Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Základní škola Otevřeno, z. ú., Benátky nad Jizerou, IČO: 04144449 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Základní škola Otevřeno, z. ú.. Údaje byly staženy 29. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 04144449. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 04144449 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum vzniku a zápisu
5. 6. 2015
Název
Otevřeno, z.ú.
zapsáno 5. 6. 2015 vymazáno 1. 6. 2016
Základní škola Otevřeno, z. ú.
zapsáno 1. 6. 2016
Adresa firmy
U Školy 225/2, 294 71 Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou II
zapsáno 5. 6. 2015
Sídlo Kraj: Středočeský kraj
Okres: Mladá Boleslav
Obec: Benátky nad Jizerou
Část obce: Benátky nad Jizerou II
Ulice: U Školy
Adresní místo: U Školy 225/2
IČO
04144449
zapsáno 5. 6. 2015
Právní forma
Ústav
zapsáno 5. 6. 2015
Spisová značka
U 239/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 5. 6. 2015
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Základní škola Otevřeno, z. ú.

29. 7. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Marek Fajfr, Ph.D., jako statutární orgán - ředitel
29. 7. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Jindřich Monček
29. 7. 2022
Vymazán člen správní rady Mgr. Marek Fajfr, Ph.D.
29. 7. 2022
Změněn počet členů správní rady z 5 na 4
29. 7. 2022
Vymazán skutečný majitel Jindřich Monček

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Základní škola Otevřeno, z. ú.
Více o vizualizacích

Základní škola Otevřeno, z. ú., IČO: 04144449: vizualizace vztahů osob a společností

Základní škola Otevřeno, z. ú., IČO: 04144449

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
1. Ústav vzniká za účelem zřízení a zajištění provozu a aktivit základní školy Otevřeno (příp. i mateřské školy Otevřeno), jejímž cílem je zajištění plnohodnotného základního vzdělání s důrazem na individuální přístup a potřeby dítěte, což především znamená: respektování osobnosti a individuální přístup k dítěti, zaměření na hravé, prožitkové a problémové metody výuky, důraz na rozvoj celistvého vnímání světa, úctu a respekt k lidem, přírodě i Zemi důraz na rozvoj komunikačních schopností v nejširším slova smyslu. 2. Ústav vzniká za účelem rozvoje a vytváření komunit tím, že podporuje a rozvíjí komunitní dění ve městě, že zvyšuje potenciál a akceschopnost občanské společnosti, že posiluje místní i regionální občanskou sounáležitost.
zapsáno 5. 6. 2015 vymazáno 1. 7. 2016
1. Ústav vzniká za účelem zřízení a zajištění provozu a aktivit základní školy Otevřeno (příp. i mateřské školy Otevřeno), jejímž cílem je zajištění plnohodnotného základního vzdělání s důrazem na individuální přístup a potřeby dítěte, což především znamená: respektování osobnosti a individuální přístup k dítěti, zaměření na hravé, prožitkové a problémové metody výuky, důraz na rozvoj celistvého vnímání světa, úctu a respekt k lidem, přírodě i Zemi důraz na rozvoj komunikačních schopností v nejširším slova smyslu. 2. Ústav vzniká za účelem rozvoje a vytváření komunit tím, že podporuje a rozvíjí komunitní dění ve městě, že zvyšuje potenciál a akceschopnost občanské společnosti, že posiluje místní i regionální občanskou sounáležitost. 3.K dosažení uvedených cílů bude ústav poskytovat tyto obecně prospěšné služby: výkon funkcí zřizovatele školy, organizace jednorázových akcí i dlouhodobých projektů v oblasti školní i mimoškolní pedagogiky, jakož i volnočasových aktivit prospěšných dětem, mládeži i dospělým, organizaci kulturních, sportovních a jiných společenských akcí, které mají za cíl podpořit rozvoj občanské sounáležitosti, spolupráce se státními orgány, s orgány místní samosprávy, s místními neziskovými organizacemi a dalšími subjekty. 4.Ústav vzniká za účelem zřízení a zjištění provozu Školní družiny, Školního klubu a Školní jídelny - výdejny.
zapsáno 1. 7. 2016 vymazáno 3. 8. 2017
1.Ústav se zakládá za účelem zřízení a zajištění provozu a aktivit Základní školy Otevřeno (příp. i mateřské školy Otevřeno), jejímž cílem je zajištění plnohodnotného základního vzdělání s důrazem na individuální přístup a potřeby dítěte, což především znamená: respektování osobnosti a individuální přístup k dítěti, zaměření na hravé, prožitkové a problémové metody výuky, důraz na rozvoj celistvého vnímání světa, úctu a respekt k lidem, přírodě i Zemi, důraz na rozvoj komunikačních schopností v nejširším slova smyslu. 2.Ústav se zakládá za účelem rozvoje a vytváření komunit tím, že podporuje a rozvíjí komunitní dění ve městě, že zvyšuje potenciál a akceschopnost občanské společnosti, že posiluje místní i regionální občanskou sounáležitost. 3.K dosažení uvedených cílů bude ústav poskytovat tyto obecně prospěšné služby: výkon funkcí zřizovatele školy, organizace jednorázových akcí i dlouhodobých projektů v oblasti školní i mimoškolní pedagogiky, jakož i volnočasových aktivit prospěšných dětem, mládeži i dospělým, organizace kulturních, sportovních a jiných společenských akcí, které mají za cíl podpořit rozvoj občanské sounáležitosti, realizace projektů environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty (EVVO) a projektů na zlepšení životního prostředí, spolupráce se státními orgány, s orgány místní samosprávy, s místními neziskovými organizacemi a dalšími subjekty. 4.Ústav vzniká za účelem zřízení a zjištění provozu Školní družiny, Školního klubu a Školní jídelny - výdejny.
zapsáno 3. 8. 2017 vymazáno 25. 9. 2020
1.Ústav se zakládá za účelem zřízení a zajištění provozu a aktivit Základní školy Otevřeno (příp. i Střední školy Otevřeno), jejímž cílem je zajištění plnohodnotného vzdělání s důrazem na individuální přístup a potřeby dítěte, což především znamená: -zajišťování bezpečného školního prostředí, -rozvíjení respektující, svobodné a otevřené komunikace, -spravedlivé přistupování ke všem účastníkům vzdělávacího procesu, -podporování pedagogického a životního optimismu, -důraz na rozvoj celistvého vnímání světa a života, úctu a respekt k lidem, přírodě i Zemi, ekologickou a environmentální výchovu, trvale udržitelný a zdravý životní styl a další činnosti dle Vzdělávací koncepce školy. 2.Ústav se zakládá za účelem rozvoje a vytváření komunit tím, že podporuje a rozvíjí komunitní dění ve městě, že zvyšuje potenciál a akceschopnost občanské společnosti, že posiluje místní i regionální občanskou sounáležitost. 3.K dosažení uvedených cílů ústav může poskytovat tyto obecně prospěšné služby nebo může vykonávat tyto obecně prospěšné činnosti: -poskytování vzdělávání a/nebo školských služeb podle školského zákona (výkon funkce zřizovatele a/nebo provozovatele školy podle příslušných ustanovení školského zákona) -organizace jednorázových akcí i dlouhodobých projektů v oblasti školní i mimoškolní pedagogiky, jakož i volnočasových aktivit prospěšných dětem, mládeži i dospělým, -organizaci kulturních, sportovních a jiných společenských akcí, které mají za cíl podpořit individuální rozvoj i občanskou sounáležitost, -spolupráce se státními orgány, s orgány místní samosprávy, s místními neziskovými organizacemi a dalšími subjekty 4.Ústav dále vzniká za účelem zřízení a zajištění provozu Školní družiny, Školního klubu a Školní jídelny-výdejny. 5.Při plnění svých hlavních úkolů ústav spolupracuje s ostatními vzdělávacími institucemi stejného zaměření.
zapsáno 25. 9. 2020
Výše vkladu
12 000 Kč
zapsáno 5. 6. 2015

Statutární orgán - ředitel - Základní škola Otevřeno, z. ú.

Člen statutárního orgánu
Kateřina Fajfrová, DiS.
U Školy, 294 71 Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou II
Den zániku funkce: 30. 8. 2020
zapsáno 5. 6. 2015 vymazáno 25. 9. 2020
Statutární orgán - ředitel
Jindřich Monček
Školní, 289 41 Pňov-Předhradí - Předhradí
Den vzniku funkce: 1. 9. 2020
Den zániku funkce: 17. 7. 2022
zapsáno 25. 9. 2020 vymazáno 29. 7. 2022
Statutární orgán - ředitel
Mgr. Marek Fajfr, Ph.D.
U Školy, 294 71 Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou II
Den vzniku funkce: 18. 7. 2022
zapsáno 29. 7. 2022
Počet členů
1
zapsáno 5. 6. 2015
Způsob jednání
1. Ředitel je statutárním orgánem ústavu, jenž řídí jeho činnost, jedná jeho jménem a rozhoduje ve všech záležitostech, které nespadají do pravomoci správní rady. Jednání jménem ústavu spadající do jeho pravomoci je ředitel oprávněn činit samostatně. 2. Ředitel je povinen zajistit řádné fungování ústavu a naplňování účelu ústavu, pro nějž byl založen, řádné vedení jeho účetnictví, plnění všech zákonných povinností s jeho činností spojených, minimálně jednou za 6 měsíců informovat o stavu činnosti ústavu správní radu a plnit další povinnosti stanovené zakládací listinou. Za splnění těchto povinností je ředitel odpovědný správní radě. 3. Ředitel nemůže být členem správní rady, má však právo účastnit se jejích jednání a prezentovat na nich svá stanoviska. 4. Ředitel je volen na dobu neurčitou. 5. Ředitele ústavu jmenuje správní rada (s výjimkou prvního ředitele, který je určen zakladatelem při založení ústavu). 6. Správní rada ředitele odvolá, pokud nezajistil řádné plnění povinností uvedených v odstavci druhém, a to přesto, že byl jejím prostřednictvím k nápravě tohoto stavu vyzván, nebo pokud i přes řádné plnění jeho povinností jedná způsobem, který ústav navenek poškozuje. 7. Ředitel vykonává svou funkci ve smluvním poměru k ústavu.
zapsáno 5. 6. 2015 vymazáno 25. 9. 2020
1.Ředitel je statutárním orgánem ústavu, který zastupuje ústav navenek, řídí činnost a vnitřní chod ústavu a rozhoduje ve všech záležitostech, které nespadají do pravomoci správní rady (nebo jiných orgánů ústavu, byly-li zřízeny). 2.Ředitel je povinen a)zajistit řádné fungování ústavu a naplňování účelu, pro nějž byl ústav založen. b)zajistit řádné vedení účetnictví a plnění všech zákonných povinností s jeho činností spojených. c)jednou za 2 měsíce informovat správní radu o stavu činnosti ústavu. d)plnit další povinnosti stanovené touto zakládací listinou. e)řídit se organizačním řádem ústavu. f)navrhovat rozpočet ústavu, sestavovat výroční zprávu o činnosti ústavu a řádnou a mimořádnou účetní závěrku, a vše z toho předkládat správní radě ke schvalování (v dostatečném předstihu s ohledem na existenci zákonných lhůt) a uveřejňovat dle platných právních předpisů. g)archivovat všechny důležité písemné materiály a vnitřní předpisy ústavu. h)realizovat a schvalovat všechny objednávky či jiné formy závazků ústavu (v hodnotě vyšší než 70.000 Kč však pouze s předběžným písemným souhlasem správní rady). i)zajišťovat spolupráci a koordinaci činností ústavu s jinými orgány státní správy, sponzory, ostatními vzdělávacími institucemi a s místními organizacemi i jednotlivci 3.Za plnění svých povinností a z výkonu své funkce obecně je ředitel odpovědný správní radě. 4.Ředitel dále zejména: a)odpovídá za hmotný i nehmotný majetek ústavu. b)zajišťuje činnost ústavu a správu jeho majetku. c)zabezpečuje tvorbu a rozvoj vlastních hospodářských a finančních zdrojů. d)hodnotí činnost ústavu. e)vydává vnitřní předpisy ústavu (vydání organizačního řádu je však podmíněno schválením správní rady). f)jedná s dárci, sponzory a reklamními partnery, předkládá návrhy darovacích, sponzorských a reklamních smluv a uzavírá darovací a sponzorské smlouvy a smlouvy s reklamními partnery g)s předběžným písemným souhlasem správní rady zakládá/uzavírá a ukončuje pracovněprávní vztahy se zaměstnanci, uplatňuje opatření vůči zaměstnancům, včetně ukládání trestů. h)s předběžným písemným souhlasem správní rady stanovuje, upravuje anebo mění výše mezd jednotlivých zaměstnanců. i)s předběžným písemným souhlasem správní rady stanovuje, poskytuje, upravuje nebo mění výše odměn jednotlivých zaměstnanců (včetně odstupného a dalších obdobných nenárokových či nadstandardních plateb podle pracovního práva). Bez předběžného písemného souhlasu správní rady nesmí ředitel dle písm. g) a/nebo h) a/nebo i) tohoto odstavce jednat, v opačném případě jde o závažné porušení povinnosti jednání s péčí řádného hospodáře. 5.Ředitel nemůže být členem správní rady. 6.Ředitel je volen a odvoláván správní radou. Správní rada je oprávněna ředitele odvolat kdykoliv s uvedením nebo bez uvedení důvodu. 7.Funkční období ředitele je na dobu neurčitou a začíná plynout dnem, který je jako den počátku funkčního období uveden v písemném zápisu ze zasedání správní rady, na němž došlo k volbě ředitele, nebo v jiném obdobném písemném dokumentu správní rady, stvrzujícím volbu ředitele. 8.Ředitel vykonává svou funkci ve smluvním poměru k ústavu
zapsáno 25. 9. 2020

Správní rada - Základní škola Otevřeno, z. ú.

Člen správní rady
Mgr. Marek Fajfr, Ph.D.
U Školy, 294 71 Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou II
Den zániku funkce: 17. 7. 2022
Den vzniku členstvi: 5. 6. 2015
Den zániku členstvi: 17. 7. 2022
zapsáno 5. 6. 2015 vymazáno 29. 7. 2022
Člen správní rady
Mgr. Blanka Kaválková
Mečeříž, 294 77 Mečeříž - Mečeříž
Den vzniku členstvi: 5. 6. 2015
Den zániku členstvi: 24. 7. 2020
zapsáno 5. 6. 2015 vymazáno 25. 9. 2020
Člen správní rady
Zuzana Vopravilová Hamplová, DiS.
Hrušov, 294 73 Hrušov - Hrušov
Den vzniku členstvi: 5. 6. 2015
zapsáno 5. 6. 2015
Člen správní rady
Ing. arch. Olga Novotná
Pod Remízkem, 294 71 Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou I
Den vzniku členstvi: 5. 6. 2015
zapsáno 5. 6. 2015
Předseda
Pavel Soukup
Pod Remízkem, 294 71 Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou I
Den vzniku funkce: 5. 6. 2015
Den vzniku členstvi: 5. 6. 2015
zapsáno 5. 6. 2015
Člen správní rady
Kateřina Fajfrová, DiS.
U Školy, 294 71 Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou II
Den vzniku členstvi: 1. 9. 2020
zapsáno 25. 9. 2020
Počet členů
5
zapsáno 5. 6. 2015 vymazáno 29. 7. 2022
4
zapsáno 29. 7. 2022
Způsob jednání
1. Správní rada je pětičlenný orgán, který dbá o zachování účelu, pro nějž byl ústav založen a na řádné hospodaření s jeho majetkem. 2. Správní rada schvaluje: rozpočet ústavu, řádnou a mimořádnou účetní uzávěrku a výroční zprávu. 3. Správní rada rozhoduje o: zrušení ústavu, o změnách zakládací listiny, o změně či rozšíření druhu služeb, jež bude ústav poskytovat, jmenování a odvolání ředitele a stanovení jeho mzdy, rozdělení hospodářského výsledku, odměňování členů správní rady a ředitele v závislosti na hospodářském výsledku ústavu. K rozhodnutí o zrušení ústavu, o změnách zakládací listiny a o změně či rozšíření druhu služeb, jež bude ústav poskytovat je třeba souhlasu zakladatele. 4. Předchozí souhlas správní rady je vyžadován pouze k právnímu jednání, jímž ústav: nabývá nebo pozbývá vlastnického práva k nemovité věci, nabývá nebo pozbývá vlastnického práva k movité věci v hodnotě vyšší než 100.000 Kč, vlastní nemovitou věc zatěžuje, nabývá nebo pozbývá právo autorské nebo průmyslové nebo zakládá jinou právnickou osobu nebo se na takové osobě podílí vkladem. 5. Vydání souhlasu či nesouhlasu s jednáním dle předešlého odstavce je správní rada povinna učinit nejpozději do 14 dní ode dne, kdy je k tomuto vyzvána ředitelem. 6. Správní rada je usnášeníschopná, je-li přítomna více jak třípětinová většina jejích členů. K rozhodnutí je třeba souhlasu všech přítomných, s výjimkou odvolání člena správní rady. 7. Správní rada se schází pravidelně dvakrát do roka. Mimo pravidelné schůze se správní rada může sejít na schůzi mimořádné, konané zpravidla k řešení naléhavých otázek. 8. Z každého zasedání správní rady je pořízen zápis. 9. V čele správní rady stojí předseda, kterého si členové správní rady volí ze svého středu. Předseda svolává zasedání správní rady, řídí jeho průběh a stará se o komunikaci mezi správní radou, ředitelem a zakladatelem. 10. Návrh na jmenování a odvolání člena správní rady podává zakladatel ústavu. Jeho návrh musí být schválen správní radou, v případě odvolání člena správní rady nadpoloviční většinou jejích členů. Funkční období člena správní rady je na dobu neurčitou.
zapsáno 5. 6. 2015

Zakladatel - Základní škola Otevřeno, z. ú.

Zakladatel
Kateřina Fajfrová, DiS.
U Školy, 294 71 Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou II
zapsáno 5. 6. 2015

Skuteční majitelé - Základní škola Otevřeno, z. ú.

Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Mgr. Marek Fajfr, Ph.D.
U Školy, 294 71 Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou II
Automatický průpis: ano
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 29. 7. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 5. 6. 2015
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena dozorčí rady.
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 29. 7. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Zuzana Vopravilová Hamplová, DiS.
Hrušov, 294 73 Hrušov - Hrušov
Automatický průpis: ano
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 29. 7. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 5. 6. 2015
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena dozorčí rady.
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 29. 7. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Ing. arch. Olga Novotná
Pod Remízkem, 294 71 Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou I
Automatický průpis: ano
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 29. 7. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 5. 6. 2015
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena dozorčí rady.
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 29. 7. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Pavel Soukup
Pod Remízkem, 294 71 Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou I
Automatický průpis: ano
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 29. 7. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 5. 6. 2015
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena dozorčí rady.
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 29. 7. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Kateřina Fajfrová, DiS.
U Školy, 294 71 Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou II
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 5. 6. 2015
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice zakladatele.
zapsáno 1. 6. 2021
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Jindřich Monček
Školní, 289 41 Pňov-Předhradí - Předhradí
Automatický průpis: ano
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 29. 7. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 25. 9. 2020
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena správní rady.
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 29. 7. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Kateřina Fajfrová, DiS.
U Školy, 294 71 Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou II
Automatický průpis: ano
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 29. 7. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 25. 9. 2020
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena dozorčí rady.
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 29. 7. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Mgr. Marek Fajfr, Ph.D.
U Školy, 294 71 Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou II
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 29. 7. 2022
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
zapsáno 29. 7. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Zuzana Vopravilová Hamplová, DiS.
Hrušov, 294 73 Hrušov - Hrušov
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 5. 6. 2015
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena správní rady.
zapsáno 29. 7. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Ing. arch. Olga Novotná
Pod Remízkem, 294 71 Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou I
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 5. 6. 2015
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena správní rady.
zapsáno 29. 7. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Pavel Soukup
Pod Remízkem, 294 71 Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou I
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 5. 6. 2015
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena správní rady.
zapsáno 29. 7. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Kateřina Fajfrová, DiS.
U Školy, 294 71 Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou II
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 5. 6. 2015
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice zakladatele.
zapsáno 29. 7. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Kateřina Fajfrová, DiS.
U Školy, 294 71 Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou II
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 25. 9. 2020
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena správní rady.
zapsáno 29. 7. 2022

Hodnocení firmy - Základní škola Otevřeno, z. ú.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Základní škola Otevřeno, z. ú.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaroslav Stárka

Jaroslav Stárka

podnikatel, vlastník 1. FK Příbram

-1693
-
+
Karel Poborský

Karel Poborský

fotbalista

1921
-
+
Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-1453
-
+
Tomáš Břínek

Tomáš Břínek

výtvarník, TMBK

-432
-
+
Patrik Hezucký

Patrik Hezucký

moderátor

-765
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-599
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem