Partners Financial Services

Galerie výtvarného umění v Náchodě, IČO: 00371041 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 4. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu MgA. Alexander Peroutka, Ph.D., jako ředitel
1. 4. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Jan Kapusta
17. 10. 2016
Změna sídla z Smiřických 272, 547 01 Náchod na Smiřických 272, 547 01 Náchod - Náchod
19. 10. 2015
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Jan Kapusta
7. 4. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Jan Kapusta, jako ředitel
7. 4. 2010
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání: Ředitel plní úkoly vedoucího organizace a je oprávněn zastupovat organizaci navenek, jednat jejím jménem ve všech věcech, týkajících se činnosti organizace v souladu se zřizovací listinou a to tak, že k názvu organizace připojí vlastnoruční podpis.
7. 4. 2010
Zapsán předmět činnosti: Zapůjčuje sbírkové předměty do expozic a na výstavy pořádané jinými osobami v České republice i v zahraničí nebo za účelem jejich vědeckého zkoumání nebo konzervování a restaurování.
7. 4. 2010
Zapsán předmět činnosti: Vykonává činnosti vyplývající z předmětu činnosti a ve vztahu k zajištění provozu veřejně přístupných prostor. Umožňuje za úplatu návštěvu expozic, výstav a dalších kulturních akcí. Vybírá poplatky za fotografování, filmování a pořizování vedeozáznamů, pořizování kopií dokumentů, poskytování fotografií, negativů, diapozitivů, digitálních snímků a jiných obrazových záznamů. Prodává katalogy a publikace, upomínkové předměty a další zboží propagující předmět činnosti, kopie, repliky a další rozmnoženiny sbírkových předmětů, nosiče audio a video nahrávek. Pronajímá dočasně nevyužívané nebytové prostory v objektech, k nimž vykonává právo hospodaření, pokud to není v rozporu s předmětem činnosti. Poskytuje reklamní služby při propagaci a zpřístupňování svých sbírek a výstav. Zpracovává odborné posudky, rešerše a expertízy. Poskytuje informační služby související s předmětem činnosti.
7. 4. 2010
Zapsán předmět činnosti: Vydává a veřejně šíří periodické i neperiodické publikace.
7. 4. 2010
Zapsán předmět činnosti: V oboru své činnosti spolupracuje s tuzemskými i zahraničními partnery. Vstupuje do profesních sdružení za účelem koordinace odborné činnosti.
7. 4. 2010
Zapsán předmět činnosti: Sbírkové předměty, odbornou dokumentaci k nim a poznatky získané jejich odborným zpracováním prezentuje zejména prostřednictvím stálých expozic a krátkodobých výstav, vlastní publikační a přednáškovou činností v České republice i v zahraničí a dalšími kulturně-výchovnými aktivitami, a to způsobem zaručujícím rovný přístup všem bez rozdílu. Umožňuje studium svých sbírek badatelům za podmínek stanovených badatelským řádem, který sama vydá.
7. 4. 2010
Zapsán předmět činnosti: Provozuje v souladu s obecně platnými právními předpisy základní knihovnu se specializovaným knihovním fondem a poskytuje knihovnické a informační služby.
7. 4. 2010
Zapsán předmět činnosti: Poskytuje standardizované veřejné služby k uspokojování kulturních, výchovných, vzdělávacích a informačních potřeb veřejnosti vymezené zákonem č. 122/2000 Sb.
7. 4. 2010
Zapsán předmět činnosti: Pořádá samostatně nebo ve spolupráci s jinými osobami výstavy výtvarného umění dle vlastní výstavní koncepce. Pro tyto výstavy vypůjčuje umělecká díla ve vlastnictví nebo ve správě jiných osob.
7. 4. 2010
Zapsán předmět činnosti: Pořádá kulturní a vzdělávací programy (hudební, divadelní, literární, filmové a multimediální), přednášky, odborné konference, sympózia a semináře vztahující se k předmětu činnosti.
7. 4. 2010
Zapsán předmět činnosti: Organizace vytváří na základě vědeckého poznání a vlastní koncepce sbírkotvorné činnosti sbírky výtvarného umění české i zahraniční provenience, se specializací na ruské malířství 19. a první poloviny 20. století. Sbírky spravuje zejména podle zákona č. 122/2000 Sb. a dalších právních předpisů.
7. 4. 2010
Zapsán předmět činnosti: Ke sbírkovým předmětům pořizuje odbornou dokumentaci písemnou, v počítačových databázích, obrazovou, případně zvukovou. Sbírkové předměty odborně zpracovává a vytěžuje z nich poznatky o dějinách výtvarného umění a dějinách společnosti.
7. 4. 2010
Vznik společnosti Galerie výtvarného umění v Náchodě

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

3191
-
+
Marek Valášek

Marek Valášek

lektor matematiky, fyziky a statistiky, LearnTube.cz, Mathematicator.com

1458
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-458
-
+
Ornella Koktová

Ornella Koktová

bývalá modelka, manželka podnikatele Josefa Kokty

1068
-
+
Jaromír Jágr

Jaromír Jágr

hokejista, mistr světa a olympijský vítěz

1929
-
+
Václav Bartoněk

Václav Bartoněk

manažer, předseda představenstva Zbrojovky Brno

-9
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.