Partners Financial Services

Samaden,z.s., IČO: 19133367 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
30. 3. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Evelína Hametová, jako předseda
30. 3. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 1
30. 3. 2023
Zapsán způsob jednání: Předseda jedná navenek za spolek samostatně
30. 3. 2023
Zapsán skutečný majitel Mgr. Evelína Hametová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
30. 3. 2023
Zapsán předmět činnosti: 1.Spolek Samaden ( dále jen spolek) je neziskovým dobrovolným zájmovým spolkem občanů a rodáků Ondřejovic a okolí, zaměřeným na poznávání historie území katastru Ondřejovic a okolí. 2.Seznamování vlastních členu i širší veřejnosti s historií, památkami a významnými krajinnými prvky v aktuálních souvislostech. 3.Napomáhání při zachování a obnově kulturne-historického koloritu krajiny. 4.Shromažďování v rozsahu svého působení všech nových poznání o historii regionu. 5.Spolupůsobit při vyhledávání a shromažďování památek a informací týkajících se historického akulturního vývoje Zlatohorska. 6.Sledování veškeré činnosti, která přispívá ke kulturnosti obce a okolí v rozsahu jeho působností. Své poznatky a doporučení předává výkonným orgánům příslušných obcí. 7.Vytváření a obnova tradic. 8.Usilování o ochranu životního prostředí i kulturního dědictví katastru. 9.Podpora rozvoje spolkového života a turistického ruchu v katastru ve vzájemném souladu i v souladu s ochranou životního prostředí. 10Vytváření přátelských a partnerských vazeb s lidmi, spolky a organizacemi v sousedství, a to včetně vazeb přeshraničních. 11.Spolek pro své členy, pro děti místních a okolních škol, pro občany obcí v okolí pořádá různá setkání spojena s besedami a poznávacími výlety po okolí. 12.Spolupráce se všemi institucemi v rozsahu zaměření spolku, jako např. státní archivy, muzea, úřady památkové péče, církevní instituce a podobně, jakož i s okolními zahraničními spolky a organizacemi, či s jednotlivci, kteří se aktivně věnují historii a památkové péči. 13.Vydávání vlastních publikací o historii v rozsahu své působnosti, překlady starých publikací, kalendáře s historickou tematikou, pořádání výstav, komentované jízdy vlakem, stálá expozice o historii v budově bývalého nádraží Salisov se souhlasem majitele, vlastní upomínkové předměty s vazbou na historii okolí. 14.Přispívat k zachování nemovitých památek v původním stavu a spolupracovat v tomto směru s příslušnými institucemi /MÚ, památková péče, apod./ 15.Shromažďovat materiály a dávat podněty k označkování takových památek v obci a okolí, shromažďovat materiály o významných osobách, které v obci a v okolí žily, studovaly, nebo jsou zde pochovány. 16.Pořádat přednášky a jiné akce s historickou či národopisnou tématikou, na tomto poli spolupracovat s místními institucemi a kroužky a přispívat tak k výchově mládeže a ostatních obyvatel v uvědomění si historického a kulturního vývoje obce a okolí. 17.Ve své činnosti nemíní spolek nahrazovat odbornou činnost již ustavených orgánu a organizací, ale bude s nimi úzce spolupracovat. 18.Aktivní spoluúčast na všech kulturních akcích, které jakýmkoliv způsobem se budou dotýkat historie regionu ve své působnosti. 19.Rozsah činnosti může zahrnout i jinou činnost, která není výše zahrnuta, jako příkladně pomoc s organizací akcí města Zlaté Hory nebo obce Ondřejovice nebo samostatné aktivity svých členů pod hlavičkou spolku.
30. 3. 2023
Vznik společnosti Samaden,z.s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Karel Poborský

Karel Poborský

fotbalista

2253
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-20
-
+
David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-9
-
+
Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

2885
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1460
-
+
Jakub Kania

Jakub Kania

hokejista

497
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.