Partners Financial Services

Městské divadlo Mariánské Lázně, příspěvková organizace, IČO: 19882629 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
20. 2. 2024
Zapsán zakladatel Město Mariánské Lázně
20. 2. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Alena Havrdová, jako ředitelka
20. 2. 2024
Počet členů statutárního orgánu: 1
20. 2. 2024
Zapsán způsob jednání: Jedná jménem organizace samostatně ve všech úkonech.
20. 2. 2024
Zapsán předmět činnosti: a) organizuje a zprostředkovává na vlastní scéně i jiných prostorech na území města realizaci představení divadelních forem jiných divadel a subjektů, b) organizuje a zprostředkovává na vlastní scéně i jiných prostorech na území města realizaci koncertů různých hudebních žánrů, c) organizuje a zprostředkovává na vlastní scéně i jiných prostorech na území města realizaci festivalů (divadelních, hudebních aj.) d) organizuje a zprostředkovává na vlastní scéně i jiných prostorech na území města společenská setkání a volnočasové aktivity občanů i návštěvníků města a jiných zájmových sdružení, e) organizuje a zprostředkovává celoměstské akce na základě požadavků zřizovatele, f) připravuje, zpracovává a zajišťuje potřebnou reklamu všemi dostupnými formami pro prezentaci veškerých akcí pořádaných organizací g) vydává a rozšiřuje neperiodické tiskoviny ve vztahu ke shora uvedeným činnostem, h)v budově Městského divadla organizuje výstavy a další kulturně společenské akce
1. 1. 2024
Vznik společnosti Městské divadlo Mariánské Lázně, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Michael Kocáb

Michael Kocáb

zpěvák

-2432
-
+
Aleš Řebíček

Aleš Řebíček

podnikatel a bývalý ministr dopravy

-1938
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-1821
-
+
Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-20
-
+
Jiří Šlégr

Jiří Šlégr

hokejista, olympijský vítěz

3156
-
+
Kamil Bartošek

Kamil Bartošek

bavič, internetový producent, influencer, moderátor a investor

-834
-
+

A tohle už jste četli?