Partners Financial Services

Květel, z. s. pro rozvoj botanické zahrady a environmentální výchovu, IČO: 14071274 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: RNDr. Ing. Vladimír Říha, CSc. z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Ing. Zdeňka Jankovská z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: PhDr. MgA. Jindřiška Bumerlová z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Mgr. Bc. Šárka Kučerová z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Ing. Žaneta Šišková, DiS. z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
3. 4. 2022
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Žaneta Šišková, DiS.
3. 4. 2022
Změna adresy: skutečný majitel Ing. Žaneta Šišková, DiS.
12. 1. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu RNDr. Ing. Vladimír Říha, CSc., jako člen výboru
12. 1. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Zdeňka Jankovská, jako členka výboru
12. 1. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu PhDr. MgA. Jindřiška Bumerlová, jako členka výboru
12. 1. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Bc. Šárka Kučerová, jako místopředseda výboru
12. 1. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 5
12. 1. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Žaneta Šišková, DiS., jako předsedkyně výboru
12. 1. 2022
Zapsán způsob jednání: Za spolek je oprávněn jednat ve všech věcech předseda výboru samostatně nebo tři členové výboru společně. Jednání za spolek se děje tak, že k nadepsanému názvu spolku připojí předseda nebo tři členové výboru své vlastnoruční podpisy.
12. 1. 2022
Zapsán skutečný majitel RNDr. Ing. Vladimír Říha, CSc., jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
12. 1. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Zdeňka Jankovská, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
12. 1. 2022
Zapsán skutečný majitel PhDr. MgA. Jindřiška Bumerlová, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
12. 1. 2022
Zapsán skutečný majitel Mgr. Bc. Šárka Kučerová, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
12. 1. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Žaneta Šišková, DiS., jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
12. 1. 2022
Zapsán předmět činnosti: Činnost spolku směřuje k naplnění účelu popsaného v čl. 3 stanov. Tento účel je naplňován zejména prostřednictvím: 1)průběžného budování botanické zahrady udržováním stávajících biotopů a vytvářením nových to vše vedoucí k rozvoji zahrady jako místa poznávání přírody i relaxace 2)vytváření podmínek pro venkovní výuku žáků 3)vytváření a realizace výukových programů pro všechny stupně vzdělávání (např. uplatňování prvků prožitkové pedagogiky, dramatické výchovy, badatelské výuky atd.) 4)pořádání přednášek, komentovaných prohlídek, výstav pro odbornou i širokou veřejnost 5)pořádání dalších akcí pro mládež např. soutěže 6)vytváření, vydávání a distribuci publikací, brožur, letáků, výukových a dalších materiálů 7)poradenské a konzultační činnosti 8)aktivní účastí ve vhodných projektech a vytváření vlastních projektů 9)spolupráce s institucemi a organizacemi, které svou činností směřují k naplnění podobných cílů jako spolek, případně tyto cíle ve své činnosti respektují. Financování a správa vlastních zdrojů spolku Prostředky na svou činnost získává spolek zejména z členských příspěvků, jiných příspěvků a darů svých členů a jiných fyzických a právnických osob, dotací a grantů, příjmů ze svých činností a z výnosů svého majetku. Veškeré získané prostředky musí být využívány ve smyslu těchto stanov k financování činností naplňujících poslání, cíle a účel spolku a k vytváření podmínek pro realizaci těchto činností. Prostředky spolku nesmějí být používány k obohacování fyzických ani právnických osob, to platí i pro členy a zaměstnance spolku. To nevylučuje použití prostředků k sociálním nebo charitativním účelům, ani k vyplacení řádné odměny či mzdy sjednané na základě platných smluv.
12. 1. 2022
Vznik společnosti Květel, z. s. pro rozvoj botanické zahrady a environmentální výchovu

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-9
-
+
Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-2285
-
+
Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-2021
-
+
Pavel Novotný

Pavel Novotný

starosta

-3361
-
+
Radim Passer

Radim Passer

miliardář

-1421
-
+
Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-1454
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.