Partners Financial Services

Compfort/Meridian Československo spol. s r.o. v likvidaci, IČO: 18234178 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
26. 7. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Maarten Goslings
26. 7. 2023
Vymazán způsob jednání: Zastupování a podepisování: společnost zastupuje a jedná jejím jménem obchodní vedoucí samostatně. Za obchodní společnost Compfort/Meridian Československo spol. s r.o. podepisuje samostatně obchodní vedoucí. Podepisování za společnost se děje tak, že k vytištěnému nebo napsanému názvu společnosti připojí osoba oprávněná podepisovat za společnost svůj podpis.
26. 7. 2023
Vymazán společník Compfort/Meridian Export Angency B.V.
26. 7. 2023
Vymazán předmět podnikání: Společnost je oprávněna ke všem úkonům a opatřením, které slouží nebo přispějí účelu za kterým byla založena. Za tímto účelem může zakládat jiné společnosti nebo takové společnosti nabývat nebo se na nich podílet.
26. 7. 2023
Vymazán předmět podnikání: Poskytování a přijímání služeb včetně poskytování služeb zahraničním osobám na území České a Slovenské Federativní Republiky a přijímání služeb od zahraničních osob.
26. 7. 2023
Vymazán předmět podnikání: Obchodní činnost včetně zahraniční obchodní činnosti, vyjma zahraniční obchodní činnosti k níž je třeba povolení československých úřadů, pokud takové povolení nebylo uděleno, zejména vývoz zboží z České a Slovenské Federativní Republiky a dovoz zboží do České a Slovenské Federativní Republiky za účelem jeho prodeje nebo jiného úplatného zcizení nebo využití ve výrobě nebo při poskytování služeb. Koupě zboží a jeho přímý prodej v zahraničí bez dovozu do České a Slovenské Federativní republiky.
26. 7. 2023
Vymazán předmět podnikání: Investiční činnost.
26. 7. 2023
Vymazán předmět podnikání: Činnost obstaravatelská a zprostředkovatelská.
26. 7. 2023
Vymazán likvidátor Mgr. Ing. Petra Hýsková
9. 8. 2022
Změna názvu z Compfort/Meridian Československo spol. s r.o. na Compfort/Meridian Československo spol. s r.o. v likvidaci
9. 8. 2022
Zapsán likvidátor Mgr. Ing. Petra Hýsková
11. 11. 2016
Změna sídla z Svobody 25, Cheb na Svobody 565/25, 350 02 Cheb - Cheb
22. 10. 1991
Zapsán základní kapitál 100 000 Kč
22. 10. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Maarten Goslings, jako obchodní vedoucí
22. 10. 1991
Zapsán způsob jednání: Zastupování a podepisování: společnost zastupuje a jedná jejím jménem obchodní vedoucí samostatně. Za obchodní společnost Compfort/Meridian Československo spol. s r.o. podepisuje samostatně obchodní vedoucí. Podepisování za společnost se děje tak, že k vytištěnému nebo napsanému názvu společnosti připojí osoba oprávněná podepisovat za společnost svůj podpis.
22. 10. 1991
Zapsán společník Compfort/Meridian Export Angency B.V.
22. 10. 1991
Zapsán předmět podnikání: Společnost je oprávněna ke všem úkonům a opatřením, které slouží nebo přispějí účelu za kterým byla založena. Za tímto účelem může zakládat jiné společnosti nebo takové společnosti nabývat nebo se na nich podílet.
22. 10. 1991
Zapsán předmět podnikání: Poskytování a přijímání služeb včetně poskytování služeb zahraničním osobám na území České a Slovenské Federativní Republiky a přijímání služeb od zahraničních osob.
22. 10. 1991
Zapsán předmět podnikání: Obchodní činnost včetně zahraniční obchodní činnosti, vyjma zahraniční obchodní činnosti k níž je třeba povolení československých úřadů, pokud takové povolení nebylo uděleno, zejména vývoz zboží z České a Slovenské Federativní Republiky a dovoz zboží do České a Slovenské Federativní Republiky za účelem jeho prodeje nebo jiného úplatného zcizení nebo využití ve výrobě nebo při poskytování služeb. Koupě zboží a jeho přímý prodej v zahraničí bez dovozu do České a Slovenské Federativní republiky.
22. 10. 1991
Zapsán předmět podnikání: Investiční činnost.
22. 10. 1991
Zapsán předmět podnikání: Činnost obstaravatelská a zprostředkovatelská.
22. 10. 1991
Vznik společnosti Compfort/Meridian Československo spol. s r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Radovan Krejčíř

Radovan Krejčíř

kontroverzní podnikatel

-1821
-
+
Richard Chlad

Richard Chlad

bývalý automobilový závodník

-2
-
+
Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

1818
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-1745
-
+
Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová

klasická lyžařka a manažerka

1852
-
+
Cyril Regner

Cyril Regner

podnikatel v energetice, český producent

-11
-
+

A tohle už jste četli?