Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Technické služby Obrnice, příspěvková organizace, Obrnice, IČO: 05140323 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Technické služby Obrnice, příspěvková organizace. Údaje byly staženy 11. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 05140323. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 05140323 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum zápisu
15. 6. 2016
Datum vzniku
10. 2. 2016
Název
Technické služby Obrnice, příspěvková organizace
zapsáno 15. 6. 2016
Firmy na stejné adrese
Sídlo Kraj: Ústecký kraj
Okres: Most
Obec: Obrnice
Část obce: Obrnice
Ulice: Mírová
Adresní místo: Mírová 111
IČO
05140323
zapsáno 15. 6. 2016
Právní forma
Příspěvková organizace
zapsáno 15. 6. 2016
Spisová značka
Pr 1090/KSUL Krajský soud v Ústí nad Labem
zapsáno 15. 6. 2016
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Technické služby Obrnice, příspěvková organizace

10. 1. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Václav Pastyřík, jako ředitel
10. 1. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Václav Cihlář
25. 7. 2016
Zapsán předmět činnosti: Účelem zřízení organizace je zabezpečení záležitostí v zájmu obce na úseku její samostatné působnosti a zájmu jejich občanů, především zabezpečení čistoty obce, zejména čištění, správa, obnova, opravy a údržba místních a zřizovatelem určených účelových komunikací a jejich součástí a příslušenství, udržování veřejných prostranství, činnosti v odpadovém hospodářství, správa údržba veřejného osvětlení, výroby a rozvodu tepelné energie a řádného provozu tepelného hospodářství v majetku zřizovatele a ostatního majetku zřizovatele.
25. 7. 2016
Vymazán předmět činnosti: Účelem zřízení organizace je zabezpečení záležitostí v zájmu obce na úseku její samostatné působnosti a zájmu jejich občanů, především zabezpečení čistoty obce, zejména čištění, správa, obnova, opravy a údržba místních a zřizovatelem určených účelových komunikací a jejich součástí a příslušenství, udržování veřejných prostranství, činnosti v odpadovém hospodářství, správa údržba veřejného osvětlení, výroby a rozvodu tepelné energie a řádného provozu tepelného hospodářství v majetku zřizovatele. Odpovídající předmět činnosti: a) Provozování veřejného pohřebiště včetně údržby b) Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady c) Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) d) Vodoinstalatérství, topenářství e) Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení f) Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny g) Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a plnění nádob na plyny h) Výroba a rozvod tepelné energie v rozsahu licence podle zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích a o změně některých zákonů (energetický zákon), ve znění pozdějších předpisů i) Výroba tepelné energie a rozvod tepelné energie, nepodléhající licenci realizovaná ze zdrojů tepelné energie s instalovaným výkonem jednoho zdroje nad 50 kW
15. 6. 2016
Zapsán zakladatel Obec Obrnice

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Technické služby Obrnice, příspěvková organizace
Více o vizualizacích

Technické služby Obrnice, příspěvková organizace, IČO: 05140323: vizualizace vztahů osob a společností

Technické služby Obrnice, příspěvková organizace, IČO: 05140323

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
Účelem zřízení organizace je zabezpečení záležitostí v zájmu obce na úseku její samostatné působnosti a zájmu jejich občanů, především zabezpečení čistoty obce, zejména čištění, správa, obnova, opravy a údržba místních a zřizovatelem určených účelových komunikací a jejich součástí a příslušenství, udržování veřejných prostranství, činnosti v odpadovém hospodářství, správa údržba veřejného osvětlení, výroby a rozvodu tepelné energie a řádného provozu tepelného hospodářství v majetku zřizovatele. Odpovídající předmět činnosti: a) Provozování veřejného pohřebiště včetně údržby b) Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady c) Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) d) Vodoinstalatérství, topenářství e) Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení f) Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny g) Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a plnění nádob na plyny h) Výroba a rozvod tepelné energie v rozsahu licence podle zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích a o změně některých zákonů (energetický zákon), ve znění pozdějších předpisů i) Výroba tepelné energie a rozvod tepelné energie, nepodléhající licenci realizovaná ze zdrojů tepelné energie s instalovaným výkonem jednoho zdroje nad 50 kW
zapsáno 15. 6. 2016 vymazáno 25. 7. 2016
Účelem zřízení organizace je zabezpečení záležitostí v zájmu obce na úseku její samostatné působnosti a zájmu jejich občanů, především zabezpečení čistoty obce, zejména čištění, správa, obnova, opravy a údržba místních a zřizovatelem určených účelových komunikací a jejich součástí a příslušenství, udržování veřejných prostranství, činnosti v odpadovém hospodářství, správa údržba veřejného osvětlení, výroby a rozvodu tepelné energie a řádného provozu tepelného hospodářství v majetku zřizovatele a ostatního majetku zřizovatele.
zapsáno 25. 7. 2016
Doplňková činnost
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
zapsáno 15. 6. 2016

Statutární orgán - Technické služby Obrnice, příspěvková organizace

Ředitel
Ing. Václav Cihlář
Česká, 434 01 Most - Most
Den vzniku funkce: 4. 5. 2016
Den zániku funkce: 30. 11. 2021
zapsáno 15. 6. 2016 vymazáno 10. 1. 2022
Ředitel
Václav Pastyřík
Františka Halase, 434 01 Most - Most
Den vzniku funkce: 1. 12. 2021
zapsáno 10. 1. 2022
Počet členů
1
zapsáno 15. 6. 2016
Způsob jednání
Ředitel jedná jménem organizace samostatně.
zapsáno 15. 6. 2016

Zřizovatel - Technické služby Obrnice, příspěvková organizace

Zakladatel
Obec Obrnice, IČO: 00266116
Mírová 70, 435 21 Obrnice - Obrnice
zapsáno 15. 6. 2016

Hodnocení firmy - Technické služby Obrnice, příspěvková organizace

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Technické služby Obrnice, příspěvková organizace

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Michal Horáček

Michal Horáček

hudebník, podnikatel, kandidát na prezidenta

-438
-
+
Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-1311
-
+
Patrik Hezucký

Patrik Hezucký

moderátor

-319
-
+
Lukáš Konečný

Lukáš Konečný

bývalý český boxer, mistr světa ve velterové váze

-650
-
+
Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-1359
-
+
Tomáš Břínek

Tomáš Břínek

výtvarník, TMBK

-420
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem