Partners Financial Services

Rodiče a děti Ostrova z.s., IČO: 19060963 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
23. 2. 2023
Zapsán skutečný majitel Mgr. et Mgr. Ivana Sochová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
22. 2. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. et Mgr. Ivana Sochová, jako předseda
22. 2. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 1
22. 2. 2023
Zapsán způsob jednání: Předseda je statutární zástupce spolku, zastupuje spolek navenek a jménem spolku se podepisuje tak, že k názvu spolku připojí svůj podpis.
22. 2. 2023
Zapsán předmět činnosti: 1) Pořádání programů pro rodiny s dětmi, dále pořádání tréninkových aktivit, jako např. správná manipulace s dítětem odpovídající jeho psychomotorickému vývoji, pohybové, hudební a kreativní kroužky, semináře, provozování otevřené herny, programy environmentální výchovy, kulturní a sportovní akce pro všechny věkové kategorie, 2) Pořádání vzdělávacích aktivit pro rodiče na rodičovské dovolené a vzdělávání pracovníků a dobrovolníků spolku. 3) Provozování hlídacího koutky pro rodiče navštěvující vzdělávací kurzy, besedy, semináře, popř. i v jiných případech ( návštěva lékaře, jednání s úřady, studium apod.), 4) Zřízení dětské skupiny, 5) Pro nastávající matky pořádání předporodních kurzů a cvičení pro těhotné , 6) Pro čerstvé maminky provozování laktačního poradenství , cvičení po porodu a kurzů správné manipulace s dítětem s ohledem na jeho psychomotorický a fyzický vývoj, 7) Pořádání osvětových přednášek , seminářů, kurzů pro rodiče či prarodiče , 8) V součinnosti s dosahováním svých cílů může spolek organizovat pro své uživatele výlety, pobytové akce, 9) Pořádání mimoškolních zájmových činností a aktivit vedoucích k účelnému naplňování volného času dětí a mládeže (tábory, soutěže, exkurze,), 10) Vytváření programů ,vzdělávání a výcviku pro dobrovolníky a servis pro organizace přijímací dobrovolníky, také ve spolupráci s dobrovolnickými organizacemi, 11) Další vzdělávání a získávání odborné kvalifikace v oborech souvisejících s cíli a potřebami spolku, 12) Spolupráce se školami připravujícími studenty pro budoucí práci s dětmi , rodiči a seniory, 13) Spolupráce s ostatními organizacemi a institucemi , které pomáhají zabezpečovat cíle a program spolku, 14) Navazování zahraničních kontaktů, 15) Propagace činnosti spolku v regionálních médiích, 16) Fundraising zabezpečení finančních prostředků pro rozvoj a udržení rodinného centra, příprava a řízení projektů, sponzorství , granty, placené služby, 17) Zřízení tematické knihovničky za účelem podpory rozvoje a vzdělávání rodin, 18) Spolek může provozovat doplňkovou a vedlejší činnost, za podmínky, že tato úzce souvisí s posláním spolku a případný zisk z této činnosti bude použit pro krytí výdajů na činnost hlavní. Činnosti zde neuvedené se řídí vystaveným živnostenským oprávněním.
22. 2. 2023
Vznik společnosti Rodiče a děti Ostrova z.s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jakub Kania

Jakub Kania

hokejista

814
-
+
Martin Kasa

Martin Kasa

podnikatel, Pilulka.cz

-744
-
+
Tomáš Knotek

Tomáš Knotek

hokejista

1644
-
+
Dara Rolins

Dara Rolins

zpěvačka

-2278
-
+
Martin Michal

Martin Michal

podnikatel a manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové

-2289
-
+
Marcel Gecov

Marcel Gecov

bývalý fotbalista, podnikatel

-787
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.