Partners Financial Services

Albertinum, odborný léčebný ústav, Žamberk, IČO: 00196096 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
19. 10. 2023
Zapsán předmět činnosti: poskytování sociálních služeb v lůžkovém zdravotnickém zařízení podle § 52 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů,
19. 10. 2023
Zapsán předmět činnosti: Poskytování komplexní a nedělitelné ambulantní péče a lůžkové specializované diagnostické a léčebné péče, jejíž součástí jsou i nezbytná preventivní opatření, a to zejména při ambulantní a následné a dlouhodobé lůžkové léčbě pneumologických a ftizeologických onemocnění, při zajišťování všech forem psychiatrické ambulantní a následné a dlouhodobé lůžkové péče (včetně terénní psychiatrické péče poskytované ve vlastním sociálním prostředí pacienta), při dlouhodobé péči o nevyléčitelně nemocné v oboru paliativní medicína a při léčbě dlouhodobě nemocných a geriatrických pacientů na lůžkách následné a dlouhodobé péče, včetně služeb komplementu, dalších ambulantních služeb ve vybraných lékařských a nelékařských oborech a přepravy nemocných v jednosměnném provozu vlastní zdravotnickou dopravní službou, která dále jako svou nedílnou a neoddělitelnou součást zahrnuje:
19. 10. 2023
Zapsán předmět činnosti: Doplňková činnost: - hostinská činnost - praní prádla (pro jiné subjekty) - pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti.
19. 10. 2023
Vymazán předmět činnosti: sterilizace zdravotnických nástrojů a zdravotnického materiálu,
19. 10. 2023
Vymazán předmět činnosti: Poskytování komplexní a nedělitelné ambulantní a lůžkové specializované diagnostické a léčebné péče, jejíž součástí jsou i nezbytná preventivní opatření, a to zejména při ústavní léčbě plicní tuberkulózy a respiračních nemocí v akutní i neakutní formě, při zajišťování psychiatrické ambulantní a akutní lůžkové nemocniční péče a při léčbě dlouhodobě nemocných a geriatrických pacientů na lůžkách následné péče, včetně služeb komplementu a přepravy nemocných v jednosměnném provozu vlastní dopravní zdravotní službou, která dále jako svou nedílnou a neoddělitelnou součást zahrnuje:
19. 10. 2023
Vymazán předmět činnosti: Doplňková činnost: - hostinská činnost - praní prádla
8. 12. 2016
Změna sídla z Za Kopečkem 353, 564 01 Žamberk na Za Kopečkem 353, 564 01 Žamberk - Žamberk
15. 4. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Rudolf Bulíček, jako ředitel
15. 4. 2015
Vymazán člen statutárního orgánu MUDr. Jiří Jireš
15. 4. 2015
Zapsán způsob jednání: Ředitel je oprávněn jednat jménem příspěvkové organizace samostatně ve všech věcech.
15. 4. 2015
Vymazán způsob jednání: Způsob jednání: Ředitel je oprávněn jednat jménem příspěvkové organizace samostatně ve všech věcech.
9. 10. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu MUDr. Jiří Jireš, jako ředitel
9. 10. 2003
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání: Ředitel je oprávněn jednat jménem příspěvkové organizace samostatně ve všech věcech.
9. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti Albertina, odborného léčebného ústavu, Žamberk,
9. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: sterilizace zdravotnických nástrojů a zdravotnického materiálu,
9. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: poskytování zdravotní péče cizincům,
9. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: poskytování léčebné péče a zdravotních výkonů za přímou úhradu, nejsou-li podle platných právních předpisů hrazeny z veřejného zdravotního pojištění nebo jsou-li zdravotními pojišťovnami hrazeny jen zčásti,
9. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: Poskytování komplexní a nedělitelné ambulantní a lůžkové specializované diagnostické a léčebné péče, jejíž součástí jsou i nezbytná preventivní opatření, a to zejména při ústavní léčbě plicní tuberkulózy a respiračních nemocí v akutní i neakutní formě, při zajišťování psychiatrické ambulantní a akutní lůžkové nemocniční péče a při léčbě dlouhodobě nemocných a geriatrických pacientů na lůžkách následné péče, včetně služeb komplementu a přepravy nemocných v jednosměnném provozu vlastní dopravní zdravotní službou, která dále jako svou nedílnou a neoddělitelnou součást zahrnuje:
9. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v odvětví zdravotnictví.
9. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: Doplňková činnost: - hostinská činnost - praní prádla
9. 10. 2003
Vznik společnosti Albertinum, odborný léčebný ústav, Žamberk

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-2113
-
+
Václav Bartoněk

Václav Bartoněk

manažer, předseda představenstva Zbrojovky Brno

-9
-
+
Pavel Tykač

Pavel Tykač

podnikatel, jeden z nejbohatších Čechů

-2056
-
+
Richard Krajčo

Richard Krajčo

zpěvák

971
-
+
Michael Kocáb

Michael Kocáb

zpěvák

-2679
-
+
Anton Fischer

Anton Fischer

podnikatel

-22
-
+

A tohle už jste četli?