Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

S T A V , výrobní družstvo, IČO: 00556653 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti S T A V , výrobní družstvo. Údaje byly staženy 28. 4. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 00556653. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 00556653 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum vzniku a zápisu
1. 11. 1990
Obchodní firma
S T A V , výrobní družstvo
zapsáno 1. 11. 1990
Adresa firmy
Brněnská l, Ústí nad Labem, Česká republika - neztotožněno
zapsáno 1. 11. 1990
IČO
00556653
zapsáno 1. 11. 1990
Identifikátor datové schránky
jem7yxi
Právní forma
Družstvo
zapsáno 1. 11. 1990
Spisová značka
Dr 112/KSUL Krajský soud v Ústí nad Labem
zapsáno 1. 11. 1990
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - S T A V , výrobní družstvo

1. 11. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Václav Imbr, jako jednatel
1. 11. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Stanislav Konzal, jako zástupce předsedy
1. 11. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Jan Žoha, jako předseda
1. 11. 1990
Zapsán způsob jednání: Předseda družstva řídí práci aparátu družstva a plní úkoly vedoucího organizace. V době nepřítomnosti jej zastupuje místo- předseda, příp. jiný člen představenstva, pověřený k tomu usne- sením představenstva, není-li ani místopředseda. Ředitel řídí a organizuje běžnou činnost družstva, jmenuje a odvolává jej představenstvo, jemuž ředitel odpovídá za výkon funkce. Kontrol. komise má 3-5 členů a je kontr. orgánem družstva. Komise péče o členy má 3 až 5 členů.
1. 11. 1990
Zapsán předmět podnikání: - stavební činnost v plném rozsahu - autodoprava - nepravidelná osob i nákladu - výroba a prodej truhlářských výrobků - výroba a prodej klempířských výrobků - služby, výroba a prodej související s provozováním autodopravy - pronájem automobilů a stavebních strojů - výrobně obchodní činnost v oborech kovo, dřevo, plastikářství - rozmnožovací práce, tiskařské práce - maloobchodní prodej vlastních výrobků, doplňkový prodej související s poskytovanými službami

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - S T A V , výrobní družstvo
Více o vizualizacích

S T A V , výrobní družstvo, IČO: 00556653: vizualizace vztahů osob a společností

S T A V , výrobní družstvo, IČO: 00556653

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět podnikání
- stavební činnost v plném rozsahu - autodoprava - nepravidelná osob i nákladu - výroba a prodej truhlářských výrobků - výroba a prodej klempířských výrobků - služby, výroba a prodej související s provozováním autodopravy - pronájem automobilů a stavebních strojů - výrobně obchodní činnost v oborech kovo, dřevo, plastikářství - rozmnožovací práce, tiskařské práce - maloobchodní prodej vlastních výrobků, doplňkový prodej související s poskytovanými službami
zapsáno 1. 11. 1990
Ostatní skutečnosti
Údaje o založení družstva : DRužstvo vzniklo ustavující členskou schůzí, která se konala dne 30.lO.l99O, na které byly projednány a schváleny stanovy, kterými se družstvo řídí a které jsou založeny ve spise podnikového rejstříku. STAV je družstevní organizací ve smyslu zák.č. l76/l99O Sb. o bytovém, spotřebním, výrobním a j. družstevnictví.
zapsáno 1. 11. 1990
Člen představenstva je povinen při vstupu do družstva uhradit zápisné ve výši Kčs 200,-, právnické osoby zápisné Kčs 2 000,- . Základní členský podíl při vzniku čl.poměru činí Kčs l5 OOO,- Kčs. Může být zaplacen ve splátkách nejpozději do l roku od vzniku čl. poměru. Právnické osoby jsou povinny zaplatit čl. podíl ve výši Kčs lOO OOO,- do l měsíce ode dne vzniku členství.
zapsáno 1. 11. 1990
Ztráta vyplývající z roč. hospodaření družstva se hradí z rezerv k tomu účelu určených, příp. ze zisku příštích let. Člen družstva je povinen přispět k úhradě ztráty družstva v roč. účetním výkaze a k úhradě schodku při zrušení družstva likvidací. Uhrazovací povinnost se týká ztrát a schodků vzniklých za dobu trvání členského poměru. Uhrazovací povinnost je omezena částkou rovnající se jednonásobku zákl.člen. podílu, při skončení členství úmrtím člena je uhrazovací povinnost omezena velikostí členského podílu. Uhrazovací povinnost členů představenstva, ředitele se rovná trojnásobku zákl.členského podílu.
zapsáno 1. 11. 1990
Předseda družstva řídí práci aparátu družstva a plní úkoly vedoucího organizace. V době nepřítomnosti jej zastupuje místopředseda, příp. jiný člen představenstva, pověřený k tomu usnesením představenstva, není-li ani místopředseda. Ředitel řídí a organizuje běžnou činnost družstva, jmenuje a odvolává jej předsednictvo, jemuž ředitel odpovídá za výkon funkce. Kontrol. komise má 3-5 členů a je kontr. orgánem družstva. Komise péče o členy má 3 až 5 členů.
zapsáno 1. 11. 1990

Statutární orgán - S T A V , výrobní družstvo

Předseda
Jan Žoha
J.Plachty, Mojžíř, Česká republika - neztotožněno
zapsáno 1. 11. 1990
Zástupce předsedy
Stanislav Konzal
Blansko, Blansko
zapsáno 1. 11. 1990
Jednatel
Václav Imbr
Malátova 2412/19, Ústí n.L. ., Česká republika - neztotožněno
zapsáno 1. 11. 1990
Způsob jednání
Předseda družstva řídí práci aparátu družstva a plní úkoly vedoucího organizace. V době nepřítomnosti jej zastupuje místo- předseda, příp. jiný člen představenstva, pověřený k tomu usne- sením představenstva, není-li ani místopředseda. Ředitel řídí a organizuje běžnou činnost družstva, jmenuje a odvolává jej představenstvo, jemuž ředitel odpovídá za výkon funkce. Kontrol. komise má 3-5 členů a je kontr. orgánem družstva. Komise péče o členy má 3 až 5 členů.
zapsáno 1. 11. 1990

Hodnocení firmy - S T A V , výrobní družstvo

0
-
+

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Milan Hnilička

Milan Hnilička

hokejový brankář, olympijský vítěz, poslanec

650
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-559
-
+
Boleslav Polívka

Boleslav Polívka

herec

-1760
-
+
Pavel Novotný

Pavel Novotný

starosta

-2985
-
+
Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová

modelka, vítězka Miss World

535
-
+
Ornella Koktová

Ornella Koktová

bývalá modelka, manželka podnikatele Josefa Kokty

403
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.