Partners Financial Services

Dobrá Voda Holyně, z.s., IČO: 17698791 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
21. 11. 2022
Zapsán skutečný majitel Miloslav Formánek, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
21. 11. 2022
Zapsán skutečný majitel Lenka Špičáková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
21. 11. 2022
Zapsán skutečný majitel Jakub Janský, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
21. 11. 2022
Zapsán skutečný majitel Kateřina Procházková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
21. 11. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Jan Bejček, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
19. 11. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Miloslav Formánek, jako místopředseda výkonného výboru
19. 11. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Lenka Špičáková, jako člen výkonného výboru
19. 11. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Jakub Janský, jako člen výkonného výboru
19. 11. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Kateřina Procházková, jako člen výkonného výboru
19. 11. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jan Bejček, jako předseda výkonného výboru
19. 11. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 5
19. 11. 2022
Zapsán způsob jednání: Písemné právní úkony podepisuje za Spolek Předseda spolu s místopředsedou. V nepřítomnosti Předsedy podepisují místopředseda a člen Výkonného výboru Spolku. V nepřítomnosti místopředsedy podepisuje spolu s Předsedou Spolku člen Výkonného výboru Spolku. V případě, že by ve Výkonném výboru byl pouze jeho Předseda, podepisuje Předseda společně s Kontrolorem.
19. 11. 2022
Zapsán předmět činnosti: Organizuje, řídí a koordinuje dle stanov, předpisů, příp. nařízení Spolku činnost. Zastupuje zájmy svých členů v jednání se státními orgány a jinými organizacemi. Pořádá akce a dává podněty orgánům státní správy a samosprávy v oblastech rozvoje komunity a městské části, na rozvoj dopravy, bezpečnosti, zlepšování ekologie, udržitelnosti životního prostředí a zlepšování kvality života, na ochranu zvěře, pořádá kulturní a sportovní, vzdělávací i dalších akce. Podílí se na získávání finančních prostředků a materiálních prostředků k zajištění své činnosti a činností členů Spolku. Získává dary, dotace a granty pro naplnění cílů Spolku, včetně organizování nebo podpory veřejných finančních sbírek. Může provozovat vlastní hospodářskou činnost pro získání finančních a hmotných prostředků na zabezpečení své činnosti. Vydává vnitřní předpisy. Spolupracuje s jinými spolky a dalšími osobami s obdobnými cíli. Organizuje kampaně a petiční akce na podporu cílů Spolku. Účastní se správních jednání a jiných řízeních s volenými i správními orgány, předkládá interpelace, a to zvláště v těch případech, kdy mohou být dotčeny zájmy a cíle Spolku a jeho členů. Provádí osvětovou činnost, vydává tiskové a internetové zprávy i odborné publikace vztahující se k cílům činnosti Spolku i další informační materiály. Provozuje vlastní i najaté prostory a zařízení, která Spolek pro svou činnost využívá Zakládá majetkové účasti v dalších organizacích nebo právnických osobách, které dopomohou Spolku v dosažení jeho cílů.
19. 11. 2022
Zapsán člen kontrolního orgánu Karel Procházka, jako kontrolor
19. 11. 2022
Vznik společnosti Dobrá Voda Holyně, z.s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Patrik Hezucký

Patrik Hezucký

moderátor

-1896
-
+
Tomáš Rosický

Tomáš Rosický

fotbalista

2766
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-1962
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-439
-
+
Pavel Bém

Pavel Bém

psychiatr, horolezec, podnikatel a bývalý pražský primátor

-2460
-
+
Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-3159
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.