Partners Financial Services

Sokol Lom z.s., IČO: 19288115 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
27. 4. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Kolací, jako místopředseda
27. 4. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Miroslav Jelen, jako místopředseda
27. 4. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ladislav Prchlík, jako předseda
27. 4. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 3
27. 4. 2023
Zapsán způsob jednání: Jménem Spolku jedná vždy předseda s alespoň jedním místopředsedou, a to v souladu s rozhodnutím členské schůze.
27. 4. 2023
Zapsán skutečný majitel Petr Kolací, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
27. 4. 2023
Zapsán skutečný majitel Miroslav Jelen, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
27. 4. 2023
Zapsán skutečný majitel Ladislav Prchlík, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
27. 4. 2023
Zapsán předmět činnosti: a) Provozovat sport a obdobnou činnost v rámci zapojení do sportovních, tělovýchovných a turistických aktivit, tuto činnost organizovat a vytvářet pro ni materiální a tréninkové podmínky. b) Vytvářet široké možnosti užívání svých sportovišť pro zájemce z řad veřejnosti, zejména pak mládeže. c) Budovat, provozovat a udržovat sportovní a jiná zařízení, která vlastní nebo užívá. d) Vést své členy a ostatní zájemce o sport k dodržování základních sportovních, etických, estetických a mravních pravidel. e) Hájit zájmy svých členů, za tím účelem spolupracovat s orgány státní správy a samosprávy s ostatními sportovními organizacemi i jednotlivci. f) Zajišťovat v oblasti sportu vzdělávání svých členů, jejich školení. g) Dalšími formami své činnosti napomáhat rozvoji veřejného života, kultury, zdraví apod. v místě své působnosti zejména formou další veřejně prospěšné činnosti a osvětovou činností.
27. 4. 2023
Vznik společnosti Sokol Lom z.s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-41
-
+
Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-2399
-
+
Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-2231
-
+
Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-91
-
+
Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

1980
-
+
Martin Michal

Martin Michal

podnikatel a manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové

-2550
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.