Partners Financial Services

S.I.P., stavební družstvo, IČO: 18385427 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
9. 8. 1993
Zapsán člen statutárního orgánu Marie Mlčochová, jako místopředseda družstva
9. 8. 1993
Vymazán člen statutárního orgánu Jaroslav Málek
9. 8. 1993
Vymazán člen statutárního orgánu František Kafka
9. 8. 1993
Zapsán základní kapitál 50 000 Kč
9. 8. 1993
Zapsán způsob jednání: Jménem družstva jedná předseda družstva, a v době jeho nepří- tomnosti místopředseda družstva nebo jiný předsedou pověřený člen družstva.
9. 8. 1993
Zapsán předmět podnikání: stavební činnost
9. 8. 1993
Vymazán předmět podnikání: - kompletní stavební činnost, zemní práce, zednické, demoliční, obkladačské, fasádnické, instalatérské, topenářské, elektrikářské, zámečnické, pokrývačské, klempířské, tesařské, malířské a natěračské práce, opravy strojů a zařízení, montáže ocelových konstrukcí, výroba různých kovových výrobků, inženýrská činnost, zajišťování subdodavatelů, technická pomoc a podobně, revize tlakových nádob a vyhrazených zařízení, poradenská činnost v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany, obchodní činnost, nákup a prodej výrobků, doplňkový prodej souvisejících s poskytovanými službami
20. 6. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Vladimír Mlčoch, jako představenstvo předseda
20. 6. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Jaroslav Málek, jako člen představenstva
20. 6. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu František Kafka, jako místopředseda
20. 6. 1991
Zapsán předmět podnikání: - kompletní stavební činnost, zemní práce, zednické, demoliční, obkladačské, fasádnické, instalatérské, topenářské, elektrikářské, zámečnické, pokrývačské, klempířské, tesařské, malířské a natěračské práce, opravy strojů a zařízení, montáže ocelových konstrukcí, výroba různých kovových výrobků, inženýrská činnost, zajišťování subdodavatelů, technická pomoc a podobně, revize tlakových nádob a vyhrazených zařízení, poradenská činnost v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany, obchodní činnost, nákup a prodej výrobků, doplňkový prodej souvisejících s poskytovanými službami
20. 6. 1991
Vznik společnosti S.I.P., stavební družstvo

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaroslav Hřebík

Jaroslav Hřebík

fotbalový trenér

-292
-
+
Kamil Bartošek

Kamil Bartošek

bavič, internetový producent, influencer, moderátor a investor

-757
-
+
Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-1812
-
+
Martin Kasa

Martin Kasa

podnikatel, Pilulka.cz

-541
-
+
Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

865
-
+
Erika Eliášová

Erika Eliášová

podnikatelka v oblasti módy, ErikaFashion.cz

-50
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.