Partners Financial Services

Spolek rodičů a přátel dětí školy při ZUŠ Slatiňany, IČO: 21136963 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
28. 2. 2024
Zapsán předmět činnosti: Zásady a kontrola hospodaření spolku Spolek hospodaří s majetkem (hmotné a finanční prostředky), který nabyl při svém vzniku a v průběhu své činnosti. Hospodaření se řídí obecně závaznými právními předpisy. Zdrojem příjmů jsou členské příspěvky, dobrovolné příspěvky, výtěžky z akcí pořádaných spolkem, výnosy ze jmění a sponzorské dary. Způsob užití příjmů je v souladu s účelem a cílem činnosti spolku stanoveným v článku III. stanov spolku. Výplaty prostředků provádí pokladník spolku a předkládá je ke schválení výboru spolku. Prostředky nevyužité do konce správního roku se převádí do příštího správního roku. Kontrola hospodaření je prováděna průběžně výborem spolku a jedenkrát ročně při výroční členské schůzi spolku.
5. 2. 2024
Zapsán skutečný majitel Petra Voldánová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
5. 2. 2024
Zapsán skutečný majitel Alena Opavská, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
5. 2. 2024
Zapsán skutečný majitel Martin Líska, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
5. 2. 2024
Zapsán skutečný majitel Gabriela Karlíková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
5. 2. 2024
Zapsán skutečný majitel Jan Karlík, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
3. 2. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Petra Voldánová, jako člen výboru
3. 2. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Alena Opavská, jako člen výboru
3. 2. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Martin Líska, jako člen výboru
3. 2. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Gabriela Karlíková, jako pokladník
3. 2. 2024
Počet členů statutárního orgánu: 5
3. 2. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Jan Karlík, jako předseda
3. 2. 2024
Zapsán způsob jednání: Výbor má 5 členů, kteří jsou voleni nadpoloviční většinou přítomných členů členské schůze na období 5 let. Jeho jednání se uskuteční nejméně jednou ročně. Výbor volí ze svých členů předsedu. Předseda je oprávněný jednat jménem spolku a výboru navenek.
3. 2. 2024
Zapsán předmět činnosti: Činnost spolku je zaměřena na spolupráci při vzdělávání a výchovném působení rodiny, školy i dalších institucí, na rozvoj zájmové činnosti dětí a na účinnou dobrovolnou pomoc škole při plnění jejího poslání. Spolek spolupracuje se školou při zajišťování školní a mimoškolní činnosti žáků (finanční příspěvky na soutěže, přehlídky, exkurze, koncerty, taneční vystoupení, výstavy, ad.) a podílí se na zlepšení vybavenosti školy, zmodernizování a vylepšení vnitřního i vnějšího prostředí školy. Seznamuje vedení školy s náměty, připomínkami a stížnostmi rodičů.
3. 2. 2024
Vznik společnosti Spolek rodičů a přátel dětí školy při ZUŠ Slatiňany

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Miroslav Pelta

Miroslav Pelta

podnikatel a majitel fotbalového klubu z Jablonce nad Nisou

-2400
-
+
Radim Jančura

Radim Jančura

podnikatel a majitel Student Agency

1524
-
+
Leonard Lekaj

Leonard Lekaj

podnikatel, přítel Moniky Bagárové

-703
-
+
Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-2129
-
+
Jiří Mádl

Jiří Mádl

herec, režisér

-2381
-
+
Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-1108
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.