Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

ASOCIACE ROMSKÝCH PODNIKATELŮ, SOCIÁLNÍCH PODNIKŮ A ŽIVNOSTNÍKŮ z.s., dále jen ve zkratce ARSZ z.s., Praha, IČO: 19506830 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti ASOCIACE ROMSKÝCH PODNIKATELŮ, SOCIÁLNÍCH PODNIKŮ A ŽIVNOSTNÍKŮ z.s., dále jen ve zkratce ARSZ z.s.. Údaje byly staženy 3. 5. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 19506830. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 19506830 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum vzniku a zápisu
29. 7. 2023
Název
ASOCIACE ROMSKÝCH PODNIKATELŮ, SOCIÁLNÍCH PODNIKŮ A ŽIVNOSTNÍKŮ z.s., dále jen ve zkratce ARSZ z.s.
zapsáno 29. 7. 2023
Firmy na stejné adrese
Sídlo Kraj: Hlavní město Praha
Okres: Hlavní město Praha
Obec: Praha
Část obce: Čimice
Ulice: Zlončická
Adresní místo: Zlončická 586/8
IČO
19506830
zapsáno 29. 7. 2023
Právní forma
Spolek
zapsáno 29. 7. 2023
Spisová značka
L 77860/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 29. 7. 2023
Účel
Účelem ARSZ z.s. je uplatňování zájmu členů a jejich potřeb, pomoc k úspěšnému podnikání a organizování aktivní spolupráce mezi členy. Zajišťování zakázek, vzdělávání, rozvoje marketingové činnosti a hájit práva členů vůči 3 osobám. Deklaruje samosprávám, státním správám a komerčním subjektům svou činnost.
zapsáno 29. 7. 2023
Název nejvyššího orgánu
Členská schůze
zapsáno 29. 7. 2023
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - ASOCIACE ROMSKÝCH PODNIKATELŮ, SOCIÁLNÍCH PODNIKŮ A ŽIVNOSTNÍKŮ z.s., dále jen ve zkratce ARSZ z.s.

31. 7. 2023
Zapsán skutečný majitel Marco Cavali, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
29. 7. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Marco Cavali, jako předseda
29. 7. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 1
29. 7. 2023
Zapsán způsob jednání: samostatně
29. 7. 2023
Zapsán předmět činnosti: 1. ARSZ z.s. se podílí svými náměty a připomínkami na tvorbě ekonomické a hospodářské politiky státu, zaměřené na Romskou menšinu a další národnostní menšiny, žijící na území ČR. Vytváří podmínky pro zahraniční spolupráci v rámci zakázek na území EU. Vytváří střednědobé a dlouhodobé programy rozvoje a souvisejících odvětví sociálních podniků a živnostníků. 2. ARSZ z.s., usiluje formou přímých vztahů i účastí o hospodářské sociální dohody o vytváření alokaci finančních zdrojů zejména v podpoře podnikatelské činnosti v oblastech infrastruktury a životního prostředí. 3. ARSZ z.s., spolupracuje na tvorbě kvalifikačních a hodnotících standardů dalšího vzdělávání, podmínek rozvoje spolupráce učňovského školství, zdokonalování úrovně středního a vyššího odborného vzdělávání kurzy pro nezaměstnané a dělníky. 4. ARSZ z.s. se podílí na tvorbě obecně závazných právních předpisů pro obory, související činností v oblasti sociálního podnikání, politiky zaměstnanosti, bezpečnosti práce a sociální politiky 5. ARSZ z.s., spolupracuje se zahraničními institucemi s obdobným posláním, zejména prostřednictvím Evropské federace stavebního průmyslu. 6. ARSZ z.s., podporuje vytváření podmínek pro úspěšné sociální podnikání malých a středních podniků. 7. ARSZ z.s., poskytuje členům aktuální informace prostřednictvím elektronických medií Newsletteru, webových stránek Asociace i zasíláním odborné stavební literatury v oblastech podnikajících členů. 8. ARSZ z.s., zabezpečuje a posiluje pozitivní obraz Romských podnikatelů a veřejnosti. Prostřednictvím médií (tisku, rozhlasu, televize) a tiskových konferencí. 9. ARSZ z.s. se účastní vystoupeními svých expertů na konferencích a jiných významných celostátních akcích, zaměřených na problematiku legislativy, veřejného investování, inovací, technologií a sociálního podnikání. 10. ARSZ z.s. organizuje účast členů na celostátních výstavách a veletrzích. 11. ARSZ z.s. organizovat soutěže k prezentaci činnosti členů. 12. ARSZ z.s. prezentuje na webových stránkách členy s popisem jejich činností a dalšími rozhodujícími údaji. 13. ARSZ z.s. vede jednání se sociálními partnery ve věcech sociálního smíru, zejména při uzavírání kolektivních smluv vyššího stupně. 14. ARSZ z.s. zprostředkovává svým členům bezplatnou prvotní právní pomoc. 15. ARSZ z.s. spolupracuje s vysokými školami, odbornými organizacemi, komorami a dalšími institucemi činnými v oblastech podnikajících členů. 16. ARSZ z.s. je správcem Systému certifikovaných stavebních dodavatelů a vybraných podkladů (číselníků) pro zadávání veřejných zakázek na základě rozhodnutí Ministerstva pro místní rozvoj. 17. ARSZ z.s. poskytuje informace dostupné z trhu s vedením spolupráce při tvorbě prognóz a odhadu vývoje stavebního trhu v budoucím období.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - ASOCIACE ROMSKÝCH PODNIKATELŮ, SOCIÁLNÍCH PODNIKŮ A ŽIVNOSTNÍKŮ z.s., dále jen ve zkratce ARSZ z.s.
Více o vizualizacích

ASOCIACE ROMSKÝCH PODNIKATELŮ, SOCIÁLNÍCH PODNIKŮ A ŽIVNOSTNÍKŮ z.s., dále jen ve zkratce ARSZ z.s., IČO: 19506830: vizualizace vztahů osob a společností

ASOCIACE ROMSKÝCH PODNIKATELŮ, SOCIÁLNÍCH PODNIKŮ A ŽIVNOSTNÍKŮ z.s., dále jen ve zkratce ARSZ z.s., IČO: 19506830

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
1. ARSZ z.s. se podílí svými náměty a připomínkami na tvorbě ekonomické a hospodářské politiky státu, zaměřené na Romskou menšinu a další národnostní menšiny, žijící na území ČR. Vytváří podmínky pro zahraniční spolupráci v rámci zakázek na území EU. Vytváří střednědobé a dlouhodobé programy rozvoje a souvisejících odvětví sociálních podniků a živnostníků. 2. ARSZ z.s., usiluje formou přímých vztahů i účastí o hospodářské sociální dohody o vytváření alokaci finančních zdrojů zejména v podpoře podnikatelské činnosti v oblastech infrastruktury a životního prostředí. 3. ARSZ z.s., spolupracuje na tvorbě kvalifikačních a hodnotících standardů dalšího vzdělávání, podmínek rozvoje spolupráce učňovského školství, zdokonalování úrovně středního a vyššího odborného vzdělávání kurzy pro nezaměstnané a dělníky. 4. ARSZ z.s. se podílí na tvorbě obecně závazných právních předpisů pro obory, související činností v oblasti sociálního podnikání, politiky zaměstnanosti, bezpečnosti práce a sociální politiky 5. ARSZ z.s., spolupracuje se zahraničními institucemi s obdobným posláním, zejména prostřednictvím Evropské federace stavebního průmyslu. 6. ARSZ z.s., podporuje vytváření podmínek pro úspěšné sociální podnikání malých a středních podniků. 7. ARSZ z.s., poskytuje členům aktuální informace prostřednictvím elektronických medií Newsletteru, webových stránek Asociace i zasíláním odborné stavební literatury v oblastech podnikajících členů. 8. ARSZ z.s., zabezpečuje a posiluje pozitivní obraz Romských podnikatelů a veřejnosti. Prostřednictvím médií (tisku, rozhlasu, televize) a tiskových konferencí. 9. ARSZ z.s. se účastní vystoupeními svých expertů na konferencích a jiných významných celostátních akcích, zaměřených na problematiku legislativy, veřejného investování, inovací, technologií a sociálního podnikání. 10. ARSZ z.s. organizuje účast členů na celostátních výstavách a veletrzích. 11. ARSZ z.s. organizovat soutěže k prezentaci činnosti členů. 12. ARSZ z.s. prezentuje na webových stránkách členy s popisem jejich činností a dalšími rozhodujícími údaji. 13. ARSZ z.s. vede jednání se sociálními partnery ve věcech sociálního smíru, zejména při uzavírání kolektivních smluv vyššího stupně. 14. ARSZ z.s. zprostředkovává svým členům bezplatnou prvotní právní pomoc. 15. ARSZ z.s. spolupracuje s vysokými školami, odbornými organizacemi, komorami a dalšími institucemi činnými v oblastech podnikajících členů. 16. ARSZ z.s. je správcem Systému certifikovaných stavebních dodavatelů a vybraných podkladů (číselníků) pro zadávání veřejných zakázek na základě rozhodnutí Ministerstva pro místní rozvoj. 17. ARSZ z.s. poskytuje informace dostupné z trhu s vedením spolupráce při tvorbě prognóz a odhadu vývoje stavebního trhu v budoucím období.
zapsáno 29. 7. 2023

Statutární orgán - ASOCIACE ROMSKÝCH PODNIKATELŮ, SOCIÁLNÍCH PODNIKŮ A ŽIVNOSTNÍKŮ z.s., dále jen ve zkratce ARSZ z.s.

Předseda
Marco Cavali
Jeřábkova, 149 00 Praha - Chodov
Den vzniku funkce: 29. 7. 2023
zapsáno 29. 7. 2023
Počet členů
1
zapsáno 29. 7. 2023
Způsob jednání
samostatně
zapsáno 29. 7. 2023

Skuteční majitelé - ASOCIACE ROMSKÝCH PODNIKATELŮ, SOCIÁLNÍCH PODNIKŮ A ŽIVNOSTNÍKŮ z.s., dále jen ve zkratce ARSZ z.s.

Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Marco Cavali
Jeřábkova, 149 00 Praha - Chodov
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 29. 7. 2023
zapsáno 31. 7. 2023

Hodnocení firmy - ASOCIACE ROMSKÝCH PODNIKATELŮ, SOCIÁLNÍCH PODNIKŮ A ŽIVNOSTNÍKŮ z.s., dále jen ve zkratce ARSZ z.s.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - ASOCIACE ROMSKÝCH PODNIKATELŮ, SOCIÁLNÍCH PODNIKŮ A ŽIVNOSTNÍKŮ z.s., dále jen ve zkratce ARSZ z.s.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Marcel Gecov

Marcel Gecov

bývalý fotbalista, podnikatel

-526
-
+
Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-1843
-
+
Jan Ledecký

Jan Ledecký

zpěvák

-1482
-
+
Roman Janoušek

Roman Janoušek

podnikatel a lobbista

-2006
-
+
Jakub Kania

Jakub Kania

hokejista

257
-
+
Jaroslav Beck

Jaroslav Beck

hudební skladatel, tvůrce Beat Saber

-515
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.