Partners Financial Services

PREMIUM Pojišťovna, pobočka Česká republika, IČO: 19686030 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2023
Zapsán zakladatel PREMIUM Insurance Company Limited
1. 10. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Jan Klíma, jako člen statutárního orgánu
1. 10. 2023
Zapsán statutární orgán zřizovatele Mojmír Vedej, jako člen představenstva
1. 10. 2023
Zapsán statutární orgán zřizovatele Jessica Stivala, jako člen představenstva
1. 10. 2023
Zapsán statutární orgán zřizovatele Karl Micallef, jako člen představenstva
1. 10. 2023
Zapsán statutární orgán zřizovatele Marek Benko, jako člen představenstva
1. 10. 2023
Zapsán statutární orgán zřizovatele Sean Agius, jako člen představenstva
1. 10. 2023
Počet členů statutárního orgánu zřizovatele 5
1. 10. 2023
Zapsán předmět podnikání: Pojišťovací činnost dle zákona č. 277/2009 Sb., o pojišťovnictví, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon o pojišťovnictví) v rozsahu odvětví neživotních pojištění uvedených v části B přílohy 1. Zákona o pojišťovnictví pod následujícími body: 1.Úrazové pojištění, 2.Pojištění nemoci, 3.Pojištění škod na pozemních dopravních prostředcích jiných než drážních vozidlech, 4.Pojištění škod na drážních vozidlech, 7.Pojištění přepravovaných věcí včetně zavazadel a jiného majetku bez ohledu na použitý dopravní prostředek, 8.Pojištění škoda na majetku jiném než uvedeném v bodech 3 až 7 způsobených požárem, výbuchem, vichřicí, přírodními živly jinými než vichřicí (např. blesk, povodeň, záplava), jadernou energií, sesuvem nebo poklesem půdy, 9.Pojištění jiných škod na majetku jiném než uvedeném v bodech 3 až 7 vzniklých krupobitím nebo mrazem, anebo jinými pojistnými nebezpečími (např. loupeží, krádeží nebo škody způsobené lesní zvěří), nejsou-li tato zahrnuta v bodě 8, včetně pojištění škod na hospodářských zvířatech způsobených nákazou nebo jinými pojistnými nebezpečími, 10.Pojištění odpovědnosti za škodu vyplývající z provozu pozemního motorového a jiného přípojného vozidla, z činnosti dopravce, z provozu drážního vozidla, 13.Všeobecné pojištěné odpovědnosti za škodu jinou než uvedenou v odvětvích č. 10 až 12, 16.Pojištění různých finančních ztrát vyplývajících z výkonu povolání, z nedostatečného příjmu, ze špatných povětrnostních podmínek, ze ztráty zisku, ze stálých nákladů, z nepředvídaných obchodních výdajů, ze ztráty tržní hodnoty, ze ztráty pravidelného zdroje příjmu, z jiné nepřímé obchodní finanční ztráty, z ostatních finančních ztrát.
1. 10. 2023
Vznik společnosti PREMIUM Pojišťovna, pobočka Česká republika

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

1799
-
+
Dara Rolins

Dara Rolins

zpěvačka

-2134
-
+
Leo Beránek

Leo Beránek

rapper

-92
-
+
Zdeněk Bakala

Zdeněk Bakala

podnikatel a uhlobaron

-2431
-
+
Richard Krajčo

Richard Krajčo

zpěvák

992
-
+
Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-2185
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.