Partners Financial Services

Daruj sport dětem, z.ú., IČO: 03964744 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
20. 6. 2021
Změna adresy: člen správní rady Jiří Kurial
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Jiří Klement, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Jiří Kurial, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Jiří Karkoszka, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Jiří Fischhof, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 7. 2020
Změna adresy: zakladatel Jiří Klement
1. 7. 2020
Změna adresy: člen správní rady Jiří Klement
8. 5. 2015
Zapsán zakladatel Jiří Klement, jako zakladatel
8. 5. 2015
Zapsán základní kapitál 0 Kč
8. 5. 2015
Zapsán zakladatel Jiří Fischhof, jako zakladatel
8. 5. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Jiří Fischhof, jako ředitel
8. 5. 2015
Počet členů statutárního orgánu: 1
8. 5. 2015
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem ústavu.
8. 5. 2015
Zapsán člen správní rady Jiří Kurial, jako člen správní rady
8. 5. 2015
Zapsán člen správní rady Ing. Jiří Karkoszka, jako člen správní rady
8. 5. 2015
Zapsán člen správní rady Jiří Klement, jako předseda správní rady
8. 5. 2015
Počet členů správní rady: 3
8. 5. 2015
Zapsán předmět činnosti: a) Poskytování tělovýchovných a sportovních programů diferencovaných pro všechny vrstvy obyvatelstva, zejména pak ze sportování vyloučených skupin - seniorů, obézních, méně fyzicky zdatných a zdravotně postižených osob tak, aby z těchto činností měli radost a aby tyto aktivity přispívali především ke zlepšení kvality jejich života b) Spolupráce při tvorbě a realizaci rozvoje materiálně technické základny sportovní infrastruktury c) Účelová podpora spolků a dalších neziskových organizací zejména v tělovýchově a sportu d) Organizování a pořádání sportovních, kulturních, společenských a obdobných akcí e) Podpora zdravého způsobu života f) Podpora a pořádání volnočasových aktivit včetně provozování a podpory mimoškolní výchovy a vzdělávání g) Poskytování služeb školícího centra h) Podpora prevence kriminality a dalších sociálně patologických jevů i) Vytváření podmínek pro podporu a začleňování sociálně znevýhodněných skupin občanů, podporu rovných příležitostí a podporu jejich společenského, kulturního, sportovního a především pracovního uplatnění j) Vytváření zázemí pro veřejně prospěšné aktivity občanů se zdravotním postižením, jejich zástupců či organizací k) Podpora metod práce s komunitou, strategie a komplexního řešení sociálních služeb, celoživotního vzdělávání a ostatní složky prostředí, které ovlivňují kvalitu života a podporují integraci znevýhodněných skupin občanů l) Vytváření základny pro vznik efektivních postupů, rozvoj standardních metod a dotváření legislativy, rozvoj právní komparatistiky aprávně-vědního učení, ovlivňování legislativního procesu, zejména formou připomínek, odborných analýz astudií m) Podpora tvorby komplexních opatření a souborů společensky užitečných činností, které umožňují návrat či udržení na trhu práce se zaměřením na osoby ohrožené sociálním vyloučením Doplňkové činnosti a služby n) Pořádání a podpora výstav, veletrhů, přehlídek, aukcí, prodejních a obdobných akcí o) Poskytování doplňkových služeb - Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, dále pak hostinská činnost, ubytovací služby a správa nemovitostí.
8. 5. 2015
Vznik společnosti Daruj sport dětem, z.ú.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-2068
-
+
Radovan Krejčíř

Radovan Krejčíř

kontroverzní podnikatel

-2107
-
+
Libor Bouček

Libor Bouček

moderátor

-1911
-
+
Vojtěch Kotek

Vojtěch Kotek

herec, režisér

-2520
-
+
Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-1059
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-509
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.