Partners Financial Services

Sociální služby města Moravská Třebová, IČO: 00194263 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
18. 9. 2021
Zapsán zakladatel Město Moravská Třebová
18. 9. 2021
Počet členů statutárního orgánu: 1
18. 9. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Milan Janoušek, jako ředitel
18. 9. 2021
Zapsán způsob jednání: Zastupuje organizaci navenek, v písemném styku tak, že k napsanému nebo vytištěnému názvu organizace připojí svůj vlastnoruční podpis.
18. 9. 2021
Zapsán předmět činnosti: 1. Organizace poskytuje v domově pro seniory pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Domov pro seniory zajišťuje poskytováním služby klientům zázemí, podporuje jejich sociální vztahy a běžný způsob života s ohledem na jejich zdravotní stav, potřeby a zájmy. 2. Organizace poskytuje pečovatelskou službu osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení a nejsou schopny samy si obstarat osobní péči, nutné práce v domácnosti a další životní potřeby. Posláním pečovatelské služby je poskytováním služeb zlepšovat kvalitu života těch, kdo se ocitli v nepříznivé sociální situaci vzniklé v důsledku věku, samoty, nemoci, zdravotního postižení či jiných nepříznivých vlivů a poskytovat těmto osobám podporu v jejich vlastním prostředí, s cílem vést i nadále plnohodnotný a kvalitní život. 3. Organizace poskytuje pobytovou sociální službu domov se zvláštním režimem osobám se stařeckou demencí, demencí Alzheimerova typu nebo jiných typů demence, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Domov se zvláštním režimem poskytováním služby zajišťuje klientům bezpečné zázemí, podporuje jejich sociální vztahy a běžný způsob života s ohledem na jejich zdravotní stav, osobní potřeby a zájmy, které nemohou dlouhodobě zajišťovat ve vlastním prostředí, aby mohli i nadále vést plnohodnotný a kvalitní život. 4. Organizace poskytuje sociální službu odlehčovací služba osobám se sníženou soběstačností, o které jinak pečuje rodinný příslušník nebo osoba blízká v jejich přirozeném prostředí. Tato péče je časově omezena na dobu maximálně 3 měsíců a umožňuje pečující osobě čas na nezbytný odpočinek pro regeneraci a vyřízení osobních záležitostí. 5. Poskytované sociální služby jsou službami obecného hospodářského zájmu (SOHZ) dle Rozhodnutí Komise ze dne 20. prosince 2011 o použití článku 106 odst. 2 Smlouvy o fungování Evropské unie na státní podporu ve formě vyrovnávací platby za závazek veřejné služby poskytované určitým podnikům pověřeným poskytováním služeb obecného hospodářského zájmu 2012/21/EU.
1. 1. 1995
Vznik společnosti Sociální služby města Moravská Třebová

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Leonard Lekaj

Leonard Lekaj

podnikatel, přítel Moniky Bagárové

-639
-
+
Vladimír Šmicer

Vladimír Šmicer

fotbalista

3364
-
+
Tomáš Břínek

Tomáš Břínek

výtvarník, TMBK

-572
-
+
Marek Valášek

Marek Valášek

lektor matematiky, fyziky a statistiky, LearnTube.cz, Mathematicator.com

1515
-
+
Jaroslav Beck

Jaroslav Beck

hudební skladatel, tvůrce Beat Saber

-643
-
+
Helena Vondráčková

Helena Vondráčková

zpěvačka

-2293
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.