Partners Financial Services

Akrasia - Spolek pro dospělé s diagnózou ADHD, IČO: 17637236 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
17. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel MgA. Karolína Karpíšková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
17. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Bc. Jiří Štipl, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
17. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Mgr. Helena Halířová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
14. 10. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu MgA. Karolína Karpíšková, jako místopředsedkyně
14. 10. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Jiří Štipl, jako předseda
14. 10. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Helena Halířová, jako místopředsedkyně
14. 10. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 3
14. 10. 2022
Zapsán způsob jednání: Každý člen výboru může jednat samostatně za spolek.
14. 10. 2022
Zapsán předmět činnosti: a. sdružování a podpora dospělých s diagnózou ADHD, jejich blízkých a příznivců problematiky ADHD. b. poskytování relevantních a spolehlivých informací o ADHD a souvisejících tématech. c. rozšiřování povědomí o ADHD v dospělosti a s tím spojená kultivace veřejné debaty a mediálního prostoru s cílem potlačení reprodukce mýtů a facilitací destigmatizace ADHD. d. pomoc pacientské komunitě s orientací v systému zdravotní a sociální péče. e. organizace komunitních aktivit s cílem podpořit spolupráci a sdílení zkušeností mezi dospělými s diagnózou ADHD, jejich blízkými a příznivci problematiky ADHD. f. udržování přehledu o relevantních zákonných a dalších regulacích, zjišťování jejich funkčnosti pro pacienty s ADHD, navrhování a prosazování jejich přizpůsobení. g. realizace projektů s podporou veřejných zdrojů ČR, fondů EU nebo soukromých dárců s přínosem pro české pacienty s ADHD. h. provoz a správa webu spolku a dalších informačních technologií vhodných pro dosahování účelu spolku a realizaci jeho činností. i. usilování o získání statusu pacientské organizace dle podmínek stanovených Ministerstvem zdravotnictví ČR. j. spolupráce s dalšími neziskovými organizacemi, odbornými a profesními organizacemi, orgány veřejné správy a dalšími právnickými nebo fyzickými osobami, které mohou napomáhat realizaci účelu spolku.
14. 10. 2022
Vznik společnosti Akrasia - Spolek pro dospělé s diagnózou ADHD

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-2281
-
+
Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-2567
-
+
Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

kuchař

-1602
-
+
Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

2765
-
+
Marcel Gecov

Marcel Gecov

bývalý fotbalista, podnikatel

-807
-
+
Simona Krainová

Simona Krainová

modelka

-2255
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.