Partners Financial Services

Aliance instruktorů vodní záchrany z.s., IČO: 19893213 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 12. 2023
Zapsán skutečný majitel Tomáš Huml, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 12. 2023
Zapsán skutečný majitel Mgr. Iveta Urbánková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 12. 2023
Zapsán skutečný majitel Tomáš Urbánek, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
30. 11. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Tomáš Huml, jako místopředseda
30. 11. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Iveta Urbánková, jako místopředseda
30. 11. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Tomáš Urbánek, jako předseda
30. 11. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 3
30. 11. 2023
Zapsán způsob jednání: Předseda i místopředsedové zastupují spolek samostatně, vyjma činění jakýchkoliv právních jednání při zastupování spolku, jejichž předmětem ať už jednotlivě nebo v souhrnu je hodnota či plnění vyšší jak 5 000 Kč (pět tisíc korun českých), kdy spolek zastupuje předseda a kterýkoliv místopředseda společně.
30. 11. 2023
Zapsán předmět činnosti: a)prevence tonutí a zajištění odborné výuky v oblasti zajištění dozoru a dohledu na vodních plochách a ve vodních areálech b)záchrana ve vodním prostředí nebo výkon vodní záchranářské služby, výuka nebo vedení osob se zaměřením na vodní sporty a další volnočasové aktivity c)prevence a osvětová činnost v oblasti poskytování první pomoci a praktické záchrany d)zkvalitnění a rozšíření nabídky vzdělávacích procesů při výuce v oblasti vodní záchrany a bezpečnosti u vody prostřednictvím vzdělávání členů AIVZ e)pořádání setkání členů AIVZ, laické a odborné veřejnosti zabývající se problematikou vodní záchrany, první pomoci, prevencí a bezpečností u vody za účelem předávání zkušeností, znalostí a dovedností, sjednocováním aktuálních postupů a doporučení pro výuku a metodiku vodní záchrany a souvisejících činností f)prezentovat názory a zájmy členů spolku, včetně medializace g) podporovat a klást důraz na dobrou praxi a její přenos u praktické výuky vodní záchrany a první pomoci h)zajišťovat osvětovou, preventivní a výukovou činnost pro odbornou i laickou veřejnost všech věkových skupin v oblastech bezpečného pohybu a pobytu u vody, prevence úrazů, plavebních nehod a rizik tonutí i)tvorba preventivních a výukových materiálů, metodických a didaktických postupů, prezenční a distanční formy vzdělávání pro členy spolku, laickou i odbornou veřejnost a zájmové skupiny j)účast na tvorbě a připomínkování právních předpisů, norem či doporučení týkající se zajištění bezpečnosti a prevence úrazů a tonutí ve vodním prostředí a jeho blízkosti
30. 11. 2023
Vznik společnosti Aliance instruktorů vodní záchrany z.s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

kuchař

-1416
-
+
Václav Bartoněk

Václav Bartoněk

manažer, předseda představenstva Zbrojovky Brno

-6
-
+
Kamil Bartošek

Kamil Bartošek

bavič, internetový producent, influencer, moderátor a investor

-961
-
+
Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-37
-
+
Marek Dalík

Marek Dalík

lobbista a podnikatel

-2076
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-2016
-
+

A tohle už jste četli?