztahu k zajištění provozu veřejně přístupných prostor.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 10. Vydává a veřejně šíří periodické i neperiodické publikace.
1. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: 1. Plní funkci muzea ve smyslu ustanovení § 10 odst. 6 zákona č. 122/2000 Sb., o ochraně sbírek muzejní povahy a o změně některých dalších zákonů. Zřizuje se za účelem získávat, shromažďovat, trvale uchovávat, evidovat, odborně zpracovávat a zpřístupňovat veřejnosti sbírky muzejní povahy.
1/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Ornella Koktová

Ornella Koktová

bývalá modelka, manželka podnikatele Josefa Kokty

564
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-16
-
+
Andrej Babiš

Andrej Babiš

podnikatel, majitel holdingu Agrofert a jeden z nejbohatších Čechů

9165
-
+
Martin Michal

Martin Michal

podnikatel a manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové

-998
-
+
Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

2411
-
+
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych

bývalý tenista

3204
-
+

A tohle už jste četli?