Partners Financial Services

ČESKÁ ASOCIACE CHYTRÝCH MĚST z.s., IČO: 08655375 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: Pavel Kotyza z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Petr Mydlil z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Pavel Kotyza, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Petr Mydlil, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
24. 2. 2021
Vymazán člen statutárního orgánu Nicole Pochopová
28. 12. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Pavel Kotyza, jako druhý místopředseda
28. 12. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Nicole Pochopová, jako první místopředseda
28. 12. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Mydlil, jako předseda spolku
28. 12. 2019
Počet členů statutárního orgánu: 3
28. 12. 2019
Zapsán způsob jednání: Jménem spolku jsou oprávněni jednat: předseda, první místopředseda a druhý místopředseda spolku, každý člen orgánu zastupuje spolek v plném rozsahu. Pouze v případech, kdy se věc týká nákupu, prodeje nebo zatěžování nemovitostí, ve věcech směnečných, úvěrů a půjček a udělení plné moci v písemné formě činí vždy dva členové Výboru. Ve zvláštních případech jsou oprávněni jednat jménem spolku další členové Spolku pověřeni Výborem spolku. K platnosti právních úkonů je třeba podpis předsedy a jednoho z místopředsedů spolku.
28. 12. 2019
Zapsán předmět činnosti: Pořádání společenských akcí pro své členy a veřejnost, a to za účelem popularizace a propagace chytrých technologií, chytrých řešení a rozvoje měst a obcí. Pomoc při rozvoji obcí a jejich modernizace, a to za účelem vytváření dostupných materiálních i technických podmínek zabezpečujících hlavní poslání spolku. Získávání podpory a darů od jiných fyzických nebo právnických osob, jakož i příspěvky, dotace, subvence a granty od svazových orgánů, jakož i ze státního rozpočtu nebo z rozpočtu obce a fondů Evropské Unie. Poskytování reklamy a pronájmu práv a vlastního spolkového majetku. Veškerá vedlejší hospodářská činnost bude vykonávána výhradně v souladu a pro podporu hlavního cíle spolku a jeho dobrého hospodaření, nikoli však za účelem zisku.
28. 12. 2019
Vznik společnosti ČESKÁ ASOCIACE CHYTRÝCH MĚST z.s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

kuchař

-1717
-
+
Michal Horáček

Michal Horáček

hudebník, podnikatel, kandidát na prezidenta

-2515
-
+
Martin Dejdar

Martin Dejdar

herec

-3071
-
+
Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-4197
-
+
Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

3726
-
+
Pavel Novotný

Pavel Novotný

starosta

-3573
-
+

A tohle už jste četli?