Partners Financial Services

Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové, IČO: 00412821 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
21. 5. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Daniela Ridlová, jako ředitel
21. 5. 2024
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Eva Svobodová
21. 2. 2018
Zapsán předmět činnosti: Zabezpečuje ochranu vlastních historických knihovních fondů prostřednictvím digitalizace, odkyselováním papírových dokumentů, ochrannými obaly a dalšími dostupnými způsoby.
21. 2. 2018
Zapsán předmět činnosti: Vykonává další činnost k zajištění plnění svých úkolů: vydává a rozšiřuje periodický tisk a neperiodické publikace tematicky související s účelem zřízení a činnosti knihovny a publikace bibliografického a faktografického charakteru, poskytuje kopie dokumentů za úplatu, pronajímá k tomu určené reklamní plochy v interiéru budovy, na webových stránkách knihovny a v jí vydávaných tiskovinách, prodává propagační materiály knihovny a publikace, poskytuje konferenční a galerijní služby.
21. 2. 2018
Zapsán předmět činnosti: Umožňuje přístup k placeným vnějším informačním zdrojům pomocí internetu.
21. 2. 2018
Zapsán předmět činnosti: Spolupracuje s Národní knihovnou ČR při zpracování národní bibliografie a souborného katalogu ČR. Podílí se na mezinárodní spolupráci a projektech knihoven.
21. 2. 2018
Zapsán předmět činnosti: Řeší teoretické i praktické otázky v oblasti knihovnictví, bibliografie a informatizace z hlediska potřeb a požadavků veřejnosti.
21. 2. 2018
Zapsán předmět činnosti: Racionalizuje knihovnické, bibliografické a informační procesy zaváděním moderní techniky.
21. 2. 2018
Zapsán předmět činnosti: Pronajímá dočasně nepotřebné prostory v objektech, s nimiž hospodaří.
21. 2. 2018
Zapsán předmět činnosti: Pořádá odborné kurzy, semináře a školení včetně lektorské činnosti v oblasti knihovnictví a informační vědy.
21. 2. 2018
Zapsán předmět činnosti: Pořádá akce za účelem prezentace svých knihovních fondů a služeb.
21. 2. 2018
Zapsán předmět činnosti: Podílí se na propojení formálního a neformálního vzdělávání, spolupracuje se základními a středními školami v oblasti informačního vzdělávání.
21. 2. 2018
Zapsán předmět činnosti: Plní a koordinuje regionální funkce v Královéhradeckém kraji: - Zajišťuje a koordinuje regionální funkce vybraných základních knihoven v Královéhradeckém kraji, rozhoduje o přenesení regionálních funkcí na vybrané základní knihovny, - Na základě písemných smluv pověřuje vybrané základní knihovny plněním regionálních funkcí. - Je krajským centrem meziknihovních služeb. - Je odborným poradenským, konzultačním a koordinačním střediskem pro knihovny Královéhradeckého kraje v oborech knihovnictví, bibliografie a informační věda. - Je centrem pro organizaci vzdělávacích akcí určených pracovníkům knihoven v kraji. - Je krajským střediskem pro sběr statistických dat vzešlých z knihovnických procesů. - Zpracovává a navrhuje krajské koncepce a rozvojové strategie knihoven v kraji v souladu s informační, kulturní, vzdělávací a vědní politikou kraje a státu.
21. 2. 2018
Zapsán předmět činnosti: Knihovní dokumenty získává prostřednictvím povinného výtisku, koupě a darů.
21. 2. 2018
Zapsán předmět činnosti: Je výzkumnou organizací pro oblast knihovnictví v Královéhradeckém kraji. Jejím základním účelem je provádět v rámci tohoto oboru základní a aplikovaný výzkum a šířit jeho výsledky prostřednictvím výuky a publikováním. Zároveň je institucí provádějící transfer znalostí pro ostatní vědní obory. Zpřístupňováním odborných vědeckých a technických dokumentů a informací napomáhá rozvoji vědy a výzkumu v kraji.
21. 2. 2018
Vymazán předmět činnosti: Zpřístupňováním odborných vědeckých a technických dokumentů a informací napomáhá rozvoji vědy a výzkumu v kraji.
21. 2. 2018
Vymazán předmět činnosti: Zabezpečuje ochranu vlastních historických knihovních fondů prostřednictvím digitalizace, odkyselováním papírových dokumentů, ochrannými obaly a dalšími dostupnými způsoby.
21. 2. 2018
Vymazán předmět činnosti: Vykonává další činnost k zajištění plnění svých úkolů: vydává a rozšiřuje periodický tisk a neperiodické publikace tematicky související s účelem zřízení a činnosti knihovny a publikace bibliografického a faktografického charakteru, poskytuje kopie dokumentů za úplatu, pronajímá k tomu určené reklamní plochy v interiéru budovy, na webových stránkách knihovny a v jí vydávaných tiskovinách, prodává propagační materiály knihovny a publikace, poskytuje placený přístup k internetu v prostoru k tomu určené (Internet klub), poskytuje konferenční a galerijní služby.
21. 2. 2018
Vymazán předmět činnosti: Umožňuje přístup k placeným vnějším informačním zdrojům pomocí telekomunikačního zařízení.
21. 2. 2018
Vymazán předmět činnosti: Řeší teoretické i praktické otázky v oblasti knihovnictví, bibliografie a informatizace z hlediska potřeb a požadavků veřejnosti. Spolupracuje s Národní knihovnou ČR při zpracování národní bibliografie a souborného katalogu ČR. Podílí se na vědecko-výzkumné, průzkumové, studijní a rozborové činnosti knihoven.
21. 2. 2018
Vymazán předmět činnosti: Racionalizuje knihovnické, bibliografické a informační procesy zaváděním moderní techniky.
21. 2. 2018
Vymazán předmět činnosti: Poskytuje zřizovateli v souladu s jeho požadavky služby spojené s uchováváním dokumentů zřizovatele v hale 1 organizace umístěné v Hradci Králové - Pouchově po dobu, než bude naplněna skladová kapacita ostatních objektů v tomto depozitáři vlastními fondy knihovny.
21. 2. 2018
Vymazán předmět činnosti: Pořádá odborné kurzy, semináře a školení včetně lektorské činnosti v oblasti knihovnictví a informační vědy.
21. 2. 2018
Vymazán předmět činnosti: Pořádá akce za účelem prezentace svých knihovních fondů a služeb.
21. 2. 2018
Vymazán předmět činnosti: Podílí se na mezinárodní spolupráci a projektech knihoven.
21. 2. 2018
Vymazán předmět činnosti: Plní a koordinuje regionální funkce v Královéhradeckém kraji: - Zajišťuje a koordinuje regionální funkce vybraných základních knihoven v Královéhradeckém kraji, rozhoduje o přenesení regionálních funkcí na vybrané základní knihovny, - Na základě písemných smluv pověřuje vybrané základní knihovny plněním regionálních funkcí. - Je krajským centrem meziknihovních služeb. - Je odborným poradenským, konzultačním a koordinačním střediskem pro knihovny Královéhradeckého kraje v oborech knihovnictví, bibliografie a informační věda. - Je centrem pro organizaci vzdělávacích akcí určených pracovníkům knihoven v kraji. - Je krajským střediskem pro sběr statistických dat vzešlých z knihovnických procesů. - Zpracovává a navrhuje krajské koncepce a rozvojové strategie knihoven v kraji v souladu s informační, kulturní, vzdělávací a vědní politikou kraje a státu
21. 2. 2018
Vymazán předmět činnosti: Knihovní dokumenty získává prostřednictvím povinného výtisku, koupě, darů a mezinárodní výměny.
20. 9. 2016
Zapsán zakladatel Královéhradecký kraj
20. 9. 2016
Vymazán zakladatel Královéhradecký kraj
20. 9. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Eva Svobodová
20. 9. 2016
Změna sídla z Hradecká 1250, 500 03 Hradec Králové na Hradecká 1250/2, 500 03 Hradec Králové - Hradec Králové
31. 3. 2010
Zapsán zakladatel Královéhradecký kraj
31. 3. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Eva Svobodová, jako ředitel
31. 3. 2010
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání jménem příspěvkové organizace: Jménem příspěvkové organizace jedná ředitel.
31. 3. 2010
Zapsán předmět činnosti: Zpřístupňuje a propaguje knihovní fondy všem uživatelům jak půjčováním, tak prostřednictvím bibliografických a informačních činností, využíváním meziknihovní i mezinárodní meziknihovní vypůjční služby a dalšími formami práce s uživateli.
31. 3. 2010
Zapsán předmět činnosti: Zpřístupňováním odborných vědeckých a technických dokumentů a informací napomáhá rozvoji vědy a výzkumu v kraji.
31. 3. 2010
Zapsán předmět činnosti: Zabezpečuje propagaci předmětu své činnosti a poskytuje informační služby související s předmětem činnosti.
31. 3. 2010
Zapsán předmět činnosti: Zabezpečuje ochranu vlastních historických knihovních fondů prostřednictvím digitalizace, odkyselováním papírových dokumentů, ochrannými obaly a dalšími dostupnými způsoby.
31. 3. 2010
Zapsán předmět činnosti: Vykonává další činnost k zajištění plnění svých úkolů: vydává a rozšiřuje periodický tisk a neperiodické publikace tematicky související s účelem zřízení a činnosti knihovny a publikace bibliografického a faktografického charakteru, poskytuje kopie dokumentů za úplatu, pronajímá k tomu určené reklamní plochy v interiéru budovy, na webových stránkách knihovny a v jí vydávaných tiskovinách, prodává propagační materiály knihovny a publikace, poskytuje placený přístup k internetu v prostoru k tomu určené (Internet klub), poskytuje konferenční a galerijní služby.
31. 3. 2010
Zapsán předmět činnosti: Umožňuje veřejnosti přístup na internet zdarma.
31. 3. 2010
Zapsán předmět činnosti: Umožňuje přístup k placeným vnějším informačním zdrojům pomocí telekomunikačního zařízení.
31. 3. 2010
Zapsán předmět činnosti: Řeší teoretické i praktické otázky v oblasti knihovnictví, bibliografie a informatizace z hlediska potřeb a požadavků veřejnosti. Spolupracuje s Národní knihovnou ČR při zpracování národní bibliografie a souborného katalogu ČR. Podílí se na vědecko-výzkumné, průzkumové, studijní a rozborové činnosti knihoven.
31. 3. 2010
Zapsán předmět činnosti: Racionalizuje knihovnické, bibliografické a informační procesy zaváděním moderní techniky.
31. 3. 2010
Zapsán předmět činnosti: Poskytuje zřizovateli v souladu s jeho požadavky služby spojené s uchováváním dokumentů zřizovatele v hale 1 organizace umístěné v Hradci Králové - Pouchově po dobu, než bude naplněna skladová kapacita ostatních objektů v tomto depozitáři vlastními fondy knihovny.
31. 3. 2010
Zapsán předmět činnosti: Poskytuje v souladu s knihovním zákonem a knihovním řádem veřejné knihovnické a informační služby, poskytuje písemné bibliografické, referenční a faktografické informace a rešerše.
31. 3. 2010
Zapsán předmět činnosti: Pořizuje, vytěžuje a zužitkovává databáze.
31. 3. 2010
Zapsán předmět činnosti: Pořádá vzdělávací, přednáškové a kulturní akce pro veřejnost včetně odborných kurzů.
31. 3. 2010
Zapsán předmět činnosti: Pořádá odborné kurzy, semináře a školení včetně lektorské činnosti v oblasti knihovnictví a informační vědy.
31. 3. 2010
Zapsán předmět činnosti: Pořádá akce za účelem prezentace svých knihovních fondů a služeb.
31. 3. 2010
Zapsán předmět činnosti: Podílí se na mezinárodní spolupráci a projektech knihoven.
1/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Helena Vondráčková

Helena Vondráčková

zpěvačka

-2676
-
+
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych

bývalý tenista

4508
-
+
Milan Jančík

Milan Jančík

podnikatel, bývalý místopředseda pražské ODS a starosta Prahy 5

-2632
-
+
Filip Turek

Filip Turek

bývalý automobilový závodník, sběratel vozů

813
-
+
Aleš Řebíček

Aleš Řebíček

podnikatel a bývalý ministr dopravy

-2539
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-25
-
+

A tohle už jste četli?