Partners Financial Services

TIC BRNO, příspěvková organizace, IČO: 00101460 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
4. 7. 2017
Změna názvu z Turistické informační centrum města Brna, příspěvková organizace na TIC BRNO, příspěvková organizace
20. 4. 2017
Zapsán zakladatel Statutární město Brno
20. 4. 2017
Zapsán předmět činnosti: Provozuje filmovou kancelář, která v rámci Brna a jeho okolí shromažďuje a zprostředkovává filmařům či zájemcům o natáčení relevantní kontakty, vytváří a spravuje databázi vhodných filmových lokací a souvisejících kontaktů, mapuje koprodukční možnosti, zapojuje se do tvorby městské, resp. regionální strategie podpory audiovizuálního průmyslu, sleduje možnosti financování filmové produkce, spolupracuje na propagaci úspěšných lokálních filmových projektů, spolupracuje s českými i zahraničními institucemi působícími v oblasti audiovizuálního průmyslu, spolupracuje a zapojuje se v rámci filmových a jiných relevantních událostí.
20. 4. 2017
Zapsán předmět činnosti: Podílí se na činnosti destinačního managementu v rámci turistické oblasti Brno a okolí.
21. 11. 2016
Změna sídla z Radnická 2-10, 658 78 Brno na Radnická 365/2, 602 00 Brno - Brno-město
6. 5. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. et Mgr. Jana Tichá Janulíková, jako ředitelka
6. 5. 2015
Vymazán člen statutárního orgánu PhDr. Petra Kačírková, Ph.D.
18. 10. 2011
Změna adresy: člen statutárního orgánu PhDr. Petra Kačírková, Ph.D.
12. 8. 2011
Zapsán člen statutárního orgánu PhDr. Petra Kačírková, Ph.D., jako ředitelka
12. 8. 2011
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Monika Šimková
12. 8. 2011
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel. Ředitel zastupuje příspěvkovou organizaci navenek a řídí její činnost v souladu s právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, jedná jejím jménem.
12. 8. 2011
Vymazán způsob jednání: Statutárním ředitelem příspěvkové organizace je ředitel. Ředitel zastupuje příspěvkovou organizaci navenek a řídí její činnost v souladu s právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, jedná jejím jménem.
12. 8. 2011
Zapsán předmět činnosti: Zajišťuje zastoupení statutárního města Brna v regionálních a nadregionálních subjektech působících v oblasti cestovního ruchu a spolupracuje se všemi relevantními subjekty v této oblasti.
12. 8. 2011
Zapsán předmět činnosti: Zajišťuje ve spolupráci se statutárním městem Brnem prezentaci města Brna na veletrzích cestovního ruchu v tuzemsku i v zahraničí.
12. 8. 2011
Zapsán předmět činnosti: Zajišťuje turistickou dopravu ve městě Brně.
12. 8. 2011
Zapsán předmět činnosti: Zajišťuje propagaci statutárního města Brna v tiskovinách, publikacích a prostřednictvím elektronických médií.
12. 8. 2011
Zapsán předmět činnosti: Zabezpečuje reklamní činnosti a marketing k naplnění účelu a předmětu činnsti příspěvkové organizace, včetně pořizování, vydávání, rozšiřování a prodeje propagačních materiálů a propagačních předmětů všech druhů týkajících se statutárního města Brna a pro jeho potřeby, akcí a činností zajišťovaných příspěvkovou organizací, ostatními příspěvkovými organizacemi zřízenými statutárním městem Brnem, akcí pořádaných či dotovaných statutárním městem Brnem nebo pořádaých pod záštitou představitelů statutárního města Brna.
12. 8. 2011
Zapsán předmět činnosti: Vytváří a provozuje síť turistických informačních center ve městě Brně a spravuje turistickou trasu městem Brnem (směrníky a turistické informační panely v centru Brna a jeho nejbližším okolí).
12. 8. 2011
Zapsán předmět činnosti: Vykonává činnosti rozvíjející cestovní ruch a realizuje aktivity definované aktuálními koncepčními dokumenty pro oblast cestovního ruchu.
12. 8. 2011
Zapsán předmět činnosti: Vydává, rozšiřuje a prodává periodický tisk, neperiodické publikace a jiné tiskoviny, dále vyrábí, rozšiřuje a prodává zvukové a zvukově obrazové záznamy na všech druzích nosičů týkající se statutárního města Brna a pro jeho potřebu, akcí a činností zajišťovaných příspěvkovou organizací, ostatními příspěvvkovými organizacemi zřízenými statutárním městem Brnem, akcí pořádaných či dotovaných statutárním městem Brnem nebo pořádaných pod záštitou představitelů statutárního města Brna.
12. 8. 2011
Zapsán předmět činnosti: Realizuje prodej a předprodej vstupenek pro akce zajišťované příspěvkovou organizací, případně i ostatními příspěvkovými organizacemi zřízenými statutárním městem Brnem a akce pořádané statutárním městem Brnem.
12. 8. 2011
Zapsán předmět činnosti: Provozuje kina včetně pořádání filmových přehlídek a festivalů.
12. 8. 2011
Zapsán předmět činnosti: Provozuje části brněnského podzemí určené pro turistické a společensko kulturní využití a průvodcovskou činnost v těchto prostorách, včetně kvalifikační přípravy a doškolování průvodců pro brněnské podzemí.
12. 8. 2011
Zapsán předmět činnosti: Poskytuje zprostředkovatelské služby v oblasti kultury za účelem zajišťování kulturních představení v tuzemsku i v zahraničí, s cílem prezentace české umělecké tvorby v zahraničí a zahraniční tvorby v tuzemsku, s důrazem na kulturní výměny mezi partnerskými městy.
12. 8. 2011
Zapsán předmět činnosti: Poskytuje všeobecné informace o turistické oblasti Brno a okolí fyzickým a právnickým osobám.
12. 8. 2011
Zapsán předmět činnosti: Pořádá audiovizuální představení.
12. 8. 2011
Zapsán předmět činnosti: Pořádá a organizuje místní, regionální a mezinárodní festivaly, přehlídky a soutěže v oblasti zájmových i profesionálních aktivit z nejrůznějších uměleckých oborů.
12. 8. 2011
Zapsán předmět činnosti: Pořádá a organizuje kulturní, výchovné, společenské, vzdělávací a jiné akce pro nejširší brněnskou i mimobrněnskou veřejnost s důrazem na akce napomáhající rozvoji cestovního ruchu.
12. 8. 2011
Zapsán předmět činnosti: Pomáhá fyzickým a právnickým osobám v orientaci a při zjišťování potřebných služeb (ubytování, rezervace, vstupenky, průvodcovské služby apod.) a vytváří produkty cestovního ruchu.
12. 8. 2011
Zapsán předmět činnosti: Organizuje a pořádá výstavy v tuzemsku i v zahraničí.
12. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: zajištění propagace města v časopisech a publikacích a prostřednictvím elektronických médií
12. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: provozování brněnského podzemí určeného pro turistické a společensko kulturní využití a průvodcovská činnost v těchto prostorách, včetně kvalifikační přípravy a doškolování průvodců pro brněnské podzemí
12. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: Hlavní účel: Hlavním účelem příspěvkové organizace je poskytování služeb veřejnosti v oblasti kultury a cestovního ruchu, zejména pořádání a organizování kulturních, výchovných, společenských a vzdělávacích akcí a péče o rozvoj cestovního ruchu v městě Brně a o rozvoj tuzemských a zahraničních styků s cestovním ruchem souvisejících
12. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: silniční a motorová doprava osobní příležitostná provozovaná autobusem
12. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: Zajištění zastoupení města v regionálních a nadregionálních subjektech cestovního ruchu
12. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: Zajištění propagačních předmětů
12. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: Zajištění prezentace města na veletrzích cestovního ruchu v tuzemsku a zahraničí
12. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: Vytváření sítě informačních středisek v návaznosti na informační soustavy Magistrátu města Brna
12. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: Vydavatelská a nakladatelská činnost k naplnění účelu a předmětu činnosti příspěvkové organizace, případně i za účelem naplnění hlavního účelu a předmětu činnosti ostatních příspěvkových organizací zřizovaných statutárním městem Brnem v oblasti kultury a pro zřizovatele - vydávání publikací a periodik a jejich prodej
12. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: Vydávání publikací, periodik a dalších tiskovin pro podporu cestovního ruchu
12. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: Rozvoj cestovního ruchu, zprostředkování tuzemských a zahraničních styků
12. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: Poskytování všeobecných informací o městě Brně fyzickým a právnickým osobám
12. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: Pořádání a organizování kulturních, výchovných, společenských a vzdělávacích akcí pro nejširší brněnskou i mimobrněnskou veřejnost s důrazem na akce pořádané pro děti a mládež, zdravotně postižené občany a národnostní menšiny
12. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: Pomoc fyzickým a právnickým osobám v orientaci a při zajišťování potřebných služeb (ubytování, rezervace, vstupenky, průvodcovské služby ad.)
12. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: Reklamní činnost a marketing včetně zajišťování reklamních audionosičů a videonosičů pro akce a činnosti zajišťované vlastní organizací, pro akce a činnosti zajišťované ostatními příspěvkovými organizacemi zřizovanými statutárním městem Brnem v oblasti kultury a pro akce pořádané či dotované zřizovatelem nebo pořádané pod záštitou zřizovatele
12. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: Předprodej vstupenek pro akce zajišťované příspěvkovou organizací, případně i ostatními příspěvkovými organizacemi zřizovanými statutárním městem Brnem v oblasti kultury a akce pořádané zřizovatelem
12. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: Provozování kin včetně pořádání filmových přehlídek a festivalů
12. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: Poskytování zprostředkovatelských služeb v oblasti kultury za účelem zajišťování kulturních představení v tuzemsku i v zahraničí s cílem prezentace české umělecké tvorby v zahraničí a zahraniční tvorby v tuzemsku s důrazem na kulturní výměny mezi partnerskými městy
12. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: Pořádání audiovizuálních představení
12. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: Pořádání a organizování místních, regionálních a mezinárodních přehlídek, soutěží a festivalů v oblasti zájmových i profesionálních aktivit z nejrůznějších uměleckých oborů
1/3

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

1828
-
+
Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-40
-
+
Libor Bouček

Libor Bouček

moderátor

-2034
-
+
Ester Ledecká

Ester Ledecká

sportovkyně, olympijská vítězka

3567
-
+
Šárka Grossová

Šárka Grossová

manželka bývalého premiéra Stanislava Grosse a podnikatelka

1577
-
+
Dominik Hašek

Dominik Hašek

hokejista, olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

-1695
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.