Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Regionální dotační kancelář, příspěvková organizace, Praha, IČO: 06024742 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Regionální dotační kancelář, příspěvková organizace. Údaje byly staženy 12. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 06024742. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 06024742 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum zápisu
10. 5. 2017
Datum vzniku
1. 5. 2017
Název
Regionální dotační kancelář, příspěvková organizace
zapsáno 10. 5. 2017
Firmy na stejné adrese
Sídlo Kraj: Hlavní město Praha
Okres: Hlavní město Praha
Obec: Praha
Část obce: Smíchov
Ulice: Zborovská
Adresní místo: Zborovská 81/11
IČO
06024742
zapsáno 10. 5. 2017
Právní forma
Příspěvková organizace
zapsáno 10. 5. 2017
Spisová značka
Pr 1586/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 10. 5. 2017
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Regionální dotační kancelář, příspěvková organizace

15. 10. 2020
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem zřízení příspěvkové organizace je poskytování komplexního administrativního servisu pro Středočeský kraj za účelem efektivního čerpání dotačních prostředků z dotačních programů financovaných z prostředků veřejných rozpočtů. Předmět činnosti příspěvkové organizace: - analýza dotačních možností pro Středočeský kraj, - konzultace a plánování projektových záměrů Středočeského kraje, - tvorba žádostí o poskytnutí dotací, kompletace povinných příloh žádosti, - komplexní služby administrace dotace včetně komunikace s orgány veřejné správy, - zpracování žádostí o platbu, - zpracování monitorovacích zpráv, - zpracování žádostí o změny v projektech, - identifikace rizik a návrh vhodných preventivních opatření, - poskytnutí součinnosti při jednání s auditními orgány, přítomnost při kontrole státních orgánů na místě, - poskytnutí součinnosti při zajištění kontroly správnosti postupu příjemců podpory při zadávání veřejných zakázek. Rada Středočeského kraje může příspěvkovou organizaci pověřit dalšími specifickými úkoly směřujícími k rozvoji regionu a k plnění cílů Středočeského kraje.
15. 10. 2020
Vymazán předmět činnosti: Hlavním účelem zřízení příspěvkové organizace je poskytování komplexního administrativního servisu pro Středočeský kraj za účelem efektivního čerpání dotačních prostředků ze strukturálních fondů Evropské unie. Předmět činnosti příspěvkové organizace: - analýza dotačních možností v programovém období 2014 - 2020 pro Středočeský kraj, - konzultace a plánování projektových záměrů Středočeského kraje, - tvorba žádostí o poskytnutí dotací, kompletace povinných příloh žádosti, - komplexní služby administrace dotace včetně komunikace s orgány veřejné správy, - zpracování žádostí o platbu, - zpracování monitorovacích zpráv, - zpracování žádostí o změny v projektech, - identifikace rizik a návrh vhodných preventivních opatření, - poskytnutí součinnosti při jednání s auditními orgány, přítomnost při kontrole státních orgánů na místě, - poskytnutí součinnosti při zajištění kontroly správnosti postupu příjemců podpory při zadávání veřejných zakázek.
10. 5. 2017
Zapsán zakladatel Středočeský kraj
10. 5. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Václav Chytil, jako ředitel
10. 5. 2017
Počet členů statutárního orgánu: 1

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Regionální dotační kancelář, příspěvková organizace
Více o vizualizacích

Regionální dotační kancelář, příspěvková organizace, IČO: 06024742: vizualizace vztahů osob a společností

Regionální dotační kancelář, příspěvková organizace, IČO: 06024742

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
Hlavním účelem zřízení příspěvkové organizace je poskytování komplexního administrativního servisu pro Středočeský kraj za účelem efektivního čerpání dotačních prostředků ze strukturálních fondů Evropské unie. Předmět činnosti příspěvkové organizace: - analýza dotačních možností v programovém období 2014 - 2020 pro Středočeský kraj, - konzultace a plánování projektových záměrů Středočeského kraje, - tvorba žádostí o poskytnutí dotací, kompletace povinných příloh žádosti, - komplexní služby administrace dotace včetně komunikace s orgány veřejné správy, - zpracování žádostí o platbu, - zpracování monitorovacích zpráv, - zpracování žádostí o změny v projektech, - identifikace rizik a návrh vhodných preventivních opatření, - poskytnutí součinnosti při jednání s auditními orgány, přítomnost při kontrole státních orgánů na místě, - poskytnutí součinnosti při zajištění kontroly správnosti postupu příjemců podpory při zadávání veřejných zakázek.
zapsáno 10. 5. 2017 vymazáno 15. 10. 2020
Hlavním účelem zřízení příspěvkové organizace je poskytování komplexního administrativního servisu pro Středočeský kraj za účelem efektivního čerpání dotačních prostředků z dotačních programů financovaných z prostředků veřejných rozpočtů. Předmět činnosti příspěvkové organizace: - analýza dotačních možností pro Středočeský kraj, - konzultace a plánování projektových záměrů Středočeského kraje, - tvorba žádostí o poskytnutí dotací, kompletace povinných příloh žádosti, - komplexní služby administrace dotace včetně komunikace s orgány veřejné správy, - zpracování žádostí o platbu, - zpracování monitorovacích zpráv, - zpracování žádostí o změny v projektech, - identifikace rizik a návrh vhodných preventivních opatření, - poskytnutí součinnosti při jednání s auditními orgány, přítomnost při kontrole státních orgánů na místě, - poskytnutí součinnosti při zajištění kontroly správnosti postupu příjemců podpory při zadávání veřejných zakázek. Rada Středočeského kraje může příspěvkovou organizaci pověřit dalšími specifickými úkoly směřujícími k rozvoji regionu a k plnění cílů Středočeského kraje.
zapsáno 15. 10. 2020
Doplňková činnost
Příspěvková organizace může na základě § 27 odst. 2 písm. g) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, provozovat v souladu s rozhodnutím zřizovatele následující doplňkové činnosti, které souvisejí s hlavním účelem a předmětem její činnosti: a.Zpracování studií proveditelnosti pro projekty Středočeského kraje administrované v rámci hlavního účelu příspěvkové organizace. b.Komplexní administrativní činnost v rozsahu hlavního účelu příspěvkové organizace, poskytovaná městům a obcím Středočeského kraje. c.Komplexní administrativní činnost v rozsahu hlavního účelu příspěvkové organizace, poskytovaná městům a obcím jiných krajů.
zapsáno 5. 7. 2017 vymazáno 15. 10. 2020
Příspěvková organizace může na základě § 27 odst. 2 písm. g) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, provozovat v souladu s rozhodnutím zřizovatele následující doplňkové činnosti, které souvisejí s hlavním účelem a předmětem její činnosti: a. Komplexní administrativní činnost v rozsahu hlavního účelu příspěvkové organizace, poskytovaná městům a obcím Středočeského kraje. b. Komplexní administrativní činnost v rozsahu hlavního účelu příspěvkové organizace, poskytovaná městům a obcím jiných krajů.
zapsáno 15. 10. 2020

Statutární orgán - Regionální dotační kancelář, příspěvková organizace

Ředitel
Ing. Václav Chytil
Sídlištní, 165 00 Praha - Lysolaje
Den vzniku funkce: 1. 5. 2017
zapsáno 10. 5. 2017
Počet členů
1
zapsáno 10. 5. 2017
Způsob jednání
Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace samostatně a listiny podepisuje tak, že k napsanému nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení své funkce a razítko příspěvkové organizace.
zapsáno 10. 5. 2017

Zřizovatel - Regionální dotační kancelář, příspěvková organizace

Zakladatel
Středočeský kraj, IČO: 70891095
Zborovská 81/11, 150 00 Praha - Smíchov
zapsáno 10. 5. 2017

Hodnocení firmy - Regionální dotační kancelář, příspěvková organizace

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Regionální dotační kancelář, příspěvková organizace

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-18
-
+
Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-1802
-
+
Libor Bouček

Libor Bouček

moderátor

440
-
+
Ladislava Eichenmannová

Ladislava Eichenmannová

byla organizátorkou charitativních akcí a projektů, předsedkyně krasobruslařského klubu

-6
-
+
Boleslav Polívka

Boleslav Polívka

herec

-1917
-
+
Pavel Novotný

Pavel Novotný

starosta

-3165
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.