Partners Financial Services

Centrum sociálních služeb Tachov, příspěvková organizace, IČO: 00377805 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
6. 3. 2020
Zapsán předmět činnosti: 9. Příspěvková organizace plní další povinnosti, které jí stanoví zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních službách.
6. 3. 2020
Zapsán předmět činnosti: 8. Příspěvková organizace může realizovat prodej výrobků vznikajících v rámci sociálně terapeutických, popřípadě aktivizačních činností organizace.
6. 3. 2020
Zapsán předmět činnosti: 7. Příspěvková organizace může jako poskytovatel sociálních služeb poskytovat fakultativní činnosti. Fakultativní činností se rozumí: - činnost poskytovatele související s poskytováním registrované sociální služby a registrované cílové skupině - činnost poskytovatele ve vztahu k osobě, která má s poskytovatelem uzavřenu smlouvu na základní činnosti - činnost poskytovatele související s péčí a podporou člověka v nepříznivé sociální situaci, odpovídající zjištěným potřebám a napomáhající sociálnímu začleňování či předcházející sociálnímu vyloučení - činnost zajišťovaná vlastními zaměstnanci a vlastními prostředky poskytovatele - činnost, kterou v daném místě nelze zajistit běžně dostupnou veřejnou službou - činnost, za níž je klientovi účtována úhrada v maximální výši rovnající se nákladu na provedení činnosti, tj. bez zisku
6. 3. 2020
Zapsán předmět činnosti: 6. Příspěvková organizace poskytuje v souladu s § 36 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, ošetřovatelskou, popřípadě rehabilitační péči osobám, kterým poskytuje pobytové sociální služby, prostřednictvím svých zaměstnanců, kteří mají odbornou způsobilost k výkonu zdravotnického povolání.
6. 3. 2020
Zapsán předmět činnosti: 5. Příspěvková organizace poskytuje odborné sociální poradenství v souladu s ustanovením § 37 odst. 3 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Příspěvková organizace zajišťuje v souvislosti s poskytováním odborného sociálního poradenství tyto základní činnosti: zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti a pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.
6. 3. 2020
Zapsán předmět činnosti: 4. Příspěvková organizace poskytuje sociální poradenství v souladu s ustanovením § 37 odst. 2 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách.
6. 3. 2020
Zapsán předmět činnosti: 3. Příspěvková organizace poskytuje v souladu s ustanovením § 44 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, odlehčovací služby, tj. pobytové služby poskytované osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, o které je jinak pečováno v jejich přirozeném sociálním prostředí. Příspěvková organizace zajišťuje v souvislosti s poskytováním odlehčovacích služeb tyto základní činnosti: pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy, poskytnutí ubytování v případě pobytové služby, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí a výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti.
6. 3. 2020
Vymazán předmět činnosti: 7. Příspěvková organizace plní další povinnosti, které jí stanoví zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních službách.
6. 3. 2020
Vymazán předmět činnosti: 6. Příspěvková organizace může jako poskytovatel sociálních služeb poskytovat fakultativní činnosti. Fakultativní činností se rozumí: - činnost poskytovatele související s poskytováním registrované sociální služby a registrované cílové skupině - činnost poskytovatele ve vztahu k osobě, která má s poskytovatelem uzavřenu smlouvu na základní činnosti - činnost poskytovatele související s péčí a podporou člověka v nepříznivé sociální situaci, odpovídající zjištěným potřebám a napomáhající sociálnímu začleňování či předcházející sociálnímu vyloučení - činnost zajišťovaná vlastními zaměstnanci a vlastními prostředky poskytovatele - činnost, kterou v daném místě nelze zajistit běžně dostupnou veřejnou službou - činnost, za níž je klientovi účtována úhrada v maximální výši rovnající se nákladu na provedení činnosti, tj. bez zisku
6. 3. 2020
Vymazán předmět činnosti: 5. Příspěvková organizace poskytuje v souladu s § 36 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, ošetřovatelskou, popřípadě rehabilitační péči osobám, kterým poskytuje pobytové sociální služby, prostřednictvím svých zaměstnanců, kteří mají odbornou způsobilost k výkonu zdravotnického povolání.
6. 3. 2020
Vymazán předmět činnosti: 4. Příspěvková organizace poskytuje odborné sociální poradenství v souladu s ustanovením § 37 odst. 3 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Příspěvková organizace zajišťuje v souvislosti s poskytováním odborného sociálního poradenství tyto základní činnosti: zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti a pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.
6. 3. 2020
Vymazán předmět činnosti: 3. Příspěvková organizace poskytuje sociální poradenství v souladu s ustanovením § 37 odst. 2 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách.
9. 2. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Lucie Báčová, DiS., jako ředitelka
18. 10. 2016
Vymazán člen statutárního orgánu Bc. Lukáš Bardon
3. 4. 2015
Změna adresy: člen statutárního orgánu Bc. Lukáš Bardon
3. 4. 2015
Zapsán zakladatel Plzeňský kraj
3. 4. 2015
Počet členů statutárního orgánu: 1
3. 4. 2015
Změna sídla z Americká 242, 347 01 Tachov na Americká 242, 347 01 Tachov - Tachov
3. 4. 2015
Zapsán předmět činnosti: 7. Příspěvková organizace plní další povinnosti, které jí stanoví zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních službách.
3. 4. 2015
Zapsán předmět činnosti: 6. Příspěvková organizace může jako poskytovatel sociálních služeb poskytovat fakultativní činnosti. Fakultativní činností se rozumí: - činnost poskytovatele související s poskytováním registrované sociální služby a registrované cílové skupině - činnost poskytovatele ve vztahu k osobě, která má s poskytovatelem uzavřenu smlouvu na základní činnosti - činnost poskytovatele související s péčí a podporou člověka v nepříznivé sociální situaci, odpovídající zjištěným potřebám a napomáhající sociálnímu začleňování či předcházející sociálnímu vyloučení - činnost zajišťovaná vlastními zaměstnanci a vlastními prostředky poskytovatele - činnost, kterou v daném místě nelze zajistit běžně dostupnou veřejnou službou - činnost, za níž je klientovi účtována úhrada v maximální výši rovnající se nákladu na provedení činnosti, tj. bez zisku
3. 4. 2015
Zapsán předmět činnosti: 5. Příspěvková organizace poskytuje v souladu s § 36 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, ošetřovatelskou, popřípadě rehabilitační péči osobám, kterým poskytuje pobytové sociální služby, prostřednictvím svých zaměstnanců, kteří mají odbornou způsobilost k výkonu zdravotnického povolání.
3. 4. 2015
Zapsán předmět činnosti: 4. Příspěvková organizace poskytuje odborné sociální poradenství v souladu s ustanovením § 37 odst. 3 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Příspěvková organizace zajišťuje v souvislosti s poskytováním odborného sociálního poradenství tyto základní činnosti: zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti a pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.
3. 4. 2015
Zapsán předmět činnosti: 3. Příspěvková organizace poskytuje sociální poradenství v souladu s ustanovením § 37 odst. 2 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách.
3. 4. 2015
Zapsán předmět činnosti: 2. Příspěvková organizace je zařízením sociálních služeb domov se zvláštním režimem, které v souladu s ustanovením § 50 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, poskytuje pobytové služby osobám se stařeckou, Alzheimerovou demencí a ostatními typy demencí, které mají sníženou soběstačnost z důvodu těchto onemocnění, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Příspěvková organizace zajišťuje tyto základní činnosti: poskytnutí ubytování, poskytnutí stravy, pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, aktivizační činnosti a pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.
3. 4. 2015
Zapsán předmět činnosti: 1. Příspěvková organizace je zařízením sociálních služeb domov pro seniory, které v souladu s ustanovením § 49 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, poskytuje pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Příspěvková organizace zajišťuje tyto základní činnosti: poskytnutí ubytování, poskytnutí stravy, pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, aktivizační činnosti a pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.
3. 4. 2015
Vymazán předmět činnosti: Příspěvková organizace je zařízením sociálních služeb - domov se zvláštním režimem, které v souladu s ustanovením § 50 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, poskytuje pobytové služby osobám se stařeckou, Alzheimerovou demencí a ostatními typy demencí, které mají sníženou soběstačnost z důvodu těchto onemocnění, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Příspěvková organizace zajišťuje tyto základní činnosti: poskytnutí ubytování, poskytnutí stravy, pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, aktivizační činnosti a pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.
3. 4. 2015
Vymazán předmět činnosti: 1. Příspěvková organizace je zařízením sociálních služeb - domov pro seniory, které v souladu s ustanovením § 49 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, poskytuje pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby.Příspěvková organizace zajišťuje tyto základní činnosti: poskytnutí ubytování, poskytnutí stravy, pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, aktivizační činnosti a pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. 2. Příspěvková organizace poskytuje sociální poradenství v souladu s ustanovením § 37 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách. 3. Příspěvková organizace zajišťuje zdravotní péči osobám, kterým poskytuje pobytové služby. Tuto povinnost plní formou zvláštní ambulantní péče poskytované dle § 22 písm. d) zákona č. 48/1997 Sb., o veřejném zdravotním pojištění a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, prostřednictvím zdravotnického zařízení a jde-li o ošetřovatelskou a rehabilitační péči především prostřednictvím svých zaměstnanců, kteří mají odbornou způsobilost k výkonu zdravotnického povolání. 4. Příspěvková organizace plní další povinnosti, které ji stanoví zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních službách.
2. 1. 2013
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace je zařízením sociálních služeb - domov se zvláštním režimem, které v souladu s ustanovením § 50 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, poskytuje pobytové služby osobám se stařeckou, Alzheimerovou demencí a ostatními typy demencí, které mají sníženou soběstačnost z důvodu těchto onemocnění, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Příspěvková organizace zajišťuje tyto základní činnosti: poskytnutí ubytování, poskytnutí stravy, pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, aktivizační činnosti a pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.
28. 4. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Lukáš Bardon, jako ředitel
28. 4. 2009
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Toník Tomeš
23. 3. 2007
Zapsán předmět činnosti: 1. Příspěvková organizace je zařízením sociálních služeb - domov pro seniory, které v souladu s ustanovením § 49 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, poskytuje pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby.Příspěvková organizace zajišťuje tyto základní činnosti: poskytnutí ubytování, poskytnutí stravy, pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, aktivizační činnosti a pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. 2. Příspěvková organizace poskytuje sociální poradenství v souladu s ustanovením § 37 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách. 3. Příspěvková organizace zajišťuje zdravotní péči osobám, kterým poskytuje pobytové služby. Tuto povinnost plní formou zvláštní ambulantní péče poskytované dle § 22 písm. d) zákona č. 48/1997 Sb., o veřejném zdravotním pojištění a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, prostřednictvím zdravotnického zařízení a jde-li o ošetřovatelskou a rehabilitační péči především prostřednictvím svých zaměstnanců, kteří mají odbornou způsobilost k výkonu zdravotnického povolání. 4. Příspěvková organizace plní další povinnosti, které ji stanoví zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních službách.
23. 3. 2007
Vymazán předmět činnosti: Příspěvková organizace poskytuje občanům umístěným v domovech důchodců komplexní péči, zejména bydlení, zaopatření (stravování, úklid a další služby), zdravotní péči, rehabilitaci, kulturní a rekreační péči a v případě potřeby osobní vybavení. Občanům umístěným v domově penzionu poskytuje příspěvková organizace ubytování, základní služby a další služby, dle možností ústavu a požadavků klientů, potřebné vzhledem k jejich věku a zdravotnímu stavu. Starým a těžce zdravotně postiženým občanům, kteří nejsou ubytováni v zařízeních sociální péče, poskytuje příspěvková organizace stravování, i prostřednictvím pečovatelské služby. Příspěvková organizace prostřednictvím manželské a předmanželské poradny poskytuje výchovnou a poradenskou péči v rodinných, manželských, partnerských i jiných mezilidských vztazích.
23. 3. 2007
Změna názvu z Ústav sociálních služeb Tachov, příspěvková organizace na Centrum sociálních služeb Tachov, příspěvková organizace
27. 12. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Toník Tomeš, jako ředitel
27. 12. 2005
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Reinhold Wetzler
22. 4. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Reinhold Wetzler, jako ředitel
22. 4. 2005
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání: Ředitel je oprávněn jednat ve všech věcech za organizaci a jménem organizace samostatně, v písemném styku tak, že k uvedení názvu připojí svůj vlastnoruční podpis.
22. 4. 2005
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace poskytuje občanům umístěným v domovech důchodců komplexní péči, zejména bydlení, zaopatření (stravování, úklid a další služby), zdravotní péči, rehabilitaci, kulturní a rekreační péči a v případě potřeby osobní vybavení. Občanům umístěným v domově penzionu poskytuje příspěvková organizace ubytování, základní služby a další služby, dle možností ústavu a požadavků klientů, potřebné vzhledem k jejich věku a zdravotnímu stavu. Starým a těžce zdravotně postiženým občanům, kteří nejsou ubytováni v zařízeních sociální péče, poskytuje příspěvková organizace stravování, i prostřednictvím pečovatelské služby. Příspěvková organizace prostřednictvím manželské a předmanželské poradny poskytuje výchovnou a poradenskou péči v rodinných, manželských, partnerských i jiných mezilidských vztazích.
22. 4. 2005
Vznik společnosti Ústav sociálních služeb Tachov, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Helena Vondráčková

Helena Vondráčková

zpěvačka

-2274
-
+
Libor Bouček

Libor Bouček

moderátor

-1707
-
+
Marcel Gecov

Marcel Gecov

bývalý fotbalista, podnikatel

-674
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-473
-
+
Jiří Šlégr

Jiří Šlégr

hokejista, olympijský vítěz

3569
-
+
Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-2134
-
+

A tohle už jste četli?