Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

TheFresh, z. s., Kamenné Žehrovice, IČO: 11838248 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti TheFresh, z. s.. Údaje byly staženy 12. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 11838248. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 11838248 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum vzniku a zápisu
22. 9. 2021
Název
TheFresh, z. s.
zapsáno 22. 9. 2021
Firmy na stejné adrese
Sídlo Kraj: Středočeský kraj
Okres: Kladno
Obec: Kamenné Žehrovice
Část obce: Kamenné Žehrovice
Ulice: Karlovarská třída
Adresní místo: Karlovarská třída 64
IČO
11838248
zapsáno 22. 9. 2021
Právní forma
Spolek
zapsáno 22. 9. 2021
Spisová značka
L 75261/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 22. 9. 2021
Účel
1.Spolek je nevýdělečná právnická osoba, jehož cílem je uspokojování kulturních i sportovních potřeb jeho členů a široké veřejnosti, zvláště v oblasti tance. vytvoření taneční školy, studia a ateliéru, kde by se zejména členové spolku mohli věnovat své zájmové činnosti.
zapsáno 22. 9. 2021
2.Spolek se v rámci své činnosti zaměřuje převážně na děti a mládež, díky čemuž jim umožňuje rozšířit jejich volnočasové aktivity a podpořit tak rozvoj osobnosti mladých lidí. Spolek současně poskytuje bohatou kulturní a atraktivní sportovní nabídku (např. hodiny hip hopu street dance, párových tanců, a činností dle současného trendu, možnost vystupování na veřejnosti apod.)
zapsáno 22. 9. 2021
3.Spolek vytváří a nabízí určitý životní styl a zázemí jako alternativu drog, alkoholu a kriminality.
zapsáno 22. 9. 2021
4.Mezi hlavní činnosti spolku patří: vytváření široké a kvalitní členské základny a její pravidelné obnovování. zajištění zkušených a kvalitních lektorů a choreografů tak, aby jejich jméno bylo zárukou kvality. vzdělávání lidí se zájmem o tanec a pohyb vůbec. pořádání táborů a tanečních soustředění. pořádání sportovních a kulturních akcí pro členy i pro širokou veřejnost. umožňuje svým členům účast na postupových tanečních soutěžích, v případě postupu na mezinárodní soutěže dává možnost reprezentovat nejen Českou republiku, ale i svůj kraj a město. podpora talentovaných členů. budování, provozování a udržování sportovních, kulturních a jiných zařízení.
zapsáno 22. 9. 2021
5.Hlavním cílem spolku je vytvořit zázemí a prostor pro kulturu, hudbu a tanec. Šířit radost, předávat vědomosti a rozvíjet taneční scénu v ČR. Pozitivní přístup a kvalitní služby pro každého. Zlepšovat a neustále vytvářet další možnosti a příležitosti, pro každého jednotlivce i skupinu, k nalezení sebe sama a prostředí, kde může být sám sebou v tanečním, tak i osobním životě.
zapsáno 22. 9. 2021
6.Cílem spolku je také dlouhodobě představovat zajímavou a atraktivní organizaci pro stávající i nové členy, sponzory a podnikatelské subjekty, pro státní správu i samosprávu.
zapsáno 22. 9. 2021
Název nejvyššího orgánu
\"Zasedání galaktické rady planety TheFresh\"
zapsáno 22. 9. 2021
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - TheFresh, z. s.

1. 10. 2022
Změna funkce: Martin Chvalovský z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
30. 9. 2021
Zapsán skutečný majitel Martin Chvalovský, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
22. 9. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Martin Chvalovský, jako statutární orgán
22. 9. 2021
Počet členů statutárního orgánu: 1
22. 9. 2021
Zapsán způsob jednání: 1.Statutární orgán je výkonným představitelem spolku a navenek za spolek samostatně jedná. Podepisování za spolek se děje tak, že k názvu spolku připojí statutární orgán svůj podpis. 2.Statutární orgán je volen nejvyšším orgánem z jeho členů. Jeho funkční období končí okamžikem předání funkce nastupujícímu členovi statutárního orgánu. Po skončení funkčního období může být opětovně zvolen. 3.Do působnosti statutárního orgánu patří zejména: a)samostatně jednat jménem spolku navenek. b)svolávání zasedání nejvyššího orgánu. c)vyjednávání podmínek o pronajatých prostorách energie, výše nájemného, údržba atd.. d)posuzování návrhů na prodej a koupi nemovitostí. e)vyjednávání podmínek o pořádaných a spolupořádaných akcích. f)zajišťování úhrady závazků z účtu i z pokladny spolku a podepisování příkazů k úhradě. g)uzavírání smluv. h)zajišťování účtu u peněžního ústavu. i)sjednávání a ukončování pracovně právních vztahů. j)jednání s finančním úřadem, OSSZ a zdravotní pojišťovnou zaměstnanců a dalšími orgány státní správy. k)přijímání členů spolku, výběr lektorů a učitelů tance. l)dohled nad řádnou péčí o majetek a nad hospodářskou činností spolku. 4.Statutární orgán rovněž odpovídá za vedení účetnictví. Statutární orgán je současně oprávněn pověřit vedením účetnictví třetí osobu. 5.Statutární orgán se řídí zákony ČR, stanovami spolku a rozhodnutími nejvyššího orgánu. 6.Statutární orgán je oprávněn delegovat některé své kompetence na další orgány spolku, případně na další členy či zaměstnance spolku. 7.Statutární orgán je ze své funkce odpovědný nejvyššímu orgánu a předkládá mu výsledky své činnosti a informuje jej o jejím průběhu.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - TheFresh, z. s.
Více o vizualizacích

TheFresh, z. s., IČO: 11838248: vizualizace vztahů osob a společností

TheFresh, z. s., IČO: 11838248

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět vedlejší hospodářské činnosti
7.Za účelem podpory hlavní činnosti spolku je spolek oprávněn provozovat vedlejší hospodářskou činnost spočívající v podnikání na základě živnostenského oprávnění, nebo jiné výdělečné činnosti a tím vytvářet ekonomickou základnu pro plnění účelu spolku.
zapsáno 22. 9. 2021
8.Spolek může vypracovávat dotační žádosti a realizovat projekty směřující k naplnění účelu spolku.
zapsáno 22. 9. 2021

\"Císař planety TheFresh\" - TheFresh, z. s.

Statutární orgán
Martin Chvalovský
náměstí Bořislavka, 160 00 Praha - Dejvice
Den vzniku funkce: 22. 9. 2021
zapsáno 22. 9. 2021
Počet členů
1
zapsáno 22. 9. 2021
Způsob jednání
1.Statutární orgán je výkonným představitelem spolku a navenek za spolek samostatně jedná. Podepisování za spolek se děje tak, že k názvu spolku připojí statutární orgán svůj podpis. 2.Statutární orgán je volen nejvyšším orgánem z jeho členů. Jeho funkční období končí okamžikem předání funkce nastupujícímu členovi statutárního orgánu. Po skončení funkčního období může být opětovně zvolen. 3.Do působnosti statutárního orgánu patří zejména: a)samostatně jednat jménem spolku navenek. b)svolávání zasedání nejvyššího orgánu. c)vyjednávání podmínek o pronajatých prostorách energie, výše nájemného, údržba atd.. d)posuzování návrhů na prodej a koupi nemovitostí. e)vyjednávání podmínek o pořádaných a spolupořádaných akcích. f)zajišťování úhrady závazků z účtu i z pokladny spolku a podepisování příkazů k úhradě. g)uzavírání smluv. h)zajišťování účtu u peněžního ústavu. i)sjednávání a ukončování pracovně právních vztahů. j)jednání s finančním úřadem, OSSZ a zdravotní pojišťovnou zaměstnanců a dalšími orgány státní správy. k)přijímání členů spolku, výběr lektorů a učitelů tance. l)dohled nad řádnou péčí o majetek a nad hospodářskou činností spolku. 4.Statutární orgán rovněž odpovídá za vedení účetnictví. Statutární orgán je současně oprávněn pověřit vedením účetnictví třetí osobu. 5.Statutární orgán se řídí zákony ČR, stanovami spolku a rozhodnutími nejvyššího orgánu. 6.Statutární orgán je oprávněn delegovat některé své kompetence na další orgány spolku, případně na další členy či zaměstnance spolku. 7.Statutární orgán je ze své funkce odpovědný nejvyššímu orgánu a předkládá mu výsledky své činnosti a informuje jej o jejím průběhu.
zapsáno 22. 9. 2021

Skuteční majitelé - TheFresh, z. s.

Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
Martin Chvalovský
náměstí Bořislavka, 160 00 Praha - Dejvice
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 1. 10. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 22. 9. 2021
zapsáno 30. 9. 2021 vymazáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Martin Chvalovský
náměstí Bořislavka, 160 00 Praha - Dejvice
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 22. 9. 2021
zapsáno 1. 10. 2022

Hodnocení firmy - TheFresh, z. s.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - TheFresh, z. s.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-21
-
+
Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-1679
-
+
Radim Jančura

Radim Jančura

podnikatel a majitel Student Agency

214
-
+
Michal Horáček

Michal Horáček

hudebník, podnikatel, kandidát na prezidenta

-436
-
+
Patrik Hezucký

Patrik Hezucký

moderátor

-330
-
+
Leo Beránek

Leo Beránek

rapper

-73
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.