Partners Financial Services

Agropodnik, společný zemědělský podnik Havlíčkův Brod v likvidaci, IČO: 00123285 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
30. 6. 1988
Zapsán předmět činnosti: 2 Rozsah činností Agropodniku je stanoven každoročně plánem, který schvaluje sbor zástupců. Činnosti, ke ketrým je třeba zvláštního povolení je možné zahájit až po získání tohoto povolení.
30. 6. 1988
Zapsán předmět činnosti: 1.5. V oblasti ostatních služeb pro zemědělství a) zabezpečuje provoz zemědělské oblastní laboratoře v rozsahu pověření KZS b) provádí dopravu a práce speciální technikou pro členské i ostatní socialistické organizace na základě příslušného povolení ONV, pro vlastní pracovníky dle kolektivní smlouvy, c) provádí běžné opravy a revize mechanizačních prostředků a účelových zařízení, d) v provozní péči o elektrická zařízení a hromosvody provádí pro členské organizace druhý stupeň této péče (pokyny v č.7/1988 Věst. MZVž ČSR) ode dne kdy to stanoví sbor zástupců, e) ode dne , kdy stanoví sbor zástupce, provádí revize vysokotlakových nádob, vysokozdvižných vozíků, zdvihacího zařízení, kotlů, f) zřizuje radiové sítě organizacím zemědělsko-potravinářského komplexu okresu a zabezpečuje jejich provoz, g) pořizuje a zavádí výpočetní techniku (činnost aplikační skupiny), vědecko-technické informace, provádí poradenskou činnost v oblasti cen a normování, h) hospodaří s devizovými prostředky členských organizací, i) v zájmu celoročního využití pracovních sil a prostředků provádí kovoobráběcí, dřevoobráběcí, kompletační a svářečské práce pro jiné socialistické organizace.
30. 6. 1988
Zapsán předmět činnosti: 1.4. V oblasti meliorační výstavby a údržby a) zabezpečuje a provádí zemědělskou meliorační výstavbu a údržbu, b) provádí výstavbu závlahových zařízení c) provádí rekultivační práce včetně HTÚP d) provádí výstavbu a běžné opravy polních cest a komunikací e) provádí výstavbu rybníků a vodních nádrží f) provádí protierozní opatření Veškerou činnost v oblasti meliorační výstavby a údržby provádí pro členské i jiné socialistické organizace.
30. 6. 1988
Zapsán předmět činnosti: 1.3. V oblasti stavebnictví a) provádí a zabezpečuje zemědělskou účelovou investiční výstavbu včetně bytové výstavby a údržby pro vlastní potřebu, v případě volné kapacity i pro členské organizace, b) zajišťuje výrobu jednoduché prefabrikace včetně výroby betonové směsi pro potřeby zemědělství, c) provádí pro zemědělskou účelovou investiční výstavbu technickou pomoc investorovi v rozsahu uzavřené dohody, d) provádí investorskou inženýrskou činnost pro zemědělskou účelovou investiční výstavbu v rozsahu uzavřené dohody, e) provádí pro zemědělskou účelovou investiční výstavbu obhospodařování bilancí stavebního materiálu na základě rozpracovaného plánu investiční výstavby zem. organizací, f) provádí projektovou činnost v investiční výstavbě, meliorační výstavbě v meliorační údržbě a v investiční a neinvestiční údržbě pro členské organizace, g) provádí chemicko-technické izolace zdiva pro členské případně i pro jiné socialistické, zejména zemědělské organizace, v případě volné kapacity i pro obyvatelstvo v souladu s příslušnými předpisy, h) provádí práce střelmistrovské pro členské organizace.
30. 6. 1988
Zapsán předmět činnosti: 1.2 V oblasti specializovaných služeb v rostlinné výrobě a) provádí členským organizacím práce a služby v rostlinné výrobě, spočívající zejména v aplikaci průmyslových hnojiv, vápnění půd, chemické ochraně rostlin, ošetřování a aplikaci statkových hnojiv, výrobě a aplikaci kompostů, těžbě a využívání ostatních hnojivých hmot (bahno, rašelina atd.), b) provádí všechny práce a činnosti související s nárokováním, nákupem vykládkou, dopravou, skladováním, mícháním průmyslových hnojiv, vápenatých hmot, chemických přípravků, popřípadě jiných potřeb a materiálů pro členské organizace, c) poskytuje členským organizacím odborné porady a speciální služby na základě příslušných předpisů, spočívající zejména v sledování výskytu škodlivých činitelů koordinace využití techniky, opravárenství, plánování a výstavba polních hnojišť a velkokapacitních jímek, desinfekci, desinsekci, deratizaci, zpracování ekonomických informací, plánů hnojení a chemické ochrany, d) nárokuje, organizuje a pozemně zajišťuje leteckou zemědělskou činnost.
30. 6. 1988
Zapsán předmět činnosti: 1.1. V oblasti živočišné výroby a) výroba jatečních prasat a selat, jejich nákup a prodej, b) zabezpečení výkonu funkcí střediska řízení výživy skotu
30. 6. 1988
Vznik společnosti Agropodnik, společný zemědělský podnik Havlíčkův Brod
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-1468
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-3000
-
+
Michal Horáček

Michal Horáček

hudebník, podnikatel, kandidát na prezidenta

-3165
-
+
Milan Hnilička

Milan Hnilička

hokejový brankář, olympijský vítěz, poslanec

-720
-
+
Petr Kellner

Petr Kellner

byl podnikatel, majoritní vlastník holdingové společnosti PPF Group N.V

-3061
-
+
Ester Ledecká

Ester Ledecká

sportovkyně, olympijská vítězka

4851
-
+

A tohle už jste četli?