Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Centrum divadla utlačovaných, z. s., IČO: 19343957 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Centrum divadla utlačovaných, z. s.. Údaje byly staženy 28. 4. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 19343957. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 19343957 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum vzniku a zápisu
14. 6. 2023
Název
Centrum divadla utlačovaných, z. s.
zapsáno 14. 6. 2023
Firmy na stejné adrese
IČO
19343957
zapsáno 14. 6. 2023
Právní forma
Spolek
zapsáno 14. 6. 2023
Spisová značka
L 77705/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 14. 6. 2023
Účel
Cílem činnosti CDU je rozvíjet, kultivovat a propagovat metodu divadla utlačovaných v České republice a formou zahraničních spoluprací i mimo ni. CDU pracuje s metodou divadla utlačovaných v různých oblastech: 1) lektorská práce se skupinami, které čelí různým formám útlaku, 2) praktická divadelní realizace, 3) divadlo ve výchově, 4) akademická sféra, 5) výzkumná práce. CDU podporuje osoby, neformální skupiny či organizace které metodu divadla utlačovaných používají (například jokery, jokery ve výcviku, neherce) v kontinuálním seberozvoji, jehož cílem je mimo jiné stálé zvyšování kvality lektorské práce se skupinami, které pracují s metodou divadla utlačovaných. CDU klade zvláštní zřetel na síťování lidí, kteří se prakticky věnují divadlu utlačovaných a práci se skupinami, za účelem diskuse a sdílení zkušeností. Prostřednictvím divadla utlačovaných CDU otevírá dialog o různých formách útlaku ve společnosti a podporuje skupiny, které útlaku čelí. CDU dále využívá metody divadla utlačovaných pro divadlo ve výchově s důrazem na šíření filosofie divadla utlačovaných.
zapsáno 14. 6. 2023
Název nejvyššího orgánu
Odborná a etická rada
zapsáno 14. 6. 2023
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Centrum divadla utlačovaných, z. s.

14. 6. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Veronika Šafránková, jako ředitelka
14. 6. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 1
14. 6. 2023
Zapsán způsob jednání: samostatně
14. 6. 2023
Zapsán skutečný majitel Bc. Veronika Šafránková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
14. 6. 2023
Zapsán předmět činnosti: 1.Realizace dílen divadla utlačovaných se skupinami čelícími různým formám útlaku. 2.Poskytování vzdělávání v oblasti divadla utlačovaných. 3.Realizace dílen s domácími i zahraničními lektory z oblasti divadla utlačovaných a příbuzných oblastí vztahujících se k metodě divadla utlačovaných. 4.Hraní divadel fórum se skupinami čelícími různým formám útlaku pro skupiny čelící různým formám útlaku. 5.Hraní divadel fórum se skupinami čelícími různým formám útlaku pro veřejnost s cílem posílit utlačované a apelovat na společenskou změnu daného tématu. 6.Hraní divadel fórum jako formy divadla ve výchově. 7.Poskytování metodické podpory skupinám praktikujícím divadlo utlačovaných. 8.Organizace a realizace kulturních akcí. 9.Propagace a reprezentace metody divadla utlačovaných v odborném i laickém prostředí.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Centrum divadla utlačovaných, z. s.
Více o vizualizacích

Centrum divadla utlačovaných, z. s., IČO: 19343957: vizualizace vztahů osob a společností

Centrum divadla utlačovaných, z. s., IČO: 19343957

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
1.Realizace dílen divadla utlačovaných se skupinami čelícími různým formám útlaku. 2.Poskytování vzdělávání v oblasti divadla utlačovaných. 3.Realizace dílen s domácími i zahraničními lektory z oblasti divadla utlačovaných a příbuzných oblastí vztahujících se k metodě divadla utlačovaných. 4.Hraní divadel fórum se skupinami čelícími různým formám útlaku pro skupiny čelící různým formám útlaku. 5.Hraní divadel fórum se skupinami čelícími různým formám útlaku pro veřejnost s cílem posílit utlačované a apelovat na společenskou změnu daného tématu. 6.Hraní divadel fórum jako formy divadla ve výchově. 7.Poskytování metodické podpory skupinám praktikujícím divadlo utlačovaných. 8.Organizace a realizace kulturních akcí. 9.Propagace a reprezentace metody divadla utlačovaných v odborném i laickém prostředí.
zapsáno 14. 6. 2023
Předmět vedlejší hospodářské činnosti
1.vydávání, prodej a distribuce publikací 2.výroba a prodej propagačních materiálů 3.pořádání odborných a vzdělávacích kurzů, seminářů, školení, lektorská činnost, dílny, workshopy 4.pořádání kulturních akcí jako divadelní představení, přehlídky, festivaly, prodejní akce a další obdobné akce
zapsáno 14. 6. 2023

Ředitel - Centrum divadla utlačovaných, z. s.

Ředitellka
Bc. Veronika Šafránková
Na Václavce, 150 00 Praha - Smíchov
Den vzniku funkce: 14. 6. 2023
zapsáno 14. 6. 2023
Počet členů
1
zapsáno 14. 6. 2023
Způsob jednání
samostatně
zapsáno 14. 6. 2023

Skuteční majitelé - Centrum divadla utlačovaných, z. s.

Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Bc. Veronika Šafránková
Na Václavce, 150 00 Praha - Smíchov
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 14. 6. 2023
zapsáno 14. 6. 2023

Hodnocení firmy - Centrum divadla utlačovaných, z. s.

0
-
+

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová

klasická lyžařka a manažerka

1921
-
+
Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-1673
-
+
Jakub Kania

Jakub Kania

hokejista

43
-
+
František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-1530
-
+
Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-979
-
+
Michal Horáček

Michal Horáček

hudebník, podnikatel, kandidát na prezidenta

-453
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.