Partners Financial Services

Iniciativa Elkonin z.ú., IČO: 19372477 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
9. 6. 2023
Zapsán základní kapitál 0 Kč
9. 6. 2023
Zapsán zakladatel PhDr. et Mgr. Miroslava Nováková Schöffelová, Ph.D., jako zakladatel
9. 6. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 1
9. 6. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu PhDr. et Mgr. Miroslava Nováková Schöffelová, Ph.D., jako ředitel
9. 6. 2023
Zapsán způsob jednání: 1.Ředitel je volen správní radou. 2.Ředitel je statutárním orgánem ústavu, jenž řídí jeho činnost, jedná jeho jménem a rozhoduje ve všech záležitostech, které nespadají do pravomoci správní rady. Jednání jménem ústavu spadající do jeho pravomoci je ředitel oprávněn činit samostatně. 3.Ředitel je povinen zajistit řádné fungování ústavu a naplňování účelu, pro nějž byl založen, řádné vedení jeho účetnictví, plnění všech zákonných povinností s jeho činností spojených, minimálně jednou za 3 měsíce informovat o stavu činnosti ústavu správní radu a plnit další povinnosti stanovené touto zakládací listinou. Za splnění těchto povinností je ředitel odpovědný správní radě. 4.Ředitel nemůže být členem správní rady, má však právo účastnit se jejích jednání a prezentovat na nich svá stanoviska. 5.Ředitelem může být i osoba, která je k ústavu v pracovním poměru nebo v právním poměru na základě dohody o provedení práce nebo dohody o pracovní činnosti. 6.Funkční období ředitele je stanoveno na dobu 10 let. 7.Správní rada ředitele odvolá, pokud nezajistil řádné plnění povinností uvedených v odstavci druhém, a to přesto, že byl jejím prostřednictvím k nápravě tohoto stavu vyzván, nebo pokud i přes řádné plnění jeho povinností jedná způsobem, který ústav navenek poškozuje.
9. 6. 2023
Zapsán člen správní rady Mgr. Anežka Kejřová, jako předseda správní rady
9. 6. 2023
Zapsán člen správní rady Prof. PhDr. Marína Mikulajová, Ph.D., jako člen správní rady
9. 6. 2023
Zapsán člen správní rady Mgr. Karolína Jarešová, jako člen správní rady
9. 6. 2023
Zapsán skutečný majitel Mgr. Anežka Kejřová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
9. 6. 2023
Zapsán skutečný majitel Prof. PhDr. Marína Mikulajová, Ph.D., jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
9. 6. 2023
Zapsán skutečný majitel Mgr. Karolína Jarešová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
9. 6. 2023
Zapsán skutečný majitel PhDr. et Mgr. Miroslava Nováková Schöffelová, Ph.D., jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
9. 6. 2023
Zapsán předmět podnikání: 1.Ústav bude provozovat rovněž vedlejší činnost spočívající v podnikání v oborech výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání. 2.Podrobnosti k výkonu vedlejší činnosti může správní rada upravit ve statutu ústavu.
9. 6. 2023
Zapsán předmět činnosti: 1.Vzdělávací kurzy pro odborníky v metodě Trénink jazykových schopností dle D. B. Elkonina 2.Vytváření sítě lektorů v rámci ČR za účelem zvýšení dostupnosti kvalifikované odborné péče pro děti v oblasti rozvoje jazykových a gramotnostních dovedností. 3.Poradenské služby pro odborníky - konzultace, poradenství, pořádání reflektivních seminářů 4.Osvětová činnost semináře, přednášky a webináře pro laickou a odbornou veřejnost za účelem seznámení se základními myšlenkami Tréninku jazykových schopností dle D. B. Elkonina a možnostmi jeho aplikace 5.Realizace projektů pro zvýšení dostupnosti Tréninku jazykových schopností dle D. B. Elkonina uživatelům 6. Intervence metodou Trénink jazykových schopností dle D. B. Elkonina 7. Výzkumná a publikační činnost 8.Vydávání a distribuce vzdělávacích materiálů
9. 6. 2023
Vznik společnosti Iniciativa Elkonin z.ú.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-3002
-
+
Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-91
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-1306
-
+
Boleslav Polívka

Boleslav Polívka

herec

-2782
-
+
Leo Beránek

Leo Beránek

rapper

-111
-
+
Simona Kijonková

Simona Kijonková

podnikatelka, investorka, Zásilkovna.cz

1616
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.