Partners Financial Services

Agrobyt, stavební bytové družstvo - v likvidaci, IČO: 00530590 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 6. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Vladimír Konečný
1. 6. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Jiří Chmela
1. 6. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Aleš Horák
1. 6. 2022
Vymazán způsob jednání: Podepisování: K názvu družstva připojí svůj podpis předseda nebo místopředseda a další člen představenstva. Způsob jednání za družstvo v likvidaci: Jménem družstva v likvidaci jedná a podepisuje likvidátor.
1. 6. 2022
Vymazán skutečný majitel Ing. Vladimír Konečný
1. 6. 2022
Vymazán skutečný majitel Jiří Chmela
1. 6. 2022
Vymazán skutečný majitel Ing. Aleš Horák
1. 6. 2022
Vymazán předmět podnikání: ského soužití h) výrobu materiálů, stavebních dílů, zařízení a výrobků potřebných k výstavbě družstevních bytů a místností nesloužících k bydlení, k modernizaci bytového fondu a k rozvoji služeb a činností spojených s bydlením ch) práce spojené s přípravou výstavby bytového fondu, technické a občanské vybavenosti a ve prospěch zlep- šení životního prostředí členů družstva a občanů a to: a) přípravnou a projektovou činnost
1. 6. 2022
Vymazán předmět podnikání: jetku a místností nesloužících k bydlení d) poskytování služeb spojených s bydlením svým členům e) poskytování služeb spojených s bydlením za úplatu občanům a organizacím f) materiálně výrobní základnu pro údržbu a opravy družstev- ních bytů a místností nesloužících k bydlení a pro posky- tování služeb spojených s bydlením g) provoz a správu družstevních objektů a napomáhá k tomu, aby užívání družstevních bytů, družstevních domů a spo- lečných zařízení přispívalo k dodržování pravidel občan-
1. 6. 2022
Vymazán předmět podnikání: jejich případného zapůjčování, provádění předepsaných revizních zkoušek, materiálně technické zásobování a výkony skladového hospodářství l) činnost a služby, které zajišťují provoz a správu druž- stva (jako dodávka tepla a teplé vody, pronájem nebyto- vých prostor, provoz prádelen, sauny, mycích boxů, ad- ministrativní práce apod.)
1. 6. 2022
Vymazán předmět podnikání: b) investorsko-inženýrskou činnost včetně technické po- moci i) výstavbu, údržbu, obnovu a modernizaci technické a ob- čanské vybavenosti, zeleně a životního prostředí, u pra- cí sezónního charakteru údržba a opravy nebytového fondu j) prodej stavebních hmot a výrobků potřebných pro výstavbu údržbu, opravy, rekonstrukci, modernizaci bytových a ji- ných objektů organizacím, případně občanům k) činnosti a služby, které zajišťují výstavbu a údržbu, jako např. autodopravu, výkony strojů a mechanizace, vč.
1. 6. 2022
Vymazán předmět podnikání: 1. Předmětem družstva je zajišťovat uspokojování bytových potřeb členů družstva, hospodářských, sociálních a kulturních služeb potřebných k řádnému bydlení. 2. V rámci předmětu činnosti družstvo připravuje a zabezpečuje: a) výstavbu bytů v družstevních domech, rodinných domků a místností nesloužících k bydlení b) přidělování družstevních bytů, včetně bytů v rodinných domcích a místností nesloužící k bydlení do osobního vlastnictví c) údržbu, opravy, rekonstrukci a modernizaci bytového ma-
1. 6. 2022
Vymazán likvidátor Zdenka Hlaďáčková
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Vladimír Konečný, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Jiří Chmela, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Aleš Horák, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
29. 8. 2000
Zapsán způsob jednání: Podepisování: K názvu družstva připojí svůj podpis předseda nebo místopředseda a další člen představenstva. Způsob jednání za družstvo v likvidaci: Jménem družstva v likvidaci jedná a podepisuje likvidátor.
29. 8. 2000
Vymazán způsob jednání: Podepisování: K názvu družstva připojí svůj podpis předseda nebo místopředseda a další člen představenstva.
29. 8. 2000
Změna názvu z Agrobyt, stavební bytové družstvo na Agrobyt, stavební bytové družstvo - v likvidaci
29. 8. 2000
Zapsán likvidátor Zdenka Hlaďáčková, jako likvidátor
8. 5. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Vladimír Konečný, jako člen
8. 5. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Jiří Chmela, jako místopředseda
8. 5. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Aleš Horák, jako předseda
8. 5. 1990
Zapsán způsob jednání: Podepisování: K názvu družstva připojí svůj podpis předseda nebo místopředseda a další člen představenstva.
8. 5. 1990
Zapsán předmět podnikání: ského soužití h) výrobu materiálů, stavebních dílů, zařízení a výrobků potřebných k výstavbě družstevních bytů a místností nesloužících k bydlení, k modernizaci bytového fondu a k rozvoji služeb a činností spojených s bydlením ch) práce spojené s přípravou výstavby bytového fondu, technické a občanské vybavenosti a ve prospěch zlep- šení životního prostředí členů družstva a občanů a to: a) přípravnou a projektovou činnost
8. 5. 1990
Zapsán předmět podnikání: jetku a místností nesloužících k bydlení d) poskytování služeb spojených s bydlením svým členům e) poskytování služeb spojených s bydlením za úplatu občanům a organizacím f) materiálně výrobní základnu pro údržbu a opravy družstev- ních bytů a místností nesloužících k bydlení a pro posky- tování služeb spojených s bydlením g) provoz a správu družstevních objektů a napomáhá k tomu, aby užívání družstevních bytů, družstevních domů a spo- lečných zařízení přispívalo k dodržování pravidel občan-
8. 5. 1990
Zapsán předmět podnikání: jejich případného zapůjčování, provádění předepsaných revizních zkoušek, materiálně technické zásobování a výkony skladového hospodářství l) činnost a služby, které zajišťují provoz a správu druž- stva (jako dodávka tepla a teplé vody, pronájem nebyto- vých prostor, provoz prádelen, sauny, mycích boxů, ad- ministrativní práce apod.)
8. 5. 1990
Zapsán předmět podnikání: b) investorsko-inženýrskou činnost včetně technické po- moci i) výstavbu, údržbu, obnovu a modernizaci technické a ob- čanské vybavenosti, zeleně a životního prostředí, u pra- cí sezónního charakteru údržba a opravy nebytového fondu j) prodej stavebních hmot a výrobků potřebných pro výstavbu údržbu, opravy, rekonstrukci, modernizaci bytových a ji- ných objektů organizacím, případně občanům k) činnosti a služby, které zajišťují výstavbu a údržbu, jako např. autodopravu, výkony strojů a mechanizace, vč.
8. 5. 1990
Zapsán předmět podnikání: 1. Předmětem družstva je zajišťovat uspokojování bytových potřeb členů družstva, hospodářských, sociálních a kulturních služeb potřebných k řádnému bydlení. 2. V rámci předmětu činnosti družstvo připravuje a zabezpečuje: a) výstavbu bytů v družstevních domech, rodinných domků a místností nesloužících k bydlení b) přidělování družstevních bytů, včetně bytů v rodinných domcích a místností nesloužící k bydlení do osobního vlastnictví c) údržbu, opravy, rekonstrukci a modernizaci bytového ma-
8. 5. 1990
Vznik společnosti Agrobyt, stavební bytové družstvo

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-20
-
+
Erika Eliášová

Erika Eliášová

podnikatelka v oblasti módy, ErikaFashion.cz

-52
-
+
Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-2072
-
+
Richard Chlad

Richard Chlad

bývalý automobilový závodník

-8
-
+
Miroslav Pelta

Miroslav Pelta

podnikatel a majitel fotbalového klubu z Jablonce nad Nisou

-2114
-
+
Richard Krajčo

Richard Krajčo

zpěvák

1387
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.