Partners Financial Services

Správa tělovýchovných a rekreačních zařízení Strakonice, IČO: 00367915 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
16. 9. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Petr Prskavec, jako ředitel
16. 9. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Pavel Mareš
21. 4. 2023
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel. Ředitele jmenuje a odvolává Rada města Strakonice. Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. K písemnému právnímu úkonu připojí ředitel svůj vlastnoruční podpis.
21. 4. 2023
Vymazán způsob jednání: Ředitel nebo jeho zástupce jedná za příspěvkovou organizaci samostatně. Podepisování za organizaci provádí tak, že k otištěnému názvu organizace připojí ředitel nebo jeho zástupce svůj podpis s uvedením jména a funkce.
21. 4. 2023
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem a předmětem činnosti organizace je: - provozování sportovních zařízení, tj. plaveckého a zimního stadionu, sportovních hal, fotbalových hřišť, skateparku a dalších veřejně přístupných sportovišť na území města Strakonice, - poskytování regeneračních, rehabilitačních, sportovních a ostatních služeb sportovním klubům, školám a veřejnosti, tj. regenerace, rehabilitace, plavání, saunování, masáží, plavecké výuky, bruslení a další sportovní a kulturní činnosti, - poskytování ubytování, - pronájem či výpůjčka majetku ve vlastnictví zřizovatele, za podmínek stanovených zřizovatelem.
21. 4. 2023
Vymazán předmět činnosti: Poskytování regeneračních, rehabilitačních, sportovních a ostatních služeb veřejnosti v zařízeních: Plavecký stadion - regenerace a rehabilitace, plavání, saunování a masáže, sportovní činnost, plavecká výuka. Zimní stadion - bruslení pro školy, organizace a veřejnost, sportovní a kulturní akce. Sportovní hala - sportovní činnost, kulturní akce. Ubytování v objektech plaveckého stadionu, zimního stadionu.
22. 1. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Martin Walter, jako zástupce ředitele
22. 1. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Karel Dvořák
8. 1. 2019
Změna sídla z Na Křemelce 512, 386 01 Strakonice - Strakonice I na Na Křemelce 512, 386 01 Strakonice - Strakonice I
24. 1. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Karel Dvořák, jako zástupce ředitele
24. 1. 2015
Zapsán zakladatel Město Strakonice
24. 1. 2015
Vymazán člen statutárního orgánu Václav Krýza
8. 4. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Pavel Mareš, jako ředitel
8. 4. 2014
Vymazán člen statutárního orgánu MVDr. Pavel Dušek
5. 1. 2012
Změna sídla z Na Křemelce 512, 386 01 Strakonice I. na Na Křemelce 512, 386 01 Strakonice - Strakonice I
12. 10. 2004
Zapsán předmět činnosti: Poskytování regeneračních, rehabilitačních, sportovních a ostatních služeb veřejnosti v zařízeních: Plavecký stadion - regenerace a rehabilitace, plavání, saunování a masáže, sportovní činnost, plavecká výuka. Zimní stadion - bruslení pro školy, organizace a veřejnost, sportovní a kulturní akce. Sportovní hala - sportovní činnost, kulturní akce. Ubytování v objektech plaveckého stadionu, zimního stadionu.
12. 10. 2004
Vymazán předmět činnosti: Poskytování regeneračních, rehabilitačních, sportovních a ostatních služeb veřejnosti v zařízeních: Plavecký stadion - regenerace a rehabilitace, plavání, saunování a masáže, sportovní činnost, plavecká výuka. Zimní stadion - bruslení pro školy, organizace a veřejnost, sportovní a kulturní akce. Sportovní hala - sportovní činnost, kulturní akce. Ubytování v objektech plaveckého stadionu, zimního stadionu. Nebytové prostory, které by v areálu příspěvkové organizace byly dočasně nevyužívány, a reklamní plochy v areálu může statutární orgán organizace poskytovat do užívání 3.osobě.
6. 9. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Václav Krýza, jako zástupce ředitele
6. 9. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu MVDr. Pavel Dušek, jako ředitel
6. 9. 2001
Zapsán způsob jednání: Ředitel nebo jeho zástupce jedná za příspěvkovou organizaci samostatně. Podepisování za organizaci provádí tak, že k otištěnému názvu organizace připojí ředitel nebo jeho zástupce svůj podpis s uvedením jména a funkce.
6. 9. 2001
Zapsán předmět činnosti: Poskytování regeneračních, rehabilitačních, sportovních a ostatních služeb veřejnosti v zařízeních: Plavecký stadion - regenerace a rehabilitace, plavání, saunování a masáže, sportovní činnost, plavecká výuka. Zimní stadion - bruslení pro školy, organizace a veřejnost, sportovní a kulturní akce. Sportovní hala - sportovní činnost, kulturní akce. Ubytování v objektech plaveckého stadionu, zimního stadionu. Nebytové prostory, které by v areálu příspěvkové organizace byly dočasně nevyužívány, a reklamní plochy v areálu může statutární orgán organizace poskytovat do užívání 3.osobě.
6. 9. 2001
Vznik společnosti Správa tělovýchovných a rekreačních zařízení Strakonice

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Cyril Regner

Cyril Regner

podnikatel v energetice, český producent

-15
-
+
Karel Poborský

Karel Poborský

fotbalista

2631
-
+
Radim Passer

Radim Passer

miliardář

-1553
-
+
Patrik Hezucký

Patrik Hezucký

moderátor

-2241
-
+
Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-40
-
+
Ivan Mládek

Ivan Mládek

hudebník

3969
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.