Partners Financial Services

Sport Simonides, z.s., IČO: 04657357 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
14. 6. 2023
Změna sídla z Vorařská 2075/2, 143 00 Praha - Modřany na Říčanská 431, 252 42 Jesenice - Jesenice
14. 6. 2023
Zapsán předmět činnosti: a) pořádání dlouhodobých kurzů sebeobrany, b) pořádání krátkodobých intenzivních kurzů sebeobrany, c) pořádání krátkodobých kurzů a akcí za účelem zvyšování fyzické zdatnosti, d) organizovat sportovní a tělovýchovné činnosti v rámci zapojení do sportovních a tělovýchovných aktivit a vytvářet pro ni odbornostní, materiální a tréninkové podmínky, e) vytvářet široké možnosti užívání svých či pronajatých sportovišť pro členy spolku a veřejnost, f) budovat, provozovat a udržovat tělovýchovná a jiná zařízení, která vlastní nebo užívá, g) pořádání přednášek, seminářů a jiných akcí zaměřených na prevenci sociálně patogenních jevů ve společnosti, na sebeobranu, výživu, zvyšování fyzické zdatnosti, h) výběr a výuka budoucích instruktorů spolku a jejich vzdělávání za účelem dosažení účelu spolku, i) poradenství organizacím i jednotlivcům v oblasti sebeobrany, výživy, zvyšování fyzické zdatnosti, j) publikační činnost a zprostředkování informací ohledně sebeobrany, výživy, zvyšování fyzické zdatnosti, k) zajištění provozu webových stránek klubu a dalších podpůrných webových stránek za účelem dosažení naplnění účelu spolku, l) spolupráce s jinými obdobnými subjekty na národní i mezinárodní úrovni, m) podpora projektů v oblasti sportu, sebeobrany, výživy a zvyšování fyzické zdatnosti, n) propagace a reklamní činnost v oblasti sportu, sebeobrany, výživy a zvyšování fyzické zdatnosti, o) pořádání kurzů, konferencí, přehlídek, výstav, atp. p) publikační a vydavatelská činnost, vydávání a distribuce publikací, broužur, letáků a dalších materiálů, q) vývoj a výroba tréninkových a sportovních pomůcek, r) poradenská a konzultační činnost, s) vyhledávání sponzorů, dárců a potenciálních partnerů v ČR i zahraničí.
1. 10. 2022
Změna funkce: Marcel Simonides z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Marcel Simonides, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
18. 12. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Marcel Simonides, jako předseda
18. 12. 2015
Počet členů statutárního orgánu: 1
18. 12. 2015
Zapsán způsob jednání: Předseda jedná jménem spolku samostatně.
18. 12. 2015
Vznik společnosti Sport Simonides, z.s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

3284
-
+
Jaroslav Hřebík

Jaroslav Hřebík

fotbalový trenér

-724
-
+
Tomáš Knotek

Tomáš Knotek

hokejista

1538
-
+
David Drobík

David Drobík

podnikatel

-19
-
+
Jaroslav Beck

Jaroslav Beck

hudební skladatel, tvůrce Beat Saber

-650
-
+
Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-2353
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.