Partners Financial Services

KATSU s.r.o., IČO: 03419916 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
30. 12. 2023
Zapsán skutečný majitel Jiří Novák, jako přímý skutečný majitel; náhradní skutečný majitel podle § 5 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
30. 12. 2023
Zapsán skutečný majitel Daniel Beneš, jako přímý skutečný majitel; náhradní skutečný majitel podle § 5 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
30. 12. 2023
Vymazán skutečný majitel Ing. Daniel Beneš
30. 9. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Jiří Novák, jako jednatel
30. 9. 2021
Změněn počet členů statutárního orgánu z 1 na 2
30. 9. 2021
Zapsán způsob jednání: Společnost zastupuje každý z jednatelů samostatně, s výjimkou následujících případů, kdy zastupují společnost oba jednatelé společně: a) ohledně nabývání a zcizování hmotného investičního majetku společnosti (jak nemovitého, tak i movitého), jakož i nabývání a zcizování finančních investic (cenných papírů, obchodních podílů na obchodních společnostech, družstvech, jiných právnických osobách) v částce vyšší než 100 000 Kč (slovy: jedno sto tisíc korun českých) nebo taková právní jednání měnit či rušit. b) ohledně přijímání či poskytování půjček nebo úvěrů, a takováto právní jednání měnit či rušit. c) ohledně přijímání ručení za závazky třetích osob, zřizování zástavních práv k nemovitým či movitým věcem společnosti, zástavních práv k cenným papírům či jiným majetkovým hodnotám společnosti, podepisování směnečných vztahů (ať již jako výstavce, avalista, akceptant). d) ohledně pronájmu nemovitostí v majetku společnosti či nebytových prostor v majetku společnosti, jakož i nemovitostí a nebytových prostor v majetku třetích osob ve prospěch společnosti. e) ohledně uzavírání pracovně právních vztahů se zaměstnanci ve smyslu zák. č. 262/2006 Sb., ve znění pozdějších právních předpisů, jakož i sjednávat podmínky takovéhoto pracovně právního vztahu. f) ohledně pronájmu hmotného movitého investičního majetku společnosti či od třetích osob ve prospěch společnosti, pokud doba nájmu je delší než 3 (slovy: tři) měsíce a/nebo nájemné je vyšší než 5 000 Kč (slovy: pět tisíc korun českých) měsíčně. g) ohledně smluv na reklamu, sponzoring, propagaci společnosti a smlouvy obdobného charakteru, s výjimkou případů, kdy hodnota společností poskytovaného plnění nepřevyšuje částku 5 000 Kč (slovy: pět tisíc korun českých) vůči jednomu shodnému subjektu a/nebo částku 10 000 Kč (slovy: deset tisíc korun českých) za kalendářní rok vůči více subjektům. h) ohledně smluvních vztahů souvisejících s naplňováním předmětu podnikání společnosti, pokud co do hodnoty plnění, které má být společností poskytnuto nebo společností přijato převyšuje částku 500 000 Kč (pět set tisíc korun českých) v každém jednotlivém případě. Podepisování za společnost se děje tak, že k napsané nebo vytištěné obchodní firmě společnosti připojí vlastnoruční podpis jednatel (případně oba jednatelé).
30. 9. 2021
Vymazán způsob jednání: Jednatel zastupuje společnost samostatně.
30. 9. 2021
Zapsán společník Jiří Novák, jako společník
30. 9. 2021
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, v oborech činnosti: - Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti - Sklenářské práce, rámování a paspartování - Zprostředkování obchodu a služeb - Velkoobchod a maloobchod - Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství - Zasilatelství a zastupování v celním řízení - Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály - Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí - Pronájem a půjčování věcí movitých - Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků - Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení - Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy - Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel
30. 9. 2021
Vymazán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
29. 4. 2021
Počet členů statutárního orgánu: 1
29. 4. 2021
Zapsán předmět podnikání: Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí
29. 4. 2021
Zapsán předmět podnikání: Opravy silničních vozidel
24. 1. 2019
Zapsán skutečný majitel Ing. Daniel Beneš, jako přímý skutečný majitel
18. 9. 2014
Zapsán základní kapitál 200 000 Kč
18. 9. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Daniel Beneš, jako jednatel
18. 9. 2014
Zapsán způsob jednání: Jednatel zastupuje společnost samostatně.
18. 9. 2014
Zapsán společník Daniel Beneš, jako společník
18. 9. 2014
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
18. 9. 2014
Vznik společnosti KATSU s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Lukáš Konečný

Lukáš Konečný

bývalý český boxer, mistr světa ve velterové váze

-760
-
+
Jiří Mádl

Jiří Mádl

herec, režisér

-1388
-
+
Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-601
-
+
Jan Hrušínský

Jan Hrušínský

herec

-1979
-
+
Leoš Mareš

Leoš Mareš

moderátor

-183
-
+
Jakub Kania

Jakub Kania

hokejista

289
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.